Teorie bojového simulátoru.
|
3BAP_Cassius Chaerea |
Přidané 20-04-2011 15:34
|
Diskutující
Příspěvek: 2854
Založený: 30.09.05
|
WT_Horrido napsal:
Let je někde jinde než v ilovi protože nový engine ze starého šturma opět funguje jen do 6000 Opravdu? A já myslel, že prostě tahám za blbé páky. Kam ses nejvýš vyškrábal v CloD? |
|
|
|
WT_Schmouddle |
Přidané 20-04-2011 15:56
|
Uživatel
Příspěvek: 1984
Založený: 02.10.05
|
Tam není tolik pák aby to byl problém.
Navíc Hurricane s MP 4,5lbs, vrtulí nsa 2800rpm a směsí na full rich a chladičem na 60% musí letět furt nahoru, až co pokles boostu dovolí. To že tomu někde kolem 3km začnou lítat otáčky a začne se to dusit je nějaké nezdokumentovaná funcke v FM.
[img]http://forum.il2sturmovik.com/public/style_extra/team_icons/founder_gold_en.png[/img] is not a valid Image.
|
|
|
|
313_123 |
Přidané 20-04-2011 17:10
|
Uživatel
Příspěvek: 1516
Založený: 23.01.06
|
3BAP_Cassius Chaerea napsal:
Už nejsme s Opičákem nejmladší a na udržení flejmu asi už opravdu nestačíme. A byť se nás numero snažil podpořit, tak jeho stejně nikdo nechápe.
a ty si myslíš že vás dva jo
musí to být dlouhý zamotaný vše proti všemu nic proti ničemu
a to tady občas stačí
stačí to jen posunout
o hádání, rozumné argumenty se postarají jiní
pak jenom sedíš a bavíš se
ps: hlavně miluji a nezapomenutelné
studuji na managera a bude ze mě jednou manager a co seš ty - ... neřeknu
podívej se kolik vydělávám - tř opice
máš malý péro - tř casius
onanuješ, komplexy, duševní zdravý ... - tř casius, pbary
budme rozumní, popovídejme si o tom věcně - hlavně cibule, WT
(vše tady už v různých obměnách bylo - i odjiných)
i když na rozšlapaný model štuky nemá asi nic a dlouho ho nic nepřekoná (vlákno o dvou moulech s flaškou jégra u hrobu)
Upravil/a 313_123 dne 20-04-2011 17:21
|
|
|
|
Hoper |
Přidané 20-04-2011 19:38
|
Moderátor
Příspěvek: 12091
Založený: 29.09.05
|
numero, tys byl sjetej, když jsi to psal, viď ? :))
já to po tobě četl 3x a stále to nechápu...
(nebo že by to bylo mnou ? ... :))
Horri, krom stínů v kabibě, našel jsi tam ještě něco, co se ti aspoň trochu líbí ?
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.
[samurajský pohled na zajetí]
|
|
|
|
Hoper |
Přidané 20-04-2011 19:45
|
Moderátor
|
jinak si tak říkám, že už asi vím, proč Oleg odešel a proč ho už dělání BoBka nenaplňovalo... viděl těn nastávající průser :D
|
|
|
|
Opitze |
Přidané 20-04-2011 20:35
|
Stařešina
Příspěvek: 6346
|
Hoper napsal:
jinak si tak říkám, že už asi vím, proč Oleg odešel a proč ho už dělání BoBka nenaplňovalo... viděl těn nastávající průser
Oleg si oholil knírek, jen do té Jižní Ameriky to nestihl....
Válka a korupce se nedá oddělit.
Dosažení kritické meze korupce téměř vždy vyvolá občanskou válku. A válka vyvolá ještě větší korupci. A tato korupce vyvolá další nestabilitu, která oslabí již tak oslabené demokratické instituce. Oslabí demokratickou kontrolu elit, kontrolu vlády, kontrolu státní autority. Války vedou armády a jejich generálové. A armády z podstaty nejsou demokratické instituce. Pro generály armád je válka požehnání. Kdo podporuje válku vedenou zkorumpovaným státem, podporuje jak samotnou korupci, tak v důsledku i úplné zničení demokracie a svobody v tomto státě.
|
|
|
|
TonyG |
Přidané 20-04-2011 21:34
|
Nováček
Příspěvek: 30
Založený: 13.04.11
|
i když na rozšlapaný model štuky nemá asi nic a dlouho ho nic nepřekoná (vlákno o dvou moulech s flaškou jégra u hrobu)
co,kde? at se pobavim..
EDIT: Patrikhuhu : No tos mi toho ukazal..
Upravil/a TonyG dne 21-04-2011 00:30
|
|
|
|
Patrikhuhu |
Přidané 20-04-2011 23:32
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 277
|
TonyG napsal:
co,kde? at se pobavim..
Možná toto?
http://www.vwings...rowstart=0 |
|
|
|
Hoper |
Přidané 21-04-2011 07:37
|
Moderátor
|
Tak jsem si včera pustil kampaň...
Tanky na pozadí jsem měl občas taky.
Podivné starty jsem měl taky (fakt je hodně divný, když AI už mají nahozeno a jedou a já teprve "klikám" a ještě musím čekat, než zahřeju....)
"Spořádané" starty celé jednotky při útoku nepřítele taky ;)
Co jsem koukal, jsou u briefingu i menší obrázky, dokreslující atmosféru - např budu útočit na He 111, tak tam dali obrázek souboje s Bf....
Ale asi mám nějakou divnou verzi, protože jsem u každé mise měl jakýsi "příběh". Dost mne to zarazilo - Šmudla tu o něm ani nehles. Pravda, příběh je to jen v tom, že před každou misí vidím přes půlku okna psaný text bez nějakých doplňujících obrázků nedej bože videa, ale pokus o něco tam je... Pokus o něco osobnějšího.
Mise jsou "samostatné" a včera večer jsem nezkoumal, jestli při každé nové misi sedím v "jiném" novém a neolítaném letadle, ale předpokládám že ano :)
Co jsem ale ozkoušel bylo to, že když jsem se svým vedoucím honil osamocený ploužící se Heinkel (teda on se zase až tak moc neploužil :)) ), tak při prvním, "poslušném" útoku to vedoucí schytal a v rádiu padly hlášky o nuceném vyskočení atd. Takže jsem si misi restartnul a šel vyzkoušet, jestli je sestřel předdefinovaný (v rámci "děje") nebo ne. Nebyl - takže to má určitě několikero možných variant vývoje děje :DDDDD (vtip)
Co mě při téhle misi zarazilo, byl opak toho, co se jinak dělo při startech - vedoucí seděl v letadle a čekal a čekal a čekal (kecal s věží). Až když jsem se já odlepil od dráhy, teprve pak věž zahlásila, že můžeme letět a on se rozjel. Je to krapet divné, ale mmj z toho usuzuju, že tu budou triggery...
Jo, a ty dějové "kecy" jsou přeložené do cz a to tak, že se to dá číst.
Jinak už z klasických "akcí" jsem lehce rozmrzen z vyhodnocování průběhu letu, resp výsledky střelby... Je fajn, že vidím statistiky (ač i v angličtině to oznamování, kdo je AI a kdo ne je poněkud nešťastné-znepřehledňující), ale podrobnosti bych asi uvítal pod nějakým spešl čudlem. Jako první okno by mi stačilo kdy jsem vzlítnul, jestli jsem přistál a v jakém stavu. Plus případné "skalpy".
Jo a ještě - při opakovaném útoku na ten osmamocený Heinkel jsem to někam koupil - byl zčervenalý obraz. Sice jsem pochopil, že jsem raněný, ale... Na možnostech ovládat letadlo se to ale nijak výrazně neprojevilo. A když jsem se podíval na kabinu, nikde jsem nenašel průstřel, natoř pak krev na pilotovi :)
Je to děsně nedokonalý :)))
Upravil/a Hoper dne 21-04-2011 07:38
|
|
|
|
WT_Horrido |
Přidané 21-04-2011 08:01
|
Fusioner
Příspěvek: 10264
|
Příběh? A jak se jmenuje hlavní hrdina?
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
|
|
|
czs_scharck |
Přidané 21-04-2011 08:20
|
Uživatel
Příspěvek: 1307
Založený: 05.12.06
|
Sir Džej Ár Hoper z Hurrikstonu.
Upravil/a czs_scharck dne 21-04-2011 08:21
CSL/I_Scharck <iíi=< 59
|
|
|
|
WT_Horrido |
Přidané 21-04-2011 08:31
|
Fusioner
|
WT_Horrido napsal:
Let je někde jinde než v ilovi protože nový engine ze starého šturma opět funguje jen do 6000 Opravdu? A já myslel, že prostě tahám za blbé páky. Kam ses nejvýš vyškrábal v CloD?
Já se vyškrábal v FMB do 11000, je to zajímavý zážitek.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
|
|
|
3BAP_Cassius Chaerea |
Přidané 21-04-2011 08:40
|
Diskutující
|
No což by mělo přibližně odpovídat. Tedy necelých 11 tisíc. |
|
|
|
WT_Horrido |
Přidané 21-04-2011 08:54
|
Fusioner
|
No ale to musíš vidět jak se ten Mezek chová...
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
|
|
|
3BAP_Cassius Chaerea |
Přidané 21-04-2011 08:59
|
Diskutující
|
No já to zkoušel do devíti a je to opravdu strašný. |
|
|
|
Tajpan |
Přidané 21-04-2011 09:52
|
Diskutující
Příspěvek: 2928
Založený: 11.10.05
|
http://www.simula...-24th-may/ |
|
|
|
Opitze |
Přidané 21-04-2011 10:22
|
Stařešina
|
Však jsem to tu psal už včera, že Ubisoft začal bojovat o vlastní pověst... Protože vidí, jaké křáp to je, a jak děsivé jsou prozatimní prodeje...
Dosažení kritické meze korupce téměř vždy vyvolá občanskou válku. A válka vyvolá ještě větší korupci. A tato korupce vyvolá další nestabilitu, která oslabí již tak oslabené demokratické instituce. Oslabí demokratickou kontrolu elit, kontrolu vlády, kontrolu státní autority. Války vedou armády a jejich generálové. A armády z podstaty nejsou demokratické instituce. Pro generály armád je válka požehnání. Kdo podporuje válku vedenou zkorumpovaným státem, podporuje jak samotnou korupci, tak v důsledku i úplné zničení demokracie a svobody v tomto státě.
|
|
|
|
Opitze |
Přidané 21-04-2011 10:24
|
Stařešina
|
No já to zkoušel do devíti a je to opravdu strašný.
Horri to tu nechce napsat, asi z piety, mě to napsal - z 11 do 6 se to chová jako třesousí se zmetek letadla.. jakmile to dosáhne 6, začne to "fungovat"...
prostě best sim ever s absolutně nejvíc největším potenciálem na celém světě...
Upravil/a Opitze dne 21-04-2011 10:25
|
|
|
|
Tajpan |
Přidané 21-04-2011 10:32
|
Diskutující
Příspěvek: 2928
Založený: 11.10.05
|
Opitz napsal:
Však jsem to tu psal už včera, že Ubisoft začal bojovat o vlastní pověst... Protože vidí, jaké křáp to je, a jak děsivé jsou prozatimní prodeje...
PROROK by už mal vediet, že PRAVDA musí mať i DOKAZ/FAKTA, lebo inak je to len FÁMA. inak ,dalšia možnost o rozšírenie kolekcie BAN-visit. |
|
|
|
Opitze |
Přidané 21-04-2011 10:37
|
Stařešina
|
Tajpan napsal:
Opitz napsal:
PROROK by už mal vediet, že PRAVDA musí mať i DOKAZ/FAKTA, lebo inak je to len FÁMA. inak ,dalšia možnost o rozšírenie kolekcie BAN-visit.
Já jsem prorok Pravdy, dokazování je na druhých
|
|
|