|
Patche, datadisky - kyblíček spekulací
|
| TozziFan |
Přidané 19-10-2012 08:18
|

Uživatel

Příspěvek: 1431
Založený: 05.05.08
|
CZ-BOB napsal:
magot napsal:
Na Steamu je update 1.11.2362.
S patche RC2 je teda ofiko patch a hra je zase v CZ.
...
No tak to tedy mám asi rozbitý. Já to v CZ nemám. A přitom když jsem to koupil, tak čeština fungovala . |
| |
|
|
| WT_Horrido |
Přidané 19-10-2012 08:41
|

Fusioner

Příspěvek: 10264
Založený: 30.09.05
|
Máš ve steamu zapnuto že chceš češtinu? Podle toho se řídí lokalizace nainstalovaných her.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
| |
|
|
| WT_Pedropan |
Přidané 19-10-2012 08:49
|

Uživatel

Příspěvek: 1006
Založený: 30.09.05
|
TozziFan napsal:
No tak to tedy mám asi rozbitý. Já to v CZ nemám. A přitom když jsem to koupil, tak čeština fungovala  .
Bud rad, vzdyt ta cestina je tam otresna... |
| |
|
|
| CZ-BOB |
Přidané 19-10-2012 17:19
|

Rozkoukaný

Příspěvek: 137
Založený: 20.10.05
|
To je pravda, hned bych to nejraději vrátil do AJ.
Tady posílám cz Maddox.dll
http://www.uloz.t...maddox-dll |
| |
|
|
| Hoper |
Přidané 19-10-2012 21:14
|

Fusioner

Příspěvek: 12133
Založený: 29.09.05
|
může ještě nekdo nahodit anglickou verzi ?
díky
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.
[samurajský pohled na zajetí]

|
| |
|
|
| Hoper |
Přidané 19-10-2012 21:44
|

Fusioner

|
Měsíc svítí stále stejně blbě (může někdo vývojářům postnout pic ?)
V zipu jsou dva bmp - jedno na klasický pohled (PageDown) - ten je "blbě" a druhé na přiblížený (Del) - ten už je dobře. Bylo to jak na staré NV275 tak je i nové NV670)
A teď jsem si všimnul, jakej úžasnej "filtr" mají při výběru letadla v quick misi - mrkněte na rozpětí roků...
Stíny v kokpitu jsou zubaté u všech ?
Zkoušel někdo zrcátko ?
Co ta směs u Hurrika ?

|
| |
|
|
| CZ-BOB |
Přidané 20-10-2012 00:09
|

Rozkoukaný

Příspěvek: 137
Založený: 20.10.05
|
Stíny v kokpitu jsou teď opravdu zubatější (takhle si 1C představuje "improved FPS" )
Zrcátko je stále nepoužitelné.
Hurrika jsem zatím netestnul. |
| |
|
|
| Pepe |
Přidané 20-10-2012 10:47
|

Uživatel

Příspěvek: 1341
Založený: 06.09.11
|
Hoper napsal:
Měsíc svítí stále stejně blbě (může někdo vývojářům postnout pic ?)
V zipu jsou dva bmp - jedno na klasický pohled (PageDown) - ten je "blbě" a druhé na přiblížený (Del) - ten už je dobře. Bylo to jak na staré NV275 tak je i nové NV670)
A teď jsem si všimnul, jakej úžasnej "filtr" mají při výběru letadla v quick misi - mrkněte na rozpětí roků...
Stíny v kokpitu jsou zubaté u všech ?
Zkoušel někdo zrcátko ?
Co ta směs u Hurrika ?
K té směsi u Hurika. To bych musel nejdřív vědět jak to funguje v realu.Mě to dělá potíže momentálně |
| |
|
|
| Robo |
Přidané 20-10-2012 11:15
|

Uživatel

Příspěvek: 1836
Založený: 01.10.05
|
Pepe napsal:
Co ta směs u Hurrika ?
K té směsi u Hurika. To bych musel nejdřív vědět jak to funguje v realu.Mě to dělá potíže momentálně[/quote]
Cau Pepe, konecne to opravili a do zmesi netreba vobec siahat. Ze je paka naopak je spravne, tak to RAF mali.
FM su konecne ako tak doriesene. |
| |
|
|
| Jara4 |
Přidané 20-10-2012 13:11
|

Rozkoukaný

Příspěvek: 449
Založený: 23.01.12
|
Opravené zrcátko znamená "stále nepoužitelné", ale že to opraví jsme přece ani nečekali, ne? Tenhle patch byl nějak "navíc" a nijak zvlášť nepřekvapil. Nám "skalním" to nijak nevadí. |
| |
|
|
| Pepe |
Přidané 20-10-2012 13:23
|

Uživatel

Příspěvek: 1341
Založený: 06.09.11
|
Robo napsal:
Pepe napsal:
Co ta směs u Hurrika ?
K té směsi u Hurika. To bych musel nejdřív vědět jak to funguje v realu.Mě to dělá potíže momentálně
Cau Pepe, konecne to opravili a do zmesi netreba vobec siahat. Ze je paka naopak je spravne, tak to RAF mali.
FM su konecne ako tak doriesene.[/quote]
Zdar a sílu. Aha, Já s tím stále manipuloval kvůli motoru aby nebyl permanentmě v zápřahu a nezavařil ho a nějak jsem to uspokojivě nevyřešil-nepochopil. Když třeba letím dolů, tak snížím vrtuli a nastavím nižší směs (aby se nepřetáčel motor) okamžitě mi páka sama od sebe přidá směs. Na přistání jsem stále dlouhý, protože ta směs je naplno a někdy jí tam musím dát protože se letadlo třese jako koza. Budu se muset přispůsobit kurníček šopa. Takže na směs minimálně? V takovém tom výletním režimu to jde snížit, ale plyn musí být napolovic jinak to vyvádí když přidám i minimálně. Takže jinak. P |
| |
|
|
| 1stCL_Fucida |
Přidané 20-10-2012 16:24
|

Hlavní administrátor

Příspěvek: 11215
Založený: 26.01.13
|
Mno, už to začíná docela vypadat jako simulátor . Jsem docela mile překvapen, že už se to nejen celkem hýbe, ale i AI nelítají tak "divně" a vůbec celé že to působí již poněkud kompaktnějším dojmem. Jen nechápu, proč s Bf 110 za boha nemůžu dohnat Blenheimy...
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."
|
| |
|
|
| Baron |
Přidané 20-10-2012 16:53
|

Diskutující

Příspěvek: 4845
Založený: 18.02.10
|
Nieco robis asi blbo.
Hals - und Beinbruch!
|
| |
|
|
| 1stCL_Fucida |
Přidané 20-10-2012 17:59
|

Hlavní administrátor

|
Ale co? Moje rychlost vypadala relativně v pořádku (cca 380 IAS ve 3 km), to jen oni byly ještě nějak rychlejší
|
| |
|
|
| Robo |
Přidané 20-10-2012 18:17
|

Uživatel

|
1stCL_Fucida napsal:
Ale co?  Moje rychlost vypadala relativně v pořádku (cca 380 IAS ve 3 km), to jen oni byly ještě nějak rychlejší 
Tak to robis daco ozaj blbo, 380 je malo ak to su km/h. Aky si mal ata a otacky? |
| |
|
|
| Robo |
Přidané 20-10-2012 18:21
|

Uživatel

|
Pepe napsal:Zdar a sílu. Aha, Já s tím stále manipuloval kvůli motoru aby nebyl permanentmě v zápřahu a nezavařil ho a nějak jsem to uspokojivě nevyřešil-nepochopil. Když třeba letím dolů, tak snížím vrtuli a nastavím nižší směs (aby se nepřetáčel motor) okamžitě mi páka sama od sebe přidá směs. Na přistání jsem stále dlouhý, protože ta směs je naplno a někdy jí tam musím dát protože se letadlo třese jako koza. Budu se muset přispůsobit kurníček šopa. Takže na směs minimálně? V takovém tom výletním režimu to jde snížit, ale plyn musí být napolovic jinak to vyvádí když přidám i minimálně. Takže jinak. P
Nesiahaj do toho vobec, zmes tam bola predsa automaticka. natavit mozes dva automaticke rezimy - paka k sebe je AUTO RICH (bohata) na vsetky letove rezimy a paka od seba je AUTO LEAN (chudobna) len a len na ekonomicky rezim. Ked nastavis zmes na chudobnu a uberies plyn, automaticky sa ti paka zmesi vrati k sebe (na bohatu), zabranuje sa tym poskodeniu motora. Tie paky boli prepojene pruzinou a na let na chudobnu zmes boli presne limity (boost aj rpm).
Vobec zmes nechytaj, vsetko rob plyn + vrtula. |
| |
|
|
| Hoper |
Přidané 20-10-2012 18:23
|

Fusioner

|
BOBe a Robo. - díky
může ještě někdo nahodit plz tu anglinu ?
a jinak - mrkněte na snad oficiální stránky: http://il2sturmovik.ubi.com/cliffs-of-dover/en-GB/home/index.aspx
asi mám v těch verzích nějaký hokej...
a nedá mi to - k těm zrcátkům - zrcátka nejspíš budou i v tom následujícím simu, tak proč to neopraví i sem, když to musí udělat i tam
to samé hranaté stíny
už při první zmíňce ?Luthiera? o odpískání BoB a hledění směrem k jinému, lepšímu simu jsem si říkal, na čempak bude tento nový-lepší sim postaven. Jestli na úplně, ale úplně nových základech nebo přeci jen těch starších. Nebo nedej bože nejstarších....
Pokud totiž BoM nebude mít (téměř) kompletně nový základ, pak nechápu odpískání BoB :(
Nemůže za tím být nějaká strategie alá RoF ?
Ač se Bitva o Británii změnila na Doverské útesy (a tudíž tam mohlo být časem těch letadel víc), do Velké vlastnenecké války se těch dodělávaných (a tudíž dokupovatelných) letadel vejde daleko daleko víc ?

|
| |
|
|
| Hoper |
Přidané 20-10-2012 18:26
|

Fusioner

|
Robo napsal:
Pepe napsal:Zdar a sílu. Aha, Já s tím stále manipuloval kvůli motoru aby nebyl permanentmě v zápřahu a nezavařil ho a nějak jsem to uspokojivě nevyřešil-nepochopil. Když třeba letím dolů, tak snížím vrtuli a nastavím nižší směs (aby se nepřetáčel motor) okamžitě mi páka sama od sebe přidá směs. Na přistání jsem stále dlouhý, protože ta směs je naplno a někdy jí tam musím dát protože se letadlo třese jako koza. Budu se muset přispůsobit kurníček šopa. Takže na směs minimálně? V takovém tom výletním režimu to jde snížit, ale plyn musí být napolovic jinak to vyvádí když přidám i minimálně. Takže jinak. P
Nesiahaj do toho vobec, zmes tam bola predsa automaticka. natavit mozes dva automaticke rezimy - paka k sebe je AUTO RICH (bohata) na vsetky letove rezimy a paka od seba je AUTO LEAN (chudobna) len a len na ekonomicky rezim. Ked nastavis zmes na chudobnu a uberies plyn, automaticky sa ti paka zmesi vrati k sebe (na bohatu), zabranuje sa tym poskodeniu motora. Tie paky boli prepojene pruzinou a na let na chudobnu zmes boli presne limity (boost aj rpm).
Vobec zmes nechytaj, vsetko rob plyn + vrtula.
Pepe, na tohle je úplně nejvíc nejlepší si najít povídání od Roba. Původně zveřejněné na forum Letky13 a snad i hozené sem (minimálně linkované).
Ale ono pro nešťouravce bohatě stačí to, co napsal Robo teď :)

|
| |
|
|
| 1stCL_Fucida |
Přidané 20-10-2012 18:29
|

Hlavní administrátor

|
No to vim, že jsou to km/h . Ata nejvyšší možný a otáčky nejvyšší přípustné, tzn. u tý 110ky cca 2700 (+/- 50)
|
| |
|
|
| Lala |
Přidané 20-10-2012 18:48
|

Rozkoukaný

Příspěvek: 174
|