November 04 2025 23:11:54
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 7

· Piloti on-line: 1
veikso

· Registrovaní piloti: 2,755
· Nejnovější pilot: Glider
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » Speciální mise
 Vytisknout diskuzi
Battle of Britain
1stCL_SaBot
Cekal jsem krapetko neco jineho, ale jak tak ctu reakce ostatnich, tak jsem mel jenom mozna smulu na akcnejsi chvilky.

Nadruhou stranu jsem dlouho nedrzel joystick v ruce a nepokecal s Micudou. Takze tydle dve mouchy sem zabil. Dokonce sem dvakrat vosil hurikana.
No a bylo prima poslouchat jak se Valhera pri pokusech o pripojeni pozvolna zridil jak ruskej dustojnik Šklebící se.

Ale ono mozna ani nejde naplnit ocekavanim pac BoB je na specku asi prilisny sousto,

Napadla me jenom jedna silena vec, ktera by to mohla eliminovat a udelat z toho neskutecnou rezbu. Vsichni budem cerveny, nekolik letek, a budeme si na sebe celej vikend poustet nemce Cool

310_Gringo
CZS_Scharck napsal:
CZS_Raptor napsal:
Scharck dostává PK a tak se odpoutávám východním směrem.

.303 kou v čelňáku do řepy. Šklebící se
Na oplátku tu pro 310_Gringoša leštím jednu 20mm okurku. Vyděšený

Byl jsem v Hurricu.Mrknutí Ono když je těch .303 osm, tak se nějaká ta kulička vždycky chytne.

PS: Okurky já nerad, s tím na mě nechoď.Šklebící se

1stCL_Pagy
Pepno pls než něco napíšeš, zjisti jestli máš aspoň trošku správný informace Šklebící se Kanón do vrtule se plánoval pro E3 a dokonce jich pár lítalo, ale kanón se přehříval podle mě dostupných informací a proto už od verze E3 se rozhodli nechat jen 2xMG/FF v křídlech a 2xMG 17 na motoru Šklebící se Tudíž pokud po tobě Emil střílel z vrtule pak to musel bejt E3 Šklebící se

Panek
Naposledy, co si pamatuju poslední polet proti SaBotovi, tak nám sestřelil s G6 nějaké pilotované La-5FN a pak odpadl totálně vožralej. Fuči ho tenkrát na další misi musel omluvit. Šklebící se

Ale to ještě neměl ani ten tajtl.
Upravil/a Panek dne 07-02-2010 09:21

311_Vont
Mě osobně se to zamlouvalo, historie se nepřepisovala, jak už to někdy bývá. Atmosfera byla dokonalá, i přes naše ztráty náckové dostali více či méně na prdel a tak vše dopadlo jak mělo. Cool těším se na další polet díky kluci.

http://www.311raf.com/viewpage.php?page_id=97
1stCL_SaBot
Panek napsal:
Naposledy, co si pamatuju poslední polet proti SaBotovi, tak nám sestřelil s G6 nějaké pilotované La-5FN a pak odpadl totálně vožralej. Fuči ho tenkrát na další misi musel omluvit. Šklebící se

Ale to ještě neměl ani ten tajtl.

jo to si pamatuju...tri dny do statnic Šklebící se

AMP
opakování může být nejdříve 26/2/2010 Mrknutí

http://311raf.com/cs_wing_hangar.php
Dartanan
oki letim zase v befku snad to bude tentokrat bez pruseru Smutný

310_Mik
Lekku díky za specku. O tom jaké to bylo už tu bylo řečeno hodně tak nač cokoliv přidávat. Ještě jednou díky za pěknou specku a práci kterou jsi s ní musil mít. Taktéž díky za let všem pilotům bezrozdílu. Good luck. Mrknutí
Upravil/a 310_Mik dne 07-02-2010 03:31

Rennee
Lekku nevim jestli je rozumné opakovaz specku tak brzy jen proto aby si pár nespokojenců udělalo dobře. Specka byla jaká byla a čas jde dál. To je jako kdyby Adolf volal Winstnovi že se mu bitva nepovedla a že by si to dal ještě jednou aby byli vojáci spokojeni.Je spousta jiných bitev které se dají zalítnout.Jinak by se po každé specce ozvala nespokojená skupinka chudáčků, která si nevystřelila nebo byla sestřelena nebo tuhleto a támhleto a tak by se mohlo stát, že se bude lítat jedna akce pořád dokola. A to přece nikdo nechce. Udělal jsi pěknou specku. Holt nebyla ideální pro všechny účastníky, ale to nebude nikdy žádná specka. Díky za krásný večer nad Anglií.

AH_Enty
VGR_Lekk napsal:
AH_Enty napsal:
Příště se hoďte na TS AH Speciálkový. Pro to byl založen. Hlavní je primárně určen do DF server. Dík.

Omluva - chtěl jsem to tam rozjet, ale je tam málo kanálů. Nemužete je tam dotvořit A-E po 10 lidech by mělo stačit.
Díky.Mrknutí

Přidány kanály Red a Blue s podkanály.

Panek
310_Rennee napsal:
Lekku nevim jestli je rozumné opakovaz specku tak brzy jen proto aby si pár nespokojenců udělalo dobře. Specka byla jaká byla a čas jde dál. To je jako kdyby Adolf volal Winstnovi že se mu bitva nepovedla a že by si to dal ještě jednou aby byli vojáci spokojeni.Je spousta jiných bitev které se dají zalítnout.Jinak by se po každé specce ozvala nespokojená skupinka chudáčků, která si nevystřelila nebo byla sestřelena nebo tuhleto a támhleto a tak by se mohlo stát, že se bude lítat jedna akce pořád dokola. A to přece nikdo nechce. Udělal jsi pěknou specku. Holt nebyla ideální pro všechny účastníky, ale to nebude nikdy žádná specka. Díky za krásný večer nad Anglií.

Jenže ona BoB nebyla odletěna klza 1 den. Add tvoje zavolání Adolfa Winstonovi. To jako ty pilot, jako by jsi zavolal na velení, že už jsi jako jeden bojový den nad Anglií strávil, tak by jsi teď chtěl zkusit třeba Pacifik.

Konstatovat, že nebyla ideální pro všechny, je trochu liché. Co jsem tak pozoroval, tak jediné dobrodružství jsme zažili my ve stukach. A to jen proto, že jsme si ho vyhledali. Něco jako, když přítelkyně nedorazí na rande, žádná jiná dívka není v dohledu, tak si z nudy začneš povídat s ožralým bezdomovcem.

1stCL_pbarry
Mně s e teda do toho samého vůbec nechce. Jak jsem psal, když bude celá modrá strana složená z AIček tak se vůbec nic nestane. Tohle pro mě neni specka. Po tolika akcích, které byly pod lekkovou taktovkou mám pocit, že se všechny dobré myšlenky opustily a neustále se hledají nové, takže jsme furt na začátku.
Není důležité vyhrát, ale přežít.
I když vyhrát je taky fajn.
Obzvlášť, když vyhraju já!

barryk.webz.cz
1stCL_pbarry
Panek napsal:
Konstatovat, že nebyla ideální pro všechny, je trochu liché. Co jsem tak pozoroval, tak jediné dobrodružství jsme zažili my ve stukach. A to jen proto, že jsme si ho vyhledali. Něco jako, když přítelkyně nedorazí na rande, žádná jiná dívka není v dohledu, tak si z nudy začneš povídat s ožralým bezdomovcem.

Tohle je celkem dost výstižné i pro druhou skupinu bombardérů..
Není důležité vyhrát, ale přežít.
I když vyhrát je taky fajn.
Obzvlášť, když vyhraju já!

barryk.webz.cz
Hiltos
310_Rennee napsal:

Tak priste mlcte, muze se to ject bez restartu a vsichni budou spokojeny. Hmmm?

1stCL_Pagy
Hmm víš já chápu, že vám to bez radaru nešlo, ale modří tak nějak zkousli to, že prostě štuky nedoletí a většina z nás už dobou restartu byla cca 45 minut ve vzduchu. a najednou BUM a RESTART teprve až tam začalo to stěžování modrých. Jak nám pak řekl Lekk mohl jsem rozdělit letadla jinak mohl jsem envím co mohli jsme letět rychlejc a vy jste si zase mohli ozkoušet jestli šeptání na radar funguje a né to kvůli tomu pak restartovat Šklebící se
Upravil/a 1stCL_Pagy dne 07-02-2010 13:26

1stCL_Fucida
311_Vont napsal:
Mě osobně se to zamlouvalo, historie se nepřepisovala, jak už to někdy bývá. Atmosfera byla dokonalá, i přes naše ztráty náckové dostali více či méně na prdel a tak vše dopadlo jak mělo. Cool těším se na další polet díky kluci.

Propaganda? Úsměv

No jak se to vezme Úsměv Za Bf 110 ze čtyř pilotů tři odstartovali a jeden ze aspoň vožral. Ostatní tři přistáli a sestřelili dvě letadla (ne AI). Jimi kryté letouny nezaznamenaly žádnou ztrátu způsobenou nepřátelskými piloty, kteří se ale v dané oblasti neukázali Úsměv. Takže pokud jde o nás, tak my zaznamenali jednoznačné vítězství a RAF potupnou pasivní porážku Šklebící se

Když jsme ve svém volnu převzali další skupinu, tak ta sice byla napadena, ale útočící stíhači zřejmě považovali trojici Bf 110 za tak nepřekonatelné nebezpečí, že raději odlétající Heinkely ani nepronásledovali Úsměv

A něco z dobového vydání listu Berliner Zeitung:
Luftwaffe nárokuje jedonznačné vítězství - při minimálních ztrátách bylo vybombardováno několik měst včetně Doveru a jeho radaru. Ztráty, které RAF způsobila, jsou hodnoceny jako zanedbatelné. RAF dokázala zasáhnout přibližně proti 1/4 útoků, což ukazuje, že nepřítel je již zcela vysílen a nebe nad Kanálem i nad jihovýchodní Anglií bude brzy v plné režii Luftwaffe.

Trocha pozitivního textu z listu The Guardian:
Boje jsou urputné. Vzhledem k výsledkům doporučujeme zápis do jazykových kurzů německého jazyka. Herr Winston Churchill jde všem příkladem a například slovo "Verloren" umí nejen napsat, ale i procítěně přečíst.
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

czs_scharck
310_Rennee napsal:
1)To je jako kdyby Adolf volal Winstnovi že se mu bitva nepovedla a že by si to dal ještě jednou aby byli vojáci spokojeni...
2)Jinak by se po každé specce ozvala nespokojená skupinka chudáčků, která si nevystřelila nebo byla sestřelena nebo tuhleto a támhleto ..
3) A to přece nikdo nechce.

1) + 2): Když vám nešel radar tak ale Winston volal Adolfoj, že by si to dal ještě jednou, že ?
Pochybuji, že by se nějaký z účastníků akce dal nazvat chudáčkem . . . .
3) Opět pochybuji, vypadá to, že zájem by byl . . . tedy bez tebe ? Vyděšený
CSL/I_Scharck <iíi=< 59

Hoper
1stCL_Pagy napsal:
Tanku proč ne modří nežádali takovýhle množství AI letadel, ale pokud chceš něco snižovat pak se musí snižovat hlavně počty stíhaček RAF :D obedrat vám kanónový spity atd :D Proč ne rád to poletím bez AI ale pak aby bylo tak 10 rudejch stíhaček na 30 modrejch letadel :D a né aby počty stíhaček byli něco přes 1 červená na 1 modrou :D

jsi kandidát č.2 (č.1 je Fuči) na moji chystanou akci
velice rád vítám lidi, držící se historických kritérii a údajů ;)
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

310_Stanlee
Trocha pozitivního textu z listu The Guardian:

Fuči má nábeh na orgáč.Úsměv

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

06-10-2025 19:06
Radiační situace za firmamentem zůstává normální

21-09-2025 14:51
Byl jsem na dnech NATO. Viděl Harrier, Hornet, Rafale, EF Typhoon, Mirage2000 a B-52 a bylo to dobré.

20-08-2025 11:11
Ahoj dneska někdo na il-2 budem na teamspeaku kolem 5-6 hod klidne i ty Vity muzes dorazit taky se vracime po dlouhé době. Mrknutí

19-08-2025 21:45
Ahoj, Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá Úsměv poraďte mi kde bych objevil staré veterány.

09-08-2025 13:55
Tak na zbytek roku hodně štěstí jako z Kokury!

23-07-2025 10:14
A kde máš ty "svoje" obrázky?

22-07-2025 20:07
já "svoje" nezakazuju

18-07-2025 10:09
Jaké nalinkované obrázky? 95% obrázků na netu nelze linkovat, je to zakázáno.

14-07-2025 18:24
a není tu čistě náhodou někdo, kdo ví proč se nezobrazují nalinkované obrázky?

13-07-2025 23:31
Další zpráva o medvědech! Šklebící se

38,458,266 návštěv