January 04 2025 12:17:31
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 2

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,751
· Nejnovější pilot: VGR-Spawn
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » Rise of flight (letový bojový simulátor z období první světové války) » Rise of flight - diskuse
 Vytisknout diskuzi
Rise of Flight - diskuse o simulátoru z období první světové války
Salak
BP_Tyrl napsal:
VGR_j4ck41 napsal:

1 - vypozoroval jsem ze v nekterych misich (jedna se o mise ve kterych jde o prelet fronty a stret s nepratelskou hlidkou) me vzdycky pri prvnim priletu k fronte zacne hra blbnout ... nevim jestli nazev lagovani je to pravy, protoze obraz stoji, ale podle zvuku se zda ze vsechno ostatni reaguje,..........

Mě to udělalo dvakrát, když jsem si zvýšil rozlišení na 1600x1200. Pak jsem se pokorně vrátil na 1440x900 a bylo po problému.

Tak to koukam! ja si dycky myslel, ze monitor ma kramy :-)...a dycky jsem si rikal...este ze se mi to nestalo online :-)

1stCL_Novotny
BP_Tyrl napsal:
Mě to udělalo dvakrát, když jsem si zvýšil rozlišení na 1600x1200. Pak jsem se pokorně vrátil na 1440x900 a bylo po problému.

WT_Horrido napsal:
Při 1920/1200 to taky nedělá Šklebící se

Žeby tomu vadil starej formát 4:3?PffŠklebící se

j4ck41
vcera jsem peknejch par hodin lital, mel jsem nekolik misi s preletem fronty, jednou tam byl i tankovej utok a bez jedinyho problemu ... pak jsem RoF vypnul, za nejakou dobu pustil znovu a hnedka v prvni misi s priletem k fronte cca 30-ti sekundovy zatuhnuti obrazu, pri opakovani ty samy mise tam uz bylo chvilkovy klasicky lagovani a pak zase klid ... takze to ze jsem se s tim poprvy setkal pri naprosto identickejch situacich byla jenom nahoda jak sfin

WT_Horrido
Tak mi ji zkus poslat, vyzkouším. E-mail mám v profilu.
Upravil/a WT_Horrido dne 02-02-2010 13:00
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

j4ck41
mno ja to ted spis prisuzuju tomu ze holt nekdy to PC neschroupa ... ale dalsi pripad teda preposlu

EDIT:

ale kdyz uz se tady tak bavime, tak me napadla jeste jedna vec jaka se me prihodila ... velitel neodstartoval a zustal na letisti, tim padem zbytek AIcek zacal delat nad letistem okruhy a cekal na nej a jelikoz nejevili zajem plnit ukol vyrazil jsem sam ... a ejhle ... protivnik se nedostavil i kdyz jsem v miste spawn pointu prolitaval x minut, stejne tak prazdny byly i dva pozemni spawn pointy jeden s AAA a druhej s polnim delostrelectvem ... to ze jsou AI letadla spolu svazany bych doved pochopit, ale ze by se startem velitele byla svazana i funkcnost spawn pointu me pripada hodne podivny

tuhle misi jsem letel vcera jako posledni takze bych ji mohl i klidne preposlat, ale otazka zni jestli velitel znovu zustane uzemnenej
Upravil/a j4ck41 dne 02-02-2010 13:45

BP_Tyrl
1stCL Novotny napsal:
BP_Tyrl napsal:

WT_Horrido napsal:
Při 1920/1200 to taky nedělá Šklebící se

Žeby tomu vadil starej formát 4:3?PffŠklebící se

Tak to bylo asi kapku jiné rozlišení, protože letadla nebyly deformovaný. Dokonce to v klidu lítalo, dokud kolem mě neproletěl nepřítel. Pak se to seklo. Pointa měla zkrátka vyznít, že na menším rozlišení se to přestalo sekat. Ostatně Horrido má asi větší dělo, protože když nastavím grafiku podle něj, tak mám výkon grafiky přes 100%. Ale stačí stáhnout detaily země a jsem na 55%. Je to takové nepoladěné.

WT_Horrido
Já mám dva a půl roku starý, několikrát přejmenovaný, grafický chip a čekám na Fermi. Úsměv Mám 78%, není to osazenou pamětí?
Upravil/a WT_Horrido dne 02-02-2010 14:51
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

WT_Horrido
VGR_j4ck41 napsal:
mno ja to ted spis prisuzuju tomu ze holt nekdy to PC neschroupa ... ale dalsi pripad teda preposlu

EDIT:

ale kdyz uz se tady tak bavime, tak me napadla jeste jedna vec jaka se me prihodila ... velitel neodstartoval a zustal na letisti, tim padem zbytek AIcek zacal delat nad letistem okruhy a cekal na nej a jelikoz nejevili zajem plnit ukol vyrazil jsem sam ... a ejhle ... protivnik se nedostavil i kdyz jsem v miste spawn pointu prolitaval x minut, stejne tak prazdny byly i dva pozemni spawn pointy jeden s AAA a druhej s polnim delostrelectvem ... to ze jsou AI letadla spolu svazany bych doved pochopit, ale ze by se startem velitele byla svazana i funkcnost spawn pointu me pripada hodne podivny

tuhle misi jsem letel vcera jako posledni takze bych ji mohl i klidne preposlat, ale otazka zni jestli velitel znovu zustane uzemnenej

Jo to se mi taky jednou stalo. Odletěl jsem sám hlídkovat nad továrnu, ale nakonec přismrděli jak kolegové (bez velitele) tak nepřítel a ještě kolem letěla banda Pfalzů. Byla mela nakonec...

Co jsem tak vysledoval má to větší tendenci blbnout tímhle způsobem když je zaplý start se studeným motorem, takže už mám nastaven opak i když jsem vedoucí.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

WT_Horrido
Tak jsem ho konečně získal. Maxe. Modrého Úsměv

[img]http://www.wtigers.org/extra/max.jpg[/img] is not a valid Image.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

1stCL_Novotny
Sakra Horri bude se teď s náma vůbec bavit? Je kvásně modvej.Mrknutí

WT_Schmouddle
On ho má na obluzování slečen na dalším ročníku MFLF...Šklebící se
[img]http://forum.il2sturmovik.com/public/style_extra/team_icons/founder_gold_en.png[/img] is not a valid Image.

www.wtigers.org
Merten
Takovej machring Šklebící se

WT_Schmouddle
Mertene, teď mi došlo, žes registrován až 04/08, žes tím pádem přišel o tu památnou fotografii kokpitu ve vláknu "je ten kdo létá za Němce nacista?"

Šklebící seŠklebící seŠklebící se

[img]http://forum.il2sturmovik.com/public/style_extra/team_icons/founder_gold_en.png[/img] is not a valid Image.

www.wtigers.org
WT_Horrido
Svůj PC koutek jsem ovšem již dotáhl na úplně jiný level Úsměv
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Merten
Zamračený???Zamračený znova,polopatě a česky(možeš aji hanáčtinó) Šklebící se

WT_Schmouddle
Ale nic, bylo zde jedno horké vlákno, něco ve smyslu "je ten kdo létá za Němce nacista?" a celá modrá skvadra říkala že nééé, že obdivujou ty stroje a tak...no a pak přišel Horrido a postnul PC koutek jednoho opravdu kovaného..Šklebící seŠklebící seŠklebící se Ale jedna fotka za tisíc slov, Horri nemáš ještě ten jeden anonymní PC koutek?Vyděšený

www.wtigers.org
XXX_Dazz
"je ten kdo létá za Němce nacista a nebo zarytý sektář?"

j4ck41
no jo Prusaci ... jo to Vojensky rad Marie Terezie je jina ... ale k.u.k. Luftfahrtruppen se asi dlouho nedockame Smutný

LEON_CZ
Salak napsal:
BP_Tyrl napsal:
VGR_j4ck41 napsal:

1 - vypozoroval jsem ze v nekterych misich (jedna se o mise ve kterych jde o prelet fronty a stret s nepratelskou hlidkou) me vzdycky pri prvnim priletu k fronte zacne hra blbnout ... nevim jestli nazev lagovani je to pravy, protoze obraz stoji, ale podle zvuku se zda ze vsechno ostatni reaguje,..........

Tak to koukam! ja si dycky myslel, ze monitor ma kramy :-)...a dycky jsem si rikal...este ze se mi to nestalo online :-)

Mně se toto zatuhnutí stává pravidelně, když si dám externí pohled jiného letadla. Jakmile stisknu CTRL+F2 nebo SHIFT+F2, na 20 sekund obraz zatuhne, harddisk šrotuje jak divej, ale zvuk přitom jede dál. Takže když se obraz zase rozjede, jsem už dávno rozbitej na zemi Smutný Monitor mi jiné nativní rozlišení než 1680x1050 neumožňuje, takže snížením rozlišení si pomoct nemůžu. Osekal jsem vše na Medium detaily, zkoušel optimalizovat grafiku nHancerem, ale nemělo to naprosto žádný vliv na toto zamrzávání.

http://www.virtualnipilot.cz/
WT_Horrido
Uveďte sestavy.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

01-01-2025 10:10
Štěstí, zdraví, spokojenost a mnoho potěšení duchovních i tělesných, přeju všem!

24-12-2024 12:49
vesele vanoce a štastny novy rok vam všem

24-12-2024 11:15
Pohodové Vánoce a šťastný nový rok přejí Vencourovi

08-12-2024 13:02
Vypadá to, že Nvidia definitivně ruší GeForce Experience. Už se mi aktualizuje na Nvidia App.

06-12-2024 19:02
Viděl jsem jen prvních 8 sekund videa. Stačilo mi.

04-12-2024 13:31
Vlastně jako by miliony mozkových buněk vykřikly hrůzou a náhle utichly.

04-12-2024 12:50

03-12-2024 15:48
Zase po letech jsem zaskočil a tak vás všechny zdravím...borci Mrknutí

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

36,157,419 návštěv