November 01 2025 11:55:32
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 8

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,755
· Nejnovější pilot: Glider
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » Speciální mise
 Vytisknout diskuzi
Poslední konvoj - Malta 1943
XXX_Dazz
Smutný

Panek
Ale já jsem si dovolil proletět nad jedním spitem po přistání, jen sem nestřílel. Šklebící se
A z letiště nestřílel flak. Zamračený

1stCL_Fucida
S flakem se v téhle akci hodně šetřilo. Tedy kromě toho afrického Úsměv Valhera tam chtěl udělat scenérii, kdy vojáci postávají okolo kulometů a ty kulomety se přidaly k ostatním AA zbraním, tak to tam bylo trošičku hustější Úsměv
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

1stCL_PETRAS
No,a já to vodsral Šklebící se

[img]https://vwings.net/dnl_fucida/malta43/grab0015.jpg[/img] is not a valid Image.

..prej s flakem se šetřilo.A moje křídlo si přesto našel.Příště to flaku nedaruju zadarmo.

P.S. Jooo,ještě se tady nikdo z "fokáčistů" nezmínil o nápisu na Pisonově bombě !! Hooodně humorná komunikace na TS k tomu proběhla Mrknutí

Naznačil jsem dost..rozvede to někdo ?? Pisone ?? Vyděšený

XXX_Dazz
1stCL_Fucida napsal:
S flakem se v téhle akci hodně šetřilo. Tedy kromě toho afrického Úsměv Valhera tam chtěl udělat scenérii, kdy vojáci postávají okolo kulometů a ty kulomety se přidaly k ostatním AA zbraním, tak to tam bylo trošičku hustější Úsměv

Nad Maltou to byla vysloveně bída, mohlo by více aspoň těžkého flaku, který není na HW tak náročný. Taky lehkého flaku mohlo být trošku více. Pro Ju88 to byla procházka růžovým sadem né Malta Smutný.

1stCL_valhera
No jo no, chtělo to ještě asi revizi těch flaků, ale já na to už neměl čas. Příště tam dám i baráže vy holomci Mrknutí

Merten
No mě přišel jako slušnej adrenalín už jen tam nasměrovat tu mrchu ve 20 metrech kam chcu,zahodit,zase zaměřit,zahodit a u toho mě tam furt zavazely jakýsi stožáry nebo co to bylo za bordel Šklebící se.Ale je fakt že ten bezflakovej přístav bylo pro mě milí překvápko čekal jsem peklo Úsměv.

1stCL_valhera
Bezflakovy rozhodně nebyl, ale je fakt, ze jich melo byt vic .... a byly trochu potlacene lode... ale asi vic, nez bylo zadouci..... Ja musel na nekolik dni na veletrh a nebyl nikdo, kdo by udelal zaverecnou korekci flaku Smutný .... Takze nastaveny to bylo dobre, akorat v tom hapruje to casovani strelby.

57thMH_Edison
Jo jo dobré to bylo. Dlouho jsem si nezaformoval jako tuto !!!!
Malá vzpomínka pro BLUE .... http://www.vinas..../malta.jpg
RUM ZBYSTŘUJE ZRAK A ZJEMŇUJE PILOTÁŽ

WT_Horrido
Ty fokáče to je teda hnus, se styďte. Taková hnusná směska směšných skinů. Si něco o té Luftwaffe přečtěte když už za ni létáte... Šklebící se
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

1stCL_Fucida
Pche Úsměv
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

1stCL_pbarry
57thMH_Edison napsal:
Jo jo dobré to bylo. Dlouho jsem si nezaformoval jako tuto !!!!
Malá vzpomínka pro BLUE .... http://www.vinas..../malta.jpg

Jami tam je super Šklebící se
Není důležité vyhrát, ale přežít.
I když vyhrát je taky fajn.
Obzvlášť, když vyhraju já!

barryk.webz.cz
310_Runner
Coje na té fotce hezkého, když je to tam samej skopec Pff

1stCL_Punkey
Jirka napsal:
Tajpan napsal:
1stCL_PETRAS napsal:
Ještě bych doplnil spíš všeobecnou informaci nevím jestli k Modu,AAA-Packu,nebo nevím k čemu ještě.

Letěli jsme skupinu stejně naložených FW.

Všichni letěli 300Km/h ...Punkey letěl 400km/h a přesto nás nestíhal !!!!
Klapky neměl,nic navíc taky ne .Setkal se s tím ještě někdo ???

Taková trošku záhada...

niečo podobné ale opačne sa stalo na Kurlande. 6xHe111 leteli vo formácii v 6km ale dalšie tri He111 nemohli sa dostat cez 5km. Zamračený
Myslím že k tomuto sa problému sa už vyjadril Jirka/Vogon.
Skúsim zrhnúť, ale Jirka to viem lepšie: šturm ako taký má zastaralý systém na primanie a odosielanie dát od hráča i servera. Ak sa prekročí istý počet cca 32-40 hráčov a potom sa pripojí hráč so slabým PC a pripojením , tak systém dát sa zacyklí a pracuje LEN pre tohto hráča a pre ostatných (PO NOM PRIPOJENYCH) už nie.
Takže je jedno či niekto má super PC so super pripojením, ak sa pred ním pripojí (pri danom množstve hráčov ), niekto so slabým PC , tak server už pre neho nestíha odosielať dáta.
PS: aspon tak som si to zapamätal. Mrknutí

Kdepak Tajpane. Tohleto nemá se synchronizací serveru nic společného. Tohle vidím na bordel v modech. Ten případ, kde mě cituješ, ten generuje lagy a potažmo i nízké fps.

No nikdy jsem podobný problém neměl a mám jen čístý AAA mod 1.1 bez žádných dalších addonů.

BIVOY
Max_FX napsal:
no já bych letěl, ale AAA 1.1 nemuzu nejak rozbehnout - vzdy mi to vyhodi hlasku "JAVA.LANG.INTEGER" nevim co s tim zkousel j ruzna fora...a nic.
zkousel j i JAVU z netu - ale to s tim ani nic nema spolecneho

zkousel j se pripojit na server SPIT_vs_109 (to podporuje tu onu verzi)

KDYZ MI PORADITE POLETIM V CEMKOLIV (BLUE)

Prosím o radu ta java.lang.integer mi se háže když se chci připojit na BOB LW10 i ultrou i 4.09 na 89% , po inst nové javy 91% . Máte nějakou radu ?? Díky .Mrknutí

veikso
Máš zapnutý Moving mod (nevím z hlavy přesný název) z jejich LW 10 1.2 packu? A vypnutý ten předešlý moving mod?

BIVOY
Á tak tady mi něco uniklo . Pro lítaní na BOB LW 10 je potřeba 1,2 mod??

Tajpan
VGR_BIVOY napsal:
Á tak tady mi něco uniklo . Pro lítaní na BOB LW 10 je potřeba 1,2 mod??

musíš ist na ich forum BoB LW 10 a postahovať čo je treba.
alebo pozri popisku na HL. Mrknutí

veikso
Ano. LW10 Server Modpack Ver 1.2
Ke stažení třeba tady: http://www.mediaf...znw9s/LW10

AMP
veikso napsal:
Ano. LW10 Server Modpack Ver 1.2
Ke stažení třeba tady: http://www.mediaf...znw9s/LW10

A do jaké verze šturma to je pls??????

http://311raf.com/cs_wing_hangar.php
Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

06-10-2025 19:06
Radiační situace za firmamentem zůstává normální

21-09-2025 14:51
Byl jsem na dnech NATO. Viděl Harrier, Hornet, Rafale, EF Typhoon, Mirage2000 a B-52 a bylo to dobré.

20-08-2025 11:11
Ahoj dneska někdo na il-2 budem na teamspeaku kolem 5-6 hod klidne i ty Vity muzes dorazit taky se vracime po dlouhé době. Mrknutí

19-08-2025 21:45
Ahoj, Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá Úsměv poraďte mi kde bych objevil staré veterány.

09-08-2025 13:55
Tak na zbytek roku hodně štěstí jako z Kokury!

23-07-2025 10:14
A kde máš ty "svoje" obrázky?

22-07-2025 20:07
já "svoje" nezakazuju

18-07-2025 10:09
Jaké nalinkované obrázky? 95% obrázků na netu nelze linkovat, je to zakázáno.

14-07-2025 18:24
a není tu čistě náhodou někdo, kdo ví proč se nezobrazují nalinkované obrázky?

13-07-2025 23:31
Další zpráva o medvědech! Šklebící se

38,424,046 návštěv