November 24 2024 01:16:45
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 10

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » IL-2: 1946 - Letadla - technické a taktické informace
 Vytisknout diskuzi
Kde je "RESPEKT" ?
3BAP_Cassius Chaerea
jo

Jinak se mi líbí, jak Anton to "neprožívá", ale sepíše o tom knihu.Úsměv
Upravil/a 3BAP_Cassius Chaerea dne 23-09-2009 18:18

Tajpan
na AH je ešte Rusko (jar 1942), ale či ešte cca o 20:00 bude ešte mapa s nejakými čajkami, to je otázne.

3BAP_Cassius Chaerea
Já nám hostnu df, Horridovi to natočím, a kdo se chce nudit tomu nechám místo aby mohl na letišti čumět.

Jirka
Já se chci koukat. Cassi, kdy a kde to bude ?

3BAP_Cassius Chaerea
TS AH 20:00 zbytek se domluvíme.

Jirka
OKI Úsměv

313_Vity
Rad bych taky čučel jestli to bude možné! Mrknutí

Merten
Ten track bych pak taky rád zkoukl Mrknutí

Tajpan
Stručné hlásenie zo súboja.
"Bolo to velmi velmi velmi poučné." Šklebící se

Jp-
omg keci nás nezajímaj, kdo vyhrál?????? Šklebící se

3IAP_Dryjo
kdo vyhral????Cool

3BAP_Cassius Chaerea
1) Souboj Já+Vogon(I-153) proti Antonovi (Bf-109F). Nudný let, ukončen útěkem Bf z bojiště.
2) Souboj Já+Válec(I-153) proti Antonovi (Bf-109F). Nudný let, ukončen vítězstvím Válce nad mojí čajkou. Mimo jiné jsem opět v I-153 překonal hranici 10 000 metrů.Úsměv
3)Souboj Já+Anton(I-153) proti Válcovi. Akčnější let, ukončen smrtí Antona, vyřazením Válce a poškozením mojí čajky.
Upravil/a 3BAP_Cassius Chaerea dne 23-09-2009 22:47

3IAP_Dryjo
zajimavy..bude track?Úsměv

3BAP_Rohlos
Tak kolikrát si teda Anton sundal svůj oblíbený cvičný terč I-153, který dává prakticky pokaždý, když ho potká?Zamračený

1stCL_pbarry
tak treba anton zmeni nazor na cajku ktera o utconikovi vi Úsměv
Upravil/a 1stCL_pbarry dne 24-09-2009 00:19
Není důležité vyhrát, ale přežít.
I když vyhrát je taky fajn.
Obzvlášť, když vyhraju já!

barryk.webz.cz
Hans-Assi
Myslím, že Anton několikrát psal, že si nedává čajku každý den k snídani, ale že prostě před ní jen nemá respekt a to je, myslím, setsakra velký rozdíl! A dokonce se na rozdíl od mnohých drží tématu vláknaMrknutí

Panek
Anton napsal:
Nevím jak ti může nahánet strach čajka, je tak zoufalá že ve vzduchu si na nich akorát cvičím střelbu.

prvním vzletu tak jsem měl na skore 3 letadla (plus nějaké poškozené)

Jinak podle mě na 500m se dá v poklidu střílet ale tak nějak nevidím důvod proči si letoun jako I-15 připustit na takovou vzdálenost.Mrknutí

Jirka
3BAP_Cassius Chaerea napsal:
1) Souboj Já+Vogon(I-153) proti Antonovi (Bf-109F). Nudný let, ukončen útěkem Bf z bojiště.
2) Souboj Já+Válec(I-153) proti Antonovi (Bf-109F). Nudný let, ukončen vítězstvím Válce nad mojí čajkou. Mimo jiné jsem opět v I-153 překonal hranici 10 000 metrů.Úsměv
3)Souboj Já+Anton(I-153) proti Válcovi. Akčnější let, ukončen smrtí Antona, vyřazením Válce a poškozením mojí čajky.

Ták ňák. Během prvního letu jsme s Cassem zvolili "taktiku" kdy jeden byl befku pořád poblíž a druhý se ho snažil překvapit z převýšení. Ano, z převýšení !!! To se nám i dařilo. Cass, tuším dvakrát, skočil befounovi za krk a došlo i ke střelbě. Poté befko lehce zofenzivnělo a pokusilo se na mě spadnout. Díky extrémní obratnosti čajky se mi ale podařilo snadno uhnout a rovně prolétající, plný profil nastavující befko přišlo o směrovku. Úsměv Pak už následovala jen série úhybných manévrů s opakovaným opouštěním mapy a můj tenisový loket a slzy v očích, jak jsem nehnutě držel joy a upřeně zíral vzdálenému befku do prdele doufaje že nám rychle někomu dojde benzín.

Ve druhém letu se befko hned ze začátku objevilo ve výborné pozici nad celkem zmatenou skupinou Casse a Válcem. Bohužel spadlo jen jednou a pak už zůstalo dole používaje taktiky kdo uteče, ten vyhraje. Šklebící se Po hromadě drzích poznámek na TS pak lehce zofenzivnělo a podařilo se mu několikrát Válce překvapit. Bohužel neškodně. Na strukturální integritě Čajky se to neprojevilo. Při posledním překvápku se befoun lehce rozhodil v zatáčče, ovšem protože byl Cass zrovna v půli cesty na Měsíc, tak si rozhozené befko nemohl od Válce převzít a dorazit ho. A pak už se jen opakoval scénář z konce prvního letu. A já šel spát.

Ten kdo na to koukal a byl při smyslech musí uznat, že v ILovy jedno Bf109 nemá proti jednomu dobře orientovanému pilotu Čajky šanci. Prostě Čajka uhne a při troše štěstí to ještě do befouna nasolí. Při dvou Čajkách a jednomu befku se šance mezka ještě snižují.
1 vs 1 = plichta + štěstí, 2 vs 1 = lehká výhoda čajek.

Antone, nechci nic říkat, ale doporučuju fakt mokrej ručník na hlavu, naž tu zase začneš poučovat. Máš se toho ještě hodně móc učit.

V každém případě jsem Vás všechny moc rád po dlouhé době zase slyšel a těším se na další podobné přeměřování si koulí. Úsměv

EDIT: češtin
Upravil/a Jirka dne 24-09-2009 08:57

Jimik
No a já tohle všechno prochlastal. Jsem ostuda a slibuji a kaji se, že už se to nebude vícekrát opakovat.
Jinak chtěl bych tady prohlásit, že čajka je strašný hadraplán, do kterýho by vlezl snad jedině ufon. Každej poučenej pilot befka přece dávno ví, že na čajku se musí jít jedině z přenížení! Cool
ÁMEN!

1stCL_Wedge
Jirka napsal:...a těším se na další podobné přeměřování si koulí. Úsměv

Poď...voe!!Vyděšený

Šklebící se

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,030,588 návštěv