November 23 2024 08:51:04
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 12

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Skinheads
WT_Peci
Jamamoto, čekal jsem, že dostanu nálepku xenofob - u nás ještě nejsou, proto píšu za pár desítek let - podívej se do Francie do ghetta, třeba do Marseille (či jak se to píše), tam už hází šutry i na sanitky, pošťáky a požárníky.

Patrikhuhu
WT_Peci napsal:
patriku, v tom odkazu snad nic fanatického nebylo Šklebící se

Horrido a Peci:
pomoooc, tak už mne nechte... Smutný :lol::lol:

WT_Peci
kdepak, to ti jen tak neprojde - ale až se za týden vrátím z Krkonoš, tak budeš odpočatej a zase mi déle vydržíš Šklebící se

1stCL_Jamamoto
WT_Pedropan napsal:
1stCL_Jamamoto napsal:
WT_Pedropan napsal:
O to víc mě překvapilo, že ses postavil do řady s názorem nositele, který rodný jazyk zvládá prachbídně a žije v "zaprděné kotlině"...

Když jsme u té češtiny, tak tahle věta je opravdu stylistická perla....Šklebící se

A nejsou v ní hrubky...Šklebící seŠklebící se

Ona ta čeština není jen pravopis....někdo ji przní tak, jiný onak...Šklebící seŠklebící seŠklebící se

WT_Horrido
Tak mam Peci jeste na tyden to komando odvolat? Kluci budou trosku nasrani, uz polili kriz benzinem...

:lol:
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

WT_Peci
Budou nasraný, ale oni si odskočí zatím někam jinam, když už mají připravený pomůcky, ne? Šklebící se

Glad69
Joe Hallenbeck napsal:
Tak sem se rozhodl ze to tu trochu podpichnu :lol:

http://www.youtub...ed&search=

Jinak to klukum hraje dobre a v tomto sem s nima za jedno, teda doufam ze jsem nepresehl nejakou prasecinu.

Jebat Squad 96! Samozrejme, ze jsem proti komunismu, ale squad je ex punk kapela, ktera v poslednich cca 4-5 letech krute inklinuje k nazi scene!

http://www.cockneyrejects.net
WT_Peci
Glade ta "69" má nějakou symboliku? Jsem už delší čas mimo, tohle za mých mladých let nebylo Šklebící se

1stCL_Jamamoto
WT_Peci napsal:
Jamamoto, čekal jsem, že dostanu nálepku xenofob - u nás ještě nejsou, proto píšu za pár desítek let - podívej se do Francie do ghetta, třeba do Marseille (či jak se to píše), tam už hází šutry i na sanitky, pošťáky a požárníky.

No vidíš...ve Francii se házej po sanitkách kameny, u nás se dává saniťákum rovnou přes držku....a nedělaj to Arabové....Mrknutí

WT_Buback
WT_Peci napsal:
Glade ta "69" má nějakou symboliku? Jsem už delší čas mimo, tohle za mých mladých let nebylo Šklebící se

Ale bylo... počitam že od 1969 Mrknutí

Glad69
WT_Peci napsal:

Ano maMrknutí Znamena to, ze se hlasim k odkazu Spirit of 69 tzn. k odkazu puvodnich skinheads.

WT_Horrido
WT_Peci napsal:

Monty Pythons "life can be fine if we both sixty-nine?" :lol:
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

WT_Peci
Víš Jamamoto, ty jsi klasický případ uhýbače - když nemáš odpověď, stočíš řeč jinam, nejlépe někam tam, kde záda přestávají mít své jméno.Cool

Tak jo máš pravdu, pletu se. V Evropě je všechno v pořádku, žádná menšina, náboženská entita ani žádné gangy bordel nedělají, žádné námořnistvo nebrání přísunu uprchlíků na Kanárské ostrovy, nikdo v Londýně nežádá zavedení šaríi atd, atd. Musím míň chlastat a víc lítat. Mrknutí

Tím, že strkáš hlavu do písku, si prdel nezachráníš, naopak - nastavuješ ji, aby tě do ní někdo snadněji nakopnul Šklebící se

WT_Pedropan
1stCL_Jamamoto napsal:
WT_Pedropan napsal:
1stCL_Jamamoto napsal:
WT_Pedropan napsal:
O to víc mě překvapilo, že ses postavil do řady s názorem nositele, který rodný jazyk zvládá prachbídně a žije v "zaprděné kotlině"...

Když jsme u té češtiny, tak tahle věta je opravdu stylistická perla....Šklebící se

A nejsou v ní hrubky...Šklebící seŠklebící se

Ona ta čeština není jen pravopis....někdo ji przní tak, jiný onak...Šklebící seŠklebící seŠklebící se

Udělej si větný rozbor...Šklebící se

http://www.wtigers.org/
WT_Peci
WT_Buback napsal:
WT_Peci napsal:

no my jsem měli oblíbená jiná čísílka (1415, 1421, 1422, 1427, 1431 atp Mrknutí )

Glad69
Agnostic Front-Crucified, moje srdcovka
Agnostic Front -Gotta Go
Zaciatok konca-Nasa cesta, kamosi z Topolcan
http://www.youtub...Jl20hc-FPE
Deadline:tup:

Samy zupr klipy:-))))

310_cibule
Peci, ale tohle Jami přece nikde nenapsal. Problémy jsou. A obrovské. Ale nemohou za ně jen afričtí či arabští přistěhovalci. Z velké části si za ně mohou Evropané sami. A nebudeš tomu věřit, ale především tím, že dlouhou dobu neměli žádnou rozumnou politiku, jež by přistěhovalce dokázala nějak zařadit do společnosti a také naučila nás, bílé sáhiby, nedívat se na ně skrz psty a přijímat výlučně ty, kteří se stoprocentně asimilovali.

Já jsem prostě bytostně přesvědčen, že něco zakázat, někam někoho nepustit či zavřít není vždy to nejlepší řešení. Punktum

Fakt už to myslím nemá cenu. Ty tomu nevěříš, já, Rook, Jami a další ano. Ty máš své argumenty, my máme své. Nepřesvědčíme se. Možná jednoho z nás přesvědčí čas. Nicméně ve společenství, které se bude izolovat od jiných lidí, se mi bude žít velmi těžko...
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

1stCL_Jamamoto
WT_Peci napsal:
Víš Jamamoto, ty jsi klasický případ uhýbače - když nemáš odpověď, stočíš řeč jinam, nejlépe někam tam, kde záda přestávají mít své jméno.Cool

Tak jo máš pravdu, pletu se. V Evropě je všechno v pořádku, žádná menšina, náboženská entita ani žádné gangy bordel nedělají, žádné námořnistvo nebrání přísunu uprchlíků na Kanárské ostrovy, nikdo v Londýně nežádá zavedení šaríi atd, atd. Musím míň chlastat a víc lítat. Mrknutí

Tím, že strkáš hlavu do písku, si prdel nezachráníš, naopak - nastavuješ ji, aby tě do ní někdo snadněji nakopnul Šklebící se

Ne neuhýbám. Jen mi ta debata už přijde trochu únavná...a řekněme i komická. Ano, ve Francii se bouří gheta. To máš do zajista pravdu. Ale pro tebe je to strašně jednoduché. Bouří se tam nějací přičmoudlí arabáci, kteří neuznávají evropské tradice, jsou to potencionální teroristé a vůbec problémoví lidé, kterých se slušný člověk musí bát. A máš to vyřešené. Ptám se: Studoval jsi ten problém nějak do hloubky? tím nemyslím, že by sis o tom přečetl nějaký článek v novinách. Ale řekněme, ze sociologického, politického, nebo historického hlediska? Já ne. Na rovinu ti řeknu,že mé vědomosti nepřesahují to, co jsem se dozvěděl v rámci zpráv ve zdělovacích prostředcích. Nestudoval jsem ten problém, nemohu se opřít ani o nějakou empirickou zkušenost. Proto na rozdíl od tebe nehodlám dělat nějaké jednoduché a snadné závěry.

Vykládáš tu o tom, že někdo chce zavédst v Londýně šaríju. Ptám se : Kdo? Kolik jich je? Mluví snad za celou islámskou komunitu v Londýně? Víš kolik takových výkřiků už jsem slyšel? A zdaleka ne jen z arabské komunity. Když se pár českých nácku sjede do Německa a Hajluje tam u hrobu Hesse, mám to tedy podle tvé logiky brát za bernou minci ohledně postoje Čechů k nacizmu?

Co ti na to říct. Máš pocit, že je to všechno hrozně jednoduchý. Jedni jsou ti hodní ,druzí ti zlí,jiní, nebezpeční. Já si myslím, že svět není černobílej, že to je trochu složitější. V tom se asi názorově lišíme.

WT_Peci
310_cibule napsal:
Peci, ale tohle Jami přece nikde nenapsal. Problémy jsou. A obrovské. Ale nemohou za ně jen afričtí či arabští přistěhovalci. Z velké části si za ně mohou Evropané sami. A nebudeš tomu věřit, ale především tím, že dlouhou dobu neměli žádnou rozumnou politiku, jež by přistěhovalce dokázala nějak zařadit do společnosti a také naučila nás, bílé sáhiby, nedívat se na ně skrz psty a přijímat výlučně ty, kteří se stoprocentně asimilovali.

Souhlasím, že neměli žádnou politiku. Tu nemáme ani my doteď. Jenže ty problémy mají i tolerantní země, které byly uprchlíkům otevřeny, jako je Francie a Nizozemí. A třeba Ikar mi v diskusi na laMKách říkal, že tam nezažil žádný případ rasismu nebo xenofobie na ulici. Tak jak je možné, že tahle tolerantní země najednou neví, co s uprchlíkama dělat, aby se kvůli nim nestěhovali "evropští holanďané" z měst a nepřenechávali je "neevropským"?

310_cibule napsal:
Já jsem prostě bytostně přesvědčen, že něco zakázat, někam někoho nepustit či zavřít není vždy to nejlepší řešení. Punktum

Cibule, pokude se sem (do Evropy) žene víc lidí, než jsme schopni zaopatřit, je to jediná možnost...

310_cibule napsal:
Fakt už to myslím nemá cenu. Ty tomu nevěříš, já, Rook, Jami a další ano. Ty máš své argumenty, my máme své. Nepřesvědčíme se. Možná jednoho z nás přesvědčí čas. Nicméně ve společenství, které se bude izolovat od jiných lidí, se mi bude žít velmi těžko...

Ani nevíš, jak bych byl rád, kdyby se to, čeho se obávám, nevyplnilo. Podle mě diskutovat má cenu neustále. Ale zítra na týden mizím, takže hlavní xenofob tu nebude a budete moci zase bez rušivého elelntu diskutovat nad tím, jak to, že ten fokouš nestouá a ten spit nekroutí tak, jak by měl.

Glad69
WT_Peci napsal:
WT_Buback napsal:
WT_Peci napsal:

no my jsem měli oblíbená jiná čísílka (1415, 1421, 1422, 1427, 1431 atp Mrknutí )

Jasne, ze od 1969Cool

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,023,962 návštěv