Rise of Flight - diskuse o simulátoru z období první světové války
|
Baron |
Přidané 05-04-2012 19:53
|
Diskutující
Příspěvek: 4840
Založený: 18.02.10
|
Farky napsal:
Baron napsal:
Práve si potvrdil, že je to o pocitoch
Mám tomu tedy rozumět tak, že v RoF máš větší pocit že letíš? Ono je to imho způsobené tím, že je tam slyšet že letíš. Což je možné jen proto, že jde o WWI. Ale souhlasím, že let v otevřené kabině v RoFu a Ilovi se nedá srovnávat, tam RoF jasně vede. Vůbec to, že je to z WWI je velkou výhodou a vývojáři toho naštěstí šikovně využívají.
Odpovedali ti vlastne Leon, Fuci a Horri. Ano, ten pocit letu (obzvlast ak mas kvalitny FF) je skutocny vyborny.
Farky napsal:
Baron napsal:
Hm, takže RoF boduje oproti ostatným hlavne offline kampaňou? Predpokladám že máš na mysli kariéru, nie kampaň, čo sú v RoF dve odlišné veci. Hmmm... Som úplne iného názoru.
Jo, myslel jsem samozřejmě kariéru. Jaký je ten úplně jiný názor?
Myslel som to tak, ze offline kampan je nesmierne super, ale nie je to ten hlavny dovod, v com RoF boduje u hracov. Tie hlavne dovody ti vymenovali prave Leon, Fuci a Horri
Upravil/a Baron dne 05-04-2012 19:55
Hals - und Beinbruch!
|
|
|
|
Farky |
Přidané 05-04-2012 21:50
|
Uživatel
Příspěvek: 631
Založený: 04.04.08
|
Takže RoF má promakanější FM a DM než Il-2. S tím souhlasím. No, bylo by taky smutné kdyby to tak nebylo. Jen jsem nevěděl co tou "letovou simulací" přesně Barone myslíš, proto jsem se ptal. Jestli jen ten FM a DM, nebo hru jako celek. Protože ten pocit z letu zkrátka nemám o tolik větší v RoF než u Ila. Zato mám mnohem větší pocit že jsem válečný pilot a to i díky věcem co vlastně nesouvisejí s FM a DM. Cool věcičky jako zasekávání kulometů a domluva pomocí gest nebo světlic jsou ty detaily co nás celkem úspěšně přesvědčují že TAM jsme.
Myslel som to tak, ze offline kampan je nesmierne super, ale nie je to ten hlavny dovod, v com RoF boduje u hracov. Tie hlavne dovody ti vymenovali prave Leon, Fuci a Horri
Taky se považuju za občasného hráče RoF a mám to hozený jinak, ale to je věc názoru. RoF není žádná převratná revoluce v simulaci. Je to hra která vzala léta fungující věci (případně je mírně vylepšila) a spojila je do celku který velice dobře funguje. A tak by to mělo být, to je správná cesta. |
|
|
|
WT_Horrido |
Přidané 06-04-2012 08:55
|
Fusioner
Příspěvek: 10264
Založený: 30.09.05
|
Aktualizovaná verze základních informací o letadlech.
http://dl.dropbox...20v0.7.pdf
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
|
|
|
j4ck41 |
Přidané 06-04-2012 09:52
|
Diskutující
Příspěvek: 2006
Založený: 09.02.06
|
1stCL_Fucida napsal:... (myslím, že se nekroutí ani v RoFu, ale jistý si nejsem).
mno lita tam Eindecker, takze krouti
Upravil/a j4ck41 dne 06-04-2012 10:05
|
|
|
|
Bierglass |
Přidané 06-04-2012 19:22
|
Diskutující
Příspěvek: 2607
Založený: 12.05.10
|
Co se týče komunity v RoF je to poze tvůj předpoklad.Ale že komunita IL2 Sturm se již nebude zvětšovat spíše naopak je skutečnost,kterou jen někteří nechtějí vidět.Nechci obě hry srovnávat protože to není ani možné vzhledem k době jejich vydání,jen reaguji na soustavné narážky na to ,že RoF nemá komunitu.V současné době je komunita kolem RoF největší komunitou(hodoceno dle počtu hráčů na severch) ze všech let.sim,které tady pořád dokola opakujete.To,že IL2 měl na počátku tak velkou komunitu je z velké části tím,že v té době se výrobci her zaměřovali především na SP.Dobrých MP her bylo málo a doba si žádala hrát hlavně MP,bylo to něco nového.Ty zmiňované stovky hráčů se časem rozplynuli po jiných hrách s kvalitním MP typu Arma,BF,CoD a osatní simulátory především závody aut.Ale to už zase řeším vše jen ne RoF,kterého se toto vlákno týká. |
|
|
|
3BAP_Cassius Chaerea |
Přidané 06-04-2012 20:21
|
Diskutující
Příspěvek: 2854
|
Bierglass napsal:
1)Co se týče komunity v RoF je to poze tvůj předpoklad.
2)Ale že komunita IL2 Sturm se již nebude zvětšovat spíše naopak je skutečnost,kterou jen někteří nechtějí vidět.
3)Nechci obě hry srovnávat protože to není ani možné vzhledem k době jejich vydání,
4) jen reaguji na soustavné narážky na to, že RoF nemá komunitu.
5)V současné době je komunita kolem RoF největší komunitou(hodoceno dle počtu hráčů na severch) ze všech let.sim,které tady pořád dokola opakujete.
6)To,že IL2 měl na počátku tak velkou komunitu je z velké části tím,že v té době se výrobci her zaměřovali především na SP.Dobrých MP her bylo málo a doba si žádala hrát hlavně MP,bylo to něco nového.Ty zmiňované stovky hráčů se časem rozplynuli po jiných hrách s kvalitním MP typu Arma,BF,CoD a osatní simulátory především závody aut.Ale to už zase řeším vše jen ne RoF,kterého se toto vlákno týká. 1)Samozřejmě že je to předpoklad založený na ostatních online hrách, v podstatě neznám hru, kde by se online komunita dlouhodobě zvětšovala se stárnutím hry, respektive kde by byla třeba online komunita větší po pěti letech od vydání, než byla po dvou letech.
2)To by mě opravdu zajímalo kdo to nechce vidět...
3)To jako, že jedna byla vydána na přelomu tisíciletí a druhá o cca deset let později tak jen proto to nejde srovnávat? Jaký věkový rozdíl her musí být, aby se to ještě dalo srovnávat?
4)Jistěže má komunitu, bez ní by to už vůbec nešlo online lítat. Ale tady byla diskuze o tom, že ta komunita je minimální, respektive ti dovolí létat jen po dobu pár hodin denně na jednom dvou serverech a to je žalostně málo.
5) Tak to aby jsme bouchli flašku šampusu.
6)Jinejma slovama Il-2 měl tehdy co hráčům nabídnout, zatímco RoF a CloD ne, když jejich hráčská komunita je zlomkem toho co měl Il-2.
Upravil/a 3BAP_Cassius Chaerea dne 06-04-2012 20:24
|
|
|
|
WT_Horrido |
Přidané 06-04-2012 20:53
|
Fusioner
|
A pořád si myslíme že ROF je online simulator...
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
|
|
|
3BAP_Cassius Chaerea |
Přidané 06-04-2012 21:10
|
Diskutující
|
WT_Horrido napsal:
A pořád si myslíme že ROF je online simulator... Tak proto vznikl, že.
EDIT: Horri lituji, že pro offline neexistují čísla. Takhle se totiž můžu jen domnívat, že RoF má dnes také jen zlomek offlinistů, co měl ve stejný čas po vydání Il-2.
Upravil/a 3BAP_Cassius Chaerea dne 06-04-2012 21:21
|
|
|
|
1stCL_Novotny |
Přidané 07-04-2012 10:39
|
Diskutující
Příspěvek: 3174
Založený: 01.10.05
|
Cassi prosím tě nemel bláboly. Po vydání IL2 se nic extra nedělo a dobré 3/4 lidí co ho měli doma neměli ani připojení k netu aby to mohli létat po síti(ať žádné či mizerné). Po vydýní IL2 FB se o tuhlé sérii začla konečně zajímat i část starejch pardálů z jinejch simů a dosavadní komunita začla rychle nabýrat rozměrů a lidičky se začli pídit po lepším internetu v té době za hříšný prachy.
Já sám a spousta mě blízkých je toho jen příkladem.
Pravidelně se u nás konala Lanka na gimplu aby si to člověk mohl užít s bandou stejně postižených pacijentů. A nástup FB byl něco jako první vánoční dáreček v životě a očka jen zářila a to i přez opětovné prodloužení datumu vydání. Ale rozhoně ne podle tvého vzorečku co tu udáváš. |
|
|
|
WT_Horrido |
Přidané 07-04-2012 11:17
|
Fusioner
|
3BAP_Cassius Chaerea napsal:
WT_Horrido napsal:
A pořád si myslíme že ROF je online simulator... Tak proto vznikl, že.
EDIT: Horri lituji, že pro offline neexistují čísla. Takhle se totiž můžu jen domnívat, že RoF má dnes také jen zlomek offlinistů, co měl ve stejný čas po vydání Il-2.
Jo proto vznikl. Ovšem velice brzo se ukázalo že s online náplní to financovat nepůjde, rusové dostali rozum a soustředili na offline. Což trvá dodnes.
Kdyby měl ROF 200 tisíc offlajnistů jak tvrdil Oleg půl roku po vydání Šturma, bylo by to dobré. Oficiální číslo po půl roce ROF bylo 40 tisíc kupujících.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
|
|
|
3BAP_Cassius Chaerea |
Přidané 07-04-2012 11:44
|
Diskutující
|
X Novotny napsal:
Cassi prosím tě nemel bláboly. Po vydání IL2 se nic extra nedělo a dobré 3/4 lidí co ho měli doma neměli ani připojení k netu aby to mohli létat po síti(ať žádné či mizerné). Po vydýní IL2 FB se o tuhlé sérii začla konečně zajímat i část starejch pardálů z jinejch simů a dosavadní komunita začla rychle nabýrat rozměrů a lidičky se začli pídit po lepším internetu v té době za hříšný prachy.
Pravidelně se u nás konala Lanka na gimplu aby si to člověk mohl užít s bandou stejně postižených pacijentů. A nástup FB byl něco jako první vánoční dáreček v životě a očka jen zářila a to i přez opětovné prodloužení datumu vydání. Ale rozhoně ne podle tvého vzorečku co tu udáváš. Novy ušetři si kecy, okecáváním na "vzorečku" nic nezměníš. Raději tedy dokaž(nedokazatelné), že RoF nemá jen zlomek hráčů co míval Il-2.
Upravil/a 3BAP_Cassius Chaerea dne 07-04-2012 11:59
|
|
|
|
Robo |
Přidané 07-04-2012 11:49
|
Uživatel
Příspěvek: 1836
|
WT_Horrido napsal:Jo proto vznikl. Ovšem velice brzo se ukázalo že s online náplní to financovat nepůjde, rusové dostali rozum a soustředili na offline. Což trvá dodnes.
A presne preto je vacsina offline obsahu pridana vo forme betaverzie vytvorenej fanusikmi. |
|
|
|
1stCL_Novotny |
Přidané 07-04-2012 12:22
|
Diskutující
|
3BAP_Cassius Chaerea napsal:
X Novotny napsal:
Pravidelně se u nás konala Lanka na gimplu aby si to člověk mohl užít s bandou stejně postižených pacijentů. A nástup FB byl něco jako první vánoční dáreček v životě a očka jen zářila a to i přez opětovné prodloužení datumu vydání. Ale rozhoně ne podle tvého vzorečku co tu udáváš. Novy ušetři si kecy, okecáváním na "vzorečku" nic nezměníš. Raději tedy dokaž(nedokazatelné), že RoF nemá jen zlomek hráčů co míval Il-2.
Tak zaprvé tvojí první větě nerozumím,ale budiž.
Jinak nikde netvrdím že to tak je. Ale srovnávat tady to co se stalo zažitým někdy po 4-5 letech života Ila je blbost. Nehledě na to že v té době nic jiného nebylo, Pokud nedokážeš pobrat fakt že hadraplány jako takové nelákají polovinu lidí jen proto že to jsou hadraplány, tak to raději neřeš. Dál bych jen dodal co má IL a RoF společného s hostováním serverů?? To je záležitostí samotné komunity a ne simu. Pokud to máš jako problém beru, ale pokud se sám nezapojíš tak nebreč. Já si server na IL2 střihnu za pár drobnejch, ale na server pro nové simy ať RoF či CloD nemám. A ty si sám řekl že to nedáš. Tak nebul.
Protože si nikdo nevšímá tvého názoru že krom pár věcí je to na hovno a že se všichni admini na serverech hned nezačnou starat abys to ty měl vymazlený je věc jiná.
Navíc mne žádný staty kolik to lidí létá a jak nezajímaj. Pokud to bude většina lidiček s tvým přístupem nelétat budu jen rád. Nemám náladu furt poslouchat to jak je to na hovno a kazit si tím pár volnejch chvil.
Odpovídat či reagovat na to nemusíš, bo já už to komentovat nebudu.
BB. |
|
|
|
j4ck41 |
Přidané 07-04-2012 12:28
|
Diskutující
Příspěvek: 2006
Založený: 09.02.06
|
Robo napsal:
WT_Horrido napsal:Jo proto vznikl. Ovšem velice brzo se ukázalo že s online náplní to financovat nepůjde, rusové dostali rozum a soustředili na offline. Což trvá dodnes.
A presne preto je vacsina offline obsahu pridana vo forme betaverzie vytvorenej fanusikmi.
fail |
|
|
|
Robo |
Přidané 07-04-2012 12:34
|
Uživatel
Příspěvek: 1836
|
j4ck41 napsal:
Robo napsal:
A presne preto je vacsina offline obsahu pridana vo forme betaverzie vytvorenej fanusikmi.
fail
Preco? Pokial sa dobre pamatam, tak ta dynamicka kampan (inak super vec) ktora nahradila povodny format prisla ako '3rd party' produkt a nie od tvorcov hry. Je super, ze je implementovana v oficialnej hre. Nechapem, co sa mysli sustredenim sa na offline. Ze sa po case dalo zalogovat aj offline? Rovnako boli pridane aj nove styly online ako capture the flag a podobne, mne sa nezda, ze sa sustredili na offline, neda sa to nijako potvrdit a pravdou je, ze kampan aj dalsie veci boli povodne addon od fanuskov - a tak to ma byt. |
|
|
|
3BAP_Cassius Chaerea |
Přidané 07-04-2012 12:41
|
Diskutující
|
X Novotny napsal:
1)Tak zaprvé tvojí první větě nerozumím,ale budiž.
Jinak nikde netvrdím že to tak je.
2)Ale srovnávat tady to co se stalo zažitým někdy po 4-5 letech života Ila je blbost. Nehledě na to že v té době nic jiného nebylo,
3)Pokud nedokážeš pobrat fakt že hadraplány jako takové nelákají polovinu lidí jen proto že to jsou hadraplány, tak to raději neřeš.
4)Dál bych jen dodal co má IL a RoF společného s hostováním serverů?? To je záležitostí samotné komunity a ne simu.
5)Pokud to máš jako problém beru, ale pokud se sám nezapojíš tak nebreč. Já si server na IL2 střihnu za pár drobnejch, ale na server pro nové simy ať RoF či CloD nemám.
6)A ty si sám řekl že to nedáš. Tak nebul.
Protože si nikdo nevšímá tvého názoru že krom pár věcí je to na hovno a že se všichni admini na serverech hned nezačnou starat abys to ty měl vymazlený je věc jiná.
Navíc mne žádný staty kolik to lidí létá a jak nezajímaj. Pokud to bude většina lidiček s tvým přístupem nelétat budu jen rád. Nemám náladu furt poslouchat to jak je to na hovno a kazit si tím pár volnejch chvil.
Odpovídat či reagovat na to nemusíš, bo já už to komentovat nebudu.
BB. 1)S tím ti nepomůžu.
2)Jako srovnávat komunitu RoF s Il-2, já s tím nezačal, to Bierglass, který nám vetřel do tváře tu starou pravdu, že Il-2 je archaický a že RoF má více hráčů.
3)Tenhle fakt je mi u p*dele a ani jsem ho neřešil.
4)Mě je fuk kdo hostuje, ale na druhou stranu uznávám, že je to dobrá a osvědčená vychcanost, že se o online starají zákazníci.
5)Jak se zapojit? Kurva v RoFu, není nedostatek serveru, podívej se na online, tam jich máš prázdných mraky, tady je nedostatek lidí!!! A právě v tom je ten problém, když se chceš zapojit, respektive zapojit se třeba v nějakou "nekřesťanskou" dobu. Problém, je že nedostatek lidí (nikoli serverů), ti vymezuje herní čas a omezuje výběr.
6)Novy ty vopravdu žvaníš vo koze a děláš dobře už nereaguj, protože očividně nečteš a jen reaguješ pod dojmem, že ti útočím na modlu.
Upravil/a 3BAP_Cassius Chaerea dne 07-04-2012 12:47
|
|
|
|
1stCL_Novotny |
Přidané 07-04-2012 12:57
|
Diskutující
|
Na modlu? Já se, ale o Assassins creed nebavil. Je vidět že o mne nic nevíš.
Upravil/a 1stCL_Novotny dne 07-04-2012 12:58
|
|
|
|
draka |
Přidané 07-04-2012 12:59
|
Nováček
Příspěvek: 78
Založený: 24.03.12
|
Aj táto diskusia niekam speje, alebo si len tak z nudy stúpate na vajcia?
Upravil/a draka dne 07-04-2012 13:00
|
|
|
|
WT_Horrido |
Přidané 07-04-2012 12:59
|
Fusioner
|
Robo napsal:
j4ck41 napsal:
Robo napsal:
fail
Preco? Pokial sa dobre pamatam, tak ta dynamicka kampan (inak super vec) ktora nahradila povodny format prisla ako '3rd party' produkt a nie od tvorcov hry. Je super, ze je implementovana v oficialnej hre. Nechapem, co sa mysli sustredenim sa na offline. Ze sa po case dalo zalogovat aj offline? Rovnako boli pridane aj nove styly online ako capture the flag a podobne, mne sa nezda, ze sa sustredili na offline, neda sa to nijako potvrdit a pravdou je, ze kampan aj dalsie veci boli povodne addon od fanuskov - a tak to ma byt.
http://riseofflig...fault.aspx
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
|
|
|
3BAP_Cassius Chaerea |
Přidané 07-04-2012 13:13
|
Diskutující
|
Novy a proč bych měl? Jen si všímám, že poslední měsíce máš tendenci se do ostatních navážet, což jsem u tebe předtím nepozoroval a většinou právě při diskuzi kolem RoF a CloD. Bylo by podle mého lepší, aby nadále byla naše vzájemná komunikace omezena jen na osobní setkání, nebo alespoň ústní přes TS. |
|
|