To máte jak v reálu. Každý den do práce do toho prasomlejnu, dvakrát týdně volno, jednou měsíčně dostat nasypáno, sem tam level up. Dokuď s tím něco neudělaj, nebude ta realita stát za nic.
Realita je strašnej podvod. Nakonec to někteří demaskovali i ve vedlejším vlákně ;-)
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
Dneska to bylo na Syndikátech super. Bylo málo němců, tak jsem lítal Bfko a hlídal Heinkely cestou na Pitomnik. Tedy hlídal je asi příliš velký eufemismus. Snažil jsem se. Letíme nad tou bílou plání a koukám, nademnou něco píše. Bylo to docela daleko, ale podle tvaru křídel jsem si říkal, že to bude červené letadlo. Hajzlík, bylo to červené letadlo, ale nějak se mu nechtělo útočit. Neustále jsem sledoval, co dělá a na druhé straně naše bombery. No a bum a už skáču. Byl tam ještě jeden a asi lítali spolu. Prostě mi dělal divadlo, a druhej si mě vychutnal. Tak jsem se sebral a letěl zpět ale vysoko a trochu na jih. Říkám si, oni tam zas budou. Letím tedy měr Stalingrad a opravdu, naproti trochu na sever se šinou dva Jaky. Se sluníčkem v zádech jsem na ně dajvnul, prvního zapálil a druhej chvilku vzdoroval, ale pak jsem mu trefil nádrž a už ho nechal se dotrápit. Letím k Pitomniku, bylo to asi 5 minut letu. Nějakou dobu hlídám, a u země Jak a mastí tam našeho Heinkela, dajvnu na něj, trefím, začne kouřit a točit, chvíli ho tlačím k zemi a bum, nemám křídlo a skáču. Kolega. Říkám si, zas hezká spolupráce, to jsou ti dva! No a takhle jsme se kočkovali celej večer. Dycky se mi něco povede a za chvíli mě zas sundaj ve spolupráci. Mapu jsem končil se 7mi sestřelama a spotřebovaných padáků bylo asi podobně. Úplně jsem z toho vyčerpanej
BlackSix se nechal slyšet, že dnes možná bude Update. http://forum.il2s.../?p=161539. Když se to dá dokupy s prohlášením před týdnem, že to byla poslední alfa, mohlo by to znamenat, že nám daj betu. A to by bylo skvělé, jen si neumím představit, co to bude znamenat. Na IL2 foru už běží vlákno nadějí. Tak nějak pocitově počítám, že lidi nejvíc chtějí offline kampaň a fungující konvergenci zbraní. Doposavaď byla totiž výhoda FW190 ve výzbroji celkem na nic, protože každá dvojice zbraní střílela jinam. Horizontální konvergence byla asi ok, ale vertikální asi nebyla žádná. Takže zejména kanonový střely prostě padaly dolu hned po opuštění laufů. Jestli by nám ale dali fungující konvergenci, najednou by FW 190 a podvěsy začaly dávat větší smysl.
Jo a konečně jsem objevil ten fígl s Jakem. Fígl je prostý jak facka. Prostě se úplně zavřou chladiče. Jak olejovej tak vodní a ono to letí a letí a pořád to letí a motor se furt nepřehřeje a furt ne a ještě furt ne. Ruská zima tomu prostě dělá moc dobře. Až se stydím, že jsem se to snažil regulovat.
- Roll controls now are jamming when wing part is broken
- Normal Flight with broken part of wing now is very hard or impossible
- Trail behind plane which have landed emergency was added
- Dedicated server was optimised, we suppose that now DServer will have stable support up to 45-50 players
- Single game was optimized, single missions now may be 20% more complex
- Fire on the plane now may cause not only explosion but also the break off the part where fire is located
- Problems with unstopable gun firing when gun was damaged or pilot bailed out while shoot were fixed
- German planes now are have a new more usable algorythm of wheel brakes control with one button or axis: when common brake is holded and rudder is declined to the right the left brake pedal will push out
- Planes course handling on landing and taxing were adjusted
- FW 190 airflow around tail was re-tuned, now it is handling ok on taxi without brakes if pitch control is manual and is on minimum
- Autopilot now is starting engine and taxing to runway ok on parking start
- Radio now is turned off when plane is turned off on ground
- Radio now is unawailable on external views
- Plane airframe collapse sounds on hight speed and G-load now are more noticeable
- Random application crash on plane total explosion on collide were fixed
- New in-mission user interface design is implemented, it's only 80% ready and will be completed on next week
- We have added new map lines and zones for mission designers
- GUI hand-ups on flight map open and closing were fixed
- Too close disappear of MG cases was fixed
- Game Interface now not allows to Start a flight while you have not received the current game server statistics, this measure is excludes the situation when you have incorrect first flight results if this is your second visit to this server
Sice některý ty věty nejsem schopnej úplně dekódovat, ale rozhodně je pokrok s pojížděním. Zkoušel jsem ruský i německý letadla a je to rozhodně lepší. U ruských funguje slušně vykopnutí směrovky a drbnutí do brzdy. Točí to snad líp než německý brzdy na každou nohu. Přistání s Jakem se mi povedlo taky bez trojitého odpíchnutého Salchova na konci dráhy.
Jak jsem psal, že Jak lítá se zavřenejma chladičema, tak se mi zdá, že to hned dneska upravili. Letí, ale záhy se přehřeje. Tedy se s chladičema musí operovat.
Víc jsem zatím nestihl vyzkoušet. Na syndikátech je to teď 2 : 1 ve prospěch němců, takže jsem lítal za rudé. Často je člověk dřív mrtvej, než stihne nahodit motor. Vulchování dnes nabralo mimořádné obrátky. Když už se odlepím, je to jen abych se účastnil mely přímo nad plochou. Zkrátka nadšení z patche je dnes veliké.
Tak jsem si vcera poridil stribrnou verzi, vozral se u toho jak pes a lital to do sesti do rana. Vypada to dobre.
Mam par dotazu:
1. Jde nejak umejt to poslintany sklo u Bf109?
2. Jak nejlepe nastavit HAT, abych nemusel po startu odhazovat kabinu
3. Nema nekdo TrackIR navic, ze bych ho od nej koupil?
4. Jak mate nastavenou krivku u joystiku pro vejskovku? Nejak to nemuzu doladit do snesitelne podoby, strasne to plave.
5. Myslite, ze u toho bude Pepan taky tak chlastat?
EDIT:
6. Ktera komponenta v PC mi to nejvic brzdi?:
a ) processsor Intel core 2 Duo 3,33Ghz (socket LGA 775)
b ) pameti 1333 Mhz (Dual) 4Gb?
c ) grafika Radeon HD 6850?
Jedu to ted na 1680 x 1024 full details a do plynulosti to ma docela daleko...zmena nastaveni detailu a rozliseni moc nepomaha
- Roll controls now are jamming when wing part is broken
- Normal Flight with broken part of wing now is very hard or impossible
- Trail behind plane which have landed emergency was added
- Dedicated server was optimised, we suppose that now DServer will have stable support up to 45-50 players
- Single game was optimized, single missions now may be 20% more complex
- Fire on the plane now may cause not only explosion but also the break off the part where fire is located
- Problems with unstopable gun firing when gun was damaged or pilot bailed out while shoot were fixed
- German planes now are have a new more usable algorythm of wheel brakes control with one button or axis: when common brake is holded and rudder is declined to the right the left brake pedal will push out
- Planes course handling on landing and taxing were adjusted
- FW 190 airflow around tail was re-tuned, now it is handling ok on taxi without brakes if pitch control is manual and is on minimum
- Autopilot now is starting engine and taxing to runway ok on parking start
- Radio now is turned off when plane is turned off on ground
- Radio now is unawailable on external views
- Plane airframe collapse sounds on hight speed and G-load now are more noticeable
- Random application crash on plane total explosion on collide were fixed
- New in-mission user interface design is implemented, it's only 80% ready and will be completed on next week
- We have added new map lines and zones for mission designers
- GUI hand-ups on flight map open and closing were fixed
- Too close disappear of MG cases was fixed
- Game Interface now not allows to Start a flight while you have not received the current game server statistics, this measure is excludes the situation when you have incorrect first flight results if this is your second visit to this server
Nikde to tam sice nepisu, ale mam dojem ze Fw je v "lufte" obratnejsi ako predtym. Moze to vsak byt iba placebo efekt.
...BlackSix na fore pise, ze chcu dodrzat termin a hru vydat este tento mesiac.
Tak jsem si vcera poridil stribrnou verzi, vozral se u toho jak pes a lital to do sesti do rana. Vypada to dobre.
Mam par dotazu:
4. Jak mate nastavenou krivku u joystiku pro vejskovku? Nejak to nemuzu doladit do snesitelne podoby, strasne to plave.
dik
1stCL_SaBot napsal:
dik
Dobrá volba. Já včera lítal ještě chvíli po půlnoci, ale kolegové simulanti mě vyklepali z kalhot tolikrát, že jsem šel spát jak spráskanej pes.
dik
Ne. Uslintání je prý autentické.
dik
Úplně nerozumím. HAT funguje normálně. Jen pokud máš víc zařízení, občas se to musí přemapovat, když default detekuje nevhodně. Sám tedy HAT nepoužívám, mám TIR.
dik
Nastav si 50% citlivosti. Udělá to S křivku, se kterou se dá lítat. Nebo spíš si s tím pohraj, aby ti to vyhovovalo. Default s lineráníma citlivostma je pro lidi, co maj páku až na zem, nebo supercitlivé ručičky. Jo a hlavně trimuj. Abys trefil, je dobré mít v tu chíli vytrimované letadlo. Jinak se pereš s pákou. V zatáčkovém boji pak trimuj přiměřeně čumák nahoru, aby ti to pomáhalo točit. Jinak bych řekl, že pomůžou i křivky na směrovku a křidélka. Jo i ty křidélka jsou strašně citlivá kolem středu a když si to trochu neomezíš, budeš většinu času máchat křídlama jak ryba ploutvema.
Jo a zkus ruský letadla. Sice lítaj veskrze pomaleji než německý, ale jsou mnohem příjemnější na lítání. Kupodivu nejhezčí zážitek z letu je z LaGG3. Je to sice nejvíc nejblbější volba pro online úspěch, ale lítá to roztomile. Největší plavčík je Bfko. Plave kolem svislé i příčné osy (směrovka i výškovka). Navíc díky automatickým slotům k tomu přidává další level plavání na vysokých úhlech náběhu, jak se otevíraj a zavíraj ty sloty. Pak taky dokud má čumák trimovanej nahoru, chová se divně i kolem svislé osy (směrovka). Zkrátka na polet jsou prima červený letadla. Bfko je sice nejlepší do dogfightu, ale taky nejobtížněji zvládnutelné.
Mam par dotazu:
EDIT:
6. Ktera komponenta v PC mi to nejvic brzdi?:
a ) processsor Intel core 2 Duo 3,33Ghz (socket LGA 775)
b ) pameti 1333 Mhz (Dual) 4Gb?
c ) grafika Radeon HD 6850?
Jedu to ted na 1680 x 1024 full details a do plynulosti to ma docela daleko...zmena nastaveni detailu a rozliseni moc nepomaha
dik
Ktera komponenta ti to brzdi?Promin ale to si snad delas srandu ne? tohle je PC do kanclu ne na simulatory,takze strucna odpoved je vsechny 3 komponenty ti to brzdi a dobre ti to nikdy nepojede.Pokud chces hrat budes potrebovat ugrade.Uplne minimalni kofigurace (na slusny hrani,pokud by jsi stavel novy PC)je Core i5 4460(core i3 4150 to taky rozjede dobre ale je lepsi si priplatit za core i5),8gb ram,graficka karta GTX660 nebo Radeon R9 270.Hlavni je se pri nakupu obloukem vyhnout zejmena AMD FX procesorum ktery maj v narocnejch hrach na cpu opravdu nepouzitelnej vykon(FX na 4,5ghz neni schopny rozjet plynule ani ROF ,fps na mape channel 6vs6 letadel ve vzduchu pada az na 25fps,na i5 jsou minima kolem 40fps,stejne mizerne jede na FXku Arma 3 atd.)
Jo diagnoza je úplně dobře. To co máš, je stařeček. Hele u počítačů je rok asi jako 10 let u auta. Socket 775 to bude asi tak rok 2006-2008 ... zkrátka jako bys měl Škodu Populár a ptal se, čím zaostává za Superbem. Rozhodně doporučuju do tohohle neinvestovat. Dát to do nějaký charity, aby to poslali do Afriky do muzea. BOS a ROF použijí 4 jádrový procesor. Ta i5 je optimum z pohledu cena / výkon. i7 už nepřinese nic (v BOSku). Paměti minimálně 8GB, lépe 16GB. Win 7-64b. Monitor Full HD nebo QHD (2560 x 1440), na 4K bys nesehnal grafiku, která by to utáhla. A kup si do nového miláčka slušnej zdroj.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.