Není to to samé. Letadlo se jmenovalo Shoki, jak mu říkali američtí teroristi nikoho nezajímá.
Tak moment. Letadlo se jmenovalo 鍾馗 . Česky ghost-buster ; ) Japonské vlastence (a Hopera) vůbec nezajímá, jak to přepisuješ do jazyka imperialistů ; )
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
No moc těch těžkých bombardérů s bočními střelci Němci tehdy neměli : )
Já na první dobrou taky tipnul Condora (což mi mimochodem přijde jako krásné letadlo), pak mě napadl Junkers 290, ale ten mi zase přijde, že nemá boční střeliště. No pak jsem přemýšlel nad klasikou v podobě He 111 - jenže tam to vypadalo drobet jinak - no a teď tedy nevím
Já na první dobrou taky tipnul Condora (což mi mimochodem přijde jako krásné letadlo)
Dalo by se na to jakžtakž koukat, kdyby ten podlouhlej nádor na břiše strčili doprostředka a né vyšinuli šejdrem. Ale ona celá lw byla vyšinutá a šejdrem.
Já na první dobrou taky tipnul Condora (což mi mimochodem přijde jako krásné letadlo)
Dalo by se na to jakžtakž koukat, kdyby ten podlouhlej nádor na břiše strčili doprostředka a né vyšinuli šejdrem. Ale ona celá lw byla vyšinutá a šejdrem.
Tož jak to je? Co to je? Myslel jsem, že to šejdrem není, že je to 177.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.