Jaký čas Mají nastavený na O D J I Š Ť E N Í ???
Je tento čas stejný u všech typu bomb?
Je tento čas jiný u skopčáků a jiný u bolševiků?
A nebo je to prozatím vsjo rovno?
Otestoval som pilota na padáku - pokiaľ nemá otvorený padák, je nesmrteľný. Inak je z neho mŕtvola. Sadisticky som do neho/nich strieľal všetkým možným, vrátane 37 mm dela Nedá sa však zničiť preletom nad padákom, to by mal spadnúť, ale nič. Testované offline only.
Ajvne, bomby si nastavuješ podľa seba. Je jedno či si v sovietskom, anglickom, americkom alebo nemeckom lietadle, je to na tebe.
Upravil/a Baron dne 28-12-2018 12:12
Hele nastavení bomb, pokud se nepletu, je tvá vůle při výběru zbraně!! Máš to v menu co vybíráš výzbroj!
Stejně jako konvergence zbraní.
Upravil/a 1stCL_Novotny dne 28-12-2018 18:01
Vybírám si spoždění roznětky -tj. kdy bomba za mnou řachne, to přece vím.
Ale mi se jedná o odjištění bomb.
Copak si nevzpomináte na starého šturma?
Vývoj byl takovýůvodně se úplně všechny bomby odjišťovaly ihned po vypadnutí z pumovnice. Potom měly všecny bomby nastaveno jednotně po dvou sekundách. A nakonec to bylo naprosto vymakané. Různe bomby, různé odjištění. A uplně jinak to bylo u němcú ti to měli vymakanější.
Tipuju tuhle zaležitost v BOX na nějaké jdnotné odjištění VŠECH bomb. Vypadá to na něco mezi 1 až 1,5 s.
Bomby zaisťuješ a odisťuješ sám v kokpite. Defaultne sú odistené. Mimochodom, pletieš dve veci dohromady. Odistenie bômb nemá nič spoločné s časovačom výbuchu.
Nepletu si dvě věci dohromady. Spoždění roznětky je jedná věc a odjištění bomb po vypadnutí z pumovnice je věc druhá
Víš o co mi jde: Rád bombarduju Z minimální výšky. Např z IL-2.
A někdy mi bomby vybuchnou a někdy ne. To proto, že někdy letím až příliž nízko.
Za druhé. Například bombarduju s peškou střemhlav. např ze sedmi set metrů.
Bomby odhazuju v minimální vyšce a ony kurva NEVYBUCHNOU.
Viděl jsem to asi dva krát u jiných borců. No takže je teď odhazuju dříve a ony vybuchnou vždy.
Takže nějaký čas k odjištění bomb v BOX prostě existuje, chápeš to?
Poslouchej: Teď mě napadlo, v kokpitě měli možnost odjišťovat bomby němci.
Ale ja mám na mysli napřkld spojenecké bomby např takové které měly na špici vrtulku spojenou s hřídelkou a ta namotávala na sebe drátek a až drátek došel tak vyškubnul pojistku a bomba byla odjištěná. Jenomže všechny typy bomb neměly čas k odjištění stejný.
Je mi jasné že tohle je v BOX řešeno stejně primitívně jako kdisi vIL-2.
Jednotné odjištění, jenom mě zajímal ten čas, toď vše.
* Bodenplatte - pracují na více letadlech najednou
* Ugra Media vytváří nové WWI letouny pro FC - Fokker D.VII, Fokker D.IIF a Sopwith Dolphin a brzy začnou pracovat na mapě oblasti Arras
* Digital Forms pracuje na dalších tancích pro Tank Crew - M4A2, T-34 mod. 1943, PzKpfw IV Ausf.G a PzKpfw III Ausf.M
* pracují na mapě jižní části Kursku
* modely posádky tanků jsou dokončeny, čeká se na animace
Hádanka po ránu z TAW fora ? Kolik bombardérů letí ve formaci ? Správná odpověď ? Tři.
Same here. 3 Bombers in formation. The last bomber ist invisible for me and Knipser but Operation Ivy saw all three. The third appeared only 20 minutes later.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.