Nevíte jestli mají v plánu upravit ty zubatý letadla před mrakama? Ať mám nastavení jaký chci, tak je to furt hnusný. Delší dobu jsem nelítal, ale i po několika updatech mi to přijde stejný. Pamatuju si že kdysi tam tento hnus nebejval. Dost to kazí pocit z letu
Případně pokud někdo má nějakej tip jak grafiku nastavit, aby to nevypadlo tak hnusně?
Ten hnus tam asi býval vždy. Je to nějaký principielní problém, způsobený tím, že textura mraku je mnohem hrubší než textury letadel. Pak když se vykreslí letadlo před mrakem, tak se to naseká na ty kostičky.
Předpokládám, že to je nějaký kompromis mezi hezkostí mraků a jejich počtem na jedné straně a zobrazením objektů před mraky na straně druhé. Na opačném pólu je CloD, kde, myslím, kostičkování není, ale hra neutáhne větší množství mraků a tak vzdálenější mraky nevykreslují a skokově mizejí a objevují se, což podle mě působí mnohem horším dojmem.
Ad Po-2: už je to dávno a název té knížky z hlavy nedám, ale bylo to o vojákovi Wehrmachtu, který narukoval jako mladík na stalingradskou frontu. Popisoval tam hrůzu, jakou měli z těchto letadel. V noci přilétaly potichu, bez motoru nad jejich zákopy, snažily se nalézt jejich kryty a shazovaly bomby. Pak nahodily motor a frnkly zpátky k Rusům. Co si pamatuji, tak tam psal něco o komínech, které vedly z provizorních kamínek , zřejmě že si museli dávat pozor na jiskry, nebo možná dokonce že raději kvůli tomu netopili vůbec, nepamatuji si přesně. Rozhodně jsem z toho popisu pochopil, že tohle "muzeální" letadélko nebylo tak "úsměvné", jak by se zdálo.
Mam zakladni verzi IL2:BOS,kdyz si koupim battle of moscow nebo kuban tak dostanu jen letadla navic ? Mam v tom fakt gulas...
Doplním Jaromíra - okrem lietadiel aj mapy, kariéru misie atď. Každý z produktov je samostatná hra, ktorá nepotrebuje iné diely. Teda za predpokladu, že kupuješ z ich stránky a nie cez Steam. Tam sa myslím vyžaduje mat aj BoS. Steam je v tomto prípade nie veľmi šťastné riešenie, ale ako by povedal klasik: "buzinec je buzinec".
Upravil/a Baron dne 27-12-2018 01:02
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
Ad Po-2: už je to dávno a název té knížky z hlavy nedám, ale bylo to o vojákovi Wehrmachtu, který narukoval jako mladík na stalingradskou frontu. Popisoval tam hrůzu, jakou měli z těchto letadel. V noci přilétaly potichu, bez motoru nad jejich zákopy, snažily se nalézt jejich kryty a shazovaly bomby. Pak nahodily motor a frnkly zpátky k Rusům. Co si pamatuji, tak tam psal něco o komínech, které vedly z provizorních kamínek , zřejmě že si museli dávat pozor na jiskry, nebo možná dokonce že raději kvůli tomu netopili vůbec, nepamatuji si přesně. Rozhodně jsem z toho popisu pochopil, že tohle "muzeální" letadélko nebylo tak "úsměvné", jak by se zdálo.
Neviem Punky, nikdy ma nenapadlo strielat po pilotovi na padáku. Zopárkrát ma ale na padáku obdaril flak slušnou dávkou olova, ktorú som nerozchodil. Takže asi "zabitelny" je. Pozriem sa na to.
Pankaci ten rusak s tebou pekne vyjebal :-D.
IMHO nejde pilota zabit pokud provadi graficky "script". A ten je od vyskoku z ka biny az po otevreni padaku. Behem tohodle ukonu je pilot ironman :-)
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.