November 25 2024 23:02:08
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 8

· Piloti on-line: 1
magot

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
DCS World 2017
magot
Já používal androidovou obdobu přes local server na A-10C nav pult (šlo tam dát cokolov MFD atd..). Ale s příchodem 2.5 to ztratilo podporu ..
iPad nemám a ani neplánuju ale může to být šikovné ;-)
Akorát bacha jak tam budeš cpát jakýkoliv výstup z kamer, tak ta android verze způsobovala lagy či zhoršení FPS (na Padu/ tel.).
Takže ideální byly přístroje nebo MFD/ DDI bez použití kamer. Ale třeba je tady ten přenos lépe dořešen ..
Upravil/a magot dne 05-10-2018 19:05

1stCL_Chroustall
magot napsal:

Já používal androidovou obdobu přes local server na A-10C nav pult (šlo tam dát cokolov MFD atd..). Ale s příchodem 2.5 to ztratilo podporu ..
iPad nemám a ani neplánuju ale může to být šikovné ;-)
Akorát bacha jak tam budeš cpát jakýkoliv výstup z kamer, tak ta android verze způsobovala lagy či zhoršení FPS (na Padu/ tel.).
Takže ideální byly přístroje nebo MFD/ DDI bez použití kamer. Ale třeba je tady ten přenos lépe dořešen ..

Tak jsem to stáhnul a zprovoznil. Můžu vřele doporučit.Bál jsem se odezvy... přeci jenom to jede přes wifi nejspíš, ale jsem mile překvapen.... funguje to skvěle Cool. Problém MFD s obrazovkou vyřešen jednou pro vždy.. Šklebící se

magot
Používáš to i na iphonu? Přemejšlím jestli to má význam instalovat, pár hejblátek v hornetu by to mohlo pobrat ten "malej" displej (mám iPhone 6S)

1stCL_Chroustall
magot napsal:

Používáš to i na iphonu? Přemejšlím jestli to má význam instalovat, pár hejblátek v hornetu by to mohlo pobrat ten "malej" displej (mám iPhone 6S)

Myslím si, že je to jenom "only iPad appka" , ale třeba se pletu. Nicméně přes žádný kamery to nejede, má to vlastní grafický rozhraní. 3 záložky ( 1 - skoro všechny switche 2 - 2x DDI 3 - MFD a UFC )

Baron
Co to vlastne robi? No, je tam napisane, ze Virtual Cocpit, len by ma zaujimalo ako to funguje. Videa som si pozrel, vyzera to zaujimavo.

P.S. Nemam iPod.
Hals - und Beinbruch!

magot
Chroustall napsal:

magot napsal:

Myslím si, že je to jenom "only iPad appka" , ale třeba se pletu. Nicméně přes žádný kamery to nejede, má to vlastní grafický rozhraní. 3 záložky ( 1 - skoro všechny switche 2 - 2x DDI 3 - MFD a UFC )

Kamery jsem měl na mysli např. když v harrieru aktivuješ v MPCD (MFD) TV nebo FLIR a živě promítá obraz scény do MFD. Tam DCS engine nebo appka měla krapet problém ..
Fungovalo to ale FPS kamery bylo tak na 1/3 oproto FPS ve hře ..

Aces_Wild
Heatblur Simulations F-14 Tomcat - Reveal Stream

YouTube Video

AJaromir
Hm, zrovna, když mám noční :/

magot
To nebude release toho 7.10.? To bude jen nějaký otravný stream?
To jako dávaj 10 let dopředu datum kdy vydaj nějaký video o něčem co teprve později vyjde beztak ještě s beta-přístupem nedodělaný a jen verze B že ano?
To se mě jen zdá Pff
Upravil/a magot dne 06-10-2018 17:13

Mira
Těch 19:45 to je našeho času ?

AJaromir
Ano, youtube je dostatečně inteligentní, aby poznal, v jakém časovém pásmu se nacházíš. Teda pokud nejsi přes VPN.

Mira
Kam ten svět spěje, blbá webová stránka je chytřejší než já Úsměv

Aces_Wild
magot napsal:

To nebude release toho 7.10.? To bude jen nějaký otravný stream?
To jako dávaj 10 let dopředu datum kdy vydaj nějaký video o něčem co teprve později vyjde beztak ještě s beta-přístupem nedodělaný a jen verze B že ano?
To se mě jen zdá :P

Už od začátku hlásili, že to nebude vydání. Třeba ale kecaj.
Asi nám ukážou otexturovanýho kocoura v akci včetně JESTER AI (RIO), k tomu snad možná asi letadlovku a třeba oznámí datum předprodeje/vydání. Vodítek je víc, např. ten odpočet na stránkách Heatblur. Vzpomněl jsem si na The Final Countdown :), v tom případě Zero jako AI potvzeno nebo to bude předoslava 21. prosince 1970, což je možná příhodnější datum k vydání. :P

Aces_Wild
[img]https://www.digitalcombatsimulator.com/upload/iblock/d8a/Screen_181005_062706.jpg[/img] is not a valid Image.

[img]https://www.digitalcombatsimulator.com/upload/iblock/3f1/Screen_181005_070457.jpg[/img] is not a valid Image.

[img]https://www.digitalcombatsimulator.com/upload/iblock/9db/Ext01.jpg[/img] is not a valid Image.

[img]https://www.digitalcombatsimulator.com/upload/iblock/b87/Pit05.jpg[/img] is not a valid Image.

[img]https://www.digitalcombatsimulator.com/upload/iblock/945/Pit_05.jpg[/img] is not a valid Image.

[img]https://www.digitalcombatsimulator.com/upload/iblock/0e7/Pit_04.jpg[/img] is not a valid Image.

Více obrázků zde.

AJaromir
A to jsou screenshoty nebo rendery nebo hi-res modely, které v DCS nebudou nebo je to ze skutečného stroje nebo co to je?

1stCL_Chroustall
WoW....no nechtěl jsem ho... ale když to vidim....Cool

magot
AJaromir napsal:
A to jsou screenshoty nebo rendery nebo hi-res modely, které v DCS nebudou nebo je to ze skutečného stroje nebo co to je?

To je in-game. V takovéhle kvalitě je udělanej i Mig-21.

Aces_Wild
AJaromir napsal:

Ty obrázky jsou vytípaný z DCS.

magot
No vzhledem k jejich super-perfekcionismu který vedl u migu-21 k tomu že museli kokpit dvakrát předělávat aby se to vůbec hejbalo a zde se bude do paměti načítat double-kokpit místo jednoho, tak to jsem taky zvědav .. ale snad se poučili. Většinu té "krásy" jsou zřejmě naštěstí jen kvalitní textury. Polygonové peklo se už snad nebude opakovat ..

petsild
Na screenech je příliš dobrá kvalita AA, současné DCS je příliš zubaté i na SSAA naplno.
img25.rajce.idnes.cz/d2502/15/15475/15475408_671c3d189a72430840e88702444950a4/images/DCS.jpgimg25.rajce.idnes.cz/d2502/15/15475/15475408_671c3d189a72430840e88702444950a4/images/DR_2.jpgimg33.rajce.idnes.cz/d3302/16/16984/16984634_736d48680dbea871c244e75c34d27f32/images/SClogom.jpg

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,045,644 návštěv