Sháním 4 celé muže jako posádku do He.Včera jsem létal jen s jedním živým střelcem a není to úplně ono.Hlavně František co mi leží u nohou je naprosto ničemný a líný lempl. Když nám letí letadlo na čelňák tak než si ten hňup sedne ke kulometu tak nás enemy mine a on si zase v pohodě lehne aniž by si vystřelil.Nabízím atraktivní povolání, poznávací zájezdy po území Sovětského svazu,slušné zacházení , pět týdnů dovolené a pohřeb na náklady Říše.Požaduji aktivní přístup a ochotu cestovat.
Zn: spěchá, praxe v oboru není nutná
Beru jen horního střelce a to s podmínkou létání bez přemetů či naklánění. Trpím totiž strachem z výšek. A chci ještě k dovolené dvoutýdenní pobyt v lázních na náklady zaměstnavaele
Sháním 4 celé muže jako posádku do He.Včera jsem létal jen s jedním živým střelcem a není to úplně ono.Hlavně František co mi leží u nohou je naprosto ničemný a líný lempl. Když nám letí letadlo na čelňák tak než si ten hňup sedne ke kulometu tak nás enemy mine a on si zase v pohodě lehne aniž by si vystřelil.Nabízím atraktivní povolání, poznávací zájezdy po území Sovětského svazu,slušné zacházení , pět týdnů dovolené a pohřeb na náklady Říše.Požaduji aktivní přístup a ochotu cestovat.
Ak by ste mali voľné miesto horného strelca, tak sa hlásim.
Beru! Řekni kdy a na kterém TS?
Ano, řekni. Jestli to bude nějaká rozumná doba, šel bych dělat stíhací doprovod.
Chlapci z LW. Je super, že konečně plánujete nějakou společnou akci v BOSku. Jen upozorňuju, že dosavadní servery podléhají autobalancingu a že může být potíž se společně dostat na jednu stranu. Střelci to maj snadný, se přilepěj k danýmu letadlu, ale případný doprovod může čekat. Pozitivní je, že byl navýšen limit expert serveru na 64 hráčů. Ještě včera to bylo 32. V případě, že byste krom stíhacího krytí chtěli i kazisvěta, co vás bude obtěžovat, můžu vzít nějaké rudé letadlo a toho vymodleného Heinkela sundat někde cestou.
Aaaaa páníšek je drzej. Hele rumovej jógurte, vytáhni tu svou rudou prdel z brezoletu a už nech ťa vidím v BF. Lebo inak poviem Máňíčke o tej krčmárke a Cipísek ti nepožičia kýbliček. Howgh.
Aaaaa páníšek je drzej. Hele rumovej jógurte, vytáhni tu svou rudou prdel z brezoletu a už nech ťa vidím v BF. Lebo inak poviem Máňíčke o tej krčmárke a Cipísek ti nepožičia kýbliček. Howgh.
Cipísek je na něj stejně jako na cizího.No bodejť by ne, když prý není jeho. A klidně ho nech ať si do toho březoletu vleze, na někom se to naučit musíš
No a těch 64 hráčů to bude mazec na tak malých mapách.Už se těším na Lapino Něco jako Fast Food v Rofku.
Upravil/a Bierglass dne 25-08-2014 15:03
Tak společný polet byl úžasný. Postupně jsme vytvořili raid Heinkelů 111. Měli jsme sbírku živých střelců. Navigovali jsme se podle slunce a sněhu a občas i kompasu. Největší zábava byla trefit směr k cíli. Takže úplně nevadilo, že jsme nikdy nic netrefili a většinou nás sundali předtím, než bychom se dostali k odhozu. Alespoň jsme věděli, že jsme zde správně. Zábava to ale byla náramná.
Potvrdzujem ze som videl zo svojho sturma dva He111 padat k zemi v priestore SZ od Novosokolniki.Medzi zajatymi pilotmi boli volajaky Rumcajs,Bierglass a niekto spominal aj nejakeho barona
Ta mapa je super,lepsia ako Lapino.Sice som nic nezostrelil,ale jedneho messera som trochu posteklil a dvakrat sa mi podarilo pristat zivy a cca cely.Jedine BADABOOM bolo na Lapino mape,kde ma hned po airstarte vymakol messer v mojej peske,este ze som stihol vyskocit.
No mladiku, to si videl ale zle - ked leteli dve He-111, uz som tam nebol
Zopar foteciek tipnutych pocas dnesneho poletu:
Pocas letu k cielu (bocny strelec Paulus, horny strelec Tozzi)
[img]http://i1314.photobucket.com/albums/t572/jg1baron/2014_8_25__17_27_50_zps07426683.jpg[/img] is not a valid Image.
Paulus a Tozzi pocas odrazania utokov (skoda ze nieje vidiet animacie a pocut zvuky, to je jednoducho super)
[img]http://i1314.photobucket.com/albums/t572/jg1baron/2014_8_25__17_28_21_zps271174de.jpg[/img] is not a valid Image.
Pocas dalsieho letu sme si vymenili pozicie - Paulus zaujal poziciu spodneho strelca...
[img]http://i1314.photobucket.com/albums/t572/jg1baron/2014_8_25__17_58_15_zps905f2db9.jpg[/img] is not a valid Image.
...na tomto obrazku drzi 20 mm kanon...
[img]http://i1314.photobucket.com/albums/t572/jg1baron/2014_8_25__18_18_23_zpsc208c6bc.jpg[/img] is not a valid Image.
...a tu je Paulusova mrtvola po Bierglassovom pristati na trupovu vanu
[img]http://i1314.photobucket.com/albums/t572/jg1baron/2014_8_25__18_21_9_zpsc455b8f6.jpg[/img] is not a valid Image.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.