January 08 2025 22:57:50
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 2

· Piloti on-line: 1
Letka13TD_Luky

· Registrovaní piloti: 2,752
· Nejnovější pilot: 312Mates
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » Rise of flight (letový bojový simulátor z období první světové války) » Rise of flight - diskuse
 Vytisknout diskuzi
Rise of Flight - diskuse o simulátoru z období první světové války
Baron
Tento týždeň by mal byť patch. Nečakajte ale žiadne veľké zmeny, mali by byť iba kozmetické úpravy a hlavne CL.II.

Tu je zdroj:

http://www.sukhoi...945&page=5

Zhruba v strede strany na ktorú som sem dal odkaz =FB=LOFT (Project manager ROF) odpovedá na otázku, kedy bude CL.II.
Upravil/a Baron dne 22-03-2012 14:10

WT_Horrido
Hehe Loft tam píše hezkou věc: "Nemám vlastní kancelář, sedíme všichni v jedné místnosti. Moment kdy producent odejde od týmu do kanceláře, to je začátek konce."

CL.II zakoupen, přidal jsem k tomu Brandenburg aby neřekli že na nich šetřím Úsměv
Upravil/a WT_Horrido dne 22-03-2012 14:25
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

WT_Peci
WT_Horrido napsal:
Hehe Loft tam píše hezkou věc: "Nemám vlastní kancelář, sedíme všichni v jedné místnosti. Moment kdy producent odejde od týmu do kanceláře, to je začátek konce."

CL.II zakoupen, přidal jsem k tomu Brandenburg aby neřekli že na nich šetřím Úsměv

učinil jsem totéž... snad už se teď rozjedou a budou zase éra častěji Úsměv

MIKA
ohlasili Service maintenance: 23 March 2012, 10:00..14:00 UTC/GMT
akorat napsali ze v pondeli... tak nevim, ale snad to bude neskaaaa Cool

313_123
na zlé huny nespěchám
ja už chci felixstowa

ale jinak se strašně těším
já už to nevydržím já už chci domů -- z práce Cool Cool Cool

draka
Zdravíčko, kúpil som v predpredaji Halberstadt CL.II. Oplatí sa kúpiť k nemu field mod? Zaujíma ma vlastne len ten merač rýchlosti, ktorý chýba v základnej výbave a je asi potrebný pre presné bombardovanie cez bombsight z väčších výšok. Halba chcem lietať hlavne v kariére, sú tam vôbec také misie, kde sa takto bombarduje? Je to moja prvá dvojsedadlovka, no som teraz mimo a neviem, či sa dostanem domov pred koncom zliav, tak to nemôžem odskúšať, že by som ho možno kúpil s pár ďalšími. Niektoré moje lietadlá totiž nemajú kompas a bez neho sa ťažko triafa domov, hlavne keď nevidno slnko, o nejakom dodržiavaní plánovanej trasy ani nehovorím...
Upravil/a draka dne 24-03-2012 15:43

Baron
draka napsal:
Zdravíčko, kúpil som v predpredaji Halberstadt CL.II. Oplatí sa kúpiť k nemu field mod? Zaujíma ma vlastne len ten merač rýchlosti, ktorý chýba v základnej výbave a je asi potrebný pre presné bombardovanie cez bombsight z väčších výšok. Halba chcem lietať hlavne v kariére, sú tam vôbec také misie, kde sa takto bombarduje? Je to moja prvá dvojsedadlovka, no som teraz mimo a neviem, či sa dostanem domov pred koncom zliav, tak to nemôžem odskúšať, že by som ho možno kúpil s pár ďalšími. Niektoré moje lietadlá totiž nemajú kompas a bez neho sa ťažko triafa domov, hlavne keď nevidno slnko, o nejakom dodržiavaní plánovanej trasy ani nehovorím...

Ja uz polne upravy na CL.II mam, a som s nimi maximalne spokojny Úsměv Takze moje odporucanie - ANO.

P.S. Aj tak si casom tie polne upravy narves na Halba vsetky Úsměv
Upravil/a Baron dne 24-03-2012 16:13

1stCL_Novotny
V pravé části obrazovky v kariéře (tam co se vybýrá letiště a jednotka), je pole kde můžeš daný letoun vybrat. Tím tak zúžíš obdobý v kariéře na daný stroj. Pak ti to vyznačí červeně nahoře v časové ose kde to letadlo na mapě najdeš. Úsměv

draka
Díky, tak beriem.

CZ-BOB
Zdravím, pokud se přiblížím k zemi, pod letadlem se zobrazí bílé kolo
Nesetkal se s tím někdo??

[img]http://img401.imageshack.us/img401/7462/rof2012033016045081.jpg[/img] is not a valid Image.

nastaven mám ROF takto:

[img]http://img651.imageshack.us/img651/3021/rofsettings.jpg[/img] is not a valid Image.

Díky za rady

draka
1. aktualizovať drivery GK ak nemáš.
2. skúsil by som posťahovať všetky detaily na minimum, ak zabere, postupne zvyšovať, kým nenájdeš vinníka
3.obrátiť sa na ofic. fórum, prípadne support

WT_Horrido
Grafika? Verze ovladače? To kolečko jsem už někde viděl...
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

CZ-BOB
Zdravím, GK mám GTX 460 1024 MB. Verzi ovladačů 296.10
Stáhl jsem v settingu detaily a už je to OK. Že by shaders quality nebo light sources??

[img]http://img217.imageshack.us/img217/930/rofsettings2.jpg[/img] is not a valid Image.
Upravil/a CZ-BOB dne 30-03-2012 19:20

LEON
Teď úplně střílím od boku, ale není ten bílý flek vlastně okruhem, ve kterém se už zobrazuje ten hrbolatý terén? Nevím, jestli se ten hrbolatý terén zapíná v políčku Shadders, ale jestli ano a snížíš hodnotu v Shadders tak, aby se textura na zemi zobrazovala jen jako plochá, bude to dělat ten bílý flek stále?

EDIT: Koukám, že jsi byl o 5 sekund rychlejší. Tak to bude asi opravdu ta položka Shadders, jak jsem si myslel.
Upravil/a LEON dne 30-03-2012 19:22

https://www.rcfree.eu
WT_Flan
WT_Horrido napsal:
Grafika? Verze ovladače? To kolečko jsem už někde viděl...

Nemel i Zmetek nejake magicke kolecko kolem letadla ?

313_OTU_oblak
ROF se mi líbí. Moc pěkná hra, nechápu proč jsem ji opomenul dříve :-D

Spad je létející ušák. Všechny éra jsou příjemná změna oproti WWII.Mrknutí

WT_Horrido
Máme stejnou verzi, zkontroluj nastavení ovladače.

[img]http://www.wtigers.org/extra/ROF/rof_sett.jpg[/img] is not a valid Image.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

BP_Madvlk
Nějaké info z FLIGHTSIM :

Jason Williams wrote :
On or about June 12th, the company will release a free update to the client software which will include all-new operation theatre: the Italian Front
This area will cover in dozens and dozens of locations in the huge, open game world which covers hundreds of square kilometers in 1:1 scale.
We wanted something special and bringing the Italian Front into the game will provide excitement to our players.Cool
Upravil/a BP_Madvlk dne 01-04-2012 12:38

1stCL_Novotny
ááááááááááááááááááááááááááááááááááááá Cool Cool Cool Cool Cool Mrknutí

jirik
X Novotny napsal:
ááááááááááááááááááááááááááááááááááááá Cool Cool Cool Cool Cool Mrknutí

ááááááááááááááááááááááááááááááááááááá Cool Cool Cool Cool Cool Úsměv

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

01-01-2025 10:10
Štěstí, zdraví, spokojenost a mnoho potěšení duchovních i tělesných, přeju všem!

24-12-2024 12:49
vesele vanoce a štastny novy rok vam všem

24-12-2024 11:15
Pohodové Vánoce a šťastný nový rok přejí Vencourovi

08-12-2024 13:02
Vypadá to, že Nvidia definitivně ruší GeForce Experience. Už se mi aktualizuje na Nvidia App.

06-12-2024 19:02
Viděl jsem jen prvních 8 sekund videa. Stačilo mi.

04-12-2024 13:31
Vlastně jako by miliony mozkových buněk vykřikly hrůzou a náhle utichly.

04-12-2024 12:50

03-12-2024 15:48
Zase po letech jsem zaskočil a tak vás všechny zdravím...borci Mrknutí

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

36,168,950 návštěv