November 23 2024 15:37:44
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 5

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2: Battle of Stalingrad (letový bojový simulátor z období bitvy o Stalingrad) » IL-2: BoS diskuse
 Vytisknout diskuzi
Battle of Stalingrad - žvanírna !!!Locked!!!
Mira
606_hayes napsal:

...to s tym fokacom budu zase lietat vsetky modre lamy

Takže oficiálně to mám povoleno Šklebící se

1stCL_Punkey
606_hayes napsal:

...no parada.....to s tym fokacom budu zase lietat vsetci modraskovia a podaktori zvastat nieco o respektochŠklebící se

A už je to tady, já to říkalŠklebící se

Ajvn
A tak jim to přejte.
Pamatuju doby kdy ve starém, šturmu když modroptáci neměli ty jejich FWkraksny tak prostě nelítali.

310_cibule
1stCL_Werner napsal:

Zifi napsal:

1stCL_Werner napsal:

Nemělo by se nic změnit kromě toho, že místo boostu na 5 minut ho bude mít neomezeně.

Zlepší se pravděpodobně i výhled dozadu

Oni nepíšou nic o La-5F. Jen o Aš-82F. Prostě u té stávající si zaškrtnete jako modifikaci lepší motor a pojede to na boost neomezeně. Rychlejší by to být nemělo.

La 5F je v zásadě La 5 se Švecovovým motorem M 82F. Až teprve od deváté série (tuším) se na tyhle laviny montovaly kapkovitého kabiny (ale s těmi mod nepočítá, takže výhled dozadu se nezlepší). Ve hře to nebude nové éro, jen možnost vybrat mod s tímhle přeplňovaným motorem. Ale podle dobových pramenů je to setsakra rozdíl. Zatímco La 5 se starým Švecovem je spíš Lagg 3, tak La 5F a zejména La 5FN už jsou hodně dobrá éra.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

Mira
Jde o to jestli ta modifikace bude něčím podmíněna, stejně jako ta 1,65 ATA u té A5..

Aces_Wild
Mira napsal:

Jde o to jestli ta modifikace bude něčím podmíněna, stejně jako ta 1,65 ATA u té A5..

Han potvrzuje, že M-28F bude dodatečnou modifikací pro stávající La-5. Nový, kapkovitý překryt kabiny se začal objevovat od 26. série, píše dále Han.

Rumcajs
Tak se mi povedl jednou za uherskej rok kapitální úlovek. Lítam na expertu a vidím, jak u jednoho letiště furt někdo opruzuje. Tak se tam letím podívat, prolítnu mrak a vidím Befko s podvěsama. Zrovníka jednoho našeho (červeného) naporcoval na cimpr campr. No a tak se za ním pustím, vezmu to skrz mrak, by mě neviděl a picnu ho. A on to samotný veliký MK.MrX http://72ag-ded.r...44/?tour=7
No tak to mi bude zas trvat rok dva, než se povede něco podobného. Tak to možná sestřihám a pustím na trubku. (jeden si musí udělat trochu radosti, no ne?)
Non est specifica

Kukuloo
Kto je ten MrX?
Letka_13/Kukulo

1stCL_Punkey
Rumcajs napsal:

Tak se mi povedl jednou za uherskej rok kapitální úlovek. Lítam na expertu a vidím, jak u jednoho letiště furt někdo opruzuje. Tak se tam letím podívat, prolítnu mrak a vidím Befko s podvěsama. Zrovníka jednoho našeho (červeného) naporcoval na cimpr campr. No a tak se za ním pustím, vezmu to skrz mrak, by mě neviděl a picnu ho. A on to samotný veliký MK.MrX http://72ag-ded.r...44/?tour=7
No tak to mi bude zas trvat rok dva, než se povede něco podobného. Tak to možná sestřihám a pustím na trubku. (jeden si musí udělat trochu radosti, no ne?)

Rozhodně hodnotnější, než video jak se Jak snaží sundat 5 minut befko, který o něm neví Mrknutí

Rumcajs
MK.MrX - no dej si tohle přesně do Googlu. Je to jeden z nejvíc největších virtuálních střelců těch našich hrátek lítátek na WW2. Taky si prohlídni jeho log, než šel dolu. Předtím sundal 4 jiné chudáky. Tedy mezi nima byl i Saburo.
Non est specifica

Rumcajs
1stCL_Punkey napsal:Rozhodně hodnotnější, než video jak se Jak snaží sundat 5 minut befko, který o něm neví Mrknutí
Ba ne, to video bude skoro stejné, jen místo sluníčka se schovávám do mraků. Kdybych ho nepřekvapil, tak by to dopadlo naopak, to je snad jasné. Skoro všechny moje sestřely jsou z pozice, že o mě druhý neví. Když o mě věděj, blbě s sebou mrskaj, nedá se přitom mířit a už vůbec se nedá popíjet třeba rum. To by to člověk vycintal na klávesnici.
Jo a proč se Jak snaží 5 minut, než sundá befko? No poněvadž ho dřív nedožene a dožene ho jen když ten Befkař udělá chybu, jako třeba že lítá dokolečka. Kdyby letěl rovně, nic by nebylo.
Non est specifica

CSW_Cassius Chaerea
MK. MrX to je ten Rus? Po těch dopingových aférách člověk ani nepozná ty čestné chudáky od těch "profesionálů" s nainstalovanými anticheaty.

1stCL_Punkey
Takže hoříš Šklebící se

310_cibule
Mně taky přijde, že lítaj zfetovaný. Měli by je doživotně vyloučit ze všech serverů. A s nima všechny, kdo podávaj tyhle nadlidský výkony (Tobě bych Cassi dal výjimku :-)
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

Saburo
Rumcajs napsal:Tedy mezi nima byl i Saburo.

V BoSku mě sundá každej kdo mě potká Úsměv ono to k té il-2, s kterou se tam plácám po zemi tak nějak patří Šklebící se

Baron
310_cibule napsal:

Mně taky přijde, že lítaj zfetovaný. Měli by je doživotně vyloučit ze všech serverů. A s nima všechny, kdo podávaj tyhle nadlidský výkony (Tobě bych Cassi dal výjimku :-)

Na vsetky letove simulatory? Pff
Hals - und Beinbruch!

petsild
Koukám že se o problém začal zajímat osobně Jason Williams https://forum.il2...tuttering/, snad pohne k zdárnému řešení.
img25.rajce.idnes.cz/d2502/15/15475/15475408_671c3d189a72430840e88702444950a4/images/DCS.jpgimg25.rajce.idnes.cz/d2502/15/15475/15475408_671c3d189a72430840e88702444950a4/images/DR_2.jpgimg33.rajce.idnes.cz/d3302/16/16984/16984634_736d48680dbea871c244e75c34d27f32/images/SClogom.jpg

Saburo
Sem se chtěl trochu proletět na Randomu v opancéřované kačence a odprásknout pár "fašistů". Naneštěstí "fašisti" sedící u Flaků byly proti Smutný a ustřelili mi ovládání výškovky, což stát se může, to asi nebyl cheat Šklebící se .
Ale co mě naštvalo, po dlouhém plahočení domů a nakonec i přistání, mi ty "podvodníci" na Randomu označili let jako :
- aircraft status: Shotdown
- damage aircraft: 99%

no nahrál jsem si to přistání a jsem smutný, takové nečestné jednání ze strany "fašistů" Naštvaný no fuj...

YouTube Video

310_cibule
A co jinýho bys tak od fašistů čekal? Fašisti na druhý straně nebyli o moc lepší ;-)

Baron
Doplnte si vzdelanie pani. Fasisti boli Taliani, nie Nemci - to boli nacisti.
Hals - und Beinbruch!

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,027,043 návštěv