|
Nazory nespokojnosti (vsetkeho druhu) s pracou Team Fusion
|
| Hoper |
Přidané 05-11-2013 06:58
|

Fusioner

Příspěvek: 12133
Založený: 29.09.05
|
já do Volva "musel" ;)
a fungovat mi tam TiR, tak nepoužívám ani to pravé
více rozebírat v tomhle vlákně to ale raději nebudem :)
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.
[samurajský pohled na zajetí]

|
| |
|
|
| Mive |
Přidané 05-12-2013 20:30
|

Nováček

Příspěvek: 47
Založený: 07.04.13
|
Mám spíše než připomínky k práci TF podněty k opravám chyb:
Líbí se mi implentace působení zpětného rázu u 20 mm kanónů. Jestli to je nebo není realistické nevím, ale má to atmosféru. Možná by se mohlo něco podobného v menším měříku udělat i u Browningů britských stíhaček. Pokud k tomu mohlo docházet i ve skutečnosti.
A co se týče zvuku 8 kulometů, pořád se nemohu zbavit dojmu, že slyším 2 druhy zvuků. Jednou je silnější, jednou je slabší. Různě se střídají.
Po delší době hraní přestávají být funkční tlačítka v oknech hry. Týká se to nastavení ovládání, nastavení letadla, změna letadel v Quick misích i při ukončování hry. Tento nedostatek se táhne s CLODem už od začátku. Nejprotivnější je to ve chvíli, kdy si potřebuji změnit ovládání uprostřed hry a nejde to.
A mám ještě jedno přání. Více statistik u offline kampaní.
Letový deník, statistiky z jednotlivých misí – počet a typ letadel, které se střetly, jejich ztráty a časy sestřelů. Možná podobně jako u debriefingu v IL-2 1946, jen s tím rozdílem, že by se mohly znova prohlížet nebo byly v nějaké souhrné tabulce. |
| |
|
|
| beermajkl |
Přidané 06-12-2013 08:35
|

Uživatel

Příspěvek: 647
Založený: 28.12.11
|
Myslím si že tím se asi nikdo zabývat nebude protože tu o offline lítání CLOD nikdo nechce moc slyšet,když se tu pokládal dřív dotaz ohledně offline tak jsme to pěkně zchytali. :-) |
| |
|
|
| 313_Nevo |
Přidané 08-12-2013 06:11
|

Uživatel

Příspěvek: 1888
Založený: 13.08.06
|
Trochu zase o tom lietani bez polky kridla. Toto je veta z Fejfarovhom denniku:
Ustrelili mu levou pulku kridla, spadl do vyvrtky a ze 4.300m si to sinul az do 250m na zem. Tam se mu to podarilo vyrovnat a pristal stastne na letisti, ...
To len tak, medzi recou
CPU 4core 3.3GHz | GPU 1GB GDDR5 192bits | DDR3 4x4GB CL9 | SSD 250GB | Win7
|
| |
|
|
| 310_cibule |
Přidané 08-12-2013 09:26
|

Moderátor

Příspěvek: 15167
Založený: 29.09.05
|
Fejfar byl zmetek.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
|
| |
|
|
| 1stCL_Novotny |
Přidané 08-12-2013 10:32
|

Diskutující

Příspěvek: 3174
Založený: 01.10.05
|
313_Nevo napsal:
Trochu zase o tom lietani bez polky kridla. Toto je veta z Fejfarovhom denniku:
Ustrelili mu levou pulku kridla, spadl do vyvrtky a ze 4.300m si to sinul az do 250m na zem. Tam se mu to podarilo vyrovnat a pristal stastne na letisti, ...
To len tak, medzi recou 
Nooo, pokud to nebyla levá půlka pravého tak proč ne. A pokud tím myslel levou půlku, jako levé křídlo tak nevěřím.
Podle mně nic na tom že někdo někam doletí bez kusu křídla není,ale upřímně to nejde všem a už vůbec vždy. Na to je jen málo těch co o tom povídají.  |
| |
|
|
| Baron |
Přidané 08-12-2013 10:38
|

Diskutující

Příspěvek: 4845
Založený: 18.02.10
|
Upresnil by som: Na to je jen málo těch co o tom ještě mohou povídat.
Hals - und Beinbruch!
|
| |
|
|
| Rumcajs |
Přidané 08-12-2013 11:05
|

Stařešina

Příspěvek: 6043
Založený: 12.05.12
|
Baron napsal:
Upresnil by som: Na to je jen málo těch co o tom ještě mohou povídat.  Tak tak, neteř teďkonc dělala anděla a jak se cestou vožrali, lítala tu kolem jen s půlkou křídla, jenže po všech těch panácích ani nemohla mluvit. |
| |
|
|
| Baron |
Přidané 08-12-2013 11:29
|

Diskutující

|

Hals - und Beinbruch!
|
| |
|
|
| 1stCL_Novotny |
Přidané 08-12-2013 12:33
|

Diskutující

Příspěvek: 3174
Založený: 01.10.05
|
Prosím nemáš těch neteří víc? Taková ženská která nemůže mluvit by byl skoro dar z nebe! . . . jen žertuji  |
| |
|
|
| Rumcajs |
Přidané 08-12-2013 13:34
|

Stařešina

Příspěvek: 6043
Založený: 12.05.12
|
X Novotny napsal:
Prosím nemáš těch neteří víc? Taková ženská která nemůže mluvit by byl skoro dar z nebe!  . . . jen žertuji  Mám jen jednu. Ale je to kus. Vysoká, štíhlá, prsatá, blond, téměř 18. Už jsem to tu jednou psal. Umí úžasně říkat takové ty blond věci. "Úúúúú", "ááááá", a rafinovaně komplexní "úúááá". Navíc se ráda převlíká za víly a anděly a s klukama pořádaj středověké bitvy a tam většinou hraje znásilňovanou princeznu, co ji pak musí princ osvobodit. No aby jako byla počestná. To bys Novotňas trpěl jako kůň. |
| |
|
|
| Baron |
Přidané 08-12-2013 14:05
|

Diskutující

|
Rumcajs napsal:
X Novotny napsal:
Prosím nemáš těch neteří víc? Taková ženská která nemůže mluvit by byl skoro dar z nebe!  . . . jen žertuji  Mám jen jednu. Ale je to kus. Vysoká, štíhlá, prsatá, blond, téměř 18. Už jsem to tu jednou psal. Umí úžasně říkat takové ty blond věci. "Úúúúú", "ááááá", a rafinovaně komplexní "úúááá". Navíc se ráda převlíká za víly a anděly a s klukama pořádaj středověké bitvy a tam většinou hraje znásilňovanou princeznu, co ji pak musí princ osvobodit. No aby jako byla počestná. To bys Novotňas trpěl jako kůň.
Aby si nebol prekvapený o tom Novotňasovom trpení - ty si ho ešte nevidel v latexovom oblečku že? Má taký slušivý, červený
Hals - und Beinbruch!
|
| |
|