January 20 2026 20:58:46
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 7

· Piloti on-line: 1
CSW_Rannisokol

· Registrovaní piloti: 2,759
· Nejnovější pilot: Kubas
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2: Cliffs of Dover (letový bojový simulátor z období bitvy o Británii) » IL-2: CLOD diskuse
 Vytisknout diskuzi
Nazory nespokojnosti (vsetkeho druhu) s pracou Team Fusion
Hoper
já do Volva "musel" ;)
a fungovat mi tam TiR, tak nepoužívám ani to pravé

více rozebírat v tomhle vlákně to ale raději nebudem :)
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

Mive
Mám spíše než připomínky k práci TF podněty k opravám chyb:

Líbí se mi implentace působení zpětného rázu u 20 mm kanónů. Jestli to je nebo není realistické nevím, ale má to atmosféru. Možná by se mohlo něco podobného v menším měříku udělat i u Browningů britských stíhaček. Pokud k tomu mohlo docházet i ve skutečnosti.
A co se týče zvuku 8 kulometů, pořád se nemohu zbavit dojmu, že slyším 2 druhy zvuků. Jednou je silnější, jednou je slabší. Různě se střídají.

Po delší době hraní přestávají být funkční tlačítka v oknech hry. Týká se to nastavení ovládání, nastavení letadla, změna letadel v Quick misích i při ukončování hry. Tento nedostatek se táhne s CLODem už od začátku. Nejprotivnější je to ve chvíli, kdy si potřebuji změnit ovládání uprostřed hry a nejde to.

A mám ještě jedno přání. Více statistik u offline kampaní.
Letový deník, statistiky z jednotlivých misí – počet a typ letadel, které se střetly, jejich ztráty a časy sestřelů. Možná podobně jako u debriefingu v IL-2 1946, jen s tím rozdílem, že by se mohly znova prohlížet nebo byly v nějaké souhrné tabulce.

beermajkl
Myslím si že tím se asi nikdo zabývat nebude protože tu o offline lítání CLOD nikdo nechce moc slyšet,když se tu pokládal dřív dotaz ohledně offline tak jsme to pěkně zchytali. :-)

313_Nevo
Trochu zase o tom lietani bez polky kridla. Toto je veta z Fejfarovhom denniku:

Ustrelili mu levou pulku kridla, spadl do vyvrtky a ze 4.300m si to sinul az do 250m na zem. Tam se mu to podarilo vyrovnat a pristal stastne na letisti, ...

To len tak, medzi recou Úsměv
CPU 4core 3.3GHz | GPU 1GB GDDR5 192bits | DDR3 4x4GB CL9 | SSD 250GB | Win7

310_cibule
Fejfar byl zmetek.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

1stCL_Novotny
313_Nevo napsal:

Trochu zase o tom lietani bez polky kridla. Toto je veta z Fejfarovhom denniku:

Ustrelili mu levou pulku kridla, spadl do vyvrtky a ze 4.300m si to sinul az do 250m na zem. Tam se mu to podarilo vyrovnat a pristal stastne na letisti, ...

To len tak, medzi recou Úsměv

Nooo, pokud to nebyla levá půlka pravého tak proč ne. Šklebící se A pokud tím myslel levou půlku, jako levé křídlo tak nevěřím. Šklebící se
Podle mně nic na tom že někdo někam doletí bez kusu křídla není,ale upřímně to nejde všem a už vůbec vždy. Mrknutí Na to je jen málo těch co o tom povídají. Mrknutí

Baron
X Novotny napsal:
....Na to je jen málo těch co o tom povídají. Mrknutí

Upresnil by som: Na to je jen málo těch co o tom ještě mohou povídat. Úsměv
Hals - und Beinbruch!

Rumcajs
Baron napsal:

X Novotny napsal:
....Na to je jen málo těch co o tom povídají. Mrknutí

Upresnil by som: Na to je jen málo těch co o tom ještě mohou povídat. Úsměv
Tak tak, neteř teďkonc dělala anděla a jak se cestou vožrali, lítala tu kolem jen s půlkou křídla, jenže po všech těch panácích ani nemohla mluvit.

Baron
CoolMrknutí
Hals - und Beinbruch!

1stCL_Novotny
Prosím nemáš těch neteří víc? Taková ženská která nemůže mluvit by byl skoro dar z nebe! Šklebící se . . . jen žertuji Mrknutí

Rumcajs
X Novotny napsal:

Prosím nemáš těch neteří víc? Taková ženská která nemůže mluvit by byl skoro dar z nebe! Šklebící se . . . jen žertuji Mrknutí
Mám jen jednu. Ale je to kus. Vysoká, štíhlá, prsatá, blond, téměř 18. Už jsem to tu jednou psal. Umí úžasně říkat takové ty blond věci. "Úúúúú", "ááááá", a rafinovaně komplexní "úúááá". Navíc se ráda převlíká za víly a anděly a s klukama pořádaj středověké bitvy a tam většinou hraje znásilňovanou princeznu, co ji pak musí princ osvobodit. No aby jako byla počestná. To bys Novotňas trpěl jako kůň.

Baron
Rumcajs napsal:

X Novotny napsal:

Mám jen jednu. Ale je to kus. Vysoká, štíhlá, prsatá, blond, téměř 18. Už jsem to tu jednou psal. Umí úžasně říkat takové ty blond věci. "Úúúúú", "ááááá", a rafinovaně komplexní "úúááá". Navíc se ráda převlíká za víly a anděly a s klukama pořádaj středověké bitvy a tam většinou hraje znásilňovanou princeznu, co ji pak musí princ osvobodit. No aby jako byla počestná. To bys Novotňas trpěl jako kůň.

Aby si nebol prekvapený o tom Novotňasovom trpení - ty si ho ešte nevidel v latexovom oblečku že? Vyděšený Má taký slušivý, červený Šklebící se
Hals - und Beinbruch!

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

13-01-2026 15:22
touch & go jde i bez podvozku https://youtube.c.
..906nYc3PZR

01-01-2026 13:45
Spitfire Over Berlin Šklebící se https://youtu.be/.
..5VhM8uOx67

31-12-2025 14:37
Přeji všem, aby nový rok přinesl dny plné radosti, hezkých okamžiků a inspirace pro všechny plány.

23-12-2025 20:47
19.12. bylo výročí úmrtí Aloise Alzheimera. Nikdo si nevzpomněl.

18-12-2025 17:22
Padá databáze, něco si přej!

17-12-2025 11:06
K Vánocům si kupte RAM Šklebící se

16-12-2025 17:30
kdybyste nevěděli co k vánocům Úsměv https://youtu.be/.
..6x4ODnwcGu

14-12-2025 08:41
Pohodový vánoční čas všem přeju. Děkuju, že jsem vás mohl poznat ... najít svobodu a poznat něco víc.

11-12-2025 18:43
Vylez si tam sám, Tylere, mě bolej nohy Úsměv Žádné tři židovské knihy nebudou! Šklebící se

07-12-2025 13:51
Niitaka yama nobore!

39,127,306 návštěv