chtěl jsem se zeptat,jakým způsobem se instaluje TF patch 3.01,konečně se mi podařilo nainstalovat 3.00 a nechci si to zas rozhašit.děkuju
Upravil/a beermajkl dne 21-05-2013 16:03
raději si zazálohuj *.ini soubory v c:\Users\***\Documents\1C SoftClub\il-2 sturmovik cliffs of dover - MOD\ a klidně to tam naper, aspoň myslím, že jsem takhle postupoval
Vous etes des femmes,des esclaves,des chiens.Je crache sur vous!
Hoka hey!
raději si zazálohuj *.ini soubory v c:\Users\***\Documents\1C SoftClub\il-2 sturmovik cliffs of dover - MOD\ a klidně to tam naper, aspoň myslím, že jsem takhle postupoval
Kto (co) je FT? Navyse, to video je od Tiger_33, nie od Team Fusion...
Co je FT sis odpověděl sám, to je dobře. Video bylo zveřejněný na ATAGu v sekci Team Fusion. Kdo konkrétně to dělal nevím, netrápí mě to. Když to dávaj na foru k TF, snad to je myšlený jako budoucí součást patche. Hmm, hmm, cos vlastně chtěl říct?
Rumcajs napsal:
Video bylo zveřejněný na ATAGu v sekci Team Fusion. Kdo konkrétně to dělal nevím, netrápí mě to. Když to dávaj na foru k TF, snad to je myšlený jako budoucí součást patche. Hmm, hmm, cos vlastně chtěl říct?
Ked sem (alebo na ATAG-u, to je fuk) do vlakna "Team Fusion" postnem video zo Star Wars, alebo obrazok nahej zenskej, budes tiez ocakavat, ze v buducom patchi bude X-plane a/alebo slicna slecna?!
Já teda jo. A jestli tam nebude (aspoň ta baba), tak je to pěknej zmetek. O TF ani nemluvě.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
Já teda jo. A jestli tam nebude (aspoň ta baba), tak je to pěknej zmetek.
Cibulko, tak sem vloz 1 (slovom jeden) obrazok baby, ktoru by si tam chcel mat, a trebars zafunguje "caro vlakna Team Fusion na SVK fore"...
Za pokus kazdopadne nic nedas...
Bude i jako pilotka ? Nebo jen čekat na letišti na přílet toho svého ?
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
hýbající se mraky ? no né, to skoro vypadá jako nextgen sim
pěkné to bylo, pěkné, jen tak dál :)
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.