Kniha priani 4.13
|
veikso |
Přidané 24-04-2012 10:08
|

Uživatel

Příspěvek: 919
Založený: 15.01.08
|
Přidávám se k Farkymu přání |
|
|
|
DarkTatka |
Přidané 24-04-2012 10:51
|

Uživatel

Příspěvek: 857
Založený: 20.09.10
|
Popravde, jestli se mi jedna vec na CloD libi, tak ze nastartovani letadla na plnou obtiznost TRVA. Tudiz bombardery maji na letisti vzdy dost cilu . Hlavni pricina je imho nutnost zahrivani motoru na provozni teplotu - nejdrive je treba jen stat, pak se da pomalu rolovat, a po urcite dobe i vzletnout. Nez to zahreju, stihnu si vetsinou udelat kafe.
Na dogfight serverech se to temer urcite neujme, protoze by bylo velmi jednoduche zavrit nejake letiste. Takze to musi byt vypinatelne NEBO mit moznost nastavit ze letadlo se spawnuje se zahratym motorem v nastaveni letiste nebo obtiznosti. Osetrit aby airstart byl vzdy se zahratym motorem atd.
Kompletni sprava motoru (magneta, smes, pripust atd) vyzaduje predelani veci v kokpitu, nutnost zahrivani je imho o neco jednodusi a k realite v tom smyslu ze pilot na letisti stravi nejaky cas nez muze vzlitnout nas priblizi nejvice.
Upravil/a DarkTatka dne 24-04-2012 10:53
|
|
|
|
Hoper |
Přidané 24-04-2012 12:04
|

Fusioner

Příspěvek: 12131
Založený: 29.09.05
|
taky bych bral HISTOMOD v DT...
jen nevím, jestli by i zde nezůstal problém v Quick misi, kdy startuješ s vypnutým motorem a musíš rychle provádět nouzovou startovací proceduru
a když ti éro nechytne hned a ty máš proti sobě stíhačky, tak máš smolíka ;)
to nevím, jak by se vám líbilo...
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.
[samurajský pohled na zajetí]

|
|
|
|
lochness |
Přidané 24-04-2012 12:36
|

Uživatel

Příspěvek: 954
Založený: 19.03.10
|
to zahrivani, jak ho popisuje darktatka, zni dobre, takze
+1 (kdyby to nejak slo)
|
|
|
|
TozziFan |
Přidané 24-04-2012 12:46
|

Uživatel

Příspěvek: 1431
Založený: 05.05.08
|
darktatka napsal:...Na dogfight serverech se to temer urcite neujme, protoze by bylo velmi jednoduche zavrit nejake letiste. Takze to musi byt vypinatelne NEBO mit moznost nastavit ze letadlo se spawnuje se zahratym motorem v nastaveni letiste nebo obtiznosti. Osetrit aby airstart byl vzdy se zahratym motorem atd.
No zas tak pravdu nemáš. I soupeř musí zahřát než vzlítne. A aspoň by to hráče nutilo mimo jiné i hlídat prostor u letiště a ne jen hurá doprostřed mapy a masomlejnu. |
|
|
|
WT_Horrido |
Přidané 24-04-2012 12:54
|

Fusioner

Příspěvek: 10264
Založený: 30.09.05
|
Stačí se dohodnout se soupeřem aby bombardoval jen v dohodnutý čas, nebo přinutit několik pilotů aby stáli na ploše a pravidelně ohřívali motory.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
|
|
|
Farky |
Přidané 24-04-2012 13:18
|

Uživatel

Příspěvek: 631
Založený: 04.04.08
|
To zahřívání motoru jsem myslel stejně jako darktatka, jen jsem tam trochu pitomě napsal "před startem". Píšu před startem, myslím před vzletem.
P.S. - na dogfight server se to opravdu moc nehodí. |
|
|
|
Robo |
Přidané 24-04-2012 13:35
|

Uživatel

Příspěvek: 1836
Založený: 01.10.05
|
magot napsal:
já toho někde někdá slysšel ..
a altidůde metér by měl bej už dobrej myslím, nevíš Robo?
Vyskomery RAF aj USAAF mam na rane, ale az do 4.12. Konkretne P-47 bude mat novy kokpit aj tak. Rucicku na 10k feetov som uz urobil a opravil do Beaufightera, ale bude treba dat to aj do ostatnych lietadiel RAF. No a potom tiez USAAF. Ale bude. |
|
|
|
Robo |
Přidané 24-04-2012 13:49
|

Uživatel

Příspěvek: 1836
Založený: 01.10.05
|
Farky napsal:Kdybych startoval třeba nějakou ameriku, tak bych stejně jenom zapnul magneta, posunul lehce plynovou páku a zmáčkl "I".
Tak ja sa pri starte Jugu vo FSX (a2a) celkom vyblaznim so zotrvacnikom a oil dilution switchom kym sa to nejako zacne chovat rozumne a PW zo studena konecne naskoci. Take cosi genericke pre vsetky lietadla ako bol HISTOmod by mozno slo, aj ked neviem kto by sa na to podujal 
Farky napsal:A nebo možnost vypnout a zapnout zaměřovač, jak tu psal tuším Vočko.
A nebo odjišťování zbraní.
Ano ano ano. Ja by som biol velmi rad - kvoli tymto veciam som rad lietal histomod. Ze Hopriku? Ale sme ich bili, imperialistov. 
Z tychto zmien by sa ludia asi uz uplne posrali a Ila by uz nelietal vobec nikto.  
Farky napsal:Když už se tady zmiňuje Thunderbolt. Moje již tradiční prosba/otázka zní - uvažuje se o tom, že by se ty 4.5" bazooky na P-47 daly nouzově odhodit?
Ano. Tam by sa mali prekopat loadouty. |
|
|
|
Panek |
Přidané 24-04-2012 14:04
|

Diskutující

Příspěvek: 2105
Založený: 15.07.06
|
WT_Horrido napsal:
Stačí se dohodnout se soupeřem aby bombardoval jen v dohodnutý čas, nebo přinutit několik pilotů aby stáli na ploše a pravidelně ohřívali motory.
Jejej, ouplně vidím tu hlášku v chatu: Kluci, v E5 jsem vám zahřál jedno befko, já si raději vemu foka.  |
|
|
|
jirik |
Přidané 24-04-2012 14:20
|

Uživatel

Příspěvek: 560
Založený: 12.05.08
|
S tím zahříváním a engine managementem bych byl taky za. Ale nechat to určitě jako optional v menu, ne natvrdo. |
|
|
|
313_Nevo |
Přidané 24-04-2012 15:58
|

Uživatel

Příspěvek: 1888
Založený: 13.08.06
|
Farky napsal:
Kdybych startoval třeba nějakou ameriku, tak bych stejně jenom zapnul magneta, posunul lehce plynovou páku a zmáčkl "I". Sice by se to posunulo směrem k "realitě", ale nijak výrazně. Kdo má potřebu to takhle startovat, může to přeci dělat už teď.
To už by se mi víc líbila nutnost zahřát před startem motor na provozní teploty.
Farky, na to zahrievanie sa dobre hodi tvoja odpoved:
"Sice by se to posunulo směrem k "realitě", ale nijak výrazně. Kdo má potřebu to takhle startovat, může to přeci dělat už teď."

Inak povedane, nie je to odpoved 
Odpoved na to moze byt jedine toto:
Robo napsal:
Z tychto zmien by sa ludia asi uz uplne posrali a Ila by uz nelietal vobec nikto.  
Upravil/a 313_Nevo dne 24-04-2012 16:03
CPU 4core 3.3GHz | GPU 1GB GDDR5 192bits | DDR3 4x4GB CL9 | SSD 250GB | Win7
|
|
|
|
606_Temp |
Přidané 24-04-2012 16:06
|

Stařešina

Příspěvek: 5502
Založený: 19.08.07
|
No a kdo by nezahřál motor a odstartoval dřív, tak by to musel napsat do letového deníku a generálka motoru by se místo po 100 hodinách musela udělat po 80ti hodinách
"Ten, kdo se ve jménu bezpečnosti vzdává svobody, nezaslouží si ani svobodu ani bezpečnost.“ Benjamin Franklin
|
|
|
|
Koty |
Přidané 24-04-2012 16:39
|

Diskutující

Příspěvek: 2868
Založený: 18.07.11
|
S tím předehřáním motoru - nejde jen o to, že se různě roztahuje válec, ale také se to může zadrhnout kvůli příliž vizkóznímu oleji.. takže bych zavedl možnost "přechladit" motor
Rien n'est parfait; c'est la vie!
|
|
|
|
Hoper |
Přidané 24-04-2012 19:12
|

Fusioner

Příspěvek: 12131
Založený: 29.09.05
|
Robo napsal:
...
Ano ano ano. Ja by som biol velmi rad - kvoli tymto veciam som rad lietal histomod. Ze Hopriku? Ale sme ich bili, imperialistov. :D
Z tychto zmien by sa ludia asi uz uplne posrali a Ila by uz nelietal vobec nikto. :D:D
mně by se to líbilo
pokud by se vychytal start ve vzduchu, byl bych velmi vděčen frantíkům, kdyby se kamarádili s DT...
je naprosto super, pokud se dostaneš za enemáka, on o tobě neví, ty seš celej hin, že ho máš na lopatě a už stačí jen zmáčknout spoušť a záříš nadšením, jak dostaneš další Chosŏn Minjujuŭi Inmin Konghwaguk Chinseon Hunchang Ge I Geup
a ono nic !
navíc si tě enemák v poslední chvíli všimne a stočí to dolů k zemi
a jen proto, že jsi jouda a neaktivoval sis zbraně .... :))
nebo když si letíš vysoko, koukáš, jak se za tebou dělají kondenzačky a ty hledáš i ty další - nebezpečné. A lehce se divíš, proč ti tmavne obrazovka, když za to netaháš a nemáš tudíž žádný g....
a i ty nouzové procedury jsou fajn
pokud by to bylo (i s tou možností, že by to uměl server vypnout nebo zapnout), spoustě lidí by to myslím líbilo. Museli by si zvyknout, ale je to opět další ztížení obtížnosti. Ne však takové, které by se nedalo naučit a zažít...
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.
[samurajský pohled na zajetí]

|
|
|
|
Koty |
Přidané 24-04-2012 19:46
|

Diskutující

|
A já mám nápad, bylo by krásné, vidět v "ofiko"ilovi české kokardy a slyšet češtinu.
Alespoň v rámci CS. jednotek v anglii, ta plynulá angličtina tam je velice nepřirozená.
A dalším bugem je klínek - tedy klínek velitele německé letky. Je sice ze začátku války, ale jistě by se dal ovlivnit datumem, ve kterém se mapa odehrává... co vy na to soudruzi?
|
|
|
|
DarkTatka |
Přidané 24-04-2012 20:05
|

Uživatel

Příspěvek: 857
Založený: 20.09.10
|
Prani do 4.13 - novy splash obrazek pri spousteni hry. Nebo aspon ten samy s vyssim rozlisenim.
Upravil/a DarkTatka dne 24-04-2012 20:10
|
|
|
|
magot |
Přidané 25-04-2012 01:21
|

Fusioner

Příspěvek: 18191
Založený: 19.06.08
|
darktatka napsal:
Prani do 4.13 - novy splash obrazek pri spousteni hry. Nebo aspon ten samy s vyssim rozlisenim.
To už chceš moc  |
|
|
|
Farky |
Přidané 25-04-2012 08:08
|

Uživatel

Příspěvek: 631
Založený: 04.04.08
|
Asi máte pravdu, že ještě složitější engine management by hodně lidí už nezkouslo. Už takhle to je pro někoho zbytečně "reálný".
Já mám vlastně jediný přání - aby DT zůstaly pořád stejně kreativní a zapálení pro "naši" věc. Protože to jak to dělají a kam ila posouvají se mi moc líbí. |
|
|
|
Koty |
Přidané 25-04-2012 08:39
|

Diskutující

|
Zbytečně reálný? V nastavení přece ještě zůstala položka Complet engine managment, ne?
|
|
|