Squad Challenge
|
606_vencour |
Přidané 20-01-2012 15:23
|
Uživatel
Příspěvek: 937
Založený: 31.08.10
|
Ohledně serveru JG26: asi 6x jsem se připojil a pokaždé mi jsem měl po vstupu na letištní plochu do 10 vteřin stav disconnect ... jestli se tam poletí SC, tak zkusim polaborovat s nastavením, mám 512MB + 4GB address space ... vypadá to, že jsem měl zmiňované potíže sám.
EDIT A k serveru WoP ... chtěl jsem klukům od 606th navrhnout, aby příště místo příspěvků na náš dedikáč přispěli na chod WoP. Po včerejšku si timhle rozhodnutim nejsem jistej, že je to to nejlepší, co lze udělat.
Upravil/a 606_vencour dne 20-01-2012 15:29
|
|
|
|
Achileus |
Přidané 20-01-2012 15:24
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 166
Založený: 29.07.08
|
Fucido uz jedem na novem a myslim ze to je v pohode |
|
|
|
1stCL_Fucida |
Přidané 20-01-2012 15:48
|
Hlavní administrátor
Příspěvek: 10827
Založený: 26.01.13
|
To je moc dobrá zpráva To se na vás, děti moje Perseovské, přijdu určitě podívat
Upravil/a 1stCL_Fucida dne 20-01-2012 15:48
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."
|
|
|
|
repa |
Přidané 20-01-2012 16:36
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 323
Založený: 09.07.09
|
Můžem klidně dávat polety na Battle of Britain serveru. Tam myslím žádné stupidní omezení jako spitech není a normálně se může útočit na letiště atd. Případně se složit na chod serveru, který bude dle našich představ a budou ho provozovat lidi z cz/sk komunity. Admini na spitech jsou opravdu dementi |
|
|
|
311_Vont |
Přidané 20-01-2012 16:55
|
Uživatel
Příspěvek: 914
Založený: 25.01.10
|
Ja myslím, že zatím není potřeba nic nového hledat, jen dopřejte trochu času klukům na odladění JG26 serveru. Někteří z nás už postavili myslím pěkné mise, takže o to bych strach neměl, že nebude co létat. Včera ty Ardeny to byl mazec, já teda taky viděl kulový a pak Podrs hlásil zaparkované JgPanthery a KingTigry u cesty a u lesa a začal tanec, no boží.
Tím chci říc,i že i když ce cíle blbě hledaj, má to větší koule, než když je ozáří červené či zelené světlo nebo kouře.
Chce to jen věnovat větší pozornost briefingu
Ps: Matyldo byl jsem to já a měls pravdu a dobrej odhad, hledal jsem to júčko otočil bych to i dříve jen jsem se chtěl přesvědčit zda je to opravdu Blem-blem když jsi začal blikat
Upravil/a 311_Vont dne 20-01-2012 17:09
Je vždy velmi užitečné stát proti nepříteli, který je připraven zemřít pro svou vlast. Znamená to totiž, že máte oba společný cíl. (Generál Tacticus)
|
|
|
|
310_Pip |
Přidané 20-01-2012 17:38
|
Uživatel
Příspěvek: 1613
Založený: 14.09.09
|
repa napsal:
Můžem klidně dávat polety na Battle of Britain serveru. Tam myslím žádné stupidní omezení jako spitech není a normálně se může útočit na letiště atd. Případně se složit na chod serveru, který bude dle našich představ a budou ho provozovat lidi z cz/sk komunity. Admini na spitech jsou opravdu dementi
ehm, jako ten server, ktery momentalne ani nejede? Battle of Britain je mozna dobrej na vyblbnuti pro stihace, ale mise na nem se na Squad Challenge opravdu nehodej... navic je tam jen 50 slotu, tam se nevejdem!
Vous etes des femmes,des esclaves,des chiens.Je crache sur vous!
Hoka hey!
|
|
|
|
Serza |
Přidané 20-01-2012 18:14
|
Uživatel
Příspěvek: 1217
Založený: 24.09.10
|
310_Pip napsal:
... tam se nevejdem! ...
Modri smrsknou pocty a vlezem se ukazkove... |
|
|
|
kouty |
Přidané 20-01-2012 18:47
|
Uživatel
Příspěvek: 1050
Založený: 29.08.09
|
toš to my tam nemusíme vubec chodit že
|
|
|
|
repa |
Přidané 20-01-2012 19:04
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 323
Založený: 09.07.09
|
na jednoho modrého musí být aspoň 4 červení cikánská férovka |
|
|
|
310_Pip |
Přidané 20-01-2012 19:09
|
Uživatel
Příspěvek: 1613
Založený: 14.09.09
|
repa napsal:
na jednoho modrého musí být aspoň 4 červení cikánská férovka
nene full real jako za valky na JG26 pokud nebude pomer 4:1 pro cerveny, tak to bude modre kopat
Vous etes des femmes,des esclaves,des chiens.Je crache sur vous!
Hoka hey!
|
|
|
|
Matylda |
Přidané 20-01-2012 19:29
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 320
Založený: 03.10.11
|
No, tak už jsme se všichni vykecali, ponadávali..., teď by se hodila nějaká věcná poznámka - info, jak to bude dál, páč další čtvrtek je už příští čtvrtek.
Marte, popravdě, čekal jsem kdy dorazíš a později chtěl i volat, ale po druhém letu jsem si to rozmyslel, proklínal bys mě ještě teď. Včerejšek jako by nebyl. |
|
|
|
Matylda |
Přidané 21-01-2012 10:05
|
Rozkoukaný
|
311_Vont napsal:...jen jsem se chtěl přesvědčit zda je to opravdu Blem-blem když jsi začal blikat
K těm hotovým, či rozdělaným misím na JG26 mám jeden dotaz, nebo spíš prosbu.
Nedala by se přidat nějaká fakt pěkná noční mapka, tak nějak pro bombry, noční stíhače a vše co k tomu patří? Prostě aby nikdo nepřišel zkrátka a ještě to byl zážitek, což pro mě je třeba i samotný noční let, s vědomím, že nepřítel slídí okolo, aniž by byla celá akce završena úspěšným zásahem. Tohle mi na servrech opravdu žalostně chybí, nebo nemám štěstí. Poprvé a zatím naposledy, jsem si to užil konečně při invazi a má to fakt grády.
Za těch 6 let on-line poletů jsem trefil 3 noční mapy, ale ani jedna nestála za moc. Takový noční nálet přes kanál na fabriky, nebo nádraží, hmmm.... Ono vůbec těch bombardovacích je poskromnu, zatím co DF-jatka kam se podíváš.
Já bych byl teda vděčný a myslím, že by se další našli. |
|
|
|
1stCL_Fucida |
Přidané 21-01-2012 10:11
|
Hlavní administrátor
|
Matyldo, nočním stíhačům citelně chybí radar. Taková mapa je prostě za stíhače takřka nelétatelná. Navíc je zde pokaždé ten prvek nejistoty, že si někdo vytuní monitor na maximum. Prostě noc má svá velká úskalí, která se dají zkousnout ve speciálce, ale na DF už je to slabší. Za mě spíše ne než ano.
|
|
|
|
Matylda |
Přidané 21-01-2012 10:22
|
Rozkoukaný
|
Fucido:
1. Nerozumím vytunění motoru
2. Jak teda fungují, nebo spíš nefungují radary ve šturmu (s tím nemám zkušenosti)
3. A co tak kompromis - svítání, či stmívání? To už bys něco zahlídnul, ne?
edit:
A navíc cítím lehký patos denního stíhače, chtěl bych objektivnější názor, ale i tak díky, nic vezlém.
Upravil/a Matylda dne 21-01-2012 10:36
|
|
|
|
606_Temp |
Přidané 21-01-2012 10:35
|
Stařešina
Příspěvek: 5502
Založený: 19.08.07
|
1. Osolíš si gamu naplno. Barvy jsou vyblité, ale máš den.
2. nefungují prakticky vůbec, respektive jsou nepoužitelné
3. díky bodu 1. budeš mít den s méně vyblitými barvami.
"Ten, kdo se ve jménu bezpečnosti vzdává svobody, nezaslouží si ani svobodu ani bezpečnost.“ Benjamin Franklin
|
|
|
|
1stCL_Fucida |
Přidané 21-01-2012 10:37
|
Hlavní administrátor
|
1) monitoru, ne motoru Někdo povařuje za super, když zesvětlí barvy a kontrast na monitoru na maximum a v noci si tak výrazně zlepší podmínky
2) radary ve Šturmu nejsou. V rámci speciálky byla udělána externí aplikace, s jejíž pomocí návodčí viděli výšku a polohu letadel aktualizovanou cca každých 10 sec. V čistém Šturmu ale nic takového (zatím) není. Pracuje se na integraci reálně simulovaných palubních radarů (Bf 110 G-4), ale to bude nejdříve ve verzi 4.12.
3) to neřeší první bod. Člověk, který si bude chtít pomoci nefér způsobem v temné noci si pomůže i za svítání nebo za soumraku. Prostě dokud tma ve Šturmu nebude fungovat zcela korektně, tak to není úplně dobré prostředí pro boj.
|
|
|
|
Matylda |
Přidané 21-01-2012 10:46
|
Rozkoukaný
|
606_Tempik napsal:
1. Osolíš si gamu naplno. Barvy jsou vyblité, ale máš den.
2. nefungují prakticky vůbec, respektive jsou nepoužitelné
3. díky bodu 1. budeš mít den s méně vyblitými barvami.
V tom případě nevidím problém. Já budu mít noc s požadovanou atmosférou a ten nemecká nefér ksindl, ať si lítá s vyblitým monitorem. Stejně ale nevěřím, že by to někoho takhle bavilo. Přijde mi to trošku paranoidní, věřím spíš na férovost a to, že když chce někdo lítat noc, tak se vším všudy. I když je pravda že i tak trochu jiní lidi mezi námi jsou, jak se ukázalo ve čtvrtek.
Ještě k tomu radaru:
Chápu dobře, že zobrazované ikony letadel na mapě po nějakých vteřinách, úplně nevyhovuje? Ani ne přibližně? Problém bude asi výška, co, páč pozice je daná ikonou, ne? |
|
|
|
LEON |
Přidané 21-01-2012 10:52
|
Diskutující
Příspěvek: 2076
Založený: 28.10.10
|
To Matylda: On se netuní ani tak monitor, jako nastavení Gammy v systému. Pamatuju, že když jsem před lety Šturma létal, masivně se používala aplikace GAPA, kde byly na ,,F" klávesách přednastavené určité hodnoty Gammy. V šeru stačilo zmáčknout klávesu a viděl jsi jak ve dne. Naopak při míření proti slunci stačilo zmáčknout další klávesu a nebyl jsi oslňován. Někteří Gapu tenkrát považovali i za cheat.
|
|
|
|
Matylda |
Přidané 21-01-2012 11:00
|
Rozkoukaný
|
1stCL_Fucida napsal:
1) monitoru, ne motoru Někdo povařuje za super, když zesvětlí barvy a kontrast na monitoru na maximum a v noci si tak výrazně zlepší podmínky
2) radary ve Šturmu nejsou. V rámci speciálky byla udělána externí aplikace, s jejíž pomocí návodčí viděli výšku a polohu letadel aktualizovanou cca každých 10 sec. V čistém Šturmu ale nic takového (zatím) není. Pracuje se na integraci reálně simulovaných palubních radarů (Bf 110 G-4), ale to bude nejdříve ve verzi 4.12.
3) to neřeší první bod. Člověk, který si bude chtít pomoci nefér způsobem v temné noci si pomůže i za svítání nebo za soumraku. Prostě dokud tma ve Šturmu nebude fungovat zcela korektně, tak to není úplně dobré prostředí pro boj.
1. Jo, tak tomu už rozumím, moje dyslexie.
2. Ano, tohle vím, ale když hra hlásí zničené cíle, navádění na cíl a pod., tak si myslím, že by nebyl problém pro šikovného elektronka vytvořit vychytávku, která by hlásila průlet nepř. letadla daným sektorem včetně výšky.
No a 3. bod ja jasný, takže to celé je asi o tom, že o tento typ letů není valný zájem, a hned tak brzy ani nebude, což je škoda.
A co takhle samotná mapa pro bomry s Ai stíhačema? |
|
|
|
DarkTatka |
Přidané 21-01-2012 11:18
|
Uživatel
Příspěvek: 857
Založený: 20.09.10
|
Matylda napsal:
2. Ano, tohle vím, ale když hra hlásí zničené cíle, navádění na cíl a pod., tak si myslím, že by nebyl problém pro šikovného elektronka vytvořit vychytávku, která by hlásila průlet nepř. letadla daným sektorem včetně výšky.
Ona to sice hra vi, ale ve verzi mensi nez 4.11 to z ni nedostanes ani pacidlem. Na specialkach se to musi resit specialnim pluginem ktery "drobatko" zvysuje traffic zasilanim updatu pozice od vsech pilotu co 3 vteriny. Ve verzi 4.11 uz to jde zjistit pohodlne ze serveru, tedy to co pises je sikovnou elektronkou proveditelne na ciste verzi (a falkon to i provedl, jako spravne sikovna elektronka )
Upravil/a DarkTatka dne 21-01-2012 11:19
|
|
|