November 23 2024 08:09:45
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 7

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » Speciální mise
 Vytisknout diskuzi
Battle of Britain
1stCL_Wolke
Ok, beru znova befko. Úsměv

jirik
Na mě celá akce zanechala silný dojem, přiznám se, že po včerějšku se
trochu bojím do té štuky zase sednout.Šklebící se S tím zmenšením dosahu radaru mě to potěšilo. Akorát asi není v moci LW to nějak sesynchronizovat, aby byli vyřazeny všechny radary. Včera Dover byl prací AI štuk, které svým způsobem za naší skupinku Ju 87 nastavovali svůj křemíkový krk. Po celou dobou jsem měl pocit takové trochu osamocenosti, vše se dělo docela daleko od nás až na pár epizod. Eskortní stíhače jsem tušil někde v dáli. Kdyby byli na dohled bylo by to radostnější, ač asi méně efektivní Úsměv Jinak si dovolím poznámku radar není Ventor, ale Ventnor (www.ventnorradar.co.uk)Úsměv

Lekk
1stCL_Fucida napsal:
[quo

Lekk prakticky úplně ignoroval poznámky z minula (z letu ve sračkách nad severní Francií). Časování bylo provedeno tak, že ve chvíli, kdy jsme nahazovali motory a začínali jsme sotva pojíždět k nějaké dráze, tak nám už nad hlavou proletěla letadla, která jsme měli krýt. AI letadla letěla celkem rychle - vzhledem k tomu, že Lekk asi neočekával, že snad budeme chtít dokonce stoupat, nebo nedejbože letět ve formaci a ne roztroušeni, tak tam nedal žádný prostor. Řka, že SÁM to vyzkoušel asi 10x. To je v podstatě úplnej výsměch a ukázka naprostého nezvládnutí plánování pro modrou stranu.

Počkej počkej..ale já jsem pro vás neměl rozklazy ohledně toho co máte coverovat. Rozmístění schwarmů na letiště bylo věcí Pagyho stejně jako vaše úkoly a pokud vás učil jako cover Štukám věděl kde jsou a v kolik. BF110 byly sice pevně dané letištěm, ale rozhodně ne ukolem. Čekal sem spíš, že vyrazíte právě na volnej lov. Neříkej mi, že jste nedokázali v BF110C4 doletět štuky co vám přelítly nad hlavou ve výšce cca 1000m s tunovkou pod břichem? dyt ta bestie valí 480km/h. ZamračenýV kolik ste teda vlastně odstartovali Fuči? Zamračený

Lekk
jirik napsal:
...radostnější, ač asi méně efektivní Úsměv Jinak si dovolím poznámku radar není Ventor, ale Ventnor (www.ventnorradar.co.uk)Úsměv

no já sem bral nápis z mapy ILa...hehe..a tam je Ventor??...musím ověřit.Mrknutí

310_Podrs
1stCL_pbarry napsal:
To určitě bude, beru hurricane Úsměv

Lekku, jednoho Hurra pro 310_OTU_pbarryho! Cool

http://www.310raf.com
AH_Enty
Příště se hoďte na TS AH Speciálkový. Pro to byl založen. Hlavní je primárně určen do DF server. Dík.

1stCL_Pagy
Sry ale když tak Pro GvIAP_pbarryho Šklebící se

Lekk
AH_Enty napsal:
Příště se hoďte na TS AH Speciálkový. Pro to byl založen. Hlavní je primárně určen do DF server. Dík.

Omluva - chtěl jsem to tam rozjet, ale je tam málo kanálů. Nemužete je tam dotvořit A-E po 10 lidech by mělo stačit.
Díky.Mrknutí

311_Tank
K restartu, kdyby Ficuda nedrzkoval hned na zacatku mohten restart probehnout mnohem div kdyz se zjistilo ze mapovani TS2 je nefunkcni.

Jinak sem mel pod palcem Dover a k mnozstvi ktery se na anglicky pobrezi ritili a na mnozstvi letadel k dispozici jsem interceptoval pouze ty letadla co mirily na primarni cil.
Zbytek si moh volne letat a i tak jsem mel v jednu chvili na kryti cele oblasti jen 2 letadla.
Zredukujte AI a ja vam garantuju ze se LW dostane od RAF nalezite pece.

MK_Hombre
Já jsem s průběhem akce celkem spokojen, až na ten restart. Technické závady jsem nezaznamenal. Lagování téměř žádné, na rozdíl od některých kolegů.
Spolupráce s FK velmi dobrá. Díky chlapi Mrknutí
Polet ukončen bez ztráty stroje a života.
Nárokuji: 1x Hurri potvrzený sestřel a 1x pravděpodobný.

Závěrem danke Lekkovi.

Soky
Nemám si na co stěžovat, Radar + English language fajn Úsměv Takže díky Tankovi za navádění Mrknutí a zvlášť Lekkovi že to pro nás všechno připravil Mrknutí

Pokud by se to opakovalo neváhal bych a rozhodně zase letěl.

Co já vím tak si spity nárokujou alespoň jednu těžce poškozenou štuku(bombardovali letiště u Doveru) Nejméně jedno poškozený + další vyplašený befka)

Já sám to přežil i s letadlem, bohužel, zkončil jsem dřív než samotná specka, ale užil jsem si to a ještě jednou Lekku, díky
Upravil/a Soky dne 06-02-2010 17:40

ZVP_Jindra
mno kdy bude ta opakovačka?
pokut to nebude tenhle týden beru hurra...

1stCL_Pagy
Tanku proč ne modří nežádali takovýhle množství AI letadel, ale pokud chceš něco snižovat pak se musí snižovat hlavně počty stíhaček RAF Šklebící se obedrat vám kanónový spity atd Šklebící se Proč ne rád to poletím bez AI ale pak aby bylo tak 10 rudejch stíhaček na 30 modrejch letadel Šklebící se a né aby počty stíhaček byli něco přes 1 červená na 1 modrou Šklebící se

310_Gringo
1stCL_Pagy napsal:
Tanku proč ne modří nežádali takovýhle množství AI letadel, ale pokud chceš něco snižovat pak se musí snižovat hlavně počty stíhaček RAF Šklebící se obedrat vám kanónový spity atd Šklebící se Proč ne rád to poletím bez AI ale pak aby bylo tak 10 rudejch stíhaček na 30 modrejch letadel Šklebící se a né aby počty stíhaček byli něco přes 1 červená na 1 modrou Šklebící se

Takže tři Bf-109 na 1 Hurricane.?Šklebící se
Berte to tak, že to musí bejt trošku vyvážený, na úkor historický přesnosti.
Při speciálce Level High (1945) jsme taky proti 20ti útočným letounům LW nenasadily 300 mustangů.Úsměv
Upravil/a 310_Gringo dne 06-02-2010 18:17

311_Pepno
1stCL_Pagy napsal:

3x BF109E4 s kanonem v ose vrtule (kterej se ubec nepouzival) proti Hurricane MK1a, takhle si to myslel?
Upravil/a 311_Pepno dne 06-02-2010 19:06

1stCL_Ziza
Pánové byla to moje první specka a musím říct že se mě to celkem líbiloMrknutí Teda až na ten restartVyděšenýVyděšený Ten mě málem vrátil zpět do hospody ze které jsem uprchl jen kvůli specce! (P.S....dívaly se tam na mě jak na vola když jsem jim oznámil že letím ovládnout nebe nad angliíPffPffPff)Potom už to bylo v pohodě a celkem pěknej zážitek!!Dík všem chlapům z naší skupiny a zvláštní dík autorům speciálky!!!!Mrknutí
rád si to zopakuji!!!!

http://www.fliegenkoyotsz.ic.cz/
CSL_Raptor
Dvojice CZS_Raptor, CZS_Scharck.
Operativně odloučeni od první dvojky CZS_Golas, CZS_Miki.
Prostor rozmístění čtverec S24 Dungeness. Napadeni 3-4 Spit Mk.Ib. Odlet jihozápadním směrem a vzájemné čištění. 10km před Boulogne-sur-Mer Spitfíři vzdaly pronásledování. Nastoupání zpět do operační výšky a pokračování hlídky. Celý let potkáváme spoustu Stuk. Netušíme které jsou ty naše tak jsme se jen hlídkovali v udaném prostoru. Po přistání šok, přes 600sec RRR, proto odcházím na záchod s Anglickou vlajkou.Šklebící se
Další let opět v přiděleném sektoru. Nic se nedělo tak jsme zalétli severněji, západně od RAF base Limpne. Z 12hodiny útok dvou Spitů Mk.Ib, Scharck dostává PK a tak se odpoutávám východním směrem. Mezitím zaměstnávají dvojici Spitů Golas s Mikim. Pokračuji v hlídce sám. Oběven osamocený Hurri, útok, zásah pár granátama a včeličkama. Hur v mírném skluzu uniká na západ do vnitrozemí, v tu chvýli napaden dalším Hurrim avšak neůspěšne. Potlačuji obracím se na záda a zvratem prchám do sladké Francie. Další let se nekoná nepochopitelně (pro mě) byl schozen (nebo skolaboval, nevím) server.

Postřehy:
-Ač jsme se pohybovali většinou na hladině 4-5k RAF na nás vždy útočila z převýšení.
-V prostoru setkání se svazem jsme potkali dva. Nevěděli jsme kterej byl ten správnej tak jsme zalétli poblíž prostoru útoku Stuk kde jsme vyčkávali na jejich přílet.
-Během celé akce jsme potkali spoustu svazů, nalétávali na Anglii ve velmi krátkých intervalech, nebo mi to tak alespoň připadalo.

Fajn polet Lekku.
Pokud bude opáčko náš roj ve stejném složení prosím.
"S"

czs_scharck
CZS_Raptor napsal:
Scharck dostává PK a tak se odpoutávám východním směrem.

.303 kou v čelňáku do řepy. Šklebící se
Na oplátku tu pro 310_Gringoša leštím jednu 20mm okurku. Vyděšený
CSL/I_Scharck <iíi=< 59

Rennee
LEKKU ------- DOBRÁ PRÁCE A DÍKY ZA AKCIČKU

Panek
Království za možnost dělat mise v Il2 alespoň z 30% jako v OFP nebo ARMA.

I autor speciálek by ušetřil spoustu času.
Respektive rozeběhnout individuální válku s vývojem fronty by nebyl problém.
Při scriptování, jaké nabízí OFP bych byl schopen udělat válku s vychytávkama jako je ověřování sestřelů (pro každou stranu jiné), zajmutí nepřátelského letounu, radar s AI návodčím, ...

Prostě musíme být rádi za každého autora online misí, který nám z toho houwna uválí alespoň kuličku, která se sice špatně, ale přesto však koulí.
Upravil/a Panek dne 06-02-2010 21:41

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,023,154 návštěv