Rise of Flight - diskuse o simulátoru z období první světové války
|
LEON_CZ |
Přidané 31-01-2010 16:04
|
Uživatel
Příspěvek: 864
Založený: 29.05.07
|
Salak napsal:
...he he...a kdyz to nelaguje....
To nesmíš lítat u rusáků na CoCoSu |
|
|
|
Salak |
Přidané 31-01-2010 17:40
|
Nováček
Příspěvek: 33
Založený: 29.01.10
|
.... ja litam, kde je volno:-) kdyz uz se stotiz obevi ceskej servirek...tak je zamcenej.... :-( |
|
|
|
Salak |
Přidané 31-01-2010 17:52
|
Nováček
|
...kluci, jak delate to kopirovani casti diskuse, na kterou reagujete? kdyz bych se treba ted chtel bavit o chladicich....tak uz mi to jako prijde pozde... :-( |
|
|
|
1stCL_Novotny |
Přidané 31-01-2010 18:46
|
Diskutující
Příspěvek: 3174
Založený: 01.10.05
|
nad tím příspěvkem co chceš na něj reagovat je tlačítko QUOTE. Toť vše. |
|
|
|
1stCL_Novotny |
Přidané 31-01-2010 18:51
|
Diskutující
|
Salak napsal:
.... ja litam, kde je volno:-) kdyz uz se stotiz obevi ceskej servirek...tak je zamcenej.... :-(
Na mém servříku bys toho moc nepobral. Já to hostuju jen pro trénink kluků od nás. A nevím zda bys ocenil plácání proti AI.
A netuším zda bych utáhl třeba 4x4!? Aby to mělo nějakou cenu
Upravil/a 1stCL_Novotny dne 31-01-2010 18:52
|
|
|
|
Salak |
Přidané 31-01-2010 19:02
|
Nováček
|
1stCL Novotny napsal:
Salak napsal:
.... ja litam, kde je volno:-) kdyz uz se stotiz obevi ceskej servirek...tak je zamcenej.... :-(
Na mém servříku bys toho moc nepobral. Já to hostuju jen pro trénink kluků od nás. A nevím zda bys ocenil plácání proti AI.
A netuším zda bych utáhl třeba 4x4!? Aby to mělo nějakou cenu |
|
|
|
Salak |
Přidané 31-01-2010 19:05
|
Nováček
|
.... ja litam, kde je volno:-) kdyz uz se stotiz obevi ceskej servirek...tak je zamcenej.... :-([/quote]
A netuším zda bych utáhl třeba 4x4!? Aby to mělo nějakou cenu [/quote]
no tak prvni pokus quote nevysel :-).... ale diky za radu... a snad se najdou nejaky prvovalecny Asf.holuby...casem... |
|
|
|
1stCL_Novotny |
Přidané 31-01-2010 19:15
|
Diskutující
|
Mistři mám dotáze. Pokud hostuju má cenu hrabat na nastavení lajny v Settings? Myslím jako třeba u Ila kde se server nastaví na míň a tím je linka zatížena menším tokem dat. Je problém s tím že to občas kluky kopne.
|
|
|
|
WT_Horrido |
Přidané 31-01-2010 19:22
|
Fusioner
Příspěvek: 10264
Založený: 30.09.05
|
No náš server tam je pořád, jediný problém je, že se každé tři dny posere. Nejdél vydržel běžet bez závady snad 14 dní...
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
|
|
|
LEON_CZ |
Přidané 31-01-2010 19:43
|
Uživatel
Příspěvek: 864
Založený: 29.05.07
|
Salak napsal:
Český je tam WT_DEDICATED 24/7, ale ne vždy se na něj dá připojit. Já si oblíbil ToW Tides of War, jsou tam krásné kopcovité mapy, zajímavé mise, v planesetu můj oblíbený uber Fokker VIII a přestože tam mám ping stabilně ,,ve žlutém", je spojení dobré a bez lagů i při plném serveru. Ještě T+T Tactics se mi líbí, výborné ,,zelené" připojení a žádné lagy. CoCoS má sice tu bezvadnou výhodu, že se mapy točí po 10-ti minutách, takže to odsejpá a dají se tam rychle nahonit streaky, ale laguje mi to tam opravdu zoufale, jakmile je tam víc jak 5 hráčů |
|
|
|
Salak |
Přidané 01-02-2010 00:24
|
Nováček
|
zvlastni.... na cocosu mi to laguje, jen kdyz prede mnou snazi se nejaky "eso" uskocit... 5:5 je tam casto a beha ok..... striky tam ale nahonim, jen kdyztam zabloudi nejaky pako...kromtoho, jak zacnes mit vyssi cislo...rusy to vydrazdi a zacnou po tobe jit :-)
na americkym ToV je furt plno a zazil jsem tam taky pekny lagovacky...
na TaT se mi pri jednom lagu stalo, ze spad, kterej sem mel v zamerovaci zatocil ve dvou skocich za moji prdel ....... a nasolil mi to :-( pritom jsme na serveru byli jen dva zivy piloti...jinak ai....
nevim, co ty lagy dela... Jednou mi jeden fakt dobrej pilot na sturmu povidal o tom, jak se da udelat hostovaci server...kterej te zvyhodni...nebo naopak....kterej je fer a pritom nemusis mit rychle pripojeni.... nepamatuju si to...jak... jsem na pocitace tupej...psal tenkrat o nejakejch "warpshotech"...
posledni dny mi behaj dobre vsechny servery... naopak tak pred tydnem to cukalo vsude.... taky by to mohlo bejt mym netem.... nevim... :-( |
|
|
|
j4ck41 |
Přidané 01-02-2010 10:23
|
Diskutující
Příspěvek: 2006
Založený: 09.02.06
|
prerusim debatu o online a nahodim offline ... sem si k tomu ted o weekendu po dlouhy dobe sednul a zjistil jsem dve veci na ktery bych se chtel preptat
1 - vypozoroval jsem ze v nekterych misich (jedna se o mise ve kterych jde o prelet fronty a stret s nepratelskou hlidkou) me vzdycky pri prvnim priletu k fronte zacne hra blbnout ... nevim jestli nazev lagovani je to pravy, protoze obraz stoji, ale podle zvuku se zda ze vsechno ostatni reaguje, tzn. dokazu menit otacky motoru, mam dojem ze muzu joyem stale ovlivnovat smer letu ... takhle to blbne cca minutu a pokud mezitim nevrazim do zeme tak se to uklidni a muzu normalne pokracovat a uz se to v prubehu mise neopakuje ... docela me to pripomina situaci kdy to lagovalo v pripade tankovyho utoku, ale v mejch pripadech bez tanku ... compem to podle me nebude protoze ten vyskyt byl naprosto identicky a v zadny jiny situaci (tzn. nad frontou pak bez problemu muzu bojovat i prelitavat tam a zpatky) ani misi se to neopakovalo ... stava se to taky nekomu nebo mam jenom ja to stesti?
2 - pri jedny misi se vracime ke svymu letisti a najednou koukam ze AIcka padaj k zemi a zacinaj strilet na skupinku asi tri nizko leticich Ni 17 ... Nieuporty vubec nezajimalo ze maj za prdeli smecku stekajicich Pfalzu a v klidku, bez jedinyho obrannyho manevru, leteli nekam do ksa a nechali se sestrelit ... krome tyhle tuposti me ale prekvapila jeste jedna vec a to ta co tam vubec delali? podle mapy jsme na zpatecni ceste nemeli ZADNEJ spawn point nepratel a navic to bylo nad nasim uzemim kde jsem do tyhle chvile mel pouze spawn pointy dvousedadlovek ... budto to byl hrou blbe umistnenej spawn point ... anebo se konecne zacina experimentovat s tim, ze by mapa zila a ja na ne akorat nahodou narazil?
Upravil/a j4ck41 dne 01-02-2010 10:24
|
|
|
|
WT_Horrido |
Přidané 01-02-2010 11:43
|
Fusioner
|
1. To se něco někde načíta. Pokud to není slabým počítačem tak to bude nějaký bordel. Přesně takhle se to ale chovalo na mém starém počítači když nestačil procík. Já to měl ještě zkombinováno s malou grafickou paměťí takže se to už znovu ani nerozběhlo. Jestli na to ještě narazíš tak mi tu misi pošli, vyzkoušíme, uvidíme, případně přepošleme Rusům.
2. Kampaň generuje náhodná letadélka. Jak vlastní, tak nepřátelská a děje se tak častěji spolu se zvyšující se hodnosti hráče. A někdy narazíš na "nováčky" co prostě letí, "plní svůj úkol" a nechají se sestřelit (což ale bude imho spíše bug než záměr). Navíc se zvyšuje zkušenost AI. Třeba dvousitzy přestanou kroužit a "plnit svůj úkol" dokud je nesestřelíš, ale začnou unikat a přilepí se k zemi abys na ně nemohl útočit zezdola...
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
|
|
|
j4ck41 |
Přidané 01-02-2010 11:56
|
Diskutující
|
1 - poslat misi? oni se mise z kampane ukladaj? nebo mas na mysli track?
2 - aha tak to je potesujici ze tam nejsou jenom ty spawn pointy ... a ze se neco deje s AI dvousedadlovek jsem si taky uvedomil, kdyz jsem videl ze se jedna zbavuje bomb a zdrha k zemi
voni z toho snad nakonec tu dobrou hru udelaj |
|
|
|
WT_Horrido |
Přidané 01-02-2010 12:03
|
Fusioner
|
Posledni mise je vždy uložená na hadru, dá se zalétnout jako singl, objeví se normálně v nabídce misí. Jen si teď z hlavy nevybavím kde přesně je uložena...
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
|
|
|
j4ck41 |
Přidané 01-02-2010 12:07
|
Diskutující
|
aha ... tak to jo ... tak az se me to znovu stane tak pohledam |
|
|
|
1stCL_Novotny |
Přidané 01-02-2010 12:30
|
Diskutující
|
Ukládá se to v - data/Missions/ ..... tuším že to má název "_gen.eng" a "_gen.Mission". |
|
|
|
BP_Tyrl |
Přidané 01-02-2010 14:01
|
Diskutující
Příspěvek: 2150
|
VGR_j4ck41 napsal:
1 - vypozoroval jsem ze v nekterych misich (jedna se o mise ve kterych jde o prelet fronty a stret s nepratelskou hlidkou) me vzdycky pri prvnim priletu k fronte zacne hra blbnout ... nevim jestli nazev lagovani je to pravy, protoze obraz stoji, ale podle zvuku se zda ze vsechno ostatni reaguje,..........
Mě to udělalo dvakrát, když jsem si zvýšil rozlišení na 1600x1200. Pak jsem se pokorně vrátil na 1440x900 a bylo po problému. |
|
|
|
j4ck41 |
Přidané 01-02-2010 14:07
|
Diskutující
|
Novotnas dik
Tyrle to je zajimavy postreh ... to stoji za to vyzkouset |