November 01 2025 11:59:16
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 10

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,755
· Nejnovější pilot: Glider
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » Speciální mise
 Vytisknout diskuzi
Poslední konvoj - Malta 1943
1stCL_pbarry
310_Gringo napsal:
Pak společná návrat na Maltu kde jsem sedli pod nepřátelským rojem, který na nás z nepochopitelného důvodu nezaútočil.

Ale je to celkem pochopitelné. Ta sarvátka začla v 6km, kde pankova dvojice narazila na spita. Pak sme dole zahlidli nejaky ty B25, tak sem hodne vyklesal, na jednu vypalil, pak najednou spit predemnou zatacka chvili se brzdime a pryc. Bylo to prilis zbrkle tak sme se odpoutali vsichni do severu, vy do jihu. Kdyz sme se zformovali byly ste uz nad ostrovem a nemelo smysl vas tam jit vulchovat, protoze sme hodny kluci a je to celkove takove pod uroven. Takze tak Šklebící se
Není důležité vyhrát, ale přežít.
I když vyhrát je taky fajn.
Obzvlášť, když vyhraju já!

barryk.webz.cz
Panek
Já už to nemám fakt čast číst celé, tak opakuji otázku.

Nemají některá letadla udělané nové kokpity?
Nová mapa + nový kokpit + hodně lidí = hodně problémů.

1stCL_Fucida
Panek napsal:
Já už to nemám fakt čast číst celé, tak opakuji otázku.

Nemají některá letadla udělané nové kokpity?
Nová mapa + nový kokpit + hodně lidí = hodně problémů.

Mohlo to být zapnutým stahováním skinů. Liony to obecně nekopalo, měli skiny stažené z mnoha akcí na dogfightech. Zatímco jiní je stažené mít nemuseli.. ale je to dost spekulace, chtělo by to zjistit, proč neměla problém řada lidí mimo CL (možná měli vyplé skiny).
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

Lekk
Hmm no já měl stahování skinu zaplé...sice omylem, ale měl. Nevim jestli se vypnutí projeví ihned, ale mě to rozhodně nijak nepomohlo. Co mě ale nejvíc zarazilo, že nepomohlo ani osekat detaily na min - což podle mě značí, že problem nebyl s vykreslováním na grafice, ale někde ouplně jinde. Bohužel kde to nevim.

Jo Panku ANO spoousta letadel v MODu má nové kokpity, ale že by tapeta ovlivnila ostatní era se mi nezdá. Ale možný je všechno.Zamračený

310_Falcon
Stahování skinů jsem měl vypnuté, tím to tedy být nemohlo. A jinak mám stejný poznatek jako Lekk - nepomohlo osekání detailů, takže příčina nebyla ani v tom, že nestíhala grafika.
Upravil/a 310_Falcon dne 19-05-2009 08:57

Lekk
Popravdě mě už napadaj i takový kraviny jako napojení providera na jiného providera. Ale to sotva otestujeme - já sem na Nextře - ted už GTS Novera a ted už možná T-mobile.Smutný

XXX_Dazz
Stahování skinů jsem měl zapnuté a z pohledu fps bylo vše ok.

Zaznamenal jsem jen lagy při letu ve skupině Ju88, taky jsem prý jako jediný lagoval Edisnovi, ale nebyloto tak hrozné.
Taky je to trošku zvláštní protože lagy jdou vidět i na .ntrk záznamu ???

Napadlo mě srovnat mody resp. výpis adresáře MODS z rootu Ila. Večer to sem zkusím postnout.

313_OTTO
Jirka napsal:
Tajpan napsal:
1stCL_PETRAS napsal:
Ještě bych doplnil spíš všeobecnou informaci nevím jestli k Modu,AAA-Packu,nebo nevím k čemu ještě.

Letěli jsme skupinu stejně naložených FW.

Všichni letěli 300Km/h ...Punkey letěl 400km/h a přesto nás nestíhal !!!!
Klapky neměl,nic navíc taky ne .Setkal se s tím ještě někdo ???

Taková trošku záhada...

niečo podobné ale opačne sa stalo na Kurlande. 6xHe111 leteli vo formácii v 6km ale dalšie tri He111 nemohli sa dostat cez 5km. Zamračený
Myslím že k tomuto sa problému sa už vyjadril Jirka/Vogon.
Skúsim zrhnúť, ale Jirka to viem lepšie: šturm ako taký má zastaralý systém na primanie a odosielanie dát od hráča i servera. Ak sa prekročí istý počet cca 32-40 hráčov a potom sa pripojí hráč so slabým PC a pripojením , tak systém dát sa zacyklí a pracuje LEN pre tohto hráča a pre ostatných (PO NOM PRIPOJENYCH) už nie.
Takže je jedno či niekto má super PC so super pripojením, ak sa pred ním pripojí (pri danom množstve hráčov ), niekto so slabým PC , tak server už pre neho nestíha odosielať dáta.
PS: aspon tak som si to zapamätal. Mrknutí

Kdepak Tajpane. Tohleto nemá se synchronizací serveru nic společného. Tohle vidím na bordel v modech. Ten případ, kde mě cituješ, ten generuje lagy a potažmo i nízké fps.

No tedy pokud tomu dobře rozumí, tak když se připojí někdo předemo, kdo má špatné připojení či kdesi cosi, pak mě to může zlikvidovat FPS?
Pokud ano, stálo by zato porovnat kdi se kdy připojil a kdo měl problém s FPS Mrknutí
Tí lze jednoduše potvrdit či vyvrátit jednu možnou příčinu.

Lekk
Byl jsem mezi posledníma. - to se dá lehce najít v logu - kdo se lognul mezi prvníma? mohl by postnout logy z první pulhodiny-hodiny?díkes.

311_Rampa
Mno, je vubec log z té mise, když to byl DF?

Jinak kluci nevím, včera jsme se o tom bavili s Fučidou a říkali jsme si, že to mohlo být skiny. Jak tady čtu, tak problémy měli i kluci co měli stahování skinů vypnuté. Jednou jsme takhle lítal na Spits vs. 109 , nějaká itálie, zmenšenina týhle mapy s tím, že je tam víc itálie a měl jsem to samé. FPS kolem 0, nedalo se to lítat. A stejný problém tehdy mělo víc lidí od nás. Za dva týdny jsme na tu misi narazili znova a vše jelo v pohodě. S detaily jsem nehýbal, resp. jsem si je zvednul navíc ještě podle návodu zde na SVK.

Možná nějaká věc v konfigu, nevím. Skinama to nejspíš taky nebude protože, na Spits. vs. 109 je stahování skinu vyplé.

Čím to je... čím to je...
Upravil/a 311_Rampa dne 19-05-2009 12:07

XXX_Dazz
Poslední dobou jsem na DS BOB a Spit. vs. Bf, čili DS jedoucích na
UI 1.1.1 absolvoval více letů, ale nikdy jsem se s poklesem fps nesetkal.

310_Falcon
Mám úplně stejnou zkušenost. Posledních několik měsíců chodím lítat většinou na tyhle dva servery, ale ještě ani jednou jsem tam nezažil problémy s fps.

311_Rampa
Já to tam zažil taky jen jednou, od té doby ne.

Hoper
řekl bych, že v tom hraje roli počet lidí
mně se poslední dobou (tak 3x) na Zeke (a asi jednou na AH) stalo, že při 45+ lidech jsem měl FPS mezi 0-5
podotýkám, že když jsem se přihlašoval, měl jsem FPS běžné - bylo lidí málo (kolem dvaceti)
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

310_Crowley
S tímto problémem se potýkám pouze na mapách pro 4,09 (Slovensko, Slovinsko,...) a to naprosto nahodile. Není to pravidlem a nepodařilo se mi vypozorovat žádnou zákonitost, za jakých podmínek k tomu docházíSmutný

XXX_Dazz
viz. 2 příspěvky výše

Je zvláštní, že se to v daný okamžik děje jen někomu.

EDIT: log soubor z DS přislíben.
Upravil/a XXX_Dazz dne 19-05-2009 13:53

310_Gringo
1stCL_pbarry napsal:

Ale je to celkem pochopitelné. Ta sarvátka začla v 6km, kde pankova dvojice narazila na spita. Pak sme dole zahlidli nejaky ty B25, tak sem hodne vyklesal, na jednu vypalil, pak najednou spit predemnou zatacka chvili se brzdime a pryc. Bylo to prilis zbrkle tak sme se odpoutali vsichni do severu, vy do jihu. Kdyz sme se zformovali byly ste uz nad ostrovem a nemelo smysl vas tam jit vulchovat, protoze sme hodny kluci a je to celkove takove pod uroven. Takze tak Šklebící se

V tom Spitu seděl 310_Runner a hulákal jak na lesy, že má plný zrcátko nepřátelskejch letadel a že nás rád poznalŠklebící se
Nakonec se z toho ale dostal.

A jestli jste po nás nešli jen kvůli tomu, že jste hodný kluci, tak klobouk dolů....ale jen jestli ty nekecášMrknutí
Upravil/a 310_Gringo dne 19-05-2009 16:08

Merten
VGR_j4ck41 napsal:
Merten napsal:
Ještě bych tímto rád poděkoval pánovi v tom hnusným s dvěma motorama Šklebící se že mě při návratu z malty nastřelil motor takže moje úchylka v sedání s pocuchaným bombrem byla zdárně a úspěšně naplněna Cool.

esliva jsi byl velitelovo cislo a dostal jsi to do pravyho - tak neni zac rado se stalo ... priste to zkusim do kabiny
Jen lehká oprava do levýho Úsměv a příště zase až tak dobrej být nemusíš Šklebící se.

310_Runner
310_Gringo napsal:
1stCL_pbarry napsal:

V tom Spitu seděl 310_Runner a hulákal jak na lesy, že má plný zrcátko nepřátelskejch letadel a že nás rád poznalŠklebící se
Nakonec se z toho ale dostal.

A jestli jste po nás nešli jen kvůli tomu, že jste hodný kluci, tak klobouk dolů....ale jen jestli ty nekecášMrknutí

No abych nehulákal, lítalo to kolem mě jak u Verdenu, a syčáci se střídali kdo bude vmém zrcátku déle, málem sem si krupnul do trenek jak jsem se leknul.
Upravil/a 310_Runner dne 19-05-2009 19:33

WT_Schmouddle
Log z mise neni a nebude, mise je restartovana a log prepsanej, sorrac
[img]http://forum.il2sturmovik.com/public/style_extra/team_icons/founder_gold_en.png[/img] is not a valid Image.

www.wtigers.org
Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

06-10-2025 19:06
Radiační situace za firmamentem zůstává normální

21-09-2025 14:51
Byl jsem na dnech NATO. Viděl Harrier, Hornet, Rafale, EF Typhoon, Mirage2000 a B-52 a bylo to dobré.

20-08-2025 11:11
Ahoj dneska někdo na il-2 budem na teamspeaku kolem 5-6 hod klidne i ty Vity muzes dorazit taky se vracime po dlouhé době. Mrknutí

19-08-2025 21:45
Ahoj, Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá Úsměv poraďte mi kde bych objevil staré veterány.

09-08-2025 13:55
Tak na zbytek roku hodně štěstí jako z Kokury!

23-07-2025 10:14
A kde máš ty "svoje" obrázky?

22-07-2025 20:07
já "svoje" nezakazuju

18-07-2025 10:09
Jaké nalinkované obrázky? 95% obrázků na netu nelze linkovat, je to zakázáno.

14-07-2025 18:24
a není tu čistě náhodou někdo, kdo ví proč se nezobrazují nalinkované obrázky?

13-07-2025 23:31
Další zpráva o medvědech! Šklebící se

38,424,090 návštěv