|
Poslední konvoj - Malta 1943
|
| 1stCL_pbarry |
Přidané 19-05-2009 02:08
|

Uživatel

Příspěvek: 1694
Založený: 30.09.05
|
310_Gringo napsal:
Pak společná návrat na Maltu kde jsem sedli pod nepřátelským rojem, který na nás z nepochopitelného důvodu nezaútočil.
Ale je to celkem pochopitelné. Ta sarvátka začla v 6km, kde pankova dvojice narazila na spita. Pak sme dole zahlidli nejaky ty B25, tak sem hodne vyklesal, na jednu vypalil, pak najednou spit predemnou zatacka chvili se brzdime a pryc. Bylo to prilis zbrkle tak sme se odpoutali vsichni do severu, vy do jihu. Kdyz sme se zformovali byly ste uz nad ostrovem a nemelo smysl vas tam jit vulchovat, protoze sme hodny kluci a je to celkove takove pod uroven. Takze tak
Není důležité vyhrát, ale přežít.
I když vyhrát je taky fajn.
Obzvlášť, když vyhraju já!
|
| |
|
|
| Panek |
Přidané 19-05-2009 07:38
|

Diskutující

Příspěvek: 2105
Založený: 15.07.06
|
Já už to nemám fakt čast číst celé, tak opakuji otázku.
Nemají některá letadla udělané nové kokpity?
Nová mapa + nový kokpit + hodně lidí = hodně problémů. |
| |
|
|
| 1stCL_Fucida |
Přidané 19-05-2009 08:05
|

Hlavní administrátor

Příspěvek: 11140
Založený: 26.01.13
|
Panek napsal:
Já už to nemám fakt čast číst celé, tak opakuji otázku.
Nemají některá letadla udělané nové kokpity?
Nová mapa + nový kokpit + hodně lidí = hodně problémů.
Mohlo to být zapnutým stahováním skinů. Liony to obecně nekopalo, měli skiny stažené z mnoha akcí na dogfightech. Zatímco jiní je stažené mít nemuseli.. ale je to dost spekulace, chtělo by to zjistit, proč neměla problém řada lidí mimo CL (možná měli vyplé skiny).
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."
|
| |
|
|
| Lekk |
Přidané 19-05-2009 08:34
|

Uživatel

Příspěvek: 1785
Založený: 20.10.05
|
Hmm no já měl stahování skinu zaplé...sice omylem, ale měl. Nevim jestli se vypnutí projeví ihned, ale mě to rozhodně nijak nepomohlo. Co mě ale nejvíc zarazilo, že nepomohlo ani osekat detaily na min - což podle mě značí, že problem nebyl s vykreslováním na grafice, ale někde ouplně jinde. Bohužel kde to nevim.
Jo Panku ANO spoousta letadel v MODu má nové kokpity, ale že by tapeta ovlivnila ostatní era se mi nezdá. Ale možný je všechno. |
| |
|
|
| 310_Falcon |
Přidané 19-05-2009 08:56
|

Nováček

Příspěvek: 50
Založený: 29.09.05
|
Stahování skinů jsem měl vypnuté, tím to tedy být nemohlo. A jinak mám stejný poznatek jako Lekk - nepomohlo osekání detailů, takže příčina nebyla ani v tom, že nestíhala grafika.
Upravil/a 310_Falcon dne 19-05-2009 08:57
|
| |
|
|
| Lekk |
Přidané 19-05-2009 09:31
|

Uživatel

|
Popravdě mě už napadaj i takový kraviny jako napojení providera na jiného providera. Ale to sotva otestujeme - já sem na Nextře - ted už GTS Novera a ted už možná T-mobile. |
| |
|
|
| XXX_Dazz |
Přidané 19-05-2009 10:20
|

Uživatel

Příspěvek: 1411
|
Stahování skinů jsem měl zapnuté a z pohledu fps bylo vše ok.
Zaznamenal jsem jen lagy při letu ve skupině Ju88, taky jsem prý jako jediný lagoval Edisnovi, ale nebyloto tak hrozné.
Taky je to trošku zvláštní protože lagy jdou vidět i na .ntrk záznamu ???
Napadlo mě srovnat mody resp. výpis adresáře MODS z rootu Ila. Večer to sem zkusím postnout. |
| |
|
|
| 313_OTTO |
Přidané 19-05-2009 10:50
|

Uživatel

Příspěvek: 547
Založený: 03.10.05
|
Jirka napsal:
Tajpan napsal:
1stCL_PETRAS napsal:
Ještě bych doplnil spíš všeobecnou informaci nevím jestli k Modu,AAA-Packu,nebo nevím k čemu ještě.
Letěli jsme skupinu stejně naložených FW.
Všichni letěli 300Km/h ...Punkey letěl 400km/h a přesto nás nestíhal !!!!
Klapky neměl,nic navíc taky ne .Setkal se s tím ještě někdo ???
Taková trošku záhada...
niečo podobné ale opačne sa stalo na Kurlande. 6xHe111 leteli vo formácii v 6km ale dalšie tri He111 nemohli sa dostat cez 5km. 
Myslím že k tomuto sa problému sa už vyjadril Jirka/Vogon.
Skúsim zrhnúť, ale Jirka to viem lepšie: šturm ako taký má zastaralý systém na primanie a odosielanie dát od hráča i servera. Ak sa prekročí istý počet cca 32-40 hráčov a potom sa pripojí hráč so slabým PC a pripojením , tak systém dát sa zacyklí a pracuje LEN pre tohto hráča a pre ostatných (PO NOM PRIPOJENYCH) už nie.
Takže je jedno či niekto má super PC so super pripojením, ak sa pred ním pripojí (pri danom množstve hráčov ), niekto so slabým PC , tak server už pre neho nestíha odosielať dáta.
PS: aspon tak som si to zapamätal. 
Kdepak Tajpane. Tohleto nemá se synchronizací serveru nic společného. Tohle vidím na bordel v modech. Ten případ, kde mě cituješ, ten generuje lagy a potažmo i nízké fps.
No tedy pokud tomu dobře rozumí, tak když se připojí někdo předemo, kdo má špatné připojení či kdesi cosi, pak mě to může zlikvidovat FPS?
Pokud ano, stálo by zato porovnat kdi se kdy připojil a kdo měl problém s FPS 
Tí lze jednoduše potvrdit či vyvrátit jednu možnou příčinu. |
| |
|
|
| Lekk |
Přidané 19-05-2009 11:30
|

Uživatel

|
Byl jsem mezi posledníma. - to se dá lehce najít v logu - kdo se lognul mezi prvníma? mohl by postnout logy z první pulhodiny-hodiny?díkes. |
| |
|
|
| 311_Rampa |
Přidané 19-05-2009 12:04
|

Uživatel

Příspěvek: 642
|
Mno, je vubec log z té mise, když to byl DF?
Jinak kluci nevím, včera jsme se o tom bavili s Fučidou a říkali jsme si, že to mohlo být skiny. Jak tady čtu, tak problémy měli i kluci co měli stahování skinů vypnuté. Jednou jsme takhle lítal na Spits vs. 109 , nějaká itálie, zmenšenina týhle mapy s tím, že je tam víc itálie a měl jsem to samé. FPS kolem 0, nedalo se to lítat. A stejný problém tehdy mělo víc lidí od nás. Za dva týdny jsme na tu misi narazili znova a vše jelo v pohodě. S detaily jsem nehýbal, resp. jsem si je zvednul navíc ještě podle návodu zde na SVK.
Možná nějaká věc v konfigu, nevím. Skinama to nejspíš taky nebude protože, na Spits. vs. 109 je stahování skinu vyplé.
Čím to je... čím to je...
Upravil/a 311_Rampa dne 19-05-2009 12:07
|
| |
|
|
| XXX_Dazz |
Přidané 19-05-2009 12:26
|

Uživatel

|
Poslední dobou jsem na DS BOB a Spit. vs. Bf, čili DS jedoucích na
UI 1.1.1 absolvoval více letů, ale nikdy jsem se s poklesem fps nesetkal. |
| |
|
|
| 310_Falcon |
Přidané 19-05-2009 12:41
|

Nováček

Příspěvek: 50
|
Mám úplně stejnou zkušenost. Posledních několik měsíců chodím lítat většinou na tyhle dva servery, ale ještě ani jednou jsem tam nezažil problémy s fps. |
| |
|
|
| 311_Rampa |
Přidané 19-05-2009 12:50
|

Uživatel

Příspěvek: 642
|
Já to tam zažil taky jen jednou, od té doby ne. |
| |
|
|
| Hoper |
Přidané 19-05-2009 13:21
|

Fusioner

Příspěvek: 12131
|
řekl bych, že v tom hraje roli počet lidí
mně se poslední dobou (tak 3x) na Zeke (a asi jednou na AH) stalo, že při 45+ lidech jsem měl FPS mezi 0-5
podotýkám, že když jsem se přihlašoval, měl jsem FPS běžné - bylo lidí málo (kolem dvaceti)
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.
[samurajský pohled na zajetí]

|
| |
|
|
| 310_Crowley |
Přidané 19-05-2009 13:31
|

Rozkoukaný

Příspěvek: 263
Založený: 17.10.05
|
S tímto problémem se potýkám pouze na mapách pro 4,09 (Slovensko, Slovinsko,...) a to naprosto nahodile. Není to pravidlem a nepodařilo se mi vypozorovat žádnou zákonitost, za jakých podmínek k tomu dochází |
| |
|
|
| XXX_Dazz |
Přidané 19-05-2009 13:52
|

Uživatel

|
viz. 2 příspěvky výše
Je zvláštní, že se to v daný okamžik děje jen někomu.
EDIT: log soubor z DS přislíben.
Upravil/a XXX_Dazz dne 19-05-2009 13:53
|
| |
|
|
| 310_Gringo |
Přidané 19-05-2009 16:07
|

Uživatel

Příspěvek: 550
Založený: 28.03.07
|
1stCL_pbarry napsal:
Ale je to celkem pochopitelné. Ta sarvátka začla v 6km, kde pankova dvojice narazila na spita. Pak sme dole zahlidli nejaky ty B25, tak sem hodne vyklesal, na jednu vypalil, pak najednou spit predemnou zatacka chvili se brzdime a pryc. Bylo to prilis zbrkle tak sme se odpoutali vsichni do severu, vy do jihu. Kdyz sme se zformovali byly ste uz nad ostrovem a nemelo smysl vas tam jit vulchovat, protoze sme hodny kluci a je to celkove takove pod uroven. Takze tak 
V tom Spitu seděl 310_Runner a hulákal jak na lesy, že má plný zrcátko nepřátelskejch letadel a že nás rád poznal
Nakonec se z toho ale dostal.
A jestli jste po nás nešli jen kvůli tomu, že jste hodný kluci, tak klobouk dolů....ale jen jestli ty nekecáš
Upravil/a 310_Gringo dne 19-05-2009 16:08
|
| |
|
|
| Merten |
Přidané 19-05-2009 16:52
|

Uživatel

Příspěvek: 1208
Založený: 22.04.08
|
VGR_j4ck41 napsal:
Merten napsal:
Ještě bych tímto rád poděkoval pánovi v tom hnusným s dvěma motorama  že mě při návratu z malty nastřelil motor takže moje úchylka v sedání s pocuchaným bombrem byla zdárně a úspěšně naplněna  .
esliva jsi byl velitelovo cislo a dostal jsi to do pravyho - tak neni zac rado se stalo ... priste to zkusim do kabiny Jen lehká oprava do levýho a příště zase až tak dobrej být nemusíš . |
| |
|
|
| 310_Runner |
Přidané 19-05-2009 19:29
|

Rozkoukaný

Příspěvek: 121
Založený: 27.02.08
|
310_Gringo napsal:
1stCL_pbarry napsal:
V tom Spitu seděl 310_Runner a hulákal jak na lesy, že má plný zrcátko nepřátelskejch letadel a že nás rád poznal 
Nakonec se z toho ale dostal.
A jestli jste po nás nešli jen kvůli tomu, že jste hodný kluci, tak klobouk dolů....ale jen jestli ty nekecáš 
No abych nehulákal, lítalo to kolem mě jak u Verdenu, a syčáci se střídali kdo bude vmém zrcátku déle, málem sem si krupnul do trenek jak jsem se leknul.
Upravil/a 310_Runner dne 19-05-2009 19:33
|
| |
|
|
| WT_Schmouddle |
Přidané 19-05-2009 22:38
|

Uživatel

Příspěvek: 1984
Založený: 02.10.05
|
Log z mise neni a nebude, mise je restartovana a log prepsanej, sorrac
[img]http://forum.il2sturmovik.com/public/style_extra/team_icons/founder_gold_en.png[/img] is not a valid Image.
|
| |
|