January 09 2025 13:20:43
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 2

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,752
· Nejnovější pilot: 312Mates
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » Rise of flight (letový bojový simulátor z období první světové války) » Rise of flight - diskuse
 Vytisknout diskuzi
Rise of Flight - diskuse o simulátoru z období první světové války
MIKA
jako ze bys vyhrikoval Hije, a Prr jo a machal bicemŠklebící se

WT_Horrido
Konečně pořádná mise, vyzvednutí balíčku v Metz Úsměv

[img]http://www.wtigers.org/extra/ROF/2012_3_6__21_30_13.jpg[/img] is not a valid Image.

[img]http://www.wtigers.org/extra/ROF/2012_3_6__22_15_46.jpg[/img] is not a valid Image.

[img]http://www.wtigers.org/extra/ROF/2012_3_6__22_10_15.jpg[/img] is not a valid Image.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Tajpan
Vyděšený

1stCL_Novotny
313_123 napsal:
myslel jsem osobně pojízdný
tzn. kromě letadel můžeš ovládat i třeba tančíky
viz IL2 1946mody, clod - prej to tam bude

Hm pán je gurmán. Tohle bude hodně těžký, je nutný naprogramovat klávesu na vytřeštění očí a jednu na otření řítní oblasti. Úsměv

Já doufám že to bude až jednou jako poslední věc když už nebude co dělat.Mrknutí

ZVP_Iceman
Jako poslední se budou simulovat ty borci, co se podkopávali pod frontou a nastražovali pod nepřítelem výbušniny......to bude teprv labůžo, kopat půl kilometru tunelu.... Cool

j4ck41
ZVP_Iceman napsal:to bude teprv labůžo, kopat půl kilometru tunelu.... Cool

Minecraft - nic novyho pod sluncem Šklebící se

kriplik
Zdarec, len tak pre zaujímavosť, v kariére, keď si pred misiou zobrazím na mape recon data, máte niekto predstavu, čo tie šípky, čiarky a všetko, presne predstavujú? To má byť nejaká aktivita pozemných síl?

[img]http://i42.tinypic.com/6gixig.jpg[/img] is not a valid Image.
Upravil/a kriplik dne 11-03-2012 21:35

WT_Horrido
Ano, jsou to pohyby armád.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

clone9cz
Tam nějaké armády jsou ? Včera jsem letěl tak nízko nad texturou připomínající zákop a neodolal jsem podíval se, žádný zákop jsem ale neviděl.

http://www.wwii-illusion.net
WT_Horrido
Pouze virtuální. Zákopy dokonce nejsou 3D Úsměv
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

kriplik
Zákopy sa dajú vidieť nad frontovou líniou, ale panáčikovia nie sú. Len sem-tam nejaká tá technika. Celkom by ma zaujímalo, či sa dá tieto armády nejak aspoň minimálne ovplyvniť, napr. že zničím delostrelectvo a oslabím tak ich útok...

WT_Horrido
Ne, není to dynamická kampaň.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

j4ck41
kriplik napsal: Celkom by ma zaujímalo, či sa dá tieto armády nejak aspoň minimálne ovplyvniť, napr. že zničím delostrelectvo a oslabím tak ich útok...

mno pokud bys takhle chtel oslabit utok, tak to bys musel ty dela likvidovat nekolik dni a muselo by to bejt v poctu desitek kusu ... a ani pak by se o nejakym velkym oslabeni utoku nedalo mluvit ... to je spis logictejsi postrelovani zakopu a pochodovych kolon v tylu

310_cibule
Dotaz na znalce (i když přes TS několika z nich už zodpovězený, ale já tomu pořád nevěřím Mrknutí)

Některá dohodová éra mají úplně vyosený zaměřovač (z field mode), třeba brequet, ale nejen. Dá se nějak zařídit, abych se podobně jako v ilovi mohl přepínat tlačíkem (tedy ne pohybem TIR) do zaměřovače resp. pohledu v podélné ose letounu? Že prej to nejde...
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

DarkTatka
310_cibule napsal:
Dotaz na znalce (i když přes TS několika z nich už zodpovězený, ale já tomu pořád nevěřím Mrknutí)

Některá dohodová éra mají úplně vyosený zaměřovač (z field mode), třeba brequet, ale nejen. Dá se nějak zařídit, abych se podobně jako v ilovi mohl přepínat tlačíkem (tedy ne pohybem TIR) do zaměřovače resp. pohledu v podélné ose letounu? Že prej to nejde...

Nastavis si pohled skrz zamerovac tak jak bys ho chtel (v default ins-del-home-end-pgdwn-pgup) a ulozis si pozici hlavy (default F10 (nebo F9) jestli se nepletu). Pak stiskem Num 5 se muzes k tomuto pohledu vratit.

Co nefunguje tak potom z toho pohledu odejit stiskem stejneho tlacitka, musis z nej hlavu dostat manualne.

310_cibule
Dík, to je přesně ten dotaz. Nastavit pohled do zaměřovače pomocí ins-del-home-end-pgdwn-pgup a F10 umím.

Jde mi o to případné přepínání mezi dvěma pohledy.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

WT_Horrido
Bud sedíš pořád jako pokroucený magor, nebo se nahneš pomocí TIR, nebo se naučíš střílet z deseti metrů, nebo se naučíš střílet intuitivně...
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

310_cibule
Toho jsem se obával, díky

Např. v brequetu se TIRem prostě takto nenahneš, i když jsi zkroucený magor. Střílet z deseti metrů ani intuitivně se už asi nenaučím... a sem zase v hajzlu.

Baron
310_cibule napsal:
Dík, to je přesně ten dotaz. Nastavit pohled do zaměřovače pomocí ins-del-home-end-pgdwn-pgup a F10 umím.

Jde mi o to případné přepínání mezi dvěma pohledy.

Num pad 8 + num pad Del

Stlač to naraz a zamieriš. Keď to pustíš - nemieriš Úsměv Namapuj si to na nejaké tlačítko na kvrdlátku (ja to mám na plynovej páke) a nezabudni zafixovať F10. Thats all folks.
Hals - und Beinbruch!

WT_Horrido
Nějaké video jak to vypadá v dogfightu?
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

01-01-2025 10:10
Štěstí, zdraví, spokojenost a mnoho potěšení duchovních i tělesných, přeju všem!

24-12-2024 12:49
vesele vanoce a štastny novy rok vam všem

24-12-2024 11:15
Pohodové Vánoce a šťastný nový rok přejí Vencourovi

08-12-2024 13:02
Vypadá to, že Nvidia definitivně ruší GeForce Experience. Už se mi aktualizuje na Nvidia App.

06-12-2024 19:02
Viděl jsem jen prvních 8 sekund videa. Stačilo mi.

04-12-2024 13:31
Vlastně jako by miliony mozkových buněk vykřikly hrůzou a náhle utichly.

04-12-2024 12:50

03-12-2024 15:48
Zase po letech jsem zaskočil a tak vás všechny zdravím...borci Mrknutí

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

36,169,831 návštěv