Thomsen napsal:
Mě pár věcí taky potěšilo ,třeba dva zářezy Dr1,sorry Flane myslím že jeden nese tvoje jméno (sektor12) a kdybych věděl ,že "válka je vůl" ,tak bych to Déerko co jsem doprovázel dokud nesedlo na Hunský pole asi s chutí rozstřílel
Akce pěkná a díky za ní ,jo jednoho nedostatku sem si všim,balony nechtěly z lesa.
)
balón byl v lese úmyslně.....aby označil cíle, ale neupozorňoval na něj z dálky...
Thomsen napsal:
Mě pár věcí taky potěšilo ,třeba dva zářezy Dr1,sorry Flane myslím že jeden nese tvoje jméno (sektor12) a kdybych věděl ,že "válka je vůl" ,tak bych to Déerko co jsem doprovázel dokud nesedlo na Hunský pole asi s chutí rozstřílel
Akce pěkná a díky za ní ,jo jednoho nedostatku sem si všim,balony nechtěly z lesa.
Ty jsi byl ten ctvrty co se mi vyloup za zady ? Ja jen ze jsem nebyl u vseho s mymi kolegy, kdyz se honili s SE5
Hele, nevis kdo byl ten Pan Opatrny v SE5 ve 4 km co se jednou za pul hodiny odvazil mihnout kolem ? Misto strelby z kulometu porad strilel zlute svetlice jak kdyby rval "bacha, nechodte ke mne mam zloutenku"
ZVP_MIKA napsal:
Me zas nejvic potesil Albatros, ktery sel behem chvilky v plamenech k zemi a jak ctu tak ten dalsi, kterymu sem ustrelil kridilko se vratil! Jo nahoda je svina, byl sem v jednom ze srazenych Dromedaru, stesti pro vas
mna niekto zapalil ked sme sa nechali nachytat ako male deti, nastastie som uhasil a pristal na nasej strane
To WT_Flan: V té SE5a jsem byl já, měl jsem přísný rozkaz od FL zbytečně neriskovat zničení nedostatkového SE5a a tak jsem před soubojem se dvěma DR1 chtěl získat nejdřív výškovou převahu. Ale zvrtlo se to spíš v závod o větší stoupavost, ať jsem dělal s motorem co chtěl, stejně jsem Trojplochy nepřestoupal. Mezitím jsem značkoval flérama místo pro blížící se kolegy v SE5a, ty do té výšky ale ani zdaleka nedostoupali. V 14500 ft jsem už měl paliva tak akorát na návrat, takže když se tam objevil ještě ten Albík, pikoval jsem domů na letiště. Kdo byl vlastně v té druhé DR.1?
Upravil/a LEON dne 30-10-2011 21:45
AB1_LEON napsal: To WT_Flan: V té SE5a jsem byl já, měl jsem přísný rozkaz od FL zbytečně neriskovat zničení nedostatkového SE5a a tak jsem před soubojem se dvěma DR1 chtěl získat nejdřív výškovou převahu. Ale zvrtlo se to spíš v závod o větší stoupavost, ať jsem dělal s motorem co chtěl, stejně jsem Trojplochy nepřestoupal. Mezitím jsem značkoval flérama místo pro blížící se kolegy v SE5a, ty do té výšky ale ani zdaleka nedostoupali. V 14500 ft jsem už měl paliva tak akorát na návrat, takže když se tam objevil ještě ten Albík, pikoval jsem domů na letiště. Kdo byl vlastně v té druhé DR.1?
Aha Ti dva jsme byli ja a Horri. My jsme se ani nesnazili te prestoupat. My jsme proste chteli jen na dostrel :-) Ono to uz te SE5 dal nahoru neslo ? Schmouddle byl v tom Albu. Ja mel dojem, ze jsem to naopak zabalil domu ja, pac uz jsem byl vymrzlej, palivo nic moc a uz me to ani nebavilo tam litat za duchem...A nebyli jste tam chvili 2 ? Horri sledoval jednoho, ja druheho a pak jsme tusim zase zbyli 2 na jednoho...A navic z balonu porad urgovali, ze nam tam brousi nekdo jinej v sektoru at se tam na to vykaslem
To WT_Flan: Přiletěl tam ještě AB1_Richard, kterého jsem naváděl těma žlutýma flérama, ale do naší výšky myslím nedostoupal, tak to pak otočil. Mně už to motor opravdu nad 14500ft nebral a pak tam přiletěl Albík, který byl ještě výš, než já, tak jsem to otočil s minimem paliva přistál na letišti. Kdybych věděl, že DR.1 má větší stoupavost, než SE5a, tak se do toho závodu ani nepouštím
S tou druhou S.E.5a jsem skončil v čelňáku. Něco jsem slízl protože mi po chvilce odešel motor, tak tak jsem přeplachtil frontu.
Upravil/a WT_Horrido dne 31-10-2011 07:31
No Leone, já jsem tomu Albíku utavil motor když jsem za tebou pikoval, akorát jsem stáhnul plyn, když se to zadřelo....tak jsem nadával ale doplachtil až na naše letiště..
Ten boj ve stratosféře byl fajn, začínal jsem na zemi, když jste měli tři km a dotáh jsem to až nad tebe, když's tam s Flanem laškoval na naší straně fronty, trochu jsem si i plivnul, ale bylo to moc daleko.
[img]http://forum.il2sturmovik.com/public/style_extra/team_icons/founder_gold_en.png[/img] is not a valid Image.
Tak už se to povedlo a mám dotaz, v tréninkové kampani, může někdo popsat jednotlivé mise v češtině? Nedokážu se totiž dostat přez třetí tréninkovou misi, netuším co mám dělat ve čtvrté části.
Upravil/a MatyDry dne 23-11-2011 19:06
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.