January 10 2025 07:19:21
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 3

· Piloti on-line: 1
1stCL_Fucida

· Registrovaní piloti: 2,752
· Nejnovější pilot: 312Mates
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » Rise of flight (letový bojový simulátor z období první světové války) » Rise of flight - diskuse
 Vytisknout diskuzi
Rise of Flight - diskuse o simulátoru z období první světové války
1stCL_Fucida
Já tři hodiny trénoval Pfalze a pak Herr Feldmarschall řekl, "Hansi, je potřeba, aby ses historicky znemožnil ne v Pfalzu, ale v Albatrosu!". Inu řekl jsem mu "Zum Befehl" a už se docela těším Šklebící se
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

Bobo
AB1_LEON napsal:
Tak to si skoc nekdy vecer na Fast Food. Nevim sice proc tomu tak je, ale ty nejlepsi piloty Dr.1 clovek potkava prave na takovych jednoduchych serverech s pochybnou povesti... Zamračený

to je jednoznacne najlepsi server na trening Dr.I, obcas sa podarilo aj 5-6 zostrelov na let Vyděšený

j4ck41
Bobo napsal:
AB1_LEON napsal:
Tak to si skoc nekdy vecer na Fast Food. Nevim sice proc tomu tak je, ale ty nejlepsi piloty Dr.1 clovek potkava prave na takovych jednoduchych serverech s pochybnou povesti... Zamračený

to je jednoznacne najlepsi server na trening Dr.I, obcas sa podarilo aj 5-6 zostrelov na let Vyděšený

kdyz jsem naposled lital na Fast Foodu tak jsem si zkousel S.E.5a a tech 5 kousku za let jsem taky dal

Bobo
j4ck41 napsal:
kdyz jsem naposled lital na Fast Foodu tak jsem si zkousel S.E.5a a tech 5 kousku za let jsem taky dal

samozrejme ze to ide, akurat musis mat ovela lepsiu musku ako mam ja a ten pred tebou musi byt uplny ignorant, uhnut SE5 neni zas moc velky problem (pokial tam neni daky z tych ruskych expertov ktori aj v Spade ukrutia Dr.I)

j4ck41
Bobo napsal:
j4ck41 napsal:

samozrejme ze to ide, akurat musis mat ovela lepsiu musku ako mam ja a ten pred tebou musi byt uplny ignorant, uhnut SE5 neni zas moc velky problem (pokial tam neni daky z tych ruskych expertov ktori aj v Spade ukrutia Dr.I)

neni uplne pravda ... mel jsem tam par cistejch souboju 1vs1 s jednim manikem co toho Dreideckera mel hodne v pazi a vysledkove to bylo tak zhruba 50:50 ... ona ta S.E.5a umi veci ze se tomu nechce az verit

Bobo
j4ck41 napsal:neni uplne pravda ... mel jsem tam par cistejch souboju 1vs1 s jednim manikem co toho Dreideckera mel hodne v pazi a vysledkove to bylo tak zhruba 50:50 ... ona ta S.E.5a umi veci ze se tomu nechce az verit

netvrdim ze to neni pravda, bohuzial SE5 nevlastnim(mam len nemecke masiny, ale SE5 je jediny Entente stroj o ktorom som rozmyslal, ze ho kupim)

j4ck41
a kdyz ho koupis tak urco nebudes litovat ... je to strasnej mazel a klidne bych kvuli nemu zacal litat Dohodu
Upravil/a j4ck41 dne 25-10-2011 14:39

WT_Horrido
Leone nemyslel jsem to obecně, ale o téhle speciálce.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

310_Pip
takze dekuji za rady, byla to ta vegetace Šklebící se
www.311raf.com/images/signature/sig_Pip.jpg
Vous etes des femmes,des esclaves,des chiens.Je crache sur vous!
Hoka hey!

http://www.310raf.com/cs_wing_hangar.php
WT_Flan
Jo, z toho noveho obrazku uz je to videt. Jednou jsem to omylem zapl a malem jsem sel vykopat grafiku krumpacem z bedny, ze mi rozbila simulator. Hnus obrovskej ten dither. Zapinat jen v zachvatu silenstvi Úsměv

WT_Horrido
S ditherem se to nebezpečně blíží CLODU Úsměv
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

LEON
K čemu to vlastně slouží? Kdyby při tom aspoň stouplo FPS, když už ta volba udělá šerednější grafiku...

https://www.rcfree.eu
1stCL_Novotny
Tak jak to dopadlo Numero??!!

313_123
zatím stále: 404: Page not found Zamračený

1stCL_Novotny
Sakra já nezvládám Anglinu. Tak se pak nějak dohodnem a to éro z nich dostanem! OK?Mrknutí

WT_Flan
AB1_LEON napsal:
K čemu to vlastně slouží? Kdyby při tom aspoň stouplo FPS, když už ta volba udělá šerednější grafiku...

No, melo by to byt ulevou za cenu hnusu...Ale jestli to nedela, tak je to o nicem. Bych snad radsi nelital, nez na to koukat

313_123
1stCL Novotny napsal:
Sakra já nezvládám Anglinu. Tak se pak nějak dohodnem a to éro z nich dostanem! OK?Mrknutí

neboj věřím že se ozvou (zatím vždy ano)
du rači juknout zda odešel e-mail
+odešel poslána urgence Mrknutí

WT_Flan
Tomiku,

Sam jsem jeste neprehodil 2core na 4core a litam na E8400...

Oni ROF tunili s Intelem a na dvoujadreh zjistili, ze je volaky problem a obraceli se na Microsoft, bez nej ze s tim moc neudelaji. MS pry nereagoval...
Pak nekdo stvoril ten softik na vyber jader a kdyz jsem to zkousel, ...a kupodivu pomahalo to.

Co se tyce doporuceneho zeleza, pak je pravda, ze naroky v dobe vydani byly mensi a pred jednim z celkem nedavnych patchu na ferovku avizovali, ze na tu paradu co chystaji bude potreba posilit vnitrnosti. Na druhou stranu sdelili, jaka nastaveni by po patchi mela odpovidat narocnosti pred patchem.
A s poslednim patchem s tim nakonec cosi udelali, protoze me to jede na 2core v pohode...nechapu Úsměv

Jinak v pocatku proste bylo dobry mit 2core a XP, nebo 4core a Vista / W7

Snad se pohrabat v nastaveni, zkus game Booster, povypina kde co co nepotrebujes, defragment a vypni Aero.

Tomik
Díky Flane,

ještě jednou zkusím ten booster, třeba v kombinaci s posledním patchem to bude lepší - Aero jsem taky ještě nevypínal - další možnost, která stojí za vyzkoušení..

A ještě jedna prosba - mohl bys mi poslat tvé nastavení (RoFu i grafiky) a popis tvé HW konfigurace (včetně HOTAS, TIR apod)?
Upravil/a Tomik dne 28-10-2011 16:50

WT_Horrido
Od května 2009 mají tohle v oficiálním FAQ

We are sorry about that but it is not our fault. Win7 have new CPU-thread management politics which is causing much problems for high-loaded multi-thread applications (like RoF) on 2-core systems. We have some attempts to contact with Microsoft - it was useless. So unfortunally we can't do anything here. 4-core systems have no such problems with Win7.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

01-01-2025 10:10
Štěstí, zdraví, spokojenost a mnoho potěšení duchovních i tělesných, přeju všem!

24-12-2024 12:49
vesele vanoce a štastny novy rok vam všem

24-12-2024 11:15
Pohodové Vánoce a šťastný nový rok přejí Vencourovi

08-12-2024 13:02
Vypadá to, že Nvidia definitivně ruší GeForce Experience. Už se mi aktualizuje na Nvidia App.

06-12-2024 19:02
Viděl jsem jen prvních 8 sekund videa. Stačilo mi.

04-12-2024 13:31
Vlastně jako by miliony mozkových buněk vykřikly hrůzou a náhle utichly.

04-12-2024 12:50

03-12-2024 15:48
Zase po letech jsem zaskočil a tak vás všechny zdravím...borci Mrknutí

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

36,171,550 návštěv