poprvé jsem byl v kariéře povýšen na velení letů (jak jistě víte)
a než jsem zjistil co a jak umřel jsem (to víte taky)
no každopádně jsem objevil první záložku
jde tedy opravdu planovat co se ten den poletí
nebo je to pevně dané
(zatím jsem v nevelící fázy ve všech kariérách tak nevím)
313_123 napsal:
poprvé jsem byl v kariéře povýšen na velení letů (jak jistě víte)
a než jsem zjistil co a jak umřel jsem (to víte taky)
no každopádně jsem objevil první záložku
jde tedy opravdu planovat co se ten den poletí
nebo je to pevně dané
(zatím jsem v nevelící fázy ve všech kariérách tak nevím)
nejde, respektive neslo to ... co jedu DID tak se me to jeste nepovedlo, takze moje zkusenost s tim je stara nekolik mesicu:
muzes menit piloty i jejich pocet, muzes menit letadla s jakejma maj letet (pokud jich ma letka vicero typu), muzes menit vysku, formaci i rychlost waypointu, ale uz ne samotny waypoint, nelze menit denni mise a to ani ukol ani lokaci
muzes si vsak 1x denne udelat Lone patrol, kde si muzes vsechno naplanovat sam
Pánové 29. 10. 2011 ve 20:00 se na Czech ROF serveru poletí speciálka. Německých pilotů je už tradičně méně. Uzávěrka proběhne ve středu, pokud máte zájem je možno se ještě přihlásit. Velkým plusem je umění ovládat Dr.I nebo dvousitz.
[img]http://fas-history.rutgers.edu/clemens/DevelopmentFrom1877/GermanWarPoster.jpg[/img] is not a valid Image.
odškrtni si nevím jak je to angl. mám od tyrla CZ - různobarevná vegetace (stromy)
jestli ti to je ta chyba co si myslím po ránu špatně vidím
no nadruhou stranu už ti to někdo radil, tak hod ještě lepčí kvalitu obrázku
29.10. to je sobota ne
to mám vycházky to letím na pivo a nezastavíte mne
WT_Horrido napsal:
Pánové 29. 10. 2011 ve 20:00 se na Czech ROF serveru poletí speciálka. Německých pilotů je už tradičně méně. Uzávěrka proběhne ve středu, pokud máte zájem je možno se ještě přihlásit. Velkým plusem je umění ovládat Dr.I
ako to je s Dr.I?
Jasta 6 mala okrem Pfalzov (na ktorych v reale nikdy nelietala) mat aj Dr.I ale podla posledneho info dako Dr.I nemame
WT_Horrido napsal:
Nevím jak to je, osobně je mi to jedno, letím v tom co bude. Dr.I jsem napsal proto, že jsem včera nabyl dojmu, že je málo pilotů kteří ho zvládají...
kto to vobec organizuje?
mne je jedno ci poletim v Albatrose alebo Dr.I, ale z dakeho zahadneho dovodu na nas zostali najvacsie krami, Pfalze - nevadi zivot je boj
Bobo, poletime na tom, co dostaneme. Finito. A Pfalz nie je ziadny kram, osobne na nom lietam velmi rad, niektore charakteristiky ma lepsie ako Albatros. Pokial ti nevyhovuje Pfalz, mozes letiet Dr.1 - alebo DFW
Upravil/a Baron dne 25-10-2011 13:21
WT_Horrido napsal:
Nevím jak to je, osobně je mi to jedno, letím v tom co bude. Dr.I jsem napsal proto, že jsem včera nabyl dojmu, že je málo pilotů kteří ho zvládají...
Tak to si skoc nekdy vecer na Fast Food. Nevim sice proc tomu tak je, ale ty nejlepsi piloty Dr.1 clovek potkava prave na takovych jednoduchych serverech s pochybnou povesti...
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.