Nj, tak to je dobrý vědět, to se bude hodit!
Jsem tam ani nevěděl o tej hospodě, tak jsem tam všem boxerům rozbil a hubu a pak i velmistrovi kořenářovi preventivně
A teď Michal David ... uff
Upravil/a magot dne 20-02-2025 23:23
Fortuna
• Božena a Pavlena už nebudou hráče udávat za zločiny během úkolu.
Královský gambit
• Interakční prvek pro víno už nezmizí, takže hráči mohou v klidu pokračovat v nalévání vína hostům.
Boj
• Opraveno přiblížení při míření kuší na ultrawide monitorech.
Opravy specifické pro platformy
• Epic Games Store: Opraven problém s neudělováním achievementů po více než hodině hraní.
• PROS: Zlepšeno udělování odměn, které dříve občas vyžadovalo restart hry.
Stabilita
• Opraven pád hry při pohledu na některé zamčené dveře a truhly.
• Opraven pád po dokončení mini-hry v kostkách.
• Opraven pád související s otevřením inventáře koně.
• Opraven pád při interakci s vozíkem.
• Opraven pád při rychlém mačkání kláves na obrazovce EULA.
• Opraven pád způsobený konfliktními verzemi Bink knihovny.
• A několik desítek dalších oprav a vylepšení stability.
Vejdi do kuchyně na Babě, prokecni strážného, dones mu jídlo, když začne jíst otočí se zády a po schodech je možno projít a pak se proplížit až nahoru.
Osud šeptá bojovníkovi: "Nemůžeš odolat bouři" a bojovník šeptá: "já jsem bouře!"
no, stačí jedno jablko ale ono netřeba se mu plazit za zády, on už je pak kamarád navždy a cesta je volná
pak je ještě alternativa dole v kuchyni běduje komoří že ho bolí břicho, tak mu naslibuješ, že mu uvaříš lektvar a on ti dá přístup do většiny části hradu a už pak netřeba vůbec řešit stráže a dostaneš se skoro všude
lektvar Tomášovi není nutné připravovat, stačí sehnat šperhák (u podkoního stojí kolem 12 grošů) a naproti alchymické varně je místnost s truhlou a tonicum je uvnitř (obtížnost otevření bedny je střední), ten vezmeš zaneseš Tomášovi a fertig
Jako bonus doneseš komořímu žaludeční lektvar (který je také v té bedně) a bude ti pak nakloňen a bude pak podávat snadno potřebné informace, které se budou později hodit.
Sperhak je na polici u kovaca na dvore. Staci cmajznut. Okolo strážneho proste prebehni a upaluj hore. Kym dobehnes hore prestanu ta hladat. Naspat tak isto. Ked dobehnes naspat k Tomasovi spusti sa scena a je hotovo.
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.