November 22 2024 13:23:45
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 9

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » Speciální mise
 Vytisknout diskuzi
Kurland 1945 - SPECIÁLKA
312_Lazy
pocital jsem s 21h, driv nez ve 20:30 prijit nemuzu

zitra pocitam take s ohlasenymi 21h
Upravil/a 312_Lazy dne 10-03-2006 19:37

1stCL_Fucida
v pohodě Lazy, samotná akce začíná až v 9, ale prosil bych všechny aby přišli co možná nejdříve
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

doktorkop
Tak tohle jsem ještě nezažil.
Celou dobu jsem se snažil srovnat krok s houfem letadel co díky lagování vypadaly jako hejno much(já vím,že letěli ve formaci) a pak po odhozu pum najednou bum rána do hlavy.
Omlouvám se za předčasné opuštění hry,ještě to zkusím zítra a pak asi budu muset přeinstalovat PC:sm39:
Je snadné být přečíslen,když je někdo nula.
Že?

312_Lazy
dobrej polet, obvzláště se mi líbil průlet plameny z kazet sypajících se z IL-2..Úsměv

3BAP_Dudo
ten il bol plooskie:sm32:

WinteR
Hoši v kolik je to dneska???

CR_PETRAS
TAK SLAVNĚ TO ZAČALO A NAKONEC TOHLE :

[img]http://img127.imageshack.us/img127/2719/crashbf7vb.jpg[/img] is not a valid Image.

Takže HOJ večer Mrknutí

http://avionika.webpark.cz
Tajpan
Ak by niekto vypadol , hlásim sa ako možný dobrovolník.

1stCL_SaBot
Petras tebe jsme zapomneli sestrelit, nebo nezapomneli? Úsměv nejak si nemuzu vzpomenout
Upravil/a 1stCL_SaBot dne 11-03-2006 10:59

3BAP_Plooskie
312_Lazy napsal:
dobrej polet, obvzláště se mi líbil průlet plameny z kazet sypajících se z IL-2..Úsměv

... to jsem rád, že se alespoň nekdo pobavil ... Šklebící se
Jedno je jasné, tahle speciálka nebyla dělaná pro bitevníky, pokud jsme plánovaní jako žrádlo pro fokáče, tak jsme myslím splnili úkol na 100%, já jsem vám k tomu přidal jako bonus ohňovou show ... Úsměv

Moje dnešní účast je ohrožena ... pozemní personál utrpěl včera nějakou nervově-cévní rozladu, uvidíme jak to dopadne, ale vidím to černě ... :sm39:

313_Gryzlov
Hm ... také vyhlašuji konkurz na velitele 4. IAP (JAK-3) na dnešní večer. Nejsem momentálně schopen dělat návodčího a ještě plnit plnohodnotně roli stíhače. Prostě to nezvládám najednou.

Takže je volné místo u stíhačů na JAK-3.

313_Gryzlov
3BAP_Plooskie napsal:
Jedno je jasné, tahle speciálka nebyla dělaná pro bitevníky, pokud jsme plánovaní jako žrádlo pro fokáče, tak jsme myslím splnili úkol na 100%

Plooskie, tohle byla chyba z mé strany. Mělo to tam vypadat jinak, bohužel jsem špatně odhadnul čas příletu, proto ten masakr. Pokud to jenom trošku ulehčí, tak se velmi omlouvám. Prostě jsem to nezvládnul.
Upravil/a 313_Gryzlov dne 11-03-2006 12:17

3BAP_Dudo
gryzlov, np
aspon sme sa nemuseli tahat naspat:sm14:

nevydel by som to az tak cierno, niekedy si proste nevybereme...

inak gryzlov dik za spolopracu a cover, hlavne pri tom prvom lete ste mi s tymi yakmi navodili pocit domova a bezpecia, az som zabudol, ze tam sme koli tankom...:sm12:

310_McMarty
313_Gryzlov napsal:
Hm ... také vyhlašuji konkurz na velitele 4. IAP (JAK-3) na dnešní večer. Nejsem momentálně schopen dělat návodčího a ještě plnit plnohodnotně roli stíhače. Prostě to nezvládám najednou.

Takže je volné místo u stíhačů na JAK-3.

Gryzlove,
prosim Te nesyp si na hlavu popel. Dle meho nazoru si to vcera zvladl perfektne. Chybu vidim v tom, ze Jak-3 mely startovat pred Il-2 a provest ocistu v sektoru Libau. Takhle jsme se z duvodu obav o dostatek paliva placali za svazem Il-2.

Ja jsem tam po mem amaterskem pochybeni (zasekle klapky), letel temer na plny plyn a palivo vyslo uplne v pohode.

Takze "nedelej vlny" a vecer je to opet tvoje. S!

WinteR
hele nešlo by zařídit gryzlove abych dostal k sobě nějakého dobrého navigátora??

313_Gryzlov
Jo Meku, máš pravdu Úsměv Ale radši vždycky počítám s nejhorším a doufám v nejlepší ... ale teď jsem to prostě předoufal Šklebící se Ale pro příště už budeme chytřejší Úsměv

Dudo, ten první polet mi také skoro připadal jak takový malý výlet na piknik za frontu Úsměv Těší mě, že alespoň ten první výlet se obešel beze ztrát Úsměv

AH_James_Gastowski
Myslím, že jsi to Gryzlove včera zvládl na výbornou. Už jenom to, že ses vyznal v těch přistáních, kdo je ještě ve vzduchu a kdo už může přistávat, když se uvolnila dráha, už jenom to potřebuje velkou dávku představivosti a odhadu. Nemluvě o posílání letadel do bojových situací. :sm38:

Kaspery
Hm tak vcera pro me vse skoncilo drive nez zacalo. Uz pripraveny cekam a zacina mi byt divny ze Blue nic nerika pak nastal Disconect a papalala. V baraku spad server. Spravce to nahodil az ted....

Sody
Dneska se zacina stejne jako vcera?? :confused:

[url]www.raketovemodely.phorum.cz[/url]
1stCL_Jamamoto
3BAP_Plooskie napsal:
312_Lazy napsal:

... to jsem rád, že se alespoň nekdo pobavil ... Šklebící se
Jedno je jasné, tahle speciálka nebyla dělaná pro bitevníky, pokud jsme plánovaní jako žrádlo pro fokáče, tak jsme myslím splnili úkol na 100%, já jsem vám k tomu přidal jako bonus ohňovou show ... Úsměv

Moje dnešní účast je ohrožena ... pozemní personál utrpěl včera nějakou nervově-cévní rozladu, uvidíme jak to dopadne, ale vidím to černě ... :sm39:

To víš, nebudete v těch ILech potkávat pořád jen Bf 109F-2.....Mrknutí

Jinak kup kytku, udělej večeři a večer nástup, Od devíti dávaj na Primě nějakou romantiku, tak to své slečně(paní) nenápadně pusť...a nebo odvar z makoviček....:jamamoto:

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,015,780 návštěv