December 23 2024 12:23:50
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 6

· Piloti on-line: 1
magot

· Registrovaní piloti: 2,751
· Nejnovější pilot: VGR-Spawn
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Kingdom Come: Deliverance (blbý kecy před vydáním)
Powerty
Tak tohle video jsem nějak nezachytil. No ale teď díky němu vím, že bydlím fakticky ve středu té mapy. Šklebící se

magot
Dej si bacha až půjdeš domů je tam někde jeden medvěd Šklebící se

saldy
Šerm bude asi taková minihra na postřeh. Vystihnout okamžik kdy se soupeř odkryje a naopak rychle vykrýt výpady, vaše snažení bude i nějak ovlivňovat ukazatel energie-stamina. Protože šerm je i o tom komu dřív dojdou síly. Meč se bude tupit, na staminu bude mít vliv zdravotní stav a taky zřejmě jídlo, možná i další faktory. K šermu to bude mít daleko asi jako ty naše lítací simy k reálnému poletu, ale jde o to navodit tu správnou atmošku. Věřím že to nějak rozumně skloubí do sebe.

http://www.sturmovik1946.estranky.cz/
Powerty
magot napsal:

Dej si bacha až půjdeš domů je tam někde jeden medvěd Šklebící se

Zatím po mě jednou vyběhl jen divočák. Medvěda jsem neviděl! Šklebící se

magot
Nj ty jsou letos přemnožený, taky jsem už potkal při noční obhlídce terénu Úsměv

beermajkl
Dnes večer by měla být alfa 0.4.
YouTube Video

Hoper
Jsem rád, že to má podporu NV :)
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

Hoper
ááá, už se mi to taky sosá!

Sosáčkama sosáme,
bez přestání to samé,
do pěti, do pěti,
musí to být u Hopera v kompěti....

ovarek.cz/hamster.gif

beermajkl
Úsměv

alfik
Bohužel, ten pán v tom videu mluví kumánsky či jak, takže dokud nebudou tutylky, nebudu z toho jeho plácání mít nic... A už mě s tím sere, jak kašle na Česko a přitom se tváří že "Samopše"a "Mechojedy" jsou na nějaké jiné planetě, podle přepisu jmen.
Zlatí Poláci s jejich Zaklínačem. Ve svých videích mluvili polsky a do angličtiny to překládali. A v knihách, teprve když anglosasové neuměli vyslovit jméno Jaskier, tak si to přeložili (mch Dandelion je pěkně přihřáté jméno Šklebící se ).
Prý to měla být hra z centrální Evropy patnáctého století. No mě to přinde že je to spíš hra z nějaké jazykově zpatlavoprasené země někde na pobřeží Lofot.
Vávra má hubu plnou vlastenectví, ale leze Anglosaům do tepla-a-temna tajak Husák Brežněvovi.
Vůbec se nedivím Amíkům že netuší, že kromě Čečny existuje taky nějaká země ve středu Evropy s podobným názvem. Podle "Samopesh", "Merhojedy" a kováře "Henryho" to tak nevypadá.
Mch upozornění pro Vávrovi podobné, zvl. na Tytrubce: Geralt, nikoli Džerald, a Yennefer, nikoli Dženifr!
"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus

1stCL_Novotny
Alfíku stejně si to nekoupíš a stejně tak 90% ostatních.Mrknutí A podpořit to taky nehodláš, nebo ano?? Tak proč se tvářit že by to pro těch pár čecháčků mělo mít za pár mega navíc českej dabing??? Já jsem spokojenej s tím že tam máj být české titulky. Poláků je sakra víc a trh je proto sakra zajímavější, nehledě na to že jako národ si to pěkně semknutě podpoří a nehemzaj jak český slepičky pro korunku!!!! A už teď si to docela slušně užívám. Ač neznám slova anglického. Šklebící se

saldy
Na tohle téma se rozjíždí flejmy jak prase, oba tábory mají pravdu, teď to je jen na Vávrovi, ale ten už se k tomu nechce vyjadřovat. Myslím že minimálně ty videoupdaty mohly bejt česky s titulkama. Ve hře je AJ dabing na 1 místě a pokud budou vyčleněny finance z rozpočtu studia i na jiný dabing pak už jednoznačně čeština, to se ale asi nestane. Hra byla v KS myslím podpořena nejvíce z USA.

http://www.sturmovik1946.estranky.cz/
Powerty
Chápu, že dabing něco stojí. Možná bych přežil i na titulcích (ve kterých by doufám kovář Henry, byl kovář Jindřich). Ale rozhodně by to chtělo alespoň českou verzi mapy, protože Merhojed místo Mrchojedy (tak se ta vesnice opravdu jmenuje) to mě dráždí do rudé.
Upravil/a Powerty dne 04-07-2015 12:54

alfik
Novotny, podpořil jsem jako jeden z prvních. Mám trojmístné "číslo" na KS. A líbí se mi ta alfa co zkouším, o tom žádná. Další viz níže.
Saldy, Vávra se už vyjádřil, a jasně. A pak otočil. To je to co mě sejří. Mohl nechat české názvy, ono by se to v Murice líbilo. Jako polské názvy v Z. sérii (Wyzima, Oko Nehalení - v angl. Eye of Nehaleni... dalo by se dlooouho pokračovat).
Posral se za ušmama a zakličkoval to do keců o velikosti trhu. Stejně jako si udělal z huby prdel v cause vývojářů zatčených v Řecku.
Hry dělá dobře, ale kecá blbě. Toť vše.
Problém není v tom že je Poláků 4x víc, problém je ve vás, Češích. Nejste než "nazady", jak říkával můj praděd. Dokonce i já, Hun Bien a Georgiadis (to jsou moji sousedi) jsme větší patrioti než Češi, a to už je ostuda...
Vivat Henry of Samopesh! Šklebící se
"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus

Hoper
Mně ta hra padá :(
Přeleze to 82% RAM a umře... A to už jsem snížil detaily na high. Sakra.

ovarek.cz/hamster.gif

1stCL_Novotny
Mně to jednou zamrzlo. Ale jinak to frčí v pohodě. Úsměv

1stCL_Novotny
Alfíku, v nás Češích je hlavní problém o tom žádná. Neb raději meleme a ničehoš nedržíme! Já nekecal nikde a koupil. Zato spousta kecá do všeho a nic nikdy nekoupí, leda by se to dalo ukrást. A proto se nikdo nehodlá po minulých zkušenostech vůbec zaobírat nějakou otázkou ohledně jazyka. Prostě proto.
Jen příklad Mafie, kupoval jsem 3x!!! A i tu třetí mi někdo fouknul! Takže ji nemám. Jako by si to nemohli bratrovo kamarádi tenkrát stáhnout z netu když už to chtěli ukrást. Mrknutí
Žes koupil je hezké a já se Ti tímto omlouvám. Úsměv

beermajkl
Hajzlů je všude dost,neplival bych na celý národ,věř že je tu dost slušných lidí,vlastenecky založených,dost jich znám,já podpořil také a jestli bude dabing není pro mě rozhodující.Analfabet nejsem takže si je klidně přečtu,jak tu napsal Novotňas,pro ně je podstatné kdo z větší části zadotoval.
Upravil/a beermajkl dne 05-07-2015 08:35

LEON
X Novotny napsal:

Mně to jednou zamrzlo. Ale jinak to frčí v pohodě. Úsměv

Běží to aspoň líp, než Zaklínač 3? Na něm jsem ztratil iluze o své GTX570 Šklebící se

https://www.rcfree.eu
1stCL_Novotny
Nemám Leo Zaklínače, ani Zaklínače 2, natož novou trojku. Takže nemůžu soudit. Smutný
Jen dodám že jedu na sestavě i5-4670K, 8GB DDR3 1600, GTX770 4GB. Má to sem tam nějaké trhnutí či hopsnutí, ale v téhle verzi to nějak moc neřeším. Mrknutí

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

08-12-2024 13:02
Vypadá to, že Nvidia definitivně ruší GeForce Experience. Už se mi aktualizuje na Nvidia App.

06-12-2024 19:02
Viděl jsem jen prvních 8 sekund videa. Stačilo mi.

04-12-2024 13:31
Vlastně jako by miliony mozkových buněk vykřikly hrůzou a náhle utichly.

04-12-2024 12:50

03-12-2024 15:48
Zase po letech jsem zaskočil a tak vás všechny zdravím...borci Mrknutí

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

36,127,262 návštěv