Šerm bude asi taková minihra na postřeh. Vystihnout okamžik kdy se soupeř odkryje a naopak rychle vykrýt výpady, vaše snažení bude i nějak ovlivňovat ukazatel energie-stamina. Protože šerm je i o tom komu dřív dojdou síly. Meč se bude tupit, na staminu bude mít vliv zdravotní stav a taky zřejmě jídlo, možná i další faktory. K šermu to bude mít daleko asi jako ty naše lítací simy k reálnému poletu, ale jde o to navodit tu správnou atmošku. Věřím že to nějak rozumně skloubí do sebe.
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
Sosáčkama sosáme,
bez přestání to samé,
do pěti, do pěti,
musí to být u Hopera v kompěti....
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
Bohužel, ten pán v tom videu mluví kumánsky či jak, takže dokud nebudou tutylky, nebudu z toho jeho plácání mít nic... A už mě s tím sere, jak kašle na Česko a přitom se tváří že "Samopše"a "Mechojedy" jsou na nějaké jiné planetě, podle přepisu jmen.
Zlatí Poláci s jejich Zaklínačem. Ve svých videích mluvili polsky a do angličtiny to překládali. A v knihách, teprve když anglosasové neuměli vyslovit jméno Jaskier, tak si to přeložili (mch Dandelion je pěkně přihřáté jméno ).
Prý to měla být hra z centrální Evropy patnáctého století. No mě to přinde že je to spíš hra z nějaké jazykově zpatlavoprasené země někde na pobřeží Lofot.
Vávra má hubu plnou vlastenectví, ale leze Anglosaům do tepla-a-temna tajak Husák Brežněvovi.
Vůbec se nedivím Amíkům že netuší, že kromě Čečny existuje taky nějaká země ve středu Evropy s podobným názvem. Podle "Samopesh", "Merhojedy" a kováře "Henryho" to tak nevypadá.
Mch upozornění pro Vávrovi podobné, zvl. na Tytrubce: Geralt, nikoli Džerald, a Yennefer, nikoli Dženifr!
"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus
Alfíku stejně si to nekoupíš a stejně tak 90% ostatních. A podpořit to taky nehodláš, nebo ano?? Tak proč se tvářit že by to pro těch pár čecháčků mělo mít za pár mega navíc českej dabing??? Já jsem spokojenej s tím že tam máj být české titulky. Poláků je sakra víc a trh je proto sakra zajímavější, nehledě na to že jako národ si to pěkně semknutě podpoří a nehemzaj jak český slepičky pro korunku!!!! A už teď si to docela slušně užívám. Ač neznám slova anglického.
Na tohle téma se rozjíždí flejmy jak prase, oba tábory mají pravdu, teď to je jen na Vávrovi, ale ten už se k tomu nechce vyjadřovat. Myslím že minimálně ty videoupdaty mohly bejt česky s titulkama. Ve hře je AJ dabing na 1 místě a pokud budou vyčleněny finance z rozpočtu studia i na jiný dabing pak už jednoznačně čeština, to se ale asi nestane. Hra byla v KS myslím podpořena nejvíce z USA.
Chápu, že dabing něco stojí. Možná bych přežil i na titulcích (ve kterých by doufám kovář Henry, byl kovář Jindřich). Ale rozhodně by to chtělo alespoň českou verzi mapy, protože Merhojed místo Mrchojedy (tak se ta vesnice opravdu jmenuje) to mě dráždí do rudé.
Upravil/a Powerty dne 04-07-2015 12:54
Novotny, podpořil jsem jako jeden z prvních. Mám trojmístné "číslo" na KS. A líbí se mi ta alfa co zkouším, o tom žádná. Další viz níže.
Saldy, Vávra se už vyjádřil, a jasně. A pak otočil. To je to co mě sejří. Mohl nechat české názvy, ono by se to v Murice líbilo. Jako polské názvy v Z. sérii (Wyzima, Oko Nehalení - v angl. Eye of Nehaleni... dalo by se dlooouho pokračovat).
Posral se za ušmama a zakličkoval to do keců o velikosti trhu. Stejně jako si udělal z huby prdel v cause vývojářů zatčených v Řecku.
Hry dělá dobře, ale kecá blbě. Toť vše.
Problém není v tom že je Poláků 4x víc, problém je ve vás, Češích. Nejste než "nazady", jak říkával můj praděd. Dokonce i já, Hun Bien a Georgiadis (to jsou moji sousedi) jsme větší patrioti než Češi, a to už je ostuda...
Vivat Henry of Samopesh!
"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus
Mně ta hra padá :(
Přeleze to 82% RAM a umře... A to už jsem snížil detaily na high. Sakra.
Alfíku, v nás Češích je hlavní problém o tom žádná. Neb raději meleme a ničehoš nedržíme! Já nekecal nikde a koupil. Zato spousta kecá do všeho a nic nikdy nekoupí, leda by se to dalo ukrást. A proto se nikdo nehodlá po minulých zkušenostech vůbec zaobírat nějakou otázkou ohledně jazyka. Prostě proto.
Jen příklad Mafie, kupoval jsem 3x!!! A i tu třetí mi někdo fouknul! Takže ji nemám. Jako by si to nemohli bratrovo kamarádi tenkrát stáhnout z netu když už to chtěli ukrást.
Žes koupil je hezké a já se Ti tímto omlouvám.
Hajzlů je všude dost,neplival bych na celý národ,věř že je tu dost slušných lidí,vlastenecky založených,dost jich znám,já podpořil také a jestli bude dabing není pro mě rozhodující.Analfabet nejsem takže si je klidně přečtu,jak tu napsal Novotňas,pro ně je podstatné kdo z větší části zadotoval.
Upravil/a beermajkl dne 05-07-2015 08:35
Nemám Leo Zaklínače, ani Zaklínače 2, natož novou trojku. Takže nemůžu soudit.
Jen dodám že jedu na sestavě i5-4670K, 8GB DDR3 1600, GTX770 4GB. Má to sem tam nějaké trhnutí či hopsnutí, ale v téhle verzi to nějak moc neřeším.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.