To jsi špatně pochopil. To je simulátor a nehraje si to na real. Bylo to spojení Sim a jako že minulost že ji vnímáš. Kdybych tam odstranil ty hlášky tak zase napíšeš že si to hraje na real. Atd. To tě nenapadlo?
Tak aspoň na něčem jsem se shodli. Jinak jsme si s tím hrál za letu a vytvořil jsem takové veliké okno jako prase. Jindy tam mám pár řádků. Stane se ne?
Kdo je ta ženská, co tam zpívá Cohena? Docela se to k tomu hodí.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
Ty jsi poznal že je to od Koháka ? Susan Boyle to zpívá. Je to napsané v tom popisu pod tím povídáním o pilotech, ale musí se to informační okno více otevřít - Zobrazit Další.p
Jinak děkuji. Čoveče, ten Horrido mi to furt chce kazit. Upravil/a Pepe dne 24-05-2013 09:09
To je taková horriho hra. Ve skutečnosti má CoD moc rád, létá ho denně offline i online (tam samozřejmě pod jiným nickem). Ale je strašně žárlivý, jakmile se kolem jeho miláčka začne točit někdo jiný. To se pak nezná a dokáže se vybičovat k úžasně vtipným replikám
Cohena jsem dost poslouchal (tak před pětadvaceti lety), teď už míň
Na tu Zuzanu se mrknu, nezní to špatně.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
Hehe. Vůbec.... do zoo se taky zajdeš podivat na nejhnusnější zvíře na svete a neznamena to ze se ti libi nebo ze ho mas rad. Je to prostě jen fascinace tim, co je dnes mozne a jak hluboko tento žánr upad.
No tywoe...nejen že bez výdrže, ale ani bez podrovnání Ty jsi tomu podvozku naložil aspoň 10 m/s Vsadil bych skoro cokoliv, že kdyby ten dmg model za něco stál, tak bys zarazil podvozkové nohy metr do křídla a svoje nohy by sis zarazil půl metru do plic . Tohle by ti dmg model ve starým Šturmovi, nebo RoFu fakt neodpustil .
To víš nextgen sim Ten DM možná hezky vypadá ale asi moc nefunguje.Tak snad zase v příští opravě.Na druhou stranu nemůžeš po 10 let staré hře chtít aby už fungovala.Musíš se Fuči naučit být více trpělivý.
No tywoe...nejen že bez výdrže, ale ani bez podrovnání Ty jsi tomu podvozku naložil aspoň 10 m/s Vsadil bych skoro cokoliv, že kdyby ten dmg model za něco stál, tak bys zarazil podvozkové nohy metr do křídla a svoje nohy by sis zarazil půl metru do plic . Tohle by ti dmg model ve starým Šturmovi, nebo RoFu fakt neodpustil .
Neviem, ci si si vsimol tie oranzove hlasky, ktore mu po tom zuchnuti vyskocili vlavo hore - to je vsetko co si tym tvrdym dosadutim poskodil.
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.