Team Daidalos - novinky chystané do 4.12
|
606_hayes |
Přidané 12-01-2013 21:23
|

Rozkoukaný

Příspěvek: 417
Založený: 18.09.06
|
vedel by niekto poradit preco mi to nejde? proste zacne nacitavat a nedonacitava to nikdy
|
|
|
|
nonder |
Přidané 12-01-2013 21:38
|

Nováček

Příspěvek: 20
Založený: 14.12.10
|
Nie je to chyba u nás. Aj mne ide pomaly - skôr nijak. |
|
|
|
310_cibule |
Přidané 12-01-2013 21:56
|

Fusioner

Příspěvek: 15148
Založený: 29.09.05
|
Koty napsal:
Cibule - CoD zanikné!! 
Všechno jednou zanikne, Koty.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
|
|
|
|
DarkTatka |
Přidané 12-01-2013 22:04
|

Uživatel

Příspěvek: 857
Založený: 20.09.10
|
Obzvlast stopy na nouzakama a graficke efekty - labuzo. Zaujalo me zabijeni pilotu a rizeni z kopilota. Plati todle i pro hrace, nebo to je jen nova vlastnost AI? Tedy kdyz bude zabit pilot, muze hrac ridit z kopilota? Promita se to nejak do toho kdyz hrac je v zadnim strelci a je zabit, ze jde cele letadlo do kytek? |
|
|
|
magot |
Přidané 12-01-2013 23:08
|

Fusioner

Příspěvek: 18191
Založený: 19.06.08
|
darktatka napsal:
Obzvlast stopy na nouzakama a graficke efekty - labuzo. Zaujalo me zabijeni pilotu a rizeni z kopilota. Plati todle i pro hrace, nebo to je jen nova vlastnost AI? Tedy kdyz bude zabit pilot, muze hrac ridit z kopilota? Promita se to nejak do toho kdyz hrac je v zadnim strelci a je zabit, ze jde cele letadlo do kytek?
Hráč nepodléhá reinkarnaci, DT metafyziku nepodporuje  |
|
|
|
Farky |
Přidané 12-01-2013 23:22
|

Uživatel

Příspěvek: 631
Založený: 04.04.08
|
Paráda. Efekty super, fičúrky super. A ty americký clustery jsou roztomilý, je to další věc co jsem si tajně přál. |
|
|
|
1stCL_Fucida |
Přidané 13-01-2013 00:31
|

Hlavní administrátor

Příspěvek: 11133
Založený: 26.01.13
|
No, prakticky všechno z toho videa bych šmahem vyměnil za možnost opustit letadlo na padáku nad 500 km/h a za zabránění samovznícení stroje vypnutím zapalování
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."
|
|
|
|
DarkTatka |
Přidané 13-01-2013 01:24
|

Uživatel

|
magot napsal:
darktatka napsal:
Obzvlast stopy na nouzakama a graficke efekty - labuzo. Zaujalo me zabijeni pilotu a rizeni z kopilota. Plati todle i pro hrace, nebo to je jen nova vlastnost AI? Tedy kdyz bude zabit pilot, muze hrac ridit z kopilota? Promita se to nejak do toho kdyz hrac je v zadnim strelci a je zabit, ze jde cele letadlo do kytek?
Hráč nepodléhá reinkarnaci, DT metafyziku nepodporuje 
Takze prijdeme o moznost prepinani se mezi pozicemi v letadle? Skoda 
Prijde mi to trochu rozpolceny pristup, ze hrac je duchem svatym, ktery muze posednout libovolnou osadku letadla, strilet ze zadniho strelce a zaroven ridit, ale presto je metafyzika oficialne nepodporovana. Podle meho nazoru by zabitim obsluhy jedne pozice mela byt vyrazena jen a pouze ta jedna pozice.
Hraci bombarderu jsou znevyhodneni, a hraci pilotovane bombardery jsou timto vyrazne zranitelnejsi nez by mely byt. Bombarder jde vyradit bud zabitim hrace nebo zabitim pilota (at uz je hrac prepnuty kdekoli). Vede to pak k tomu, ze se nikdo do strelcu neprepina, protoze to je rychla cesta ke ztrate celeho letadla. Neni pak tech krasne vymodelovanych streleckych pozic skoda? Neni to na ukor zabavy, kdyz se hraci za cely let do zadniho strelce z bezpecnostnich duvodu ani nepodivaji?
Vim ze jsou zde i vyjimky, kteri se do toho strelce radi prepnou a strili. A take vim ze jejich letadla z tohoto duvodu potom padaji casteji.
To je ale asi na delsi diskuzi. |
|
|
|
saldy |
Přidané 13-01-2013 02:41
|

Diskutující

Příspěvek: 3715
Založený: 29.01.09
|
Darktatka to vystihl přesně, kdo nelétá bombry neví o čem je řeč. Zadní střelci mají často tendenci plýtvat municí, ale především zadní střelec zaměřuje velmi často vzdálenější letoun, třeba i velmi vzdálený, v praxi to znamená, že stíhačka se vám v klidu zaparkuje za zadek a nerušeně vás ostřeluje.
Pokud to náhodou vezmu do svých rukou, ne proto jak mě to baví, ale abych zastal práci hloupých aiček, jsem trestán hrozbou že po zabití střelce končím i jako pilot, nemám možnost pokračovat v boji, nemám možnost s letounem přistát, nic.
Je to prokletí a ničí to hru, nikdo s tím nic nedělá, nezájem.
|
|
|
|
Peter Winter |
Přidané 13-01-2013 07:25
|

Rozkoukaný

Příspěvek: 188
Založený: 06.09.11
|
saldy napsal:
Darktatka to vystihl přesně, kdo nelétá bombry neví o čem je řeč. Zadní střelci mají často tendenci plýtvat municí, ale především zadní střelec zaměřuje velmi často vzdálenější letoun, třeba i velmi vzdálený, v praxi to znamená, že stíhačka se vám v klidu zaparkuje za zadek a nerušeně vás ostřeluje.
Pokud to náhodou vezmu do svých rukou, ne proto jak mě to baví, ale abych zastal práci hloupých aiček, jsem trestán hrozbou že po zabití střelce končím i jako pilot, nemám možnost pokračovat v boji, nemám možnost s letounem přistát, nic.
Je to prokletí a ničí to hru, nikdo s tím nic nedělá, nezájem.
pod tohle se podepíšu |
|
|
|
313_Nevo |
Přidané 13-01-2013 09:16
|

Uživatel

Příspěvek: 1888
Založený: 13.08.06
|
Naprosty suhlas darktatka a saldy!
magot napsal:...
DT metafyziku nepodporuje 
Prevtelovanie sa do strelcov je podla teba co?
A Fuci, Saburo, napodobne.
Upravil/a 313_Nevo dne 13-01-2013 09:17
CPU 4core 3.3GHz | GPU 1GB GDDR5 192bits | DDR3 4x4GB CL9 | SSD 250GB | Win7
|
|
|
|
1stCL_Fucida |
Přidané 13-01-2013 09:31
|

Hlavní administrátor

|
Nové samovznícení na videu je dle mého názoru spíše důsledek jisker po přistání na betonu na břicho - a proti tomu nic nemám 
Tedy pokud mluvíme o tom samém videovém samovznícení. Ale vadí mi to prastaré samovznícení, kdy třeba uhasím plameny, vypnu zapalování a ono to stejně za čas X vždy začne znovu hořet. Vedle fyzické absence poškoditelnosti chladicích okruhů u kapalinou chlazených motorů je to největší chyba damage modelů Šturma.
|
|
|
|
606_Temp |
Přidané 13-01-2013 09:43
|

Stařešina

Příspěvek: 5502
Založený: 19.08.07
|
Já si semtam bombra střihnu a já tedy nevidím důvod v tom, abych se mohl po PK přepnout do střelce, nebo copilota. Porstě mě jednou někdo zabil. Navíc se dá nacpat víc lidí do jedné mašiny (nebo to jde jen v modu?), takže by neměl být problém si na pozici zadniho střelce dát kolegu?
Líbí se mi to, zase budeme o kousek dál. To samohoření někdy jindy. Český člověk bude ale nespokojen vždy
"Ten, kdo se ve jménu bezpečnosti vzdává svobody, nezaslouží si ani svobodu ani bezpečnost.“ Benjamin Franklin
|
|
|
|
DarkTatka |
Přidané 13-01-2013 09:57
|

Uživatel

|
606_Tempik napsal:
Já si semtam bombra střihnu a já tedy nevidím důvod v tom, abych se mohl po PK přepnout do střelce, nebo copilota. Porstě mě jednou někdo zabil. Navíc se dá nacpat víc lidí do jedné mašiny (nebo to jde jen v modu?), takže by neměl být problém si na pozici zadniho střelce dát kolegu?
Líbí se mi to, zase budeme o kousek dál. To samohoření někdy jindy. Český člověk bude ale nespokojen vždy 
Do jedné mašiny dostaneš víc lidí jen v coop, které se od implementování MDS téměř nelétá. Připojování lidí do jednoho letadla v průběhu dogfightu uměl UP. Ve videích od DT to kdysi bylo prezentováno, takže to asi někde rozpracované mají - ale stejně mají rozpracovanou spoustu dalších věcí. |
|
|
|
Hoper |
Přidané 13-01-2013 11:32
|

Fusioner

Příspěvek: 12131
|
606_Tempik napsal:
Tempíku, u bomberů jde o to, že jednou ránou zabiješ 3-8 lidí, což je u bomberů trošku nespravedlivé. Když tě někdo trefí ve stíhačce, přijde tvoje strana o jednoho pilota.
Když tě trefí v bomberu, máš hned ztrátu pilotů citelnější. A to navíc k tomu, že práce bomberů (tak jak se lítá) je o mnoho těžší než si lítat na stíhačce.
Takže i já bych se připojil k prosbě, aby DT o tom ještě pouvažoval.
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.
[samurajský pohled na zajetí]

|
|
|
|
1stCL_Fucida |
Přidané 13-01-2013 11:34
|

Hlavní administrátor

|
Saburo, betaverze, ze kterých se to dělá, umožňují určité části letadla zapálit pro testovací a zřejmě i demonstrativní účely. Z toho ve finální verzi strach mít určitě nemusíš
|
|
|
|
Koty |
Přidané 13-01-2013 11:40
|

Diskutující

Příspěvek: 2868
Založený: 18.07.11
|
Nádrž v křídle kouří - tudíž i hoří. a časem se plameny vyvalí z křídla ven a za chvilu už je tam takové horko, že to prostě bouchne. a ano, mustang má nádrže v křídlech.
Rien n'est parfait; c'est la vie!
|
|
|
|
Hoper |
Přidané 13-01-2013 11:53
|

Fusioner

Příspěvek: 12131
|
to video je krása...
jen dotaz - jak dlouho vydrží na mapě stopy po nouzáku ?
a je nějak zohledněno zasypání stop ve sněhu při sněžení ? ;)
(ne to je vtip :)
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.
[samurajský pohled na zajetí]

|
|
|
|
1stCL_Fucida |
Přidané 13-01-2013 11:58
|

Hlavní administrátor

|
Hoper napsal:
Tempíku, u bomberů jde o to, že jednou ránou zabiješ 3-8 lidí, což je u bomberů trošku nespravedlivé. Když tě někdo trefí ve stíhačce, přijde tvoje strana o jednoho pilota.
Když tě trefí v bomberu, máš hned ztrátu pilotů citelnější. A to navíc k tomu, že práce bomberů (tak jak se lítá) je o mnoho těžší než si lítat na stíhačce.
Takže i já bych se připojil k prosbě, aby DT o tom ještě pouvažoval.
Na tohle snad už žádný dnešní server nehraje. Je to tedy naprosto marginální problém, který nemá význam řešit.
|
|
|
|
Robo |
Přidané 13-01-2013 12:00
|

Uživatel

Příspěvek: 1836
Založený: 01.10.05
|
1stCL_Fucida napsal:
Saburo, betaverze, ze kterých se to dělá, umožňují určité části letadla zapálit pro testovací a zřejmě i demonstrativní účely. Z toho ve finální verzi strach mít určitě nemusíš 
Tiez si myslim, ten plamen tam bol asi ukazany kvoli ambientnemu svetlu (plapolanie na kridle viditelne i z vnutra kokpitu).
Co sa reakcii tyka, ono nech by DT urobili cokolvek, vzdy budu ludia nespokojni a povedia ze by radsej chceli nieco ine. |
|
|