November 23 2024 19:53:25
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 6

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
DCS World
Koty
WT_Horrido napsal:
A pro Kotyho jsem zapomněl: vypadá asi stodvacetosmkrát lépe než cokoli ruského.

Nebyl bych si tak jistý...
[img]http://www.beersteak.com/wp-content/uploads/2010/02/russia-curling-team.jpg[/img] is not a valid Image.
Rien n'est parfait; c'est la vie!

Hoper
darktatka napsal:
Koty napsal:
WT_Horrido napsal:
Protože vypadá dobře, je výkonné, je radost ho pilotovat a je legendární stejně jako Mustang a Spitfire?

Je to krám a je až příliž rychlý podél podélné osy.

Koty, nekdy mlceti zlato ... Nez neco priste posles, prosim zamysli se, pridava to neco smysluplneho do diskuze? U tohodle prispevku o tom jde uspesne pochybovat.

K tematu:
To video me docela zaujalo, obzvlast Combined Arms. Spoustu veci jsem nevedel ze maji az tak promakane. Zatim mam jen zdarmovy Su-25 a i u toho je tolik obsahu ze mi to vystaci do pristich vanoc. Skoda ze tutorialy k tomu nejsou interaktivni. Podarilo se mi jen dotahnout videa do hry a to je na prd. Ty zbranove systemy jsou uz trochu slozitejsi nez ve sturmovi.

Stve me ale ze je multiplayer aspon pro me pekelne nestabilni, ze serveru me to nahodne kope a se zakladanim jsme narazili taky jen na problemy. Vam funguje sitova cast v pohode?

tuta na Su-25 jsem neviděl, ale na A-10 je myslím téměř dostatečný i pro joudulíny...

když hostoval Novotňas (a já lítal), nebyl nikdy problém
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

CSL1_Talbot
Na origine je DCS A-10 warthog za 4,99 €

http://store.orig...013_en_IE/
Upravil/a CSL1_Talbot dne 24-01-2013 21:49

falkon
Diky za info! Uz sa mi vala na disku... Úsměv

Pepe
CSL1_Talbot napsal:

Tohle A-10 se dá vložit do DCS World?

Vilik
Jde. Jen Black Shark 1 nejde.

1stCL_Novotny
BS1 vlastně jako součást DCS World není, protože aktuální verze je BS2. Na to pomáhá dokoupit nástavbu za 19,99 $.Zamračený

Pepe
Vilik napsal:

Jde. Jen Black Shark 1 nejde.

Děkuji všem za info. Nějak jsme se v tom začal Ztrácen. Někdo tady psal, snad Horido, že bude asi lepší počkat si na LocOn FC4. Ale A-10 si stáhnu. p

Hoper
FC4 snad už doufám nebude...

ovarek.cz/hamster.gif

BlueL
Mám dotaz - DCS: Combined Arms - hrál jste to někdo?

DarkTatka
BlueL napsal:

Mám dotaz - DCS: Combined Arms - hrál jste to někdo?

Mám CA a je to takové zvláštní. Na jednu stranu je zábavné šoupat tančíky po mapě, ale od toho "tankového simulátoru" nic nečekej. Je tam zatím tak jako do počtu.
Když totiž nad tím terénem nelítáš ale jezdíš, zjistíš, že se tanky propadávají do textur (i tak že nejsou vidět), silnice vedou 50cm ve vzduchu nad zemí, stromy a domy se nedotýkají země (někde i hrubě), textury statických objektů jsou pod úrovní Battleground Europe (a to je co říct) a terén je placatý a hranatý až hanba. Tanky si to suveréně válí hustým lesem protože ten jim brání leda tak ve výhledu, zato do domu narazíš i když kolem něj jen projedeš (kolizní model mi na několika domech neseděl s grafickým).

Damage model je hodně primitivní a je to celé takové bžundovní.

Ale včera jsem se hodinu a půl bavil střílením vrtulníků z šilky, to je zase prdel, ne že ne Úsměv

Jako beta asi dobré a pokud to hraješ s kámoši kteří mají A10, je to asi příjemné zpestření. Pro zdarmové Su-25T jsem nepřišel na to že by se daly ozařovat cíle, takže tam už zbyde jen opravdu takové to generálování tanků v souladu s letadly.

TL;DR - pokud to kupuješ kvůli ježdění v tanku v DCS, budeš asi zklamaný. Pokud kvůli šoupání jednotek po mapě s tím že občas do nějaké sedneš a podíváš se jak to kámoši v A10 mydlej, tak je to zábava.

BlueL
Mno mě ani tak nejde o ten simulator, jak o tu taktickou resp. strategickou rovinu - tj stačí mi že ikonka na mapě, zmizí, zešedne nebo já nevim co.
Předpokládám, že se někde dají sehnat nějaké někým šikovným vyrobené mise Úsměv

SVK_Mechan
No UVP poletuje skoro každý den a jsou tam i místa pro živé tančíky. Někteří do nich pro zábavu sednou.

DarkTatka
BlueL napsal:

Mno mě ani tak nejde o ten simulator, jak o tu taktickou resp. strategickou rovinu - tj stačí mi že ikonka na mapě, zmizí, zešedne nebo já nevim co.
Předpokládám, že se někde dají sehnat nějaké někým šikovným vyrobené mise Úsměv

K CA je asi 12 pěkných misí přibalených, většinou je tam místo pro piloty + komandéra pozemních jednotek.

Hoper
pravda, některé objekty jsou snad ještě z F2 (civilní vozy, snad Andula a Mi-8) ale slibovali dost věcí vylepšit v FC3 a postupně i dále
a CA jsem nehrál, ale tohle video se mi líbilo:
http://www.youtub...WxKlkHeZnc

(clone, ono zde nefunguje YT ??)

ovarek.cz/hamster.gif

DarkTatka
Pekne video. V hornatejsich koncinach to takove labuzo neni.

Jinak nevim proc ale v me hre se mi nejak nezobrazuje trava, asi nevim kde to zapnout a dost me to stve Úsměv

Pepe
darktatka napsal:

Pekne video. V hornatejsich koncinach to takove labuzo neni.

Jinak nevim proc ale v me hre se mi nejak nezobrazuje trava, asi nevim kde to zapnout a dost me to stve Úsměv

Myslím že jsme to nastavoval tady.Teď jsme ale línej s tím hýbat jestli je to tak.

[img]http://img69.imageshack.us/img69/5963/trva.jpg[/img] is not a valid Image.

DarkTatka
Diky Pepe, mel jsem stazeny clutter na 0 - a pak jsem se divil! Úsměv

Pepe
CSL1_Talbot napsal:

To byl asi nějaký jejich přehmat nebo co. Dnes je to už za 35 euro.

DarkTatka
Jeste ze jsme se ten prehmat vyhmatl a ja muzu poctive louskat flight manual na zachode Úsměv

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,028,545 návštěv