November 23 2024 20:37:20
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 7

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » IL-2: 1946 - Neoficiální Addony a MODy
 Vytisknout diskuzi
Ultr@Pack v3.0
311_Tank
Sice sem na to nekoukal ale co ma dokazovat track souboje AI ?

Panek
Kuwa Fuči neser. Spit Vb se musí trimavat na čumák max. aby při letu nemusel pilot hrabat do řízení. A to je fakt. Pak je spit špatně (buď jako model nebo jako éro v realu). To že s každým posunem trimu na čuám se zvyšuuje houpání čumáku, a tedy i hnusné střílení je fuj fuj fuj.

Fuči až ti Vb bude v čisté útočné zatáčce houpat tečkou zaměřovače od wingtipu po druhou polovinu křídla nepřítele, tak to kurva sere. Tohle nedělá ani ten zasranej Yak 1

Lanc
a co si nam tym videom chcel povedat??? ze lovis ryby palbou zo zbrani do vody? skus si to na df servery proti real pilotom. a nesnaz sa mi tvrdit ze aj keby to bol ai pilot ze on nema problem lebo to zase vsetci vieme ze ai vyberie to co ty nemas ..pardon len my nemame sancu vybrat. nelietam v skutocnom zivote a na vselijake tabulky o lietani kaslem lebo ja lietam il2 pre zabavu. video ti tu davat nebudem lebo to by nemalo ziaden vyznam. ty si budes tvrdit svoju pravdu ako to tu pozorujem dlhu dobu. ale ono je to tak vsade. ci tu kvoli il2 alebo na wirtual fighters servery. modra je furt ta najlepsiaŠklebící se

2/JG26_Krak

http://squadron.achileus.cz/
1stCL_Fucida
Tanku, jen to, že to éro je naprosto v pohodě řiditelné v úhybných i v útočných manévrech, v rychlých klesáních i v pomalém stoupání.. nic víc, nic míň. Já si po 10ti letech online vážně nepotřebuju honit ego na pár AI letadlech.

Panku, Spit Vb při mnaximálním vytrimování na čumák klopí na nos a to při jakékoliv rychlosti. Mně to prostě při řízení Spitfiru nedělá žádnej problém. Mimochodem, to, co popisuješ (houpání od wingtipu k wingtipu, na to si tu snad nikdo nestěžuje. Nedostatečná směrová stabilita byla u Spitu v ILovi snad vždycky. Nic novýho.
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

1stCL_Fucida
Lanc napsal:
a co si nam tym videom chcel povedat??? ze lovis ryby palbou zo zbrani do vody? skus si to na df servery proti real pilotom. a nesnaz sa mi tvrdit ze aj keby to bol ai pilot ze on nema problem lebo to zase vsetci vieme ze ai vyberie to co ty nemas ..pardon len my nemame sancu vybrat. nelietam v skutocnom zivote a na vselijake tabulky o lietani kaslem lebo ja lietam il2 pre zabavu. video ti tu davat nebudem lebo to by nemalo ziaden vyznam. ty si budes tvrdit svoju pravdu ako to tu pozorujem dlhu dobu. ale ono je to tak vsade. ci tu kvoli il2 alebo na wirtual fighters servery. modra je furt ta najlepsiaŠklebící se

Chceš mě snad vyzvat na souboj kdy já se budu plácat se Spitem? Co bys tím chtěl dokázat? Úsměv Myslíš, že jsem online nikdy neletěl ve Spitfiru? Úsměv Každopádně jsem ti kdykoliv k dispozici, abych ti ukázal, jak moc nepoužitelnej ten Spitfire je Úsměv

Panek
Tak pak máme jinou verzi ila. Můj spit Vb ve 4.10 při max trimu udělá looping při 420 IAS. Toď je hnus.

1stCL_Fucida
Pánku, pokud je to tak, pak je to opravdu hodně divný - kontroloval jsi rozsah svých os? Nemáš porouchanej joy? Zamračený

Teď jsem znovu vyzkoušel tři různý subverze Spitu V a při 440 MPH (!) IAS jsem ho v pohodě ustálil jen pomocí trimu výškovky a pedálů.

310_Pip
1stCL_Fucida napsal:
Nedostatečná směrová stabilita byla u Spitu v ILovi snad vždycky. Nic novýho.

Nedostatečná!!! A né úplně zku*vená, fakt je to poněkud moc, to snad uznáš, ano lítat se s tím dá, ale pokud by byl takhle rozkejvanej fokáč nebo befko, chtěl bych slyšet co by se dělo...

...že by na DF serveru musel být dodržen poměr pilotů cca 10 : 1 pro červené a pak by to bylo v pořádku

snad by stačilo, kdyby to bylo (vždy budu uvádět poměr ze strany red) 1:1 a ne 1:2 či 1:3 jak je tomu na BOBku, to se pak blbě bojuje - naposled byl na mapě Malty poměr 9:31, pokud je povolený vulching a máš planeset SpitVc+HurriIIC vs BF109G21.3ATA, jaká je to zábava že? to jen pro příklad Úsměv a ani mi nedali Gladiatora, který by tam měl být... Pff

všiml sem si, že pokud je možnost na mapu nasadit jakýkoliv moderní německý letoun tak tam je, ne tak pro červený, taky bych rád měl Spita IX v roce 42 apod.

a proto navrhuju aby od teď týden modři lítali ve Spitech a červení v Befkách a Fokáčích, to bude jediná možnost pro spravedlivé posouzení sporu Šklebící se
www.311raf.com/images/signature/sig_Pip.jpg
Vous etes des femmes,des esclaves,des chiens.Je crache sur vous!
Hoka hey!

http://www.310raf.com/cs_wing_hangar.php
1stCL_Fucida
Pipe, nedostatečná je nejslabší označení stability, co znám Úsměv Pak už znám jen nestabilitu, ale nestabilní letadla za WW2 moc nelétala. Některá letadla k ní měla blíže (Spitfire), jiná dále (Fw 190). Nestabilní ale nebyla. Eric Brown popisuje Fw 190 jako směrově velmi stabilní letadlo, podélná stabilita byla neutrální a příčná nedostatečná. Což všechno víceméně odpovídá stavu ve Šturmovi.

Bf 109 G-2 1.3 ATA je slabší, než klasická G-2 od Olega a co vím, tak je celkem dobře zpracována. Buď rád, že tam nebyl ten Olegův poloreál Úsměv.

313_OTU_oblak
Pipe, tohle nemá význam. Pokud chceš změnit něco na planesetu serveru, založ si svůj server. Kdysi dávno jsem měl tendence poukazovat na tyhle chyby a nedostatky, nebo nevyváženosti či úplné blbosti v planesetech, ale tím akorát pár lidí naštveš nebo urazíš.

Založ server, vyrob mapy, dej planeset. Vytvoř alternativu. Takto nic nezměníš.

edit - Fuči, kdyby byl spit tak nestabilní, až nepoužitelný jak to tak vypadá, myslíš že by se vyráběl v takových sériích? Četl jsem hodně životopisů různých pilotů, ale žádný si na nestabilitu spitu nestěžoval. nejvíce si stěžovali na podvozek 109 a chování S-199 Úsměv
Upravil/a 313_OTU_oblak dne 18-06-2011 18:19

310_Pip
no nema to vyznam, jen se nudim tak rejpu...

ad. server: nemuzu zalozit pac nemam verejnou IP, navic serveru je dost, ale jsou prazdne, jen sem chtel poukazat na stav jak to chodi, ted co jsou zmrseny spity petky tak fsichni lidi, kteri nebyli vyhraneni na jednu stranu, sedaj do nemeckejch uberstroju Cool
Hoka hey!

313_OTU_oblak
Pipe...

ono by stačilo najít server, který odpovídá tvým představám a tam chodit. lidi se přidají.

310_Pip
hmm cely mesic chodim na spity (modovany) a nic Šklebící se vetsinou prijde jeden modrej a hned zase odejde Zamračený

uz to neres, BOBek mi vyhovuje, rikam, ze jen tak rejpu - spit byl prece krap Vyděšený
Hoka hey!

313_OTU_oblak
BOBek vyslíš CLODa?

Panek
Víš Fuči, my dva si to vyříkame v Kostelci. Neb oba svou muskulaturou připomínáme nežádoucí bakterii. Cool

1stCL_pbarry
313_OTU_oblak napsal:
...
edit - Fuči, kdyby byl spit tak nestabilní, až nepoužitelný jak to tak vypadá, myslíš že by se vyráběl v takových sériích? Četl jsem hodně životopisů různých pilotů, ale žádný si na nestabilitu spitu nestěžoval. nejvíce si stěžovali na podvozek 109 a chování S-199 Úsměv

Oblaku, zkus tohle. Tam právě o tomhle problému píše. Dost s tim laborovali.

http://www.fronta...iho-pilota

Edit. Dokonce to vedlo k nějakým haváriím, protože se tovární nastavení u perutí nedodržovalo.
Upravil/a 1stCL_pbarry dne 18-06-2011 19:39
Není důležité vyhrát, ale přežít.
I když vyhrát je taky fajn.
Obzvlášť, když vyhraju já!

barryk.webz.cz
313_OTU_oblak
Pbarry - jo, v tomhle vlákně tuhle knihu již zmiňovali. Fundovanější ti odpoví, nebo si to přečti - bylo to zaviněno nedodržováním určitých pravidel....na minulé stránce?

1stCL_Wolke
310_Pip: Když se ti nelíbí, že je na serveru zrovna převaha modrých a nebo že tam nejsou stroje podle tvých představ, tak tam nelétej, nikdo tě nenutí!
K tomu Spitu IX - Zjisti si, kolik bylo v té době v oblasti těchto Spitů v poměru s dalšími stíhačkami RAF a kolik bylo v oblasti Gustavů v poměru s dalšími stíhačkami LW... To by mělo mluvit samo za sebe.

313_OTU_Oblak: S-199 byla, co se vlastností týče, ošklivá zrůdička... V Izraeli bezproblémové přistání tohoto hybridu snad i slavili... A osobně si myslím, že právě pověst S-199 dost pokazila pověst čistým Messerům, co se podvozku týče. Tím nechci říct, že by na tom byla 109 s podvozkem extra dobře, nicméně co jsem četl paměti pilotů, žádný si nestěžoval, alespoň ne nějak důrazně. Úsměv
Upravil/a 1stCL_Wolke dne 18-06-2011 20:32

606_Temp
Ti co to přistání nepřežili si pravda určitě moc neztěžovali.
"Ten, kdo se ve jménu bezpečnosti vzdává svobody, nezaslouží si ani svobodu ani bezpečnost.“ Benjamin Franklin

http://no606.ic.cz/
310_Pip
1stCL_Wolke napsal:
310_Pip: Když se ti nelíbí, že je na serveru zrovna převaha modrých a nebo že tam nejsou stroje podle tvých představ, tak tam nelétej, nikdo tě nenutí!
K tomu Spitu IX - Zjisti si, kolik bylo v té době v oblasti těchto Spitů v poměru s dalšími stíhačkami RAF a kolik bylo v oblasti Gustavů v poměru s dalšími stíhačkami LW... To by mělo mluvit samo za sebe.

me se to libi... me se nelibi letovy model spitu Vb, ale nebudu se tu furt opakovat. rikam pojdte si to na tyden otocit Mrknutí

ostatne proto nechodim na cisty spity, kde je pomer vzdycky lepci pro cerveny a kdyz prijdou zbesili brazilci (422nd sq.) tak i 4:1 a to me neba...

BOBek vyslíš CLODa?

ehm myslim - tento server: Battle Of Britain IL2 1946 Ultrapack 3 aka BOBek Šklebící se
Hoka hey!

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,028,808 návštěv