September 21 2025 19:11:05
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 6

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,755
· Nejnovější pilot: Glider
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Teorie bojového simulátoru.
3BAP_Cassius Chaerea
Ježišmarjá Opičák ještě začne hrát CloD, blíží se konec světa...

606_Alllite
Opitz napsal:
Já jsem pořád nepochopil, co dělali těch šest let vývoje...

autíčka, tančíky, dělíčka bez panáčků , Londýn , krabičky s municí , kravičky atd , pro bojový simulátor nedílná součast no ni ?Úsměv
[img]http://sjura.sweb.cz/606_panel_BG-Z-mustang_02_300x60.jpg[/img] is not a valid Image.

Opitze
3BAP_Cassius Chaerea napsal:
Ježišmarjá Opičák ještě začne hrát CloD, blíží se konec světa...

Zatím "to" mám pod zámkem na externím disku, disk pohozený někde v krabici ;-) Nevím, jestli toho démonka vypustím na svůj milovaný kompík... Vyděšený
Válka a korupce se nedá oddělit.

Dosažení kritické meze korupce téměř vždy vyvolá občanskou válku. A válka vyvolá ještě větší korupci. A tato korupce vyvolá další nestabilitu, která oslabí již tak oslabené demokratické instituce. Oslabí demokratickou kontrolu elit, kontrolu vlády, kontrolu státní autority. Války vedou armády a jejich generálové. A armády z podstaty nejsou demokratické instituce. Pro generály armád je válka požehnání. Kdo podporuje válku vedenou zkorumpovaným státem, podporuje jak samotnou korupci, tak v důsledku i úplné zničení demokracie a svobody v tomto státě.

WT_Horrido
Česká recenze: http://pc.hrej.cz...over-3539/
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

WT_Schmouddle
Zase někdo nepochopil jak je to super simulátor a ještě lepší hra.Úsměv
[img]http://forum.il2sturmovik.com/public/style_extra/team_icons/founder_gold_en.png[/img] is not a valid Image.

www.wtigers.org
MK_KaiN
Jak je to možný, tohle? Úsměv

Opitze
temné voodoo kouzlo stále držím... Vyděšený

Dosažení kritické meze korupce téměř vždy vyvolá občanskou válku. A válka vyvolá ještě větší korupci. A tato korupce vyvolá další nestabilitu, která oslabí již tak oslabené demokratické instituce. Oslabí demokratickou kontrolu elit, kontrolu vlády, kontrolu státní autority. Války vedou armády a jejich generálové. A armády z podstaty nejsou demokratické instituce. Pro generály armád je válka požehnání. Kdo podporuje válku vedenou zkorumpovaným státem, podporuje jak samotnou korupci, tak v důsledku i úplné zničení demokracie a svobody v tomto státě.

Valec
Nechapu co tu porad resime.Vsichni vime ze to je nedodelek jak prase.Delime se tu na verici a neverici.Verici veri v to ze to snad jednou bude dobra hra a snazi se tedka z tohoto nedodelku vypichnout par dobrych veci ktere tato hra umoznuje i kdyz vi ze to ma spoutu chyb ktere priznavaji.Neverici tuto hru proste zavrhli a jen poukazuji na jeji slaba mista a nevidi v teto hre nic pozitivniho do budoucna.Jen cas ukaze ktera sekta mela pravdu.Jedna rada pro neverici.Staci si tu hru proste nekoupit a nemusi vas srat ze jste za to utratili prachy.Ja osobne za to utratil 250kc a tato castka me nesere ale kdybych za to dal v tehle podobe jak je ted 1250kc.Tak sem nasrany.A to je vse pratele a kamaradi.

daffka
Mas recht Valec.Ja sem spis verici,ale po zkusenostech s Olegovcema zaroven skeptik.

Hoper
napsal to tu už Válec, já jen přímo odpovím Šmudlovi - proč bysme tě měli stírat ?
To je právě to, cos nepochopil... nemáme důvod někoho stírat, my už prohlédli..Teď je řada na vás ;)

Jinak ohledně AI (chtěl jsem nepsat, ale co už :D ) - posílal jsem "nedávno" tady na SVK Cibuli link na určitou pasáž nějakého videa. Na něm bylo krásně vidět, jak skupina He 111 letí ve formaci - vstříc kopci. A vesele to do něj zahučela... Okmažitě jsem si vzpomněl na vydání Pacifiku... Člověk se diví a říká si, jestli to je možné nebo jen náhoda.
A pak si řekne - třeba bude líp ;)

Takže Šmudlo - chce to klid, případně uložit BoBka na půl roku do šuplete a pak to bude zase dobrý :))
Nervy máme jen jedny, tak proč se o ně nechávat připravovat takovýmahle nesmyslama ;)
Co ? .-))
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

Opitze
Válec má PRAVDU! Mrknutí

WT_Schmouddle
Hoper...ono to asi z toho postu nebylo poznat, ale já v zásadě nejsem nasraný, spíš je to údiv na tím, že tohle někdo předložil zákazníkovi.

Ohledně toho stírání, trochu jsem si rejpnul do Valce, páč něco podobného psal...no a pak jsem si vzpomněl jak se tady obecně reagovalo na negativní názory...ale to je jedno, já se docela dobře bavím..

Podle mě Oleg&Co se zákazníkama pěkně vymrdali. Ovšem taková důvěra zákazníka k prodejci a jeho produktům, to se dneska už asi nenosí, to je přežitek.

Souhlasím s Válcem, dát za to 1250, tak ty prachy chci zpět. Za 250 to neřeším, ale stejně někde něco hlodá...zasloužej si to?Úsměv

Teď jsem na RPS četl recenzi na Portal2. To mi zvedlo náladu, značně..Šklebící se
[img]http://forum.il2sturmovik.com/public/style_extra/team_icons/founder_gold_en.png[/img] is not a valid Image.

www.wtigers.org
j4ck41
Opitz napsal:
Válec má PRAVDU! Mrknutí

jisteze ma pravdu ... tady to nereste ... tady se prece resi Teorie bojoveho simulatoru ... tyhle recenze a spol. patri do CoD: Rady, tipy, fakta a mýty (o legendách ani nemluvě) ... je to fakt, ne? Šklebící se

se divim ze Clonak uz nezasahnul

CSL1_Zmije
j4ck41 napsal:
Opitz napsal:
Válec má PRAVDU! Mrknutí

jisteze ma pravdu ... tady to nereste ... tady se prece resi Teorie bojoveho simulatoru ... tyhle recenze a spol. patri do CoD: Rady, tipy, fakta a mýty (o legendách ani nemluvě) ... je to fakt, ne? Šklebící se

se divim ze Clonak uz nezasahnul

Páč klonák se asi divý jěště víc než my tadyCool

313_123
jasně udobřujte se
používejte rozumné argumenty
poplácávejte se po ramenou
klidně se začněte i objímat
budte na sebe hodní
prostě milujte se a množte se

a bude po zábavě
a takové pěkná hádka to byla
a co nových slov jsem se naučil Naštvaný

Opitze
Numero, ty neznáš Opitzovu teorii flejmu, co? Kdysi jsem to sepsal, ale už jsem to zapomněl, protože se ze mne stal nový člověk a já už se s nikým nehádám... já už zásadně neflejmuju.... já už jenom říkám Pravdu! Vyděšený

Ale, abych zde napsal trošku k věci - a Pravdu - po včerejším banu na banana foru, kdy jsem byl potrestán za to, že jsem sprosťákovi odepsal, jak si zasloužil - chci říct své proroctví:

IL2 komunita - ta která uvěřila chiméře jménem COD zajde na úbytě. Do dvou, tří let, bude mít ta komunita po celém světě minimum členů... Mezitím zdravá většina přejde jinam - začne to ROF, doufejme, že 777 jednou udělá třeba bf-109, třeba jako dárek, specialitku, podobně jako Oleg boys kdysi dávno dali SU-26.
Chci říct jediné, IL2 komunita si ve skutečnosti nezaslouží nic lepšího. Když dostane do ruky takový bugfest, takové plivnutí do jejich tváří, tak se ještě tetelí blahem a děkují jak o závod. Kdokoliv kdo upozorňuje na nedostatky je zesměšnován, urážen, banován, okatě "ignorován". Jakoby to byl on, kdo za ty nedostatky může.
KLOD team udělal tři patche. Výsledek? IMHO je to pořád stejný zmetek. Ano, některým to pomohlo s FPS a mikrolagy, na druhou strany jiným se to nedaří ani spustit - ti jsou pak odkázání lozit pod stolem jako podřadný druh, a se šroubovákem v ruce a s fanatickým pohledem, rejpou do svých kompů, které jinak utáhnou jakoukoliv jinou hru. Proměřují kabely, napětí, instalují, reinstalují, vypínají, jen proto, aby si pak po hodinách utrpení mohli pár minut zahrát zabugovanou hru...
Měl jsem možnost vidět video z Black Death tracku - a to snad nemyslí vážně - to je naprosté peklo, ZLO. Tento trapný track[url] http://www.youtube.com/watch?v=uDSO1U9FErQ&feature=related[/url], ukazuje v plné síle všechen humus, který tam soudruzi z CCCP nechali... Zvuky, rvou normálnímu člověku, uši, je mu z toho doslova zle - MASAKR!, ale spíš většinu času jen s naprostým zděšením a v šoku pozoruje, co to je, a na kalendáři musí každou druhou sekundu zjišťovat, zda se skutečně píše rok 2011... A to je prosím ten track nahraný po třetím patchi!! Po sedmi letech vývoje, vám naservírují za 50 euro takovou grotesku, frašku a tragédii v jednom. A to už vůbec nemluvím o tom, že ten track je nahraný nad jedním trapným letištátkem, s minimem letadel. Proč benchmarkový track není nad Londýnem s 100 bombardéry, jištěnými 50 stíhačkami, a do nich se spustí 50-100 Spitů? Proč? No protože by to nespustil ani jediný, jediný člověk na celém světě... Ani jeden ze 6 miliard! Protože takový hardware, jaký tato hra potřebuje, ještě svět neviděl a nikdy neuvidí.

Jaká je reakce komunity? Na hlavních forech se zabanovali všichni /i potencionální/ zákazníci či jen členové této komunity, kteří pravdivě vyjádřili své zděšení a šok a zcela právem se tam rozhořčovali. Všechny thready, ve kterých se upozorňuje na největší prasárny, jsou mazány, takže nově příchozí má pocit, že je vše v pořádku a je tam jen pár mušek, na jejichž odstranění profící z MG pracují ve dne v noci.
Někomu povyskočí po třetím patchi FPS o 10 ... z 20 na 30, je hned to musí radostně oznámit a natočit video, ve kterém už mu to sice nelaguje, ale zase je tam vidět celý další humus, kterýho si tento fanboy nevšímá, protože je zcela v rauši z toho, že mu to jeden na 30 FPS.

Proto zcela vážně říkám - je tu ROF komunita, je to IL2 komunita a pak je tu COD komunita. Podle Steam Stats, je peak kolem 870 lidí. To je počet lidí, co si to stáhli, a snaží se to hrát. Tato komunita - COD komunita se rozrůstat už nikdy nebude, naopak - bude chřadnout a v okamžiku, jakmile se objeví alternativa k WW2, všichni řeknou díky, ale sbohem...

V USA se toho jen tak nedočkají, protože Ubisoftu jde především o prachy a nenechá podobný skandál jako v Rusku a Evropě opakovat na velice lukrativním trhu, kde už nejde jen o jméno vývojáře, ale i o distributora... a samozřejmě o velké prachy... takže release v USA je teď zase posunutý na 24.5.2011... mezitím betatesteři z Evropy a Ruska budou pomáhat profíkům odladit jejich šit.

PRAVDA je v případě IL2:Cliffs of Dover velice drsná. Osobně v té hře nevidím ŽÁDNÝ potenciál. Je to jen takové klišé, kterým se utěšují iracionální fanboys...

Jediné, co by si skutečný milovník flight combat simů z WW2 měl upřímně přát je to, aby 777 do ROF prostředí pustili dvě letadla ze začátku WW2...

edit: A naprosto s klidem bych za každé to letadlo zaplatil 25EUR...
Upravil/a Opitze dne 20-04-2011 10:10

3BAP_Cassius Chaerea
Ono je to spíš tak, že Opičák je příliš těžce zaměstnán na to, aby si nechal ujít možnost votravovat na SVK, nebo kdekoli jinde. Úsměv
Upravil/a 3BAP_Cassius Chaerea dne 20-04-2011 10:02

Opitze
3BAP_Cassius Chaerea napsal:
Ono je to spíš tak, že Opičák je příliš těžce zaměstnán na to, aby si nechal ujít možnost votravovat na SVK, nebo kdekoli jinde. Úsměv

s kdybys ještě věděl, kolik za to měsíčně inkasuji, to bys už asi skočil z mostu - jako fakticky! Vyděšený

Opitze
Mimochodem ne náhodou potvrzuješ to, co jsem napsal... Když píšu, že to je šit - votravuji... Kdybych psal, že to je naprosto super, všechno mi funguje, udělal bych pár zrežírovaných, iluzorních videíček, udělal o tom blog, vychvaloval to do nebes - byl bych váš největší kamarád, kterému byste lezli do zadku... Mrknutí

3BAP_Cassius Chaerea
Sorry Opičáku, můj kamarád by si nebyl i kdyby si lízal přirození samotného Olega. Já jen neznám větší votravu, který dokáže plýtvat časem žvaněním o hře, kterou si nekoupil, nehraje a ani hrát nechce - navíc tvůj styl žvanění je opravdu z 80% jen klasická nicneříkající buzerace neukojeného jedince. Z logiky nemůžu pochopit tvůj zájem o CloD jinak, než nějakou zakomplexovanost, lépe řečeno...ty si potřebuješ zaflejmovat.Úsměv

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

21-09-2025 14:51
Byl jsem na dnech NATO. Viděl Harrier, Hornet, Rafale, EF Typhoon, Mirage2000 a B-52 a bylo to dobré.

13-09-2025 17:59
Ahoj, jak bych si s vámi mohl zalétat? Kdy, kde a jak? Létal jsem BOS solo a ted si na TAW trosku osvojil i engine mgmt a navigaci jen podle mapy. Sám ale nemám šanci. Létám za spojence.

20-08-2025 11:11
Ahoj dneska někdo na il-2 budem na teamspeaku kolem 5-6 hod klidne i ty Vity muzes dorazit taky se vracime po dlouhé době. Mrknutí

19-08-2025 21:45
Ahoj, Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá Úsměv poraďte mi kde bych objevil staré veterány.

09-08-2025 13:55
Tak na zbytek roku hodně štěstí jako z Kokury!

23-07-2025 10:14
A kde máš ty "svoje" obrázky?

22-07-2025 20:07
já "svoje" nezakazuju

18-07-2025 10:09
Jaké nalinkované obrázky? 95% obrázků na netu nelze linkovat, je to zakázáno.

14-07-2025 18:24
a není tu čistě náhodou někdo, kdo ví proč se nezobrazují nalinkované obrázky?

13-07-2025 23:31
Další zpráva o medvědech! Šklebící se

38,072,160 návštěv