310_Podrs napsal:
Jasný, už to chápu, tím že jste se zdekovali, tak jste s námi pořádně vyje*ali...
To s tou větší hmotností x vítr je opravdu námět na vyzkoušení, to by mě docela zajímalo, jestli s tím IL opravdu počítá...koukám že Pánek se hlásí
Jinak ta záležitost ohledně tvého poučení prakticky vyplývá z mého překvapení jak málo agresivně jste se oba zachovali, prostě jsem tomu nemohl uvěřit a byl stále tak nějak nesvůj, chvíli tě pronásledoval, když jsi začal točit tak už se modlil, protože bych s odvracením útoku defakto nemohl nic moc udělat a stále se divil že mě necháváš být, nakonec jsem se na to vykašlal a šel hledat Crowleyho... Samozřejmě jsme netušili že nemáte palivo
Takže nic ve zlým, honit si triko netřeba, mě se na těchto speckách líbí tyhle okamžiky, je to prostě něco jiného než poletování na DF...takže příště na viděnou a S!
...v žádném případě si nechci honit triko to nedělám jen jsem musel zareagovat na ty stěhováky
...už při BoRu na letišti v Rotterdamu padlo rozhodnutí v návaznosti na nedostatek paliva že domů poletíme nízko nepozorovaně co nejkaratší cestou.Kdyby bylo palivo tak letíme nad mrakama a né v těch sračkách.
V obouch případech tvého útoku co jsme udělali tuším dvě kružnice jsi bolta sklonil k zemi a vlastně okamžitě se mi ztratil v mlíku čehož jsem v obou případech využil k odpoutání se jiným kurzem....
Ono na jednu stranu vědět že Crowley nemá munici
Né prostě jsem se snažil zachovat chladnou hlavu,neriskovat,když jsem s Hombrem neměl kontakt,věděl že se tam motá ještě druhý bolt a snažil se splnit úkol.......tj. dovézt mašinu domů.
Jak píšeš mělo to gule a s DF se to nedá vůbec srovnávat bo tam tyhle situace a podmínky nezažiješUpravil/a 1stCL_Bein dne 20-01-2010 19:41
Beine, teorie s letem v nízké hladině kvůli nedostatku paliva má jednu malou trhlinu Mašiny mají u země spotřebu o dost vyšší. Jak v reálu, tak v ILovi Takže ať bylo důvodem cokoliv, až budeš chtít příště ušetřit benzin, zvol raději cca 6000
...beru v potaz hrál zde roli i fakt že jsme se chtěli vyhnout případnému kontaktu s nepřítelem (kvůli palivu) a krýt se mraky což se nám nakonec stejně nepovedlo.....další poučení pro příště
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.