November 23 2024 10:24:24
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 5

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » IL-2: 1946 - Neoficiální Addony a MODy
 Vytisknout diskuzi
Superpack C6, Ultrapack...a další...
1stCL_Fucida
Lekku, tu ovladatelnost všeho změníš aktivací jakého submódu vrámci Ultry 1.7? Já jen že v té základní mi FM přijdou totožné Úsměv
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

Valec
Často se rodím na nepřátelském letišti.Nějaká chybka se jim tam vloudila.Neví někdo čím to je?

Hoper
máš lítat za tu správnou stranu :P
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

Lekk
1stCL_Fucida napsal:
Lekku, tu ovladatelnost všeho změníš aktivací jakého submódu vrámci Ultry 1.7? Já jen že v té základní mi FM přijdou totožné Úsměv

no já fakt nic nezapinam..jenom FULL mod a pak nějaký effectsv1. Full mod by měl vše obsahovat. S jakým FM to porovnáváš?

Jinak zvuky kabiny jsou horší než v 1,6b - zato dotáhly motory z exteru. 1,6b je zatim to nejlepší z ultry...ale furt arkáda.
Upravil/a Lekk dne 28-07-2009 22:56

1stCL_Fucida
s čistým šturmem a s aaa 1.1
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

Lekk
hmm no zkus rudý era a pochopíš:-)

WT_Flan
Vcera se mi to podarilo pres nejaky z tech odkazu u nich sosnout a zprovoznit.

Proletel jsem se jen v G-6 nad Krymem.
- Prastily me do oci textury na zemi, to je fakt lepsi kafe ( textura skal, sutru ). Jinak nic co bych nemel "v AAA".
- Mraky jak od Flushyho,
- Kokpit mezka taky stejny s AAA , ale bez fotky co mam "v AAA" Úsměv
- Zvuky v podstate stejny, porovnaval jsem samply. Pote co jsem do AAA nahodil mezkovo sound set od Jafy z Black 6 je tam nejaky rozdil v samplech, ale nevim jestli slysim rozdil ve vysledku ve hre mezi UP a AAA.

Zapnul jsem pres JSGME full mod a nejaky ty efekty. Nahodilo to nasledne vice map do QMB a vsechna era do vyberu. Vic jsem zatim nevyzkousel. Kazdopadne s Full modem se zadny ztrestenosti ve FM neprojevovali.

Lepsi mraky plus ctyrkova voda= FPS totalne v hajzlu. Seka se okamzite po loadnuti i zvuk, loopuje, apod. Po stazen vody ( a to jak v AAA, tak i v UP je to ok )

Lekk
No sosejte - nechám to tam jen chvíli..pak ty linky zrušim...pro porovnání toho co slyším se vám pokusím natočit dvě videa i se zvukem...rozdíl mezi 1,6 a 1,7 je bohužel čím dál zřejmější.
Škoda že nerozvíjeli myšlenku 1,6 ohledně zvuku.
Smutný

3IAP_Sasa
Se zapnutým FULL MOD na 4.08 jsem narazil na nějaký problémy ohledně letadel. F4F4 nejde lítat. Buď tě to hodí na nepřátelské letiště, nebo kopne. Stejné to bylo s P38L. F4F4 mi to dělalo jak na Zeke, tak na AH. P38 jsem jinde jak na zeke nepotkal. Vím, že Válec se včera spawnoval v A6M5 nad červeným letištěm ve vzduchu. Docela zajímavé bugy.

Tajpan
spawn na letisku vo vzduchu, som už zažil v soundmode 0.93.
Mapa verzus mod.

Tajpan
1stCL_Fucida napsal:

aktivuj postupne
Full mod
AOC mod
Tourge efect (aj ked ho obsahuje už AOC)

s niektorými strojmi je problém vyštartovať pošturmovsky. (plný plyn a si hore) Mrknutí
napr La5Fn - čistý il2 or AAAPfflný plyn a si hore
La5fn Ultra + aktivácia hore : plný plyn a ta to vyzvŕta do pola. musíš štartovať pomaly ala Me262.

Tajpan
Dortenmann napsal:
Ty letadla z Ultrapacku sjou v podstatě jen pro on-line létání, že jo? Nebo jsou implementovaný i do off-line kampaní, takže si teď s Ultrou můžu off-line zalítat kampaň s Griffon Spitfiry?

nie, ale by sa to dalo spraviť.
Ale ak použiješ submody z Ultry, môžeš si užiť trochu iného lietania.
napr Bf109F2, Mig3 (bez rakiet a podvesov) dá sa už vcelu pohode zostreliť enemy. Hlavne ak to porovnám, ako som sa týmto strojom vyhýbal v offline kampaniam. IL2 ver 1.00 or IL2 FB 2.00 Úsměv

Lekk
Tajpan napsal:
1stCL_Fucida napsal:

aktivuj postupne
Full mod
AOC mod
Tourge efect (aj ked ho obsahuje už AOC)

s niektorými strojmi je problém vyštartovať pošturmovsky. (plný plyn a si hore) Mrknutí
napr La5Fn - čistý il2 or AAAPfflný plyn a si hore
La5fn Ultra + aktivácia hore : plný plyn a ta to vyzvŕta do pola. musíš štartovať pomaly ala Me262.

a co teprve Heinkel111 - to je hnus velebnosti.Šklebící se

Lekk
von Pavel napsal:
[quote]VGR_Lekk napsal:

No a to je právě to užasný - jsou tam klavesy na potlačování či navyšování tohoto...nevim jestli to nemusí být podporováno na serveru ale je to řiditelné..zda jen DF nebo COOP nbeo obojí jsem nezkoumal,..zatim.Mrknutí

Naštvaný Prosím tě kde a jaké jsou to klávesy!!!
To jsem přehlídl?

Kdybys mě zabil tak to už nevim - někde sem to zahlíd, alwe fakt to nemužu ted najít. zkus mod description stranky.

Hoper
VGR_Lekk napsal:
a co teprve Heinkel111 - to je hnus velebnosti.Šklebící se

teda já nevím, ale on He111 byl hnus na pojíždění už v normální 1946...
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

WT_Flan
Hele, ja to mam rozbityyy ! Šklebící se Jsem nacvakal fullmod, AOC, torque a pak dalsi nejaky pytloviny a ono se to letadlo nechova vubec nejak hardcoreultramegasuperreal a lita to furt jak ta strasliva arkada od Olega Šklebící se

Paulus
Pro VGR_Lekk
Díky za typ. Asi jsem to našel v readme.Mrknutí

Tady je překlad:
" -6DOF_TrackIR_2" dává vám 6 stupně volnosti umožněné pro použití s TrackIR zařízením!

VLASTNOSTI
V herním rozhraní Menu: menu je ukázané při stlačení [klávesnici *].
Držte tuto klávesu a tiskněte dodatečné klíče k modifikaci těchto nastavení:

[klávesnice 0] spínač přiblíží pohled.
[klávesnice 1] spínač zvětší zpětný pohled na kontrole 6.
[klávesnice 2] zvýší faktor síly G.
[klávesnice 3] sníží faktor síly G.
[klávesnice 4] zvýší faktor turbulence.
[klávesnice 5] sníží faktor turbulence.

Přibližte pohled: změnit FOV s vaší hlavou hladce. To je aktivovaný, když křížíte střední Z osu vpřed a vzad. Můžete měnit ještě pohled s originálními příkazy (zaměřovač pro střelbu, normální a široké pohledy) pokud nejste ve zvětšeném pohledu.
Tento rys je automaticky vyřazený při ohlédnutí. Zvětšovací pohled je optimalizovaný pro použití v normálním pohledu, a kvůli tomu můžete zkoušet nějaké závady v širokém pohledu.

Obrácený zvětší na kontrole 6: různý přístup ke kontrole akce 6. Při této volbě je umožněné ohlédnutí a sklon na čelo způsobí širší FOV.

Uživatelská Turbulence/G síla pohyb hlavy: předchozí verze byly v rozporu s těmito významnými efekty, po pečlivém setřiďování je provedeno tak přesně jak se dalo. Přes menu můžete změnit ' sílu ' těchto hlavních pohybových účinků (ve formě násobku faktoru). G síly závisí na nastavení obtížnost třesení hlavou a turbulence závisí na větrné/ obtížnosti turbulence nastavení. Jestli nemáte tyto volby aktivované, tyto efekty zůstávají vyřazené.

Širší pohyb osy X pro bombardovací letouny: mod zjistí hráčovo letadlo, a jestli to je bombardér, můžete se dále přesunout na osu X. Mosquito je zahrnutý. Spínač zaměřovače pro střelbu je povolený, ale X/Y tracker's osy jsou vyřazené při tomto pohledu.

FreeTrack uživatelé oznámili, že toto mod je kompatibilní s FreeTrack Project.

• ověřte si, zda máte osy Roll, X, Y a Z povolený ve vašem IL - 2 Tracker profilech.

-6DOF jsem si sice přeložil, ale nepochopil.
To musím mít TrackIR zařízení aby klávesy fungovaly?
Upravil/a Paulus dne 29-07-2009 21:26

Tajpan
WT_Flan napsal:
Hele, ja to mam rozbityyy ! Šklebící se Jsem nacvakal fullmod, AOC, torque a pak dalsi nejaky pytloviny a ono se to letadlo nechova vubec nejak hardcoreultramegasuperreal a lita to furt jak ta strasliva arkada od Olega Šklebící se

jasné že to máš rozbité. Šklebící se Mrknutí
Hardcore z IL2 nikdy nebude, lebo by to dopadlo ako s Targetware.
Ak chceš odporúčam ti ako posledné aktivovať QMB+ , a dať si Scramble misiu.
Hlavné rozdiely medzi Ultrou s AOC a IL2/AAA zistíš ak si daš test strelby na friendly bombers v QMB a budeš skušať páliť na velkú vzdialenosť.
No a hlavne pri štarte a ked budeš poškodený.

WT_Flan
Radsi rozbijet atom olova kladivem, nez zprovoznovat Upack. Se v tom teda jeste nejak porejpu...Úsměv

Lekk
Flane - popravdě to jediné je na tom hezké a jednoduché - zprovoznit to. Bohužel následné zapínání je apřepínání je pro mě kapku záhadou. Pokaždé když něco chci navíc tak se mi objeví "ale tohle je už zapnuto ve FULL modu - fakt to chceš zapnout i když ti to pak nepude?" - tahle věta mě vždycky odzbrojí a já si dám radši ne.

Pro ostatní - to že se ero chvějej je nejlépe vidět na minimálce..a jelikož jsou poznámky o neviditelných změnách směřované spíše ze strany LW je jasné, že tito pánové na minimálku moc nechodíVyděšený - což je dle všech příruček správného pilota správně...ale pro chudáka ratistu nereálnéŠklebící se

Ale ted vážně - ten Grifon za to fakt stojí a také jsou lépe provedeny rakety a jejich trajektorie. O výhodách FMB nemluvě. jediné co jsem opravdu nerad zjistil, že bug s viditelnou mixáží za erem je bohužel stále přítomen i v 1,7.Smutný
A rovněž mě docela štve, že si mě každej vychutná, páč to mají načítovaný těma 4,08 arkádamaVyděšený

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,024,585 návštěv