Superpack C6, Ultrapack...a další...
|
1stCL_Fucida |
Přidané 28-07-2009 20:24
|
Hlavní administrátor
Příspěvek: 10825
Založený: 26.01.13
|
Lekku, tu ovladatelnost všeho změníš aktivací jakého submódu vrámci Ultry 1.7? Já jen že v té základní mi FM přijdou totožné
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."
|
|
|
|
Valec |
Přidané 28-07-2009 20:47
|
Uživatel
Příspěvek: 1172
Založený: 16.01.06
|
Často se rodím na nepřátelském letišti.Nějaká chybka se jim tam vloudila.Neví někdo čím to je? |
|
|
|
Hoper |
Přidané 28-07-2009 22:37
|
Fusioner
Příspěvek: 12091
Založený: 29.09.05
|
máš lítat za tu správnou stranu :P
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.
[samurajský pohled na zajetí]
|
|
|
|
Lekk |
Přidané 28-07-2009 22:54
|
Uživatel
Příspěvek: 1785
Založený: 20.10.05
|
1stCL_Fucida napsal:
Lekku, tu ovladatelnost všeho změníš aktivací jakého submódu vrámci Ultry 1.7? Já jen že v té základní mi FM přijdou totožné
no já fakt nic nezapinam..jenom FULL mod a pak nějaký effectsv1. Full mod by měl vše obsahovat. S jakým FM to porovnáváš?
Jinak zvuky kabiny jsou horší než v 1,6b - zato dotáhly motory z exteru. 1,6b je zatim to nejlepší z ultry...ale furt arkáda.
Upravil/a Lekk dne 28-07-2009 22:56
|
|
|
|
1stCL_Fucida |
Přidané 28-07-2009 23:24
|
Hlavní administrátor
Příspěvek: 10825
Založený: 26.01.13
|
s čistým šturmem a s aaa 1.1
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."
|
|
|
|
Lekk |
Přidané 28-07-2009 23:51
|
Uživatel
|
hmm no zkus rudý era a pochopíš:-) |
|
|
|
WT_Flan |
Přidané 29-07-2009 09:45
|
Uživatel
Příspěvek: 1824
Založený: 30.09.05
|
Vcera se mi to podarilo pres nejaky z tech odkazu u nich sosnout a zprovoznit.
Proletel jsem se jen v G-6 nad Krymem.
- Prastily me do oci textury na zemi, to je fakt lepsi kafe ( textura skal, sutru ). Jinak nic co bych nemel "v AAA".
- Mraky jak od Flushyho,
- Kokpit mezka taky stejny s AAA , ale bez fotky co mam "v AAA"
- Zvuky v podstate stejny, porovnaval jsem samply. Pote co jsem do AAA nahodil mezkovo sound set od Jafy z Black 6 je tam nejaky rozdil v samplech, ale nevim jestli slysim rozdil ve vysledku ve hre mezi UP a AAA.
Zapnul jsem pres JSGME full mod a nejaky ty efekty. Nahodilo to nasledne vice map do QMB a vsechna era do vyberu. Vic jsem zatim nevyzkousel. Kazdopadne s Full modem se zadny ztrestenosti ve FM neprojevovali.
Lepsi mraky plus ctyrkova voda= FPS totalne v hajzlu. Seka se okamzite po loadnuti i zvuk, loopuje, apod. Po stazen vody ( a to jak v AAA, tak i v UP je to ok )
|
|
|
|
Lekk |
Přidané 29-07-2009 10:48
|
Uživatel
|
No sosejte - nechám to tam jen chvíli..pak ty linky zrušim...pro porovnání toho co slyším se vám pokusím natočit dvě videa i se zvukem...rozdíl mezi 1,6 a 1,7 je bohužel čím dál zřejmější.
Škoda že nerozvíjeli myšlenku 1,6 ohledně zvuku.
|
|
|
|
3IAP_Sasa |
Přidané 29-07-2009 13:17
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 433
Založený: 24.02.08
|
Se zapnutým FULL MOD na 4.08 jsem narazil na nějaký problémy ohledně letadel. F4F4 nejde lítat. Buď tě to hodí na nepřátelské letiště, nebo kopne. Stejné to bylo s P38L. F4F4 mi to dělalo jak na Zeke, tak na AH. P38 jsem jinde jak na zeke nepotkal. Vím, že Válec se včera spawnoval v A6M5 nad červeným letištěm ve vzduchu. Docela zajímavé bugy. |
|
|
|
Tajpan |
Přidané 29-07-2009 13:24
|
Diskutující
Příspěvek: 2928
Založený: 11.10.05
|
spawn na letisku vo vzduchu, som už zažil v soundmode 0.93.
Mapa verzus mod. |
|
|
|
Tajpan |
Přidané 29-07-2009 13:31
|
Diskutující
|
1stCL_Fucida napsal:
aktivuj postupne
Full mod
AOC mod
Tourge efect (aj ked ho obsahuje už AOC)
s niektorými strojmi je problém vyštartovať pošturmovsky. (plný plyn a si hore)
napr La5Fn - čistý il2 or AAAlný plyn a si hore
La5fn Ultra + aktivácia hore : plný plyn a ta to vyzvŕta do pola. musíš štartovať pomaly ala Me262. |
|
|
|
Tajpan |
Přidané 29-07-2009 13:37
|
Diskutující
|
Dortenmann napsal:
Ty letadla z Ultrapacku sjou v podstatě jen pro on-line létání, že jo? Nebo jsou implementovaný i do off-line kampaní, takže si teď s Ultrou můžu off-line zalítat kampaň s Griffon Spitfiry?
nie, ale by sa to dalo spraviť.
Ale ak použiješ submody z Ultry, môžeš si užiť trochu iného lietania.
napr Bf109F2, Mig3 (bez rakiet a podvesov) dá sa už vcelu pohode zostreliť enemy. Hlavne ak to porovnám, ako som sa týmto strojom vyhýbal v offline kampaniam. IL2 ver 1.00 or IL2 FB 2.00 |
|
|
|
Lekk |
Přidané 29-07-2009 16:25
|
Uživatel
|
Tajpan napsal:
1stCL_Fucida napsal:
aktivuj postupne
Full mod
AOC mod
Tourge efect (aj ked ho obsahuje už AOC)
s niektorými strojmi je problém vyštartovať pošturmovsky. (plný plyn a si hore)
napr La5Fn - čistý il2 or AAA lný plyn a si hore
La5fn Ultra + aktivácia hore : plný plyn a ta to vyzvŕta do pola. musíš štartovať pomaly ala Me262.
a co teprve Heinkel111 - to je hnus velebnosti. |
|
|
|
Lekk |
Přidané 29-07-2009 16:30
|
Uživatel
|
von Pavel napsal:
[quote] VGR_Lekk napsal:
No a to je právě to užasný - jsou tam klavesy na potlačování či navyšování tohoto...nevim jestli to nemusí být podporováno na serveru ale je to řiditelné..zda jen DF nebo COOP nbeo obojí jsem nezkoumal,..zatim.
Prosím tě kde a jaké jsou to klávesy!!!
To jsem přehlídl?
Kdybys mě zabil tak to už nevim - někde sem to zahlíd, alwe fakt to nemužu ted najít. zkus mod description stranky. |
|
|
|
Hoper |
Přidané 29-07-2009 17:57
|
Fusioner
Příspěvek: 12091
Založený: 29.09.05
|
VGR_Lekk napsal:
a co teprve Heinkel111 - to je hnus velebnosti.
teda já nevím, ale on He111 byl hnus na pojíždění už v normální 1946...
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.
[samurajský pohled na zajetí]
|
|
|
|
WT_Flan |
Přidané 29-07-2009 21:02
|
Uživatel
|
Hele, ja to mam rozbityyy ! Jsem nacvakal fullmod, AOC, torque a pak dalsi nejaky pytloviny a ono se to letadlo nechova vubec nejak hardcoreultramegasuperreal a lita to furt jak ta strasliva arkada od Olega
|
|
|
|
Paulus |
Přidané 29-07-2009 21:10
|
Diskutující
Příspěvek: 2291
Založený: 26.03.08
|
Pro VGR_Lekk
Díky za typ. Asi jsem to našel v readme.
Tady je překlad:
" -6DOF_TrackIR_2" dává vám 6 stupně volnosti umožněné pro použití s TrackIR zařízením!
VLASTNOSTI
V herním rozhraní Menu: menu je ukázané při stlačení [klávesnici *].
Držte tuto klávesu a tiskněte dodatečné klíče k modifikaci těchto nastavení:
[klávesnice 0] spínač přiblíží pohled.
[klávesnice 1] spínač zvětší zpětný pohled na kontrole 6.
[klávesnice 2] zvýší faktor síly G.
[klávesnice 3] sníží faktor síly G.
[klávesnice 4] zvýší faktor turbulence.
[klávesnice 5] sníží faktor turbulence.
Přibližte pohled: změnit FOV s vaší hlavou hladce. To je aktivovaný, když křížíte střední Z osu vpřed a vzad. Můžete měnit ještě pohled s originálními příkazy (zaměřovač pro střelbu, normální a široké pohledy) pokud nejste ve zvětšeném pohledu.
Tento rys je automaticky vyřazený při ohlédnutí. Zvětšovací pohled je optimalizovaný pro použití v normálním pohledu, a kvůli tomu můžete zkoušet nějaké závady v širokém pohledu.
Obrácený zvětší na kontrole 6: různý přístup ke kontrole akce 6. Při této volbě je umožněné ohlédnutí a sklon na čelo způsobí širší FOV.
Uživatelská Turbulence/G síla pohyb hlavy: předchozí verze byly v rozporu s těmito významnými efekty, po pečlivém setřiďování je provedeno tak přesně jak se dalo. Přes menu můžete změnit ' sílu ' těchto hlavních pohybových účinků (ve formě násobku faktoru). G síly závisí na nastavení obtížnost třesení hlavou a turbulence závisí na větrné/ obtížnosti turbulence nastavení. Jestli nemáte tyto volby aktivované, tyto efekty zůstávají vyřazené.
Širší pohyb osy X pro bombardovací letouny: mod zjistí hráčovo letadlo, a jestli to je bombardér, můžete se dále přesunout na osu X. Mosquito je zahrnutý. Spínač zaměřovače pro střelbu je povolený, ale X/Y tracker's osy jsou vyřazené při tomto pohledu.
FreeTrack uživatelé oznámili, že toto mod je kompatibilní s FreeTrack Project.
• ověřte si, zda máte osy Roll, X, Y a Z povolený ve vašem IL - 2 Tracker profilech.
-6DOF jsem si sice přeložil, ale nepochopil.
To musím mít TrackIR zařízení aby klávesy fungovaly?
Upravil/a Paulus dne 29-07-2009 21:26
|
|
|
|
Tajpan |
Přidané 29-07-2009 23:24
|
Diskutující
|
WT_Flan napsal:
Hele, ja to mam rozbityyy ! Jsem nacvakal fullmod, AOC, torque a pak dalsi nejaky pytloviny a ono se to letadlo nechova vubec nejak hardcoreultramegasuperreal a lita to furt jak ta strasliva arkada od Olega
jasné že to máš rozbité.
Hardcore z IL2 nikdy nebude, lebo by to dopadlo ako s Targetware.
Ak chceš odporúčam ti ako posledné aktivovať QMB+ , a dať si Scramble misiu.
Hlavné rozdiely medzi Ultrou s AOC a IL2/AAA zistíš ak si daš test strelby na friendly bombers v QMB a budeš skušať páliť na velkú vzdialenosť.
No a hlavne pri štarte a ked budeš poškodený. |
|
|
|
WT_Flan |
Přidané 29-07-2009 23:32
|
Uživatel
|
Radsi rozbijet atom olova kladivem, nez zprovoznovat Upack. Se v tom teda jeste nejak porejpu...
|
|
|
|
Lekk |
Přidané 30-07-2009 11:10
|
Uživatel
|
Flane - popravdě to jediné je na tom hezké a jednoduché - zprovoznit to. Bohužel následné zapínání je apřepínání je pro mě kapku záhadou. Pokaždé když něco chci navíc tak se mi objeví "ale tohle je už zapnuto ve FULL modu - fakt to chceš zapnout i když ti to pak nepude?" - tahle věta mě vždycky odzbrojí a já si dám radši ne.
Pro ostatní - to že se ero chvějej je nejlépe vidět na minimálce..a jelikož jsou poznámky o neviditelných změnách směřované spíše ze strany LW je jasné, že tito pánové na minimálku moc nechodí - což je dle všech příruček správného pilota správně...ale pro chudáka ratistu nereálné
Ale ted vážně - ten Grifon za to fakt stojí a také jsou lépe provedeny rakety a jejich trajektorie. O výhodách FMB nemluvě. jediné co jsem opravdu nerad zjistil, že bug s viditelnou mixáží za erem je bohužel stále přítomen i v 1,7.
A rovněž mě docela štve, že si mě každej vychutná, páč to mají načítovaný těma 4,08 arkádama |
|
|