November 23 2024 15:19:32
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 9

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » IL-2: 1946 - Neoficiální Addony a MODy
 Vytisknout diskuzi
Nové stroje
Cracken
Takže, nevím jak kdo jiný, ale já používám Ultrapack 2.01. Mám funkční vrtulník - proto jsem musel udělat následující: Dát DiffFM do své hry, do adresáře "MODS", takže cesta je Il-2 Sturmovik 1946/Mods/DiffFM (v adresáři DiffFM je jeden soubor), dál v adresáři "MODS" mít "Sikorsky_HRS3_v1.0", takže cesta je IL-2 Sturmovik 1946/MODS/Sikorsky_HRS3_v1.0 (v adresáři "Sikorsky_HRS3_v1.0" jsou pak adresáře "3DO","Presents" a "Samples" + 6 dalších souborů.), a taky najít "air.ini", ta je u mě v Il-2 Sturmovik 1946/Files/com/maddox/il2/objects , tu jsem otevřel a přidal na konec (abych pak snadno mohl vrátit to, co jsem provedl) "HRS3 air.HRS3 1 NOINFO usa01 DESERT". Taky musím mít nejnovější buttons, které určují letové vlastnosti - ty jsou u mě IL-2 Sturmovik 1946/Files/gui/game Buttons jsem získal ze SAS, a musím mít ve hře jen jeden soubor tohoto typu. Kdyby jich bylo víc, bylo by zle. Toť vše.

Paulus
Tak znova!

1). Otevři soubor Sikorsky_HRS3_v1.0.rar v něm máš soubor Sikorsky_HRS3_v1.0, přesuň ho kamkoli na plochu tvého PC.
2). Otevři soubor Sikorsky_HRS3_v1.0. V něm vytvoř novou složku s názvem Files. Složka Sikorsky_HRS3_ v1.0 obsahuje 9 souborů a ty přesuň do nově vytvořené složky Files.
Do složky Files v souboru Sikorsky_HRS3_v1.0 přidáš složku com, upravenou dle bodu 3). a 4).
Dále do složky Files v souboru Sikorsky_HRS3_v1.0 přidáš složku i18n, upravenou dle bodu 5). a 6).
7). Zkopíruj soubor Sikorsky_HRS3_ v1.0 do JSGME a AKTIVUJ!
Mrknutí
V souboru Sikorsky_HRS3_v1.0.rar je ještě obsažena složka DIFFFM. Obsahuje jeden soubor. Ten můžeš přidat do nově vytvořené složky Files v souboru Sikorsky_HRS3_v1.0.
(DIFFFM MOD asi nainstalovaný nemáš, tak tam ten soubor přidej. Nic tim nezkazíš.)
Líp to vysvětlit neumím.
Úsměv
P.S.
Nová letadla si přidávám tímto způsobem přes JSGME. Pokud jsem z jakéhokoli důvodu nucen přeinstalovat IL2 jednoduše ta pak přidám veškeré vlastní inovace.

Upravil/a Paulus dne 18-08-2010 17:59
základna Loc: 49°43'52.703"N, 16°26'5.3"E

Cracken
No, v tom bych se taky ztratil. Šklebící se Zlatá instalace do adresáře MODS.

L382_Conan
von Pavel napsal:
Tak znova!

1). Otevři soubor Sikorsky_HRS3_v1.0.rar v něm máš soubor Sikorsky_HRS3_v1.0, přesuň ho kamkoli na plochu tvého PC.
2). Otevři soubor Sikorsky_HRS3_v1.0. V něm vytvoř novou složku s názvem Files. Složka Sikorsky_HRS3_ v1.0 obsahuje 9 souborů a ty přesuň do nově vytvořené složky Files.
Do složky Files v souboru Sikorsky_HRS3_v1.0 přidáš složku com, upravenou dle bodu 3). a 4).
Dále do složky Files v souboru Sikorsky_HRS3_v1.0 přidáš složku i18n, upravenou dle bodu 5). a 6).
7). Zkopíruj soubor Sikorsky_HRS3_ v1.0 do JSGME a AKTIVUJ!
Mrknutí
V souboru Sikorsky_HRS3_v1.0.rar je ještě obsažena složka DIFFFM. Obsahuje jeden soubor. Ten můžeš přidat do nově vytvořené složky Files v souboru Sikorsky_HRS3_v1.0.
(DIFFFM MOD asi nainstalovaný nemáš, tak tam ten soubor přidej. Nic tim nezkazíš.)
Líp to vysvětlit neumím.
Úsměv
P.S.
Nová letadla si přidávám tímto způsobem přes JSGME. Pokud jsem z jakéhokoli důvodu nucen přeinstalovat IL2 jednoduše ta pak přidám veškeré vlastní inovace.
,

Díky moc, konečně jsem pochopil. Já se to snažil nainstalovat přes MODS a současně JSGME.
Už vrčím!Cool

Pavel K
Von Pavel postnul link na Sikorskiho, tady je nová verze

[BETA] Sikorsky HRS-3 version 1.02

This is a helicopter MOD for IL2 Sturmovik (c).
SAS~Sani has managed to make a flight model that is very close to real. Not the total flight characteristics of a helicopter, I know but, considering the limitations of the simulator, it is the best helicopter flight model I've tried. I am a helicopter pilot so I know something about it.

Notes:

1). The Sikorsky HRS-3 MOD has an auto stability system that makes flying the helicopter easier.

2). The real Sikorsky S-55 has a clutch between the engine and the rotor gear box. The pilot could engage and disengage the rotors. We don´t have this function in Il2 so I put an Clutch system that disengages the rotors if your throttle is set below 10%.

3). The floats are for emergency water landings. They are activated using the "arrestor hook" key and can be used one time only.

4). The "cabin door" key only opens the main cargo door.

5). You have 3 view positions. Normal in the right side or the cabin, head out using "toggle seat position" key and co-pilot view using "toggle gunsight" key.

6). Auto-rotation flight has been achieved but not the flare manouver. I don´t know if "flare manouver" is the correct term in engish, I´m talking about the manouver to reduce speed and stop descent near the ground. So you may do a small landing run.

7). If you got a full cabin/ammo load you must reduce the fuel load. The sikorsky S-55 was a power limited helicopter (radial engine).

. AI has not yet learned how to fly helicopters.

9). If you use Quick Mission, try to start the flight on the ground/runway.

INSTALATION:

1). Open the Sikorsky_HRS3_v1.0.rar file

2). Put the Sikorsky_HRS3_v1.0 folder on your MODS folder

3). If you don´t have DiffFM MOD installed, put DiffFM folder on your MODS folder

4). Open your air.ini file and paste the next entry:

HRS3 air.HRS3 1 NOINFO usa01 DESERT

5). Enjoy it

Updates:

Update 1.01 - Aug 12, 2010

Asymmetric lift added. If you exceed the VNE (165kph) the helicopter will turn to the left. The shift will be more violent as the speed increases. To avoid it set speed below the VNE. (thanks Sani)

Update 1.02 - Aug 14, 2010

Vanishing parts problem solved, also some console errors have been corrected (thanks Loku)

DOWNLOAD
http://www.mediaf...6yazl5ho#2

A taky pár skinů od Highlandera 262. Screeny najdete tady

http://www.sas194...cseen.html

DOWNLOAD
http://www.mediaf...h1swwr6d8q

[img]http://img811.imageshack.us/img811/3268/33399155.jpg[/img] is not a valid Image.

ringlett
Pavel K napsal:

to co postnul Von Pavel je můj link na verzi 1.02 ...

L382_Conan
Cracken napsal:

Díky za pomoc, zkusil jsem to dle tvého návodu na čistém UP2.01 s HRS-3 version 1.02 (na externím disku), ale při načítání hry při 60% konec! Není tam ještě nějaká fintička?Naštvaný
Čau

Paulus
L382 napsal:
Cracken napsal:

Díky za pomoc, zkusil jsem to dle tvého návodu na čistém UP2.01 s HRS-3 version 1.02 (na externím disku), ale při načítání hry při 60% konec! Není tam ještě nějaká fintička?Naštvaný
Čau

Nemáš tam správnej "button"!
http://www.sas194...,97.0.html

Paulus
Taky potřebuju pomoc. Nemohu do Sikorskyho dostat skinySmutný

Stoupa
Do složky Skins udělej novou složku "HRS3"
Upravil/a Stoupa dne 19-08-2010 18:18

Paulus
Stoupa napsal:
Do složky Skins udělej novou složku "HRS3"

Jo to už jsem udělal. Těch nových 5 skinů s příponou xx.bmp se mi zobrazí, ale ten žlutej skin Skin_Template.psd se nezobrazí. Změnil jsem i příponu na .bmp, ale nepomohlo to.
Vyděšený

Stoupa
Ten *.psd neni skin ale template ...je to soubor pro Photoshop...obsahuje vrstvy díky kterým, je snadné udělat vlastní skin. Tzn. pokud si nechceš udělat vlastní skin v photoshopu (Gimpu) tak ho nepotřebuješ.

L382_Conan
von Pavel napsal:
L382 napsal:
Cracken napsal:

Čau

Mám tam Butt. 6.3.7 pro Offline a na 60% stále padá!!!!Vyděšený
Pro jistotu jsem vše odinstaloval a znovu nainstaloval(HRS3).

Topper-Czech
Co tam dát buttons pro online? Mrknutí

http://www.e-airport.wz.cz
L382_Conan
Topper-Czech napsal:
Co tam dát buttons pro online? Mrknutí

To jsem také zkusil, je to stejné.Smutný

olda Olde maly
Pro von Pavla: Otevři si to v Photoshopu. Potom Obraz->Režim->Převést na Indexovanou barvu->Sloučit vrstvy "ano" a Uložit jako BMP. To si pak šoupni do Skinů.

ringlett
L382 napsal:
von Pavel napsal:
L382 napsal:
Cracken napsal:

Čau

Mám tam Butt. 6.3.7 pro Offline a na 60% stále padá!!!!Vyděšený
Pro jistotu jsem vše odinstaloval a znovu nainstaloval(HRS3).

diff-Fm tam máš je ke stažení na SAS

Cracken
http://www.sas194...,22.0.html

Pavel K
ringlett napsal:
Pavel K napsal:

to co postnul Von Pavel je můj link na verzi 1.02 ...

Každopádně je to už jedno protože je verze 1.04

Update 1.03 - Aug 19, 2010
MDS carrier spawn problems solved (I think )

Update 1.04 - Aug 19, 2010
MDS carrier spawn problems solved (Sure)

DOWNLOAD

http://www.mediaf...8ah03clbt8

olda Olde maly
Asi počkám na verzi 1.14 Úsměv

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,026,933 návštěv