Rise of flight
|
3BAP_Bugs |
Přidané 22-07-2009 12:30
|
Uživatel
Příspěvek: 700
Založený: 19.12.05
|
WT_Horrido napsal:
Na http://riseofflig...
Na té stránce si zaregistruješ serial, získáš login na stránku (a do hry) a pak nakupuješ v obchodě.
BTW kdo už máte tu americkou verzi (evropská ještě není) máte u toho mapu?
Dík, potom ako som dopísal ten dotaz ma samozrejme ako posledná možnosť napadlo mrknúť sa na ofistránku. Našiel som to tam.
Skôr ma zaujíma ako je to s tými typmi albatros a n28 pre verziu z toho e-shopu. Je to dam ako základ, alebo doplnok, alebo vôbec?
WT_Horrido napsal:
Od pátku je pro americkou a evropskou verzi zdarma k dispozici Albatros D.Va a Nieuport 28.
Pýtam sa na základe tejto informácie, teda pokiaľ je ešte aktuálna. |
|
|
|
WT_Horrido |
Přidané 22-07-2009 13:38
|
Fusioner
Příspěvek: 10264
Založený: 30.09.05
|
Po registraci by měl být v americké verzi létatelný Spad, Fokker, Nieuport 28 a Albatros. Dokoupit se musí (může) Nieuport 17.
Ruská special verze ma Nieuporta 17 zadarmo, dokoupit se musí Nieuport 28 a Albatros.
Obyčejná ruská verze má jen Spada a Fokkera. Dokupit se musí Nieuport 17, 28 a Albatros.
Evropská verze by podle všeho měla být totožná s US verzí.
Pakárna...
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
|
|
|
3BAP_Bugs |
Přidané 22-07-2009 13:55
|
Uživatel
Příspěvek: 700
Založený: 19.12.05
|
No uvidíme, ako povedal ten slepý, čo išiel do kina na nemý film.
von Pavel, čo si tam mal ty?
Upravil/a 3BAP_Bugs dne 22-07-2009 14:05
|
|
|
|
MK_Paja |
Přidané 22-07-2009 14:05
|
Uživatel
Příspěvek: 941
Založený: 29.09.05
|
WT_Horrido napsal:
...Pakárna... Takže Horri má asi ruskou verzi |
|
|
|
WT_Horrido |
Přidané 22-07-2009 14:31
|
Fusioner
|
Ale zase mám odznáček!
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
|
|
|
j4ck41 |
Přidané 22-07-2009 14:49
|
Diskutující
Příspěvek: 2006
Založený: 09.02.06
|
hele tak me napadlo jestli byste se tak nejak nemohli podelit o to jak to vlastne online funguje ... je tam jedna velika mapa nebo tam jsou jenom oblasti ala Sturm, jsou mapy nejak datumove omezeny treba na leto 1917 apod.
jestli je dokupovani letadel nutnost nebo staci vydrzet na zakladnich typech nez vydaj masinu jakou chci a na ni se pak da litat porad? |
|
|
|
WT_Schmouddle |
Přidané 22-07-2009 15:09
|
Uživatel
Příspěvek: 1984
Založený: 02.10.05
|
Jackale, je to na hovno.
Jednotlivé mise, jak si je vybereš ze seznamu nebo postavíš. Funguje to jenom jako COOP ve Sturmu, DF s AI nebo online kampaně možná budou.
Jak se Horri vyjádřil jinde:
Sednout do chmelnice a letět. 10/10, 100%, pět hvězdiček z pěti.
Všechno ostatní, od dokumentace, přes UI, multiplayer a singl (DRM ani nepočítaje) naprostý, místy až katastrofalní, nedodělek. Nezhodnotitelné protože surová beta se nedá hodnotit.
Kupte si to, to polítání je naprosto výborný, lítá to jak skutečnej kus. Ale nečekejte kolem žádné zázraky. Nebo počkejte jestli to celé neumře na nedodělání...tak za dva, tři patche by to mohlo být lepší.
[img]http://forum.il2sturmovik.com/public/style_extra/team_icons/founder_gold_en.png[/img] is not a valid Image.
|
|
|
|
Paulus |
Přidané 22-07-2009 16:11
|
Diskutující
Příspěvek: 2291
Založený: 26.03.08
|
WT_Horrido napsal:
A jak je to veliké? Šlo by to případně kvalitně nascanovat?
Mám to naskenovaný.
Kam ti to mám poslat? |
|
|
|
j4ck41 |
Přidané 22-07-2009 16:16
|
Diskutující
|
Pavle nekam to uploadni pls ... ja bych si ji taky stahnul ... fur sicher |
|
|
|
Joe Tempest |
Přidané 22-07-2009 17:03
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 145
Založený: 22.07.09
|
WT_Horrido napsal:
Evropská verze by podle všeho měla být totožná s US verzí.
Pakárna...
Podle vyjádření Aerosoftu (evropský distributor RoF) na svých stránkách by měla být v této verzi i něco navíc oproti ostatním verzím, konkrétně:
"are included Albatros D.5, Fokker D.VII, DFW C.5, Brequet Bre.14, Nieuport Nie.17, Nieuport Nie.28, Spad S.13, Royal Air Factory SE.5".
Podle jejich oficiálního tiskového vyjádření by to mělo být tak, jak píše WT_Horrido:
http://www.aerosoft.com/forum_screens/RiF.pdf
Upravil/a Joe Tempest dne 22-07-2009 17:18
Na množství nehleďte!
|
|
|
|
Joe Tempest |
Přidané 22-07-2009 17:11
|
Rozkoukaný
|
Hledal jsem na tomto fóru návod návod, jak implementovat do RoF pedály PEDÁLY SAITEK Pro Flight Rudder Pedals. Jelikož jsem nic nenašel a očividně podobný problém nikdo nemá, zaregistroval jsem se a prosím vás o pomoc.
Mám joy Saitek ST290PRO, TrackIR4 a PEDÁLY SAITEK Pro Flight Rudder Pedals, joy i TracIR fungují bez problémů, ale pedály vůbec nemohu do simu dostat, přestože dám v settings "input"-map file-plane controls-yaw- zakliknu "change" a kopnu do pedálů a neustále mi to ukazuje "joy2_axis_T".
Zkoušel jsem také stáhnout "map file" od Michaela z SIMhq fóra:
http://simhq.com/...ost2750845, ale ten má jiný hardware, takže mi to nefunguje.
Můžete mi někdo prosím poradit?
Na množství nehleďte!
|
|
|
|
WT_Pedropan |
Přidané 22-07-2009 17:30
|
Uživatel
Příspěvek: 1006
|
Na to se vybodni, co ti to ukazuje. Zkousels, jestli to funguje? Ve Sturmovi se ti taky vsechno hlasi jako joy, jen to ma ruzna ID.
Takze joy2 v ROF by mohlo byt spravne, protoze jednicka bude asi ten klacik, ne? |
|
|
|
Joe Tempest |
Přidané 22-07-2009 17:41
|
Rozkoukaný
|
Neuvěřitelná alchymie je tohle nastavování. Spustil jsem to jednou, nefungovalo to, spustil jsem to na radu WT_Pedropana ještě jednou a už je to v pořádku. Díky.
Upravil/a Joe Tempest dne 22-07-2009 18:13
Na množství nehleďte!
|
|
|
|
j4ck41 |
Přidané 22-07-2009 18:25
|
Diskutující
|
jinak psal jsem dopoledne na highinthesky kratky mejl s jednoduchymi dotazy:
Dobrý den, chtěl bych se zeptat na následující věci:
- jedná se o americkou verzi hry, jejíž součástí je i mapa?
- kolik kusů máte ještě na skladě?
- v případě, že je hra momentálně vyprodaná kdy očekáváte další dodávku?
Děkuji
na ktery jsem obdrzel nasledujici odpoved:
Dobré odpoledne,
první parcel byl definitivně vyprodán minulý týden. Defacto za 3 dny byl parcel kompletně rozprodán. V současné době očekáváme na sklad další parcel, avšak ani tento se na skladě příliš dlouho nezdrží. V sočasnosti totiž evidujeme přísun objednávek každý den. Pokud máte vážný zájem o tento produkt z druhého parcelu - tedy v nejbližší možné době, doporučuji zadat objednávku ve virtuální prodejně. V opačném případě nelze garantovat, že zboží dodáme včas. Proudukt, který expedujeme obsahuje i mapovou dokumentaci.
S úctou a díky!
IMHO Krouza prodava americkou verzi, ale pokud je/bude pravda co pise aerosoft ohledne prodeje krabicovy verze a hlavne to ze downloading ROFu bude spusten na pocatku srpna, tak jak je prezentovano na webu, tak by asi bylo lepsi si jeste chvilku pockat na evropskou verzi a tu si pak stahnout/koupit nebot podle vseho by mela vyjit kazdou chvili
btw. S.E.5 a Pfalz D3 by meli prej bejt koncem cervence takze podle me je nepravdepodobny ze by v evropskyverzi bylo neco navic nez jsou ty 4 ted
Upravil/a j4ck41 dne 22-07-2009 18:28
|
|
|
|
WT_Flan |
Přidané 22-07-2009 18:35
|
Uživatel
Příspěvek: 1824
|
WT_Pedropan napsal:
Na to se vybodni, co ti to ukazuje. Zkousels, jestli to funguje? Ve Sturmovi se ti taky vsechno hlasi jako joy, jen to ma ruzna ID.
Takze joy2 v ROF by mohlo byt spravne, protoze jednicka bude asi ten klacik, ne?
Klacek je i ve Sturmu odsunut na druhe misto pokud zapojis dalsi ovladadlo a v RoF to plati taktez. Protoze ja plynovku mam jako joy1 a klacek jako joy2.
Se ti tam cpe joy2 osa T i kdyz pole vymazes pres "change" a "clear" ( ! ) a kopnes do pedalu ?
|
|
|
|
WT_Horrido |
Přidané 22-07-2009 19:02
|
Fusioner
|
von Pavel napsal:
WT_Horrido napsal:
A jak je to veliké? Šlo by to případně kvalitně nascanovat?
Mám to naskenovaný.
Kam ti to mám poslat?
Je to velké? Úschovna?
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
|
|
|
Hoper |
Přidané 22-07-2009 19:16
|
Fusioner
Příspěvek: 12091
Založený: 29.09.05
|
VGR_j4ck41 napsal:
jinak psal jsem dopoledne na highinthesky kratky mejl s jednoduchymi dotazy:
Dobrý den, chtěl bych se zeptat na následující věci:
- jedná se o americkou verzi hry, jejíž součástí je i mapa?
- kolik kusů máte ještě na skladě?
- v případě, že je hra momentálně vyprodaná kdy očekáváte další dodávku?
Děkuji
na ktery jsem obdrzel nasledujici odpoved:
Dobré odpoledne,
první parcel byl definitivně vyprodán minulý týden. Defacto za 3 dny byl parcel kompletně rozprodán. V současné době očekáváme na sklad další parcel, avšak ani tento se na skladě příliš dlouho nezdrží. V sočasnosti totiž evidujeme přísun objednávek každý den. Pokud máte vážný zájem o tento produkt z druhého parcelu - tedy v nejbližší možné době, doporučuji zadat objednávku ve virtuální prodejně. V opačném případě nelze garantovat, že zboží dodáme včas. Proudukt, který expedujeme obsahuje i mapovou dokumentaci.
S úctou a díky!
IMHO Krouza prodava americkou verzi, ale pokud je/bude pravda co pise aerosoft ohledne prodeje krabicovy verze a hlavne to ze downloading ROFu bude spusten na pocatku srpna, tak jak je prezentovano na webu, tak by asi bylo lepsi si jeste chvilku pockat na evropskou verzi a tu si pak stahnout/koupit nebot podle vseho by mela vyjit kazdou chvili
btw. S.E.5 a Pfalz D3 by meli prej bejt koncem cervence takze podle me je nepravdepodobny ze by v evropskyverzi bylo neco navic nez jsou ty 4 ted
na modelářských výstavách jsem vídal důvěryhodné pány prodávat starší modely (krabičky)
měli udělanou plachtu, na které byl seznam prodávaných modelů a u nich ceny
dost z těch modelů už měli přeškrtaných, že už nejsou k mání
jak jsem se ale dozvěděl z kuolárů, dost z těch položek na seznamu bylo potěmkinovýmivesnicemi aby to navnadilo zájemce o "poslední zboží", o které je děsný zájem. Díky tomu se mohla nasadit i vyšší cena.....
(jakou si Krouza nestydí nasadit i u svých děsně dobře prodávaných produktů :)) )
je to úžasný obchodník...
je zvláštní, že když má takový odbyt, je u něj možné, že nedokáže garantovat dodání produktu včas
asi se to tak dobře neprodává, když na sklad nebere
nebo jak to vlastně je ?
ježiš jak mne ty jeho kecy dycky rozhodí :)))
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.
[samurajský pohled na zajetí]
|
|
|
|
WT_Horrido |
Přidané 22-07-2009 19:31
|
Fusioner
|
Stejně je ta čeština smutně chudá co? Ani výraz pro balík nemáme a musíme tomu říkat parcel, zaručit se nemůžeme musíme garantovat a z výrobku je produkt.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
|
|
|
WT_Schmouddle |
Přidané 22-07-2009 20:50
|
Uživatel
Příspěvek: 1984
Založený: 02.10.05
|
Horry ty vůbec nejsi frikulín, musíš customerovi fokusovat benefity, jinak salesneš úplnej shit.
[img]http://forum.il2sturmovik.com/public/style_extra/team_icons/founder_gold_en.png[/img] is not a valid Image.
|
|
|
|
WT_Flan |
Přidané 22-07-2009 22:29
|
Uživatel
Příspěvek: 1824
|
Pozor, stejne tak nelze s dodavkou z tohodle kseftu cekat, ze tam bude mapa, ale mapova dokumentace ! Jedna se zrejme o dalsi verzi RoF !
Radsi jsem ty slinty o tomhle fokusovanem benefitu zdeletoval na screenu
|
|
|