November 21 2024 23:04:30
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 10

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » IL-2: 1946 - Letadla - technické a taktické informace
 Vytisknout diskuzi
Kde je "RESPEKT" ?
3BAP_Cassius Chaerea
Pedropana, jak řikám nech si řeči a poď to dokázat.Úsměv

WT_Horrido
Nevím, Cassiusa jsem potkal jen jednou, shodou okolností ve Šturmu a ja jsem měl 109F-2. Něco pravda utržil, ale jinak spadl uplně sám když nezvládl pilotáž, ja bych se ho Pedro nebál. Šklebící se
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

3BAP_Cassius Chaerea
Myslím, že omílání staré pravdy, kterou zná snad každý, je úplně zbytečné. Sand všichni víme, že je Bf rychlejší a tudíž drží iniciativu v souboji a že když to Bf neposere tak díky své rychlosti nemá proti němu nikdo pomalejší šanci. To jest nemá proti němu šanci I-153, I-16, Lagg-3. Jak-1 a jedinej kdoho tedy teoreticky může sestřelit je Mig-3 vy výšce nad 4 km.
Ale Podro kua sami to tu furt opakujete šturmovik, neni realita. Tady čajky točí a nenastavují prdel befkám. Bojíš se snad v Bf Migu-3? Ne samozřejmě, že ne protože šance že potkáš člověka co to v něm umí a co tě zaskočí je minimální. A teorie o nezranitelnosti Bf v souboji s tisícema I-153 má ve šturmoviku trhliny jak prase. Tak pro tu prdel poď se osobně ukázat proti dvojici čajek, které nemají šanci, když neni pilot Bf blbej...

WT_Pedropan
3BAP_Cassius Chaerea napsal:
Pedropana, jak řikám nech si řeči a poď to dokázat.Úsměv

Asi nerozumis psanemu slovu. Tak jeste jednou:
1. Jsem pidlovokej a neumim strilet. A o to tu pujde.
2. S Befkem to neumim, protoze s nim nelitam.
3. Ale vim, jak s Befkem umi litat lidi jako treba Red, Kyza, Turbina, Jp a vubec tahle smecka. Kdo lita jinak, lita blbe.
4. Je-li ve Sturmovi alespon trochu reality, musi to dopadnout tak, jak pisu.
5. Jestli to Anton prosere, tak ne proto, ze je Befko horsi, ale proto, ze neco sprasi.
6. Pripoustim, ze pro F2 je to podstatne obtiznejsi...

Takze tvoje vyzva na tanecek je nesmyslna. Nebudu svoji kopytnatosti prihazovat na vahu argumentu, ze Cajka je rovnocenny protivnik Befku.

http://www.wtigers.org/
3BAP_Cassius Chaerea
WT_Pedropan napsal:
Takze tvoje vyzva na tanecek je nesmyslna. Nebudu svoji kopytnatosti prihazovat na vahu argumentu, ze Cajka je rovnocenny protivnik Befku.
Ukaž mi toho vola kdo to tu tvrdí? A nedej bože to chce dokázat v souboji 1xBf-109Fvs2xI-153

Já chci jenom vidět tu "pravdu", že když neni pilot Bf blbej sestřelí dvě čajky do 15 minut a aby se neřeklo, nabízím tedy závěrečný souboj místo Pedropanovi, komukoli z WT, kdo se přihlásí, aby ukázal Pedropanovu pravdu v "praxi".
Upravil/a 3BAP_Cassius Chaerea dne 22-09-2009 13:11

3IAP_Sasa
Ježiš už zase Cassi. Rok si ten klacek nedržel, startovat ani neumíš a ještě tady chceš někoho vyučovat Šklebící seŠklebící se

Čajka je samozřejmě načítovaná jako každý spojenecký éro, protože Oleg je Rus. TO JE PŘECE JASNÝ. Si budeš honit ego na nebohým podmotorovaným befku, který má chudák tak citlivej motor, že nemůže ani pořádně přidat plyn.

Teď vážně. Pokud někdo z vás tady kolektivu dokáže pravidelně sestřelovat čajky, které o vás vědí tak jste kura dost dobrý kořeni. Až mi to někdo ukáže na tracku tak přestanu lítat, protože mě se to až na výjimky ještě nepovedlo.

3BAP_Bugs
Ja teda v tejto fáze na tému čajka vs befko asi toľko:

HOWGH!

Cool

http://3iap.org
1stCL_Wedge
3BAP_Bugs napsal:

HOWGH!

Cool

Ještě nééé, ještě aspoň do 15:30, plííís!Cool
Šklebící se

3IAP_Sasa
3BAP_Bugs napsal:

HOWGH!

Cool

tebe to jako nebaví????Vyděšený

Merten
Ééééééštěěěěě CoolCoolCoolŠklebící se

MK_KaiN
No, viděl jsem Kocoura na AH dát během cca 20 minut 3 čajky a 2 migy. A žádný BnZ. A taky jsem viděl Reda dát 3 lavočky v souboji tři na jednoho. Heč Úsměv

WT_Pedropan
MK_KaiN napsal:
No, viděl jsem Kocoura na AH dát během cca 20 minut 3 čajky a 2 migy. A žádný BnZ. A taky jsem viděl Reda dát 3 lavočky v souboji tři na jednoho. Heč Úsměv

Klokane, tohle nekteri jedinci povazuji za propagandu. Predevsim ti, co tyhle doby nepamatuji...

http://www.wtigers.org/
Jp-
no nevim edíka múžeš dodones čas od času vidět v akci ,kdo občas lítá na ruskejch masomlejn serverech by o tom moch vyprávět Vyděšený

WT_Slava
MK_KaiN napsal:

Co si pamatuju, tak Kocour, Redák nebo Kyza potvrzovali to co tu jinými slovy napsal Pedropan a to co platilo i ve skutečnosti - je ti houby platný, že lítáš jako pámbu, když netrefíš vrata od stodoly. Tihle, když vystřelili, tak se na 90% trefili. A jak známo se zkripleným protivníkem je poloviční práce. A kuličkám je naprosto jedno, jaké taškařice předvádí protivník.

Mimochodem: kde je Anton?

Jp-
mrtvej včera ho sejmula čajka

3IAP_Sasa
Jp- napsal:

Šklebící seŠklebící seŠklebící seŠklebící seŠklebící se

3BAP_Cassius Chaerea
Já sem viděl jednu čajku dát na coop válce za 10 minut pilotované 3xBf a 1x štuku, ale tyhle řečičky stařiků nad hrobem, spomínajících na staré dobré časy, se hoděj tak pro vnoučata.
Místo řečí, by se mohl někdo z vážených WT uráčit si to osobně zkusit a po dlouhý době protáhnout kosti a zavzpomínat si při šturmoviku.

313_Vity
Jp- napsal:

jj!Já bych ho sejmul v Ishaku,ale došli mi gule do Shvaku :-( a musím se pochválit,že sem s ním docela vyjebal :-D když na mě padal z výšky ja chvili počkal a pak do výkrutu a byl sem za ním Cool par s kulometku dostal... jóóó Ishak je best.... Mrknutí

MK_KaiN
Jednou jsem taky viděl 5 či 6 WT v cobrách jak potkali 5 MK v befkách u modrýho letiště. O 5 minut později rylo 5 či 6 WT hlínu Šklebící se

1stCL_Fajlow
k hlavní otázce tohohle vlákna, tedy "kde je RESPEKT", lze u místních pisálků typu Cassius konstatovat, že respekt u něho není nikde Šklebící se
Upravil/a 1stCL_Fajlow dne 22-09-2009 16:58

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,010,222 návštěv