Samozrejme ze vecna a adresna kritika musi byt.O tom niet pochyb.Ale to ako sa niektori jedinci spravaju na ofiko fore by rozladilo aj najvacsieho flegmatika.Pretoze ak si sebestredny typek s patentom na rozum mysli,ze s nim budu developeri diskutovat ako so seberovnym,je smiesna predstava.A to tych ludi zere najviac.Ze niesu dostatocne v strede pozornosti a jedinou cestu vidia v tom,ze prudia na fore a donekonecna argumentuju o tych istych veciach,najlepsie v 10 vlaknach naraz.
Trimina osi v BoSe?
To je mi novinka, pokial nezahrnas pod "trimi" az jedinu os, ktorou je nastavitelny stabilizator na 109. A pokial si spravne pamatam, je vyjadrenie devteamu, ze inak to nebude.
Upravil/a 606_JuLB dne 31-07-2014 10:48
No, možná se pletu, ale měl jsem včera pocit, že mi v lavině i jaku trimy fungují (a nejen proto, že je jejich pohyb animován v kabině). Fakt je, že jsem to netestoval moc důkladně. Pokud si dobře vzpomínám, jsou na tlačítku RCtrl+kurzor resp. LCtrl+y resp. x.
A jak se tedy dají nastavit na ty osy? Mně to tuto možnost nenabízí (možná to ale jen nevidí mojí home made trimovací periferii.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
Samozrejme ze vecna a adresna kritika musi byt.O tom niet pochyb.Ale to ako sa niektori jedinci spravaju na ofiko fore by rozladilo aj najvacsieho flegmatika.Pretoze ak si sebestredny typek s patentom na rozum mysli,ze s nim budu developeri diskutovat ako so seberovnym,je smiesna predstava.A to tych ludi zere najviac.Ze niesu dostatocne v strede pozornosti a jedinou cestu vidia v tom,ze prudia na fore a donekonecna argumentuju o tych istych veciach,najlepsie v 10 vlaknach naraz.
Přesné.
Ale zase když má člověk dost nadhledu, aby se na tyto sebestředné týpky vybodl, může z různých fór získat docela slušnou zpětnou vazbu. Jen se nesmí nechat vtáhnout do neplodných debat. Dá se to trénovat, po nějaké době se to člověk docela slušně naučí :-)
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
No, možná se pletu, ale měl jsem včera pocit, že mi v lavině i jaku trimy fungují (a nejen proto, že je jejich pohyb animován v kabině). Fakt je, že jsem to netestoval moc důkladně. Pokud si dobře vzpomínám, jsou na tlačítku RCtrl+kurzor resp. LCtrl+y resp. x.
A jak se tedy dají nastavit na ty osy? Mně to tuto možnost nenabízí (možná to ale jen nevidí mojí home made trimovací periferii.
Cibul, trimi su, ale iba na tlacitka, vid moj predosli post.
Neletám v ruských bednách, kola v Mezkovi mám na čudly. Ale mám dojem, že jsem trimy na rusách nastavoval na trim točítka na G940. Nebo ne? Juknu na to.
Neletám v ruských bednách, kola v Mezkovi mám na čudly. Ale mám dojem, že jsem trimy na rusách nastavoval na trim točítka na G940. Nebo ne? Juknu na to.
U německých letadel mám brzdy též na osách - levá a pravá noha, funguje to skvěle. Ale trimy to nebere. JuLB má asi bohužel pravdu. Mrkni, dík.
nemám Quadrant, ale doma dělaný trim box ze starého joye. Ale jestli to funguje na Quadrantu, mělo by to fungovat i na něm, ne? (asi zkusím nějaké mapovací prográmky, jsem na to kolečka dost zvyklý).
jj, zkoušel. Tohle je standardně u všech trimů nutné.
Překvapuje mne spíš, že to Bierglassovi na Quadrantu běhá. Na fórech jsem zatím jen našel, že to běhat nemá ;-) (viz JuL.
No na to že to kde komu jede jinak jsem si rychle zvykl! Ostatně je to asi tím že se to rve z jedné verze na dvě další (vývojářská, testerská a ta naše držhubská). Ještě to může být instalací a možným nezapojeným, nebo v chybně jdoucím trim boxem. Ostatně je to jen PC ne.
Omlouvám se, že to sem asi peru znovu, ale tohle by myslím nemělo zapadnout.
Upravil/a 310_cibule dne 31-07-2014 13:20
Trimy už opravdu fungují. KONEČNĚ! Na osy to nelze, jen klávesami. Německá letadla lze trimovat jen podélně, ruská ve všech směrech. Klávesy je nutné zadat, je to předělané a žádné defaultní nejsou.
Áno, sú tam. Mne je v podstate putna či sú na klávesiach alebo na osiach, hlavne že fungujú. Polietanie s ruskými strojmi je teraz jednoducho krása. Hm, celkovo je to krása. Jediná mašina, ktorej neviem prísť na chuť, je Bf-109G-2.
Áno, sú tam. Mne je v podstate putna či sú na klávesiach alebo na osiach, hlavne že fungujú. Polietanie s ruskými strojmi je teraz jednoducho krása. Hm, celkovo je to krása. Jediná mašina, ktorej neviem prísť na chuť, je Bf-109G-2.
To je zvláštní, já G2 preferuju i před 190kou. Ale může to být tím, že jsem z CloDu prostě zvyklej dívat se na svět z Bfka. No a poslední čas si hodně užívám Jaka. Jak je prostě takovej milášek. Úplně se mi vždy orosí čelo při představě, že až jednou bude Jak 3, třeba se ze mě stane červenej
Zak na ofiko fore napisal> I can only tell that there's some movement in the certain corners of the studio, which may be a sign of some unplanned work at FW 190. It doesn't necessarily mean any evolution of the Zee Bar, but it it surely should give hope to those eager to see its windscreen changed. We'll see.
takze uz nieco hobluju v kutiku vyvojarskej dielne.Pravdepodobne novy ram na fokusa
btw k tomu trimovaniu> me109 ma nastavenie vyskovky odkedy vysiel - tusim december2013.Sovietske stroje maju trim uz snad viac ako dva mesiace,ked nie dlhsie.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.