January 10 2025 11:53:38
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 2

· Piloti on-line: 1
AB1Richard

· Registrovaní piloti: 2,752
· Nejnovější pilot: 312Mates
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » Rise of flight (letový bojový simulátor z období první světové války) » Rise of flight - diskuse
 Vytisknout diskuzi
Rise of Flight - diskuse o simulátoru z období první světové války
j4ck41
urcite to zadnou MUSIS veci nesmrdi - aspon z my strany

proste udelat volnou bandu ktera kdyz se sejde tak leti spolu, kdyz se nesejde tak solo

EDIT: Novotnaku jenom info, oni jeste ani nedali info o tom kdy by to chteli pustit ... muze se stat ze to jeste klidne par mesicu potrva
Upravil/a j4ck41 dne 27-09-2011 19:52

LEON
Taková skupina tvořená z více IL-2 letek pro lety v ROF už ale existuje, ne? Nebo LM už další nepřibírají?

https://www.rcfree.eu
1stCL_Novotny
Jenže to jsou zapráskaní žabožrouti roubovaný anglickým sucharem.Šklebící seVyděšený

1stCL_Novotny
Šakalíto dáme řeč až nebudu v pakárně, ale doma. Momentálně mi jen není jasné kdy nás pustí z toho mostu vůbec domu. Šmejdi jedni. Smutný

ZVP_Iceman
1stCL Novotny napsal:
Jenže to jsou zapráskaní žabožrouti roubovaný anglickým sucharem.Šklebící seVyděšený

Já ti dám žabožrouta, počkej, až Tě někde počkám v tom Tvým načítovaným F-ku.... Vyděšený

1stCL_Novotny
O co de Icei?? Úsměv Dyk ty jsi ten roubovanej anglickej suchar!Šklebící seŠklebící seŠklebící se
Upravil/a 1stCL_Novotny dne 28-09-2011 19:18

durynnkx
Ahoj vespolek. Prosím o radu. Po pár měsících jsem zalítal ROF a opakovaně se stává, že po cca 15min letu v kariéře Rof spadne: "Program ROF.exe přestal pracovat". Dřív to nedělalo. Zkusil jsem přeskočit misi a letět další, ale opakuje se to pořád.. Vím, že mám slabé PC (Intel Dual Core E8400 3GHz, GTS 8800 512MB, 4GB RAM, zdroj 500W, Windows Vista 32bit) - to jsem aspoň zčásti pořešil stažením grafického nastavení, takže to není sice úplně plynulé, ale jakžtakž se s tím dá lítat. Nerozumím ale tomu, proč to po nějaké době padá.. Že by přehřívání grafiky? Nejsem PC guru, jen prostý uživatel, tak prosím o shovívavost. Poradíte?

BP_Tyrl
http://riseofflig...45&t=23254

Zhruba v polovině stránky, máš adresu na torrent. Stáhni nově celou opatchovanou hru a nově nainstaluj.
Řeší to dost problémů, právě s padáním a cukáním.

Tandler
A nestaří to jenom skrz uprage na začátku? Podle mě to má takhle fungovat. Navíc, když se člověk na začátku přihlásí do hry on-line to na něho zařve, že nemá poslední verzi a vyhodí ho to.

FK_Rudiger
Mi to hází stejnou hlášku akorát ne po 15 min. ale když přejdu z online na kariéru anebo když v kariéře měním pilota.Řeším to vypnutím a zapnutím hry,pak je to v poho

WT_Horrido
S největší pravděpodobností jde o to že systém neuvolní dostatek paměti.
Pak padá buď exe nebo s hláškou že ROF nemohl něco načíst (většinou to nahlásí nějaký skin).
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

durynnkx
WT_Horrido napsal:
S největší pravděpodobností jde o to že systém neuvolní dostatek paměti.
Pak padá buď exe nebo s hláškou že ROF nemohl něco načíst (většinou to nahlásí nějaký skin).
Matně si vzpomínám, že hláška o nenačtení skinu se taky asi dvakrát objevila, po odkliknutí jela hra ještě chvíli dál, až pak bylo .exe.. Dá se s tím něco dělat nebo pomůže reinstal jak píše Tyrl?

WT_Horrido
No ale teď vidím že máš Visty, tam by s tím neměl být problém, to je záležitost Windows XP
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

BP_Tyrl
Jde o to, že když si nahraješ základní hru a pak postupně opatchuješ, tak se ti tam přepisuje spoustavěcí a zvolna vzniká chaos. Kdežto kompletně stažená poslední či předposlední verze by měla být odladěná, bez zbytečných slepých uliček.
Je to už vyskoušeno od více lidí, kterým se nehratelná hra celkem svižně rozjela.

LEON
Potvrzuji Tyrlova slova, mně také pomohla stažená ,,aktuálnější" verze, než dolepování starší verze novějšími updaty, když jsem měl problémy s padáním hry.

https://www.rcfree.eu
durynnkx
BP_Tyrl napsal:
Jde o to, že když si nahraješ základní hru a pak postupně opatchuješ, tak se ti tam přepisuje spoustavěcí a zvolna vzniká chaos. Kdežto kompletně stažená poslední či předposlední verze by měla být odladěná, bez zbytečných slepých uliček.
Je to už vyskoušeno od více lidí, kterým se nehratelná hra celkem svižně rozjela.
Díky za radu, až budu u létacího PC, vyzkouším a dám vědět, jak jsem dopadl..

durynnkx
durynnkx napsal:
BP_Tyrl napsal:
Díky za radu, až budu u létacího PC, vyzkouším a dám vědět, jak jsem dopadl..
Tak to pomohlo, hra už nepadá, já pořád jo Úsměv díky za pomoc

313_123
jak na to:
jelikož mám svátek zítra/pozítří za rok ???

volala mě tchýně zda dva indiánky + žel. dort - víte rači nic
mám (já ty germány nemám tak rád)
po návratu dom
dva albatrosy a pfalce ( báh ví jak se to píše)
jdu si prubnout kariéru za fuj národ Úsměv

Cool Cool Cool

ps: miluji svou ženu Mrknutí

WT_Horrido
Tvoje žena ti kupuje německá letadla? Má výborný vkus. Úsměv
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

WT_Flan
A jeji vkus je dokonce fenomenalni jestli k tomu pouziva i vlastni kartu s vlastnim uctem !

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

01-01-2025 10:10
Štěstí, zdraví, spokojenost a mnoho potěšení duchovních i tělesných, přeju všem!

24-12-2024 12:49
vesele vanoce a štastny novy rok vam všem

24-12-2024 11:15
Pohodové Vánoce a šťastný nový rok přejí Vencourovi

08-12-2024 13:02
Vypadá to, že Nvidia definitivně ruší GeForce Experience. Už se mi aktualizuje na Nvidia App.

06-12-2024 19:02
Viděl jsem jen prvních 8 sekund videa. Stačilo mi.

04-12-2024 13:31
Vlastně jako by miliony mozkových buněk vykřikly hrůzou a náhle utichly.

04-12-2024 12:50

03-12-2024 15:48
Zase po letech jsem zaskočil a tak vás všechny zdravím...borci Mrknutí

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

36,171,969 návštěv