January 10 2025 16:15:18
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 2

· Piloti on-line: 2
CSW_Rannisokol, Leroy

· Registrovaní piloti: 2,752
· Nejnovější pilot: 312Mates
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » Rise of flight (letový bojový simulátor z období první světové války) » Rise of flight - diskuse
 Vytisknout diskuzi
Rise of Flight - diskuse o simulátoru z období první světové války
1stCL_Novotny
WT_Horrido napsal:
Sepišme petici!

Ostrou petici!

A tu petici levotočivou(orientovanou doleva) nebo pravatočivou(orientovanou doprava)!? Víš jen pro klid duše, aby pak nemohl Vilda zas řvát že jen rejem!!Mrknutí
Upravil/a 1stCL_Novotny dne 18-08-2011 11:23

Vilik
Vidiš. Měl sis tam nechat ty lístečky. To by bylo korektnější. Ale zas by to nebylo tak do očí bijící ty exhibicionisto.Úsměv

1stCL_Fucida
310_Pip napsal:
uprimne receno Vilik ma pravdu... malo originality projevil Sakal, ale skinem jako celkem, svastika ma jen provokovat a Vilik na to skocil Zamračený
Sakale myslel sem si, ze mas na vic, a Horrido vlastne taky, neva hlavne ze se Vam skin libi (me ne i kdyz samotne provedeni skinu je hezky)...

P.S. ta pica by opravdu byla originalnejsi Mrknutí

Já s tímhle názorem celkem souhlasím. Za první světové války neměla swastika nikterak negativní podtext. Byl to prostě symbol čehosi řekněme mýtického, ale ne zlého. Na historických skinech ji beru jako naprostou samozřejmost, ba dokonce nutnost, protože bez ní jednoduše nejsou ty dané konkrétní skiny prvoválečných letadel historické.

Jenže za druhé světové války nabral tento symbol poněkud obludnější rozměry. Ani v kontextu této doby ale samozřejmě nemám nejmenší problém s její prezentací coby historického symbolu a naopak, vadilo by mi, kdyby nebyla tam, kde by býti měla. Ostatně kdyby na mém krásném kovovém Ritterkreuzu Hakenkreuz nebyl, tak by se mi ani "nelíbil".

Neumím si ale představit, že bych tento symbol (v současnosti chápaný jako symbol čistého zla) použil jako svůj osobní znak. Osobní znak/symbol současného člověka nedokážu považovat za historický prvek daného skinu, nýbrž za prvek současný. Možná v nějakém hypotetickém případě, kdy by někdo použil na letadlo například starý rodinný erb, jehož součástí by swastika byla - pak ano. Ale sama o sobě prostě ne. Osobní znak považuji za něco, co by měl být člověk ochotný nechat na sebe třeba i vytetovat a to dnes, ne před 90ti roky.
Na druhou stranu je mi naprosto jasné, že Šakalíto je sice známej a nenapravitelnej provokatér, ale že to za propagaci extrémismu rozhodně nepovažuje. Takže narozdíl od Vilíka mě to extra nepobuřuje. V nedemokratické 1stCL bych to ale nepovolil Úsměv

PS: a teď sem můžete vložit fotky vedle hrobu Waltera Nowotnyho, nebo jak se promenáduju s Ritterkreuzem v běžné košily před dorostem Šklebící se
Upravil/a 1stCL_Fucida dne 18-08-2011 11:32
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

j4ck41
Vilik napsal:
Vidiš. Měl sis tam nechat ty lístečky. To by bylo korektnější. Ale zas by to nebylo tak do očí bijící ty exhibicionisto.Úsměv

a proc bych je tam mel nechavat, kdyz se me nelibi? jenom kvuli tomu aby tobe nevadilo, ze to na svym kompu mam? mno panacku, to mas o sobe docela velky mineni ... a ty me rikas exhibicionisto ... docela sila, mladej

btw. uz hledas nekoho na preklad?

WT_Horrido
Začínám pochybovat jestli jsem udělal dobře když jsem koupil licenci na otevření téhle restaurace u nás...

3.bp.blogspot.com/_uakO1E6nSCY/THFhVKxb5PI/AAAAAAAAAzo/lthWtm_bvlg/s1600/Hitler-in-Asia-.jpg

Šklebící se
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

1stCL_Fucida
Myslím, že budeš mít zajištěnou velmi dobrou propagaci téhle restaurace zdarma Úsměv Co, nebo koho, tam asi vařej Úsměv

j4ck41
1stCL_Fucida napsal:.... Osobní znak považuji za něco, co by měl být člověk ochotný nechat na sebe třeba i vytetovat a to dnes, ne před 90ti roky.
Na druhou stranu je mi naprosto jasné, že Šakalíto je sice známej a nenapravitelnej provokatér, ale že to za propagaci extrémismu rozhodně nepovažuje. ...

jee, to je sranda ze jsi zminil to tetovani

co jsem nasel v tomhle vlakne ze 24.08.2006

j4ck41 napsal:
Opitz napsal:
tomiczech napsal:
1stCL_Fajlow napsal:
Schválně se zeptej toho člověka, co si chtěl vytetovat hákovej kříž na sebe, viz. diskuze "Skinheads" , jakej názor má na avatary s německejma hadrama

jenom upozorneni. chtel jsem swastiku. Hakenkreuz neboli hakovy kriz je nemecky nazev pro tento symbol. Bohuzel pod slovem hakovy kriz si v dnesni dobe kazdej predstavi jen symbol pouzivanej Treti risi.

podivej... v Indii mozna berou svastiku jako hinduisticky nabozensky symbol, kterym jsou pomalovany chramy, domy, deky, lidska tela a cela a kdo vi co jeste, ale pochop jednu vec...

tento symbol je predevsim symbolem Arijske identity... rozumej - ciste, vyvolene rasy.

tento symbol nasli ruzne po celem svete, ale dulezite pro nas je to, ze tento symbol nakonec adoptovali nemecti naciste a to proto, aby se tim symbolicky prihlasili k ciste, arijske rase, coby k davnym predkum a zakladatelum cisteho, nadrazeneho a vyvolene germanskeho naroda, ktery diky temto dispozicim ma ovladnout minimalne celou Evropu.
Tito predkove meli vtrhnout pred davnymi veky z Indie do Evropy, meli to byt bili lide nordickeho typu.

Samotny Hitler ve Mein Kampfu pise, ze svastika je na nemecke vlajce proto, aby symbolicky odkazovala na boj arijske rasy, ktery je ve svem dusledku antisemitsky.

Od konce druhe svetove kazdy Evropan nebo lepe receno Zapadan vi, ze svastika je NACISTICKY SYMBOL. Tento symbol je tabu. Co tento symbol pripomina vi nejen neonacek, ale i Zid, i Cech, i Anglican i Rus.

bud rad, ze sis to na sve telo nevytetoval...

no o tom, ze swastika je predevsim symbol Arijske identity bychom mohli vest dlouhou, plodnou diskuzi ve ktere bychom mohli zabloudit az do staroveku kdy swastika byla uzivana starymi Rimany, stejne tak by se mohlo docela dobre pochybovat o tom, zda Zidi jsou Arijci kdyz swastiku tez pouzivali nebo proc swastiku jako symbol Arijske rasy pouzivala Coca-Cola Comp. v reklame ale nakonec bysme se stejne nepresvedcili.
o tom proc byla nakonec Hitlerem prijata swastika jako znak NSDAP jsem cetl nekolik verzi. osobne se nedomnivam, ze zrovna Mein Kampf je nejduveryhodnejsi zdroj. ja ho spise povazuji za politicke dilo, ktere melo primarne za ukol znovu pozvednout stranu po nepodarenym mnichovskym puci v roce 1923 takze v nem spise najdu propagandu a populizmus nez nejaka fakta - i kdyz priznavam, ze se mi to nikdy nepodarilo precist az do konce. btw. vedel bys v jaky kapitole o tom psal?

jinak hned v prvnim prispevku kdy jsem se zminil o tom napadu s kerkou jsem psal ze jsem rad, ze jsem to nakonec neudelal. protoze presto ze NACISTICKYM SYMBOLEM je cerna pravotociva swastika sklonena v bilem kruhu na cervenem pozadi (zjednodusene muzeme za nazi symbol povazovat vsechny cerny pravotocivy swastiky) tak dvacetilety pusobeni tohoto symbolu jako symbolu Treti rise odnesli swastiky jaky s tim nemaj co delat (napr. ta modra swastika co meli Finove - to by fakt mel byt znak stesti i kdyz tomu Hiltos neveri, tak i swastiky jaky jsou toceny na druhou stranu). jednou to ma 4 vetve jaky jsou v pulce zalomeny tak to je nazi symbol a lidi to nerozlisujou - at uz se jedna o zastance demokracie, antinazi nebo nazi.
a proto nejsem nijak prekvapenej kdyz ve vejtahu vidam nejakym antinazi namalovanou a pak s gustem preskrtnutou oranzovou levotocivou swastiku a akorat si pomyslim neco o lidsky blbosti

1stCL_Fucida
No vidíš, nenechals Šklebící se

Merten
To je ale zvláštní stačí jeden ignorant a jak to vlákno hnedka ožije Šklebící seŠklebící se

j4ck41
1stCL_Fucida napsal:
No vidíš, nenechals Šklebící se

nenechal ... protoze by me nebavilo se furt dohadovat s pitomcema typu Vilik a spol. Vyděšený - i kdyz tihle volove by to ani nevedeli ze ji mam (na druhou stranu je pravda ze jsem pred casem premejslel o vytetovani krevni skupiny na leve podpazdi a ) ciste provokace - ale neverim ze by rada lidi vubec vedela o co jde; b ) pro pripad urazu/autonehody apod. by se to mohlo hodit) ... ale zase to ukazuje ze se swastikou jako osobnim symbolem nemam absolutne zadny problem

jo ale kdybychom zili v Litve ... to by byla jina

http://www.czechf...ctvim.html
Upravil/a j4ck41 dne 18-08-2011 12:41

Merten
A můžu mít tento skin na Gothě?Přeci jen bych nerad naštval ať už zástupe konzerváren a nebo Vilíkovi hodně vzdálené příbuzné jež chytají a bez slitování je zabijí a nacpou do útrob plechovek. Vyděšený

http://imageshack...74629.png/

martinek01
[img][/img]http://www.google.cz/imgres?q=Spad+VII+escadrille+spa+124&um=1&hl=cs&sa=N&biw=1920&bih=865&tbm=isch&tbnid=vkLcehh6Dxd0VM:&imgrefurl=http://www.fun-modellbau.de/ww1-datenbank/France/Esc124.htm&docid=OCxgBvkOVjj2HM&w=650&h=800&ei=k_BMTqvoKePl4QTK66jpBw&zoom=1&iact=rc&dur=364&page=1&tbnh=127&tbnw=104&start=0&ndsp=53&ved=1t:429,r:8,s:0&tx=43&ty=75

Vilik
Ty vole. To nemá s markingem co měl Voss nic společnýho.
Prostě jak řikám... Někde sis to našel v knížečce a řek sis "hele háken! tak ten tam chci taky!" Prostě jak malej jarda.Šklebící se
...
A tohle je korektní
http://riseofflight.com/forum/viewtopic.php?f=112&t=21065
Upravil/a Vilik dne 18-08-2011 15:28

310_Pip
a to me jeste vysvetli jak ma swastika provokovat, kdyz skin je urcen pro domaci pouziti v offline kampani? to ma jako provokovat AIcka?

No tak proc to tady tak verejne prezentujes? Sem aicka nechodej... proste to ma provokovat a me, jak rikam to nevadi, jen se pozastavuju nad malou napaditosti Vyděšený

A ze to Vilika poburuje ci urazi? Proc by nemohlo? Je tohle svobodne forum a on jen vyjadril svuj nazor, tak ho muzete ukamenovat, ja se postavim za nej, protoze jeho nazor je mi blizsi. Celkem se mi zda, ze pokud se nekdo otre jen trochu o ROF a lidi, kteri to litaj, tak se tady strhne slusna hysterie... takze uz tak nejak ani nevim jestli bych to chtel s nekym takovym litat. Zamračený

A co se tyce skinu: mam ve sturmu spousty vlastni tvorby nemeckych, slovenskych a finskych letadel se svastikou, pac je to historicky korektni. Kdysi sem je i prezentoval na nejakych skinarskych strankach. V ROFu jsem se jeste umelecky neangazoval, az zacnu, urcite poskytnu skiny k nahlednuti.
www.311raf.com/images/signature/sig_Pip.jpg
Vous etes des femmes,des esclaves,des chiens.Je crache sur vous!
Hoka hey!

http://www.310raf.com/cs_wing_hangar.php
310_Pip
WT_Peci napsal:
310_Pip napsal:
.... svastika ma jen provokovat....

To rika nekdo, jehoz avatar je jasnym prihlasenim se k idejim satanismu, poslapavani krestanskych hodnot evropske civilizace, przneni panen a zabijeni malych deti. Jsem zdesen a pohorsen. Mel by si s tebou pohovorit jisty pan Boblig z Edelstatu. Ovsem ani La Vey ani Big Boss z tebe ale radost mit nemuzou... Jsi mekkej, mel sis tam rovnou dat kozli hlavu v pentagramu....

Miluju vykladace symbolu a nevyrcenych myslenek druhych lidi... Vyděšený

Sem metalista a lhar, takze mym cilem je prijit do pekla! Mrknutí

P.S. A mekkej nejsem, me se ten avatar libi, takze si polib!
Hoka hey!

j4ck41
Vilik napsal:
Ty vole. To nemá s markingem co měl Voss nic společnýho.
Prostě jak řikám... Někde sis to našel v knížečce a řek sis "hele háken! tak ten tam chci taky!" Prostě jak malej jarda.Šklebící se
...
A tohle je korektní
http://riseofflight.com/forum/viewtopic.php?f=112&t=21065

ty ses asi fakt hodne blbej, co? je logicky ze to nemuze vypadat jako Vossuv marking protoze jinak by to byl Vossuv marking ... ja jsem se tim jenom nechal inspirovat a zachoval jsem cca pulku jeho veci ... a v cem je rozdil mezi Vossovou swastikou a moji?

ale to je jenom recnicka otazka nebot pokud nechapes co to znamena "nechat se inspirovat" tak nepochopis ani to dalsi

j4ck41
310_Pip napsal:
a to me jeste vysvetli jak ma swastika provokovat, kdyz skin je urcen pro domaci pouziti v offline kampani? to ma jako provokovat AIcka?

No tak proc to tady tak verejne prezentujes? Sem aicka nechodej... proste to ma provokovat a me, jak rikam to nevadi, jen se pozastavuju nad malou napaditosti Vyděšený

Pipe tak ted pro zmenu prekvapujes ty? kdo tady co prezentuje? optal jsem se jestli me nekdo udela skin, Horri se nabidnul ze ho udela dal jsem mu zadani, on sem postnul co udelal a optal se jestli mam nejaky pripominky ke vzhledu ja mu to odsouhlasil ... to ze se do toho Vilik se svoji ignorantskou nevzdelanosti zacal srat nema s RoFkem absolutne nic spolecnyho

jo a k ty napaditosti. inspiruju-li se tvymi slovy (Viliku bacha, tohohle se vsimni ... inspiruju se Pipem, ale presto to nejsou uplne vsechno Pipova slova - snad tento priklad pochopis)

Me se ta swastika libi, takze si polib!

310_Pip
lol koncim debatu, nebo si fsichni polibej neco Pff

P.S. pise se swastika ci svastika nebo je povoleno oboji? abych nebyl za ignoranta Vyděšený
Upravil/a 310_Pip dne 18-08-2011 17:01
Hoka hey!

j4ck41
mno ale nezapomen kdo s libanim zacal jako prvni Pff

ofiko nevim, ale swastika je anglickej terminus technicus, svastika je cesky

BP_Tyrl
Jo a správnej hakenkreuz stojí na špičce.

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

01-01-2025 10:10
Štěstí, zdraví, spokojenost a mnoho potěšení duchovních i tělesných, přeju všem!

24-12-2024 12:49
vesele vanoce a štastny novy rok vam všem

24-12-2024 11:15
Pohodové Vánoce a šťastný nový rok přejí Vencourovi

08-12-2024 13:02
Vypadá to, že Nvidia definitivně ruší GeForce Experience. Už se mi aktualizuje na Nvidia App.

06-12-2024 19:02
Viděl jsem jen prvních 8 sekund videa. Stačilo mi.

04-12-2024 13:31
Vlastně jako by miliony mozkových buněk vykřikly hrůzou a náhle utichly.

04-12-2024 12:50

03-12-2024 15:48
Zase po letech jsem zaskočil a tak vás všechny zdravím...borci Mrknutí

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

36,172,586 návštěv