Ani nie. Včera na KOTA veľmi slušne fungovala disciplína pri štartoch a pristávaní. Aspoň teda na strane Axis a to aj vtedy, keď pristávali letky. Tzn. 4 až 8 strojov, ani raz sa nestalo, že by tam bol nejaký zádrhel.
Ani nie. Včera na KOTA veľmi slušne fungovala disciplína pri štartoch a pristávaní. Aspoň teda na strane Axis a to aj vtedy, keď pristávali letky. Tzn. 4 až 8 strojov, ani raz sa nestalo, že by tam bol nejaký zádrhel.
Já tam rozbil Jaka a někomu išaka při vzletu. Přeplácanost letišť objekty a zakázaný vulching to jsou věci co mi tam opravdu vadí.
Aby som pravdu povedal, zakazanyvulching mi neprekáža. Pochopiteľne je to vec názoru. Osobne mám KOTA rád, lietam tam bez lagovania a warpovania protivníkov. Trochu je škoda ze GPS je vypnuté iba v sobotu a v nedeľu ale dá sa s tým žiť.
Dneska prvně online, proboha přijdu si jako naprostý ichtyl ...
Ale bylo to skvělý.
Omlouvám se, prostě jsem musel, moc se mi to líbilo
Taky si ještě pamatuju svoje "poprvé", i když to bylo ještě dřív, než vůbec existoval nějaký Šturm Bylo to rychlé, surové a bez předehry. Ale nakonec se Ti to zalíbí tak, že už Tě AIčka nikdy neuspokojí
Dneska prvně online, proboha přijdu si jako naprostý ichtyl ...
Ale bylo to skvělý.
Omlouvám se, prostě jsem musel, moc se mi to líbilo
Taky si ještě pamatuju svoje "poprvé", i když to bylo ještě dřív, než vůbec existoval nějaký Šturm Bylo to rychlé, surové a bez předehry. Ale nakonec se Ti to zalíbí tak, že už Tě AIčka nikdy neuspokojí
já začal lítat na Janes fighters, pak šturm a teď tohle
jen jsem měl pár let pauzu
To je prd, na C-64 byl ofiko Flight simulator II od sublogic (později to převzal Mircosoft), navigace, radiokomunikace na to byla hodně pokročilá a manuál k tomu měl tolik stránek že bys tím umlátil hrocha. Co já v tom nalítal hodin.. ještě mám někde 5 1/4 diskety ..
Upravil/a magot dne 27-10-2018 14:25
Určitě se ti tady dostane fundovanějších odpovědí, ale za sebe preferuju G varianty před F a to především pro fenomenální stoupavost G-ček. Mnohokrát mi to pomohlo z bryndy, F-ko je v tomto ohledu podstatně horší. G-čko je ideální pro Hit-n-run taktiku. Na točení je lepší F-ko.
Téhle diskuzi chybí hlava pata
To vyjde na stejno jak když se zeptá "preferujete BMW 2002 (1975) nebo novou M-trojku."?
No i s tou starou šunkou se může udělat pěkný nedělní výlet na hřbitov v roce 2018. Ovšem výlet a v r. 2018, že ..
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.