Rise of Flight - diskuse o simulátoru z období první světové války
|
WT_Horrido |
Přidané 18-08-2011 08:21
|
Fusioner
Příspěvek: 10264
Založený: 30.09.05
|
Ano "demo" je plná verze s jedním letadlem za každou stranu.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
|
|
|
1stCL_Novotny |
Přidané 18-08-2011 08:22
|
Diskutující
Příspěvek: 3174
Založený: 01.10.05
|
Jééé, Po delší odmlce se tu zas ukázal Vilík a hned je jak morová rána. Bez užitku, k ničemu, smrtící a rychle se rozšiřuje a množí. A nakažením Pipa to jen dokazuje. Svastika se na prvoválečných strojích nalézala stejně jako spousta dalších "okultních" znaků a symbolů.
Ale to je asi jedno bo si bude stejně mlejt zas jen tu svou pravdu dokud na nějakej čas neztratí zájem se všude opruzovat a tvořit paniku. |
|
|
|
WT_Horrido |
Přidané 18-08-2011 08:25
|
Fusioner
|
Samej nácek všude... levotočivý
[img]http://www.wingnutwings.com/ww/www/products/decals_and_accessories/30017/archive_photos/Albatros%20D.Va%20White%209%20-%20Jasta%2037%20(AL0240-026).jpg[/img] is not a valid Image.
i pravotočivý
Mělo by se to zakázat!
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
|
|
|
1stCL_Novotny |
Přidané 18-08-2011 08:29
|
Diskutující
|
WT_Horrido napsal:
Mělo by se to zakázat!
To jako Vilík?? Či mor jako takovej?
Aháááááááá jako ta náckovatost! Tak tooooo joooooooo! |
|
|
|
WT_Horrido |
Přidané 18-08-2011 08:38
|
Fusioner
|
Sepišme petici!
Ostrou petici!
Upravil/a WT_Horrido dne 18-08-2011 08:52
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
|
|
|
Vilik |
Přidané 18-08-2011 09:02
|
Uživatel
Příspěvek: 850
Založený: 14.02.10
|
Ale nepis tu o symbolu stesti. Je jasny, ze si blazen do vseho nackovskyho. Litas jen za nemce. Doma mas hromadu knizek o treti risi. Vsadim se, ze sis uz na ebay schanel zeleznej kriz. Kdybys byl pubertak, tak to beru. Z toho vyrostes. Ale tohle uz je trochu moc. |
|
|
|
BP_Tyrl |
Přidané 18-08-2011 09:04
|
Diskutující
Příspěvek: 2150
|
313_123 napsal:
hele když jste u skinů
skin si udělám (sosnu předlohu z rof, fotošop, kouzelná hůlka, kyblíček atd)
zaboha nemůžu přijít na to jak ho uložit aby mě šel ve hře
prostě ho hra nevidí (asi stále blbej formát souboru) - nějakej návod, někde, pro úplně blbý
ps ad svastika: ve šturmoj mám nejradči finy a lítám taky se svastikama
a vůbec nemá včelka mája tu nakažlivou pohlavní nemoc, tu jak má v tom nějakém stadiu vliv na mozek
Musíš si nahrát plugin.dds pro Fotoshop. Koukni k Leonovi:
http://www.virtua...of-flight/
Je to asi v půlce stránky. |
|
|
|
j4ck41 |
Přidané 18-08-2011 09:17
|
Diskutující
Příspěvek: 2006
Založený: 09.02.06
|
BP_Tyrl napsal:
313_123 napsal:
hele když jste u skinů
skin si udělám (sosnu předlohu z rof, fotošop, kouzelná hůlka, kyblíček atd)
zaboha nemůžu přijít na to jak ho uložit aby mě šel ve hře
prostě ho hra nevidí (asi stále blbej formát souboru) - nějakej návod, někde, pro úplně blbý
ps ad svastika: ve šturmoj mám nejradči finy a lítám taky se svastikama
a vůbec nemá včelka mája tu nakažlivou pohlavní nemoc, tu jak má v tom nějakém stadiu vliv na mozek
Musíš si nahrát plugin.dds pro Fotoshop. Koukni k Leonovi:
http://www.virtua...of-flight/
Je to asi v půlce stránky.
zacnem hezky po poradku od konce
Numero hra se na takovejhle neschvalenej skin kterej neni soucasti oficialniho balicku diva jako na MOD ... takze pri spusteni hry jednoduse povol MODy a skin pak uz pri vyberu uvidis |
|
|
|
j4ck41 |
Přidané 18-08-2011 09:22
|
Diskutující
|
WT_Horrido napsal:
Samej nácek všude... levotočivý
....
i pravotočivý
....
Mělo by se to zakázat!
Horri jses si s tou orientaci rotace swastiky jistej? ja jsem v tom mel dycky takovej mensi gulas ale myslel jsem, ze se nazev rotace odviji od ramen, ktere maji znazornovat pohyb toho "centralniho" krize a tudiz ze swastika kde jsou ramena do prava je vlastne levotociva |
|
|
|
BP_Tyrl |
Přidané 18-08-2011 09:24
|
Diskutující
Příspěvek: 2150
|
Svastika jako symbol štěstí, bližší zde:
http://cs.wikiped...i/Svastika
V době první světové války nebylo ještě náckovství vynalezeno,
očemž svědčí fakt, že létali i Albatrosi s Davidovou hvězdou.
Například nositel Pour-le-mérite Wilhem Frankl byl židovského původu.
http://www.svetov...y/krb.html
(Vlastně Goebels taky)
Co se týče tebou navrhovaného grafického obrazce, tak Jasta 30,
to používala víceméně na ležato. Takže zase nic originelního. |
|
|
|
WT_Horrido |
Přidané 18-08-2011 09:38
|
Fusioner
|
No správně by mělo být psáno orientovaná doprava nebo doleva. Oboje se mohou točit jak po směru tak proti směru hodinových ručiček.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
|
|
|
j4ck41 |
Přidané 18-08-2011 09:47
|
Diskutující
|
Vilik napsal:
Ale nepis tu o symbolu stesti. Je jasny, ze si blazen do vseho nackovskyho. Litas jen za nemce. Doma mas hromadu knizek o treti risi. Vsadim se, ze sis uz na ebay schanel zeleznej kriz. Kdybys byl pubertak, tak to beru. Z toho vyrostes. Ale tohle uz je trochu moc.
ano nepisme tu o symbolu stesti nebot je to jako noseni drivi do lesa pripadne hazeni perel svinim ... proc myslis ze Hitlerovi byla swastika nekdy v roce 1921/1922 doporucena jako symbol NSDAP? ano, spravne ... protoze to byl symbol stesti
jinak te musim zklamat v dobach kdy jsem jeste lital Sturma tak jsem lital ve VGR ktera mela "vzor" v USAAF ... je mi lito ze jsem tim naboril tvoji teorii, ale tak nejsi pubertak a urcite se s tim casem smiris
btw. jak se koukas na Swastika Enabler a na skiny se swastikou ve Sturmu? a kdyz jses v nejakym leteckym muzeu kde maj letadlo se swastikou na ocasnich plochach tak vytahujes nuz a jdes to rezat a kricis pritom, ze to je propagace nacizmu?
310_Pip napsal:
uprimne receno Vilik ma pravdu... malo originality projevil Sakal, ale skinem jako celkem, svastika ma jen provokovat a Vilik na to skocil
Sakale myslel sem si, ze mas na vic, a Horrido vlastne taky, neva hlavne ze se Vam skin libi (me ne i kdyz samotne provedeni skinu je hezky)...
P.S. ta pica by opravdu byla originalnejsi
uprimne receno Vilik a ani ty pravdu nemate, swastika provokovat nema ... co se tyka male originality, tak tady s tebou musim souhlasit nebo predlohou me byl Albatros D.III Wernera Vosse, akorat jsem to nechtel uplne kopirovat, nehlede na to ze, z meho pohledu, to mel Werner az moc preplacany takze jsem vynechal srdce a listecky okoly swastiky
P.S.: pokud chces na letadle litat s picou - prosim, s radosti ti tu "cest" byt originalni za kazdou cenu prenecham ... ja osobne o to nestojim
EDIT: P.P.S.: a to me jeste vysvetli jak ma swastika provokovat, kdyz skin je urcen pro domaci pouziti v offline kampani? to ma jako provokovat AIcka?
Vilik napsal:
Ale nikoho by fakt nenapadlo si tam dávat hákovej kříž. A je úplně jedno, jestli si to ve válce nějací piloti malovali.
Schválně jim to zkus hodit na schválení. Sem zvědav co ti napíšou.
tak schvalne pokud jses TY tak zvedav co napisou tak jdem do toho ... tak TY sezen nekoho na preklad textu do francouzstiny, spanelstiny, nemciny a rustiny - a nemyslim tim roboticke prekladace z internetu ... pro pripad ze by skin nesplnoval technicke parametry ktere jsou vyhlaseny (hlavne co se tyka pripadne belosti) a zaroven kdyby se s tim Horri nechtel dale zabyvat, tak nekoho kdo by mohl provest potrebne zmeny a az tohle budes mit zajisteny tak me dej vedet a ja to tam nahodim s zadosti o schvaleni o oficialniho skin packu
Upravil/a j4ck41 dne 18-08-2011 11:16
|
|
|
|
Merten |
Přidané 18-08-2011 09:54
|
Uživatel
Příspěvek: 1208
Založený: 22.04.08
|
WT_Horrido napsal:
Sepišme petici!
Ostrou petici! "No tak učenej z nebe nespadl zato blbce jako by shazovali" Kde že to mám podepsat? |
|
|
|
313_123 |
Přidané 18-08-2011 10:09
|
Uživatel
Příspěvek: 1516
Založený: 23.01.06
|
BP_Tyrl napsal:
Svastika jako symbol štěstí, bližší zde:
http://cs.wikiped...i/Svastika
V době první světové války nebylo ještě náckovství vynalezeno,
očemž svědčí fakt, že létali i Albatrosi s Davidovou hvězdou.
Například nositel Pour-le-mérite Wilhem Frankl byl židovského původu.
http://www.svetov...y/krb.html
(Vlastně Goebels taky)
Co se týče tebou navrhovaného grafického obrazce, tak Jasta 30,
to používala víceméně na ležato. Takže zase nic originelního.
to vše mám
chyba bude asi v těch modech
děkujůů
ps: petici podepíšu těch náckovskejch hajzlíku tady jé
měl by se udělat seznam
mě napsat na druhej jsem židobolševik
casia mě tam nepsat - to je jen alkoholik
at žije vilík konečně je tu po dlouhé době veselo
hip hip hurá |
|
|
|
WT_Horrido |
Přidané 18-08-2011 10:44
|
Fusioner
|
j4ck41 napsal:
... proc myslis ze Hitlerovi byla swastika nekdy v roce 1921/1922 doporucena jako symbol NSDAP? ano, spravne ... protoze to byl symbol stesti
Von byl dokonce pan Hitler tak mysticky rafinovanej, že na vlajce, díky průhlednosti, měl obě verze, jak levou tak pravou.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
|
|
|
j4ck41 |
Přidané 18-08-2011 10:54
|
Diskutující
|
WT_Horrido napsal:
j4ck41 napsal:
... proc myslis ze Hitlerovi byla swastika nekdy v roce 1921/1922 doporucena jako symbol NSDAP? ano, spravne ... protoze to byl symbol stesti
Von byl dokonce pan Hitler tak mysticky rafinovanej, že na vlajce, díky průhlednosti, měl obě verze, jak levou tak pravou.
no jo vlastne, tohle jsem si uvedomil az ted ze to tak muselo bejt ... mno vida na co vsechno se jeste neprijde
ale stejne by me zajimalo co by se stalo kdyby swastika jako symbol NSDAP nenahradila krestansky kriz a ten by byl tak prevzat jako symbol Treti rise ... by se zmenila krestanska cirkev a prestavovaly kostely nebo by to Vatikan a spol. nejak uhrali? |
|
|
|
WT_Horrido |
Přidané 18-08-2011 11:03
|
Fusioner
|
Jak říkal jeden známy, "kdyby si tam dali kliku tak dneska neotevřeme dveře..."
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
|
|
|
1stCL_Novotny |
Přidané 18-08-2011 11:13
|
Diskutující
|
Jo tak proto maj Amíci tu kouli! |
|
|
|
j4ck41 |
Přidané 18-08-2011 11:14
|
Diskutující
|
WT_Horrido napsal:
Jak říkal jeden známy, "kdyby si tam dali kliku tak dneska neotevřeme dveře..."
|
|
|
|
Baron |
Přidané 18-08-2011 11:18
|
Diskutující
Příspěvek: 4840
Založený: 18.02.10
|
Vilik napsal:
...Ale nikoho by fakt nenapadlo si tam dávat hákovej kříž. A je úplně jedno, jestli si to ve válce nějací piloti malovali....
No Vilíku, tu sa teda mýliš. Odpovedali ti už druhí - a vysvetlili ti to tak "po lopate" že sa to nedá nepochopiť.
Niečo za seba: od roku 1997 lietam po internete v nemeckej letke I/JG1 (od EAW, cez WW2 Fighters, IL2 Sturmovik, MSFS 1 - 3 až po Cliff of Dovers, všetky simy z WW2 som si ani nespomenul), a odkedy vyšiel RoF tak lietam v JG1/Jasta 6 (v starom Red Baronovi 3D to boli Jasta 2, Jasta 6 a GRS - všetko nemecké letky). Na VŠETKY nemecké stroje som si dal svastiku, pokiaľ už priamo v hre neboli - pretože je to historicky korektné, a svastika bola časťou oficiálneho štátneho znaku. Nemám ten dojem, že by som bol nejaký zúrivý nacista, čo má na hrudi vytetované ríšsku orlicu s hákenkrajcom a na prdeli SS. V 1. svetovej svetovej používali svastiku OBIDVE strany konfliktu - a vedel si napr. že svastika boli dlho oficiálnym znakom 45. pešej divízie USA? Po vojne bola OFICIáLNYM výsostným označením lietadiel nielen Fínska a le i Litvy (napríklad). Mimochodom, svastiky sú vidieť i na niektorých fotografiách na portétoch indiánskych náčelníkov - napr. Sediaci býk, Šialený kôň, Letiaci oblak... Takže ku svastike asi toľko.
Merten napsal:
Vilíku kdybys byl co k čemu a podíval se na oficiální skiny tak bys tam minimálně jeden s "hákenkrojcíkem" našel.To že pro tebe svastika = nácíčci svědčí jen o tvé nedostatečné informovanosti.
Správne. Napr. na Pfalzoch D.IIIa.
Ja osobne nevidím na skine, ktorý spravil Horri nič zlé - naopak, ide o skvele spravený skin inšpirovaný historicky doloženou kamuflážou mašiny jedného z najlepšich stíhačov WWI(keď sme pri tom, Voss bol tiež žid)
Hals - und Beinbruch!
|
|
|