November 24 2024 05:42:54
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 9

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
DCS World
magot
Nepoužitelný, rozesere to ostatní stock mapy a textury měst achilova pata kavkazu jsou stejně hnusný a hnusný zůstanou páč to nikdo předělávat dům od domu nebude. Pak ta mapa bude stejně nekonzistentní páč louky a pole budou dobře udělaný a města ne.

AJaromir
By bylo moc pěkný, kdyby do hry přidali původní oblast, která byla v LoMAC

Aces_Wild
Jak "rozesere ostatní stock mapy"?
Tak pro někoho, kdo si ty předělaný baráky do HD neumí najít, to možná nepoužitelný bude. Pro ostatní to může být příjemné osvěžení. Mrknutí

i.imgur.com/CPP017A.jpg

Pokud mě paměť neklame, tak se Kavkaz předělávat bude, resp. už pravděpodobně předělává, pro DCS verzi 2.5.

Edit: Zapomněl jsem na odkaz na HD textury baráků...
Upravil/a Aces_Wild dne 18-05-2016 15:45

magot
Po aktivaci toho modu např. jarní stock kavkaz se mi nahrál bez textur ..

HD baráky? Vždyť to je úplně stejně hnusný jako ty předtím. Jednoduchý krabice o 10 polygonech s hnusnýma "HD" foto texturama. To je mimo dobrý vkus snad i na 8bitovém počítači ...
Nicméně mě šlo o ty textury pod městama, domy stoje na rozplizlejcjh barevnjech flecích který jsou zbytky z foto textur neexistujících objektů. Tzn. nevyčištené textury.

Prostě kavkaz hnusnej byl je a bude. Naštěstí Nevada a novější mapy tímto už trpět nebudou ..

Aces_Wild
Jak jsem psal, ty textury jsou pouze pro léto. Zatím. Ostatní sezóny mě fungujou bez potíží i s tímto módem. Upravoval jsi lua skript jak je uvedeno v návodu?

On předělával textury na domech z rozlišení 2048 na 4096, ne domy jako takový. Truhlíky v oknech, rozkvetlý zahrádky nemusím. Nerad bych, aby se mi při přeletu nad městem zastavilo FPS. Úsměv Ano, není to NTTR postavené na novější technologii.
Z větší vzdálenosti ty baráky vypadají lépe. Stačí vyzkoušet.

Opakuji, Kavkaz je před plánovaným předěláním na DCS 2.0/2.5/T4 engine terénu. To znamená, že povolí mapě Kavkazu:
* používat specifické věci z T4
* fungovat jako samostatný modul a nebýt natvrdo integrován do DCSW
* použít novou DRM ochranu pro moduly terénu
* dostat ID aktualizace pro aktualizaci/instalaci/odinstalaci
* možnost pro uživatele neinstalovat Kavkaz, pokud mají zájem pouze o např. NTTR

V tuto chvíli je toto asi maximum, co se dá z tý mapy vyždímat.

magot
Jo podle návodu a mapa fungovala. Ty pole vypadaj solidně to zas jo. Ten konlikt se stock mapama netuším proč tam je .. ale nějak mě to netíží. Odinstalováno.

Aces_Wild
Starwayovo DLC zrušeno pro prodej v DCS obchodě

Wags informuje, že i přes spoustu času a úsilí se nepovedla rozjet ochrana souborů. Proto nebudou schopni toto DLC vydat přes oficiální prodejní kanál.

Nicméně, budou Starwaye podporovat, aby vydal svojí práci, ať již přes vlastní obchod nebo formou příspěvků. Zpravidla vyžadují, aby bylo ochráněné DLC distribuováno přes jejich obchod, v tomto případě ale udělají za Starwayovo velké úsílí vyjímku.

Starwayovo DLC vlákno bude přesunuto do DCS Mods sekce.

Celá zpráva

magot
Vtip je v tom že textury nemaj v binárce a tak je nemůžou našroubovat na starforce. Což paradoxně ale umožnilo vytvořit tento mod a zároveň ho to znemožnilo prodat. Takže na tom asi dost prodělá, ale pár lidí mu něco pošle ..

Budete si to někdo kupovat?

Aces_Wild
Počkám, co na to Starway a jak se rozhodne s (ne)prodejem.
Nikde jsem se nedohledal zda bude např. textury aktualizovat po předělání Kavkazu, jak je to s kompatibilitou dalších módů, nebo zda je to jen takové zpestření do průběhu prázdnin, kdy by měla vyjít 2.5 verze.
Třeba ho nakonec vyplatí ED a to DLC se stane součástí Kavkazu. Ostatně ta mapa je tam od toho, aby přilákala další hráče a nabídnout ji v co nejlepší kvalitě je logickým krokem. Ne, to se nestane. Úsměv

Teď za to chce 6 plzeňských nebo 9,99$.

magot
hmmm když by to bylo stabilní, plně kompatibilní a FPS by bylo stejné tak bych si to možná i pořídil za tu pětku.
Aspoň to nebude muset danit Šklebící se

Aces_Wild
DCS: F-15E Tiger II k předprodeji k 20.5.2016

aneb Belsimtek se v tichosti činí

YouTube Video

Oficiální zpráva

Mira
Tak co chlapi, kdo jde do toho ? Já si asi tentokrát počkám na Spita. Saburo mi včera slíbil, že prý bude do dvou týdnů venku Šklebící se

Aces_Wild
DCS: SA342 Gazelle

Další rozšíření zbraňového arzenálu. Tentokrát Mistral.

[img]http://puu.sh/oXxda/9606f044ec.jpg[/img] is not a valid Image.

[img]http://puu.sh/oXV2u/63e0b30e4a.jpg[/img] is not a valid Image.

Jumbik
Spit bude za dva týdny? He? Šklebící se

Ten mě popravdě taky zajímá...

Aces_Wild
Jaká verze Spita má vlastně vyjít jako první?

1stCL_Fucida
Nějaká subverze Mk.IX
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

AJaromir
Vaeo nevěřím nos mezi očima. Jsou to slibotechy a už v jejich počátcích bylo cosi hodně divný.

Jumbik
Veao staví na tom, že lidé ve svém volnu budou programovat a modelovat moduly a víceméně ignorovat veškerý svůj volný čas. Což samozřejmě nikdy nefunguje... Jediný kdo je ve Veao opravdu zaměstnaný na full time je pan majitel a ten dělá na Eurofighteru, který měl dle jeho odhadů být již 6 měsíců venku.

SepiaX
Uprimne VEAO je po graficke strance pro mne slabsi kousek napr. jejich screany P40..
Má-li problém řešení nemá cenu se trápit, nemá-li řešení trápení je zbytečné.

magot
EF je stejně z jejich seznamu nejlepší volba.
Bohužel všem musí být nad slunce jasné že bude nedostupná část avioniky, takže to bude leda vejcuc z prstu ...

Jinak celej ten jejich seznam celkem o hovnech vyjma tornáda

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,032,224 návštěv