January 10 2025 19:41:43
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 4

· Piloti on-line: 1
veikso

· Registrovaní piloti: 2,752
· Nejnovější pilot: 312Mates
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » Rise of flight (letový bojový simulátor z období první světové války) » Rise of flight - diskuse
 Vytisknout diskuzi
Rise of Flight - diskuse o simulátoru z období první světové války
WT_Horrido
Paradní video, rozklikněte na celou obrazovku.

http://riseofflig...49&t=22752
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

1stCL_Fucida
Na tom videu mi nejvíce parádní přišla hudba Úsměv Jako ne že by bylo špatné, to rozhodně ne, ale když jsi to pochválil ty, Horrido, tak jsem se pohodlně usadil v křesle a očekával něco ... víc Úsměv
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

1stCL_PETRAS
Jsem na tom podobně...čekal jsem kdy to přijde, a přišel konec videa Zamračený

BP_Tyrl
No v téhle sestavě letadel, není ten konec až tak překvapivý.

WT_Horrido
A co přesně mělo přijít? Úsměv
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

TozziFan
kouzelník Zamračený

WT_Horrido
Jak popsal ten souboj z videa Richthofen:

Nejvíce hrdý jsem byl, když jsem jednoho krásného dne slyšel, že Angličan, jehož jsem sestřelil 23. listopadu 1916, byl anglický Immelmann. Už během vzdušného boje jsem si totiž myslel, že mám co do činění s nějakým „zabijákem".
Tehdy jsem opět s velkou chutí letěl na lov a zpozoroval tři Angličany, kteří také neměli v úmyslu nic jiného než stíhací let. Laškovali se mnou, a protože jsem měl k boji velkou chuť, pustil jsem se do toho bez váhání. Byl jsem níže než Angličan, nezbývalo než čekat, až mne bratřík napadne. Za chvilku připlachtil a chtěl mne dostat zezadu. Po prvních pěti ranách však musel přestat, poněvadž jsem ostře zatočil vlevo. Angličan se pokusil posadit za mne, ovšem já se snažil posadit za něj. Ve výšce tři tisíce pět set metrů, jsme se točili v šílených kruzích, motory běžící naplno. Dvacetkrát vlevo, potom třicetkrát vpravo, pokoušejíce se dostat jeden nad druhého a do jeho zad. Brzy mi bylo jasné, že nemám co dělat s nějakým začátečníkem - ani ho totiž nenapadlo, aby boj přerušil. Měl sice velmi obratné letadlo, moje však lépe stoupalo, a tak se mi přece jen podařilo dostat se zezadu nad něj.
Když jsme sklesali asi do dvou tisíc metrů, aniž se dostavil jakýkoliv výsledek, protivník zjistil, že je nejvyšší čas, aby zmizel. Pro mne příznivý vítr nás hnal stále blíže k našim pozicím. Doletěli jsme téměř nad Bapaume, asi kilometr za naší frontou. Ve výšce tisíc metrů na mne můj protivník ještě s potěšením mával, jako by chtěl říci: „Well, well, how do you do?"
Kroužili jsme podle mého odhadu vzdáleni nejvýše osmdesát až sto metrů od sebe. Měl jsem možnost prohlédnout si svého protivníka, díval jsem se seshora přímo do kabiny a mohl pozorovat každý pohyb jeho hlavy. Kdyby neměl kuklu, mohl bych říci, jaké dělá obličeje. Pomalu bylo přece jen i tomuto udatnému sportovci trochu úzko a musel se rozhodnout, zdali chce přistát u nás, nebo se vrátí ke svým liniím. Přirozeně se pokusil o návrat. Zkoušel uniknout několika přemety a podobnými vtipy. Při tom mu začaly kolem uší létat moje první modré fazole, až dosud se totiž nikdo z nás nedostal k ráně. Ve výšce sto metrů se pokusil vyváznout kličkováním, kdy, jak známo, může útočník jen špatně střílet. Konečně nadešel můj okamžik! Letěl jsem za ním padesát až třicet metrů a neustále střílel. Angličan musel padnout. O úspěch mě však málem připravila porucha v nabíjení.
Asi padesát metrů za naší linií se můj protivník po zásahu do hlavy zřítil. Jeho kulomet se zarazil do země a teď zdobí vchod nad mými domovními dveřmi.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

BP_Tyrl
No ten je jasnej. Letadlo se stojící vrtulí je furt regulerní cíl. Šklebící se

WT_Flan
1stCL_Fucida napsal:
Na tom videu mi nejvíce parádní přišla hudba Úsměv

Znam jen neco ze soundtracku,...tipl bych Transformers. Ono to melo proste dobrou hudbu..

WT_Horrido
Ale fuj. Transformers. Na těch byla dobrá jen Megan Fox. Úsměv
Tohle je Inception.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

j4ck41
nasel by se nejakej skinar s troskou volnyho casu kterej by me chtel udelat radost? Úsměv

Merten
Zkus Novotňáka ale ten zase nemá čas Úsměv

WT_Horrido
j4ck41 napsal:
nasel by se nejakej skinar s troskou volnyho casu kterej by me chtel udelat radost? Úsměv

Jak složitá je ta tvoje radost?
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

j4ck41
myslim si ze by nemela bejt moc slozita

nabarvit komplet ocas, dva pruhy na hornim kridle a swastika na bok

primarne urceny pro domaci pouziti v kampani bo se me nejak nechce delat ty vyfikundace ohledne schvaleni skinu na ofiko foru

WT_Horrido
A máš nějakou předlohu? Albatros?
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

j4ck41
tak, tak - Albatros, respektive vsechny Albatrosy - a uplne nejlip nejvic vsechny nemecky jednosedadlovaky, ale to by uz bylo moc Šklebící se

je to neco podobnyho jako mel nosit Voss

http://simhq.com/..._Voss.html

taky s bilou barvou, akorat tu swastiku posunout zhruba na pozici srdce a udelat vetsi a bez tech listecku a nedavat ji na horni cast trupu
Upravil/a j4ck41 dne 17-08-2011 10:25

WT_Horrido
Tak já ti to mrsknu do Photoshopu. Na křídla trojbarevné kamo Johanistal nebo fialova/zelená OAW? Kolečka a vrtulový kužel "zelený" základ nebo nějaká barvička?
Upravil/a WT_Horrido dne 17-08-2011 10:32
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

j4ck41
smarjapanno to je moc informaci ... ja bych to klidne narval na defaultni skin, takze kridla bych neresil - co tam je, to tam je ... ale kdyby se ti chtelo delat i tu vrtuli a kolecka tak tam dej zlutou

WT_Horrido
Mrknutí A má to příslušet k nějaké Jastě? Barva ocasu, koleček a šňupáku se dělala podle barev Jasty...
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

j4ck41
osobni barvy bez prislusnosti k urcite jednotce

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

01-01-2025 10:10
Štěstí, zdraví, spokojenost a mnoho potěšení duchovních i tělesných, přeju všem!

24-12-2024 12:49
vesele vanoce a štastny novy rok vam všem

24-12-2024 11:15
Pohodové Vánoce a šťastný nový rok přejí Vencourovi

08-12-2024 13:02
Vypadá to, že Nvidia definitivně ruší GeForce Experience. Už se mi aktualizuje na Nvidia App.

06-12-2024 19:02
Viděl jsem jen prvních 8 sekund videa. Stačilo mi.

04-12-2024 13:31
Vlastně jako by miliony mozkových buněk vykřikly hrůzou a náhle utichly.

04-12-2024 12:50

03-12-2024 15:48
Zase po letech jsem zaskočil a tak vás všechny zdravím...borci Mrknutí

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

36,173,228 návštěv