November 23 2024 21:30:31
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 10

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2: Battle of Stalingrad (letový bojový simulátor z období bitvy o Stalingrad) » IL-2: BoS diskuse
 Vytisknout diskuzi
Battle of Stalingrad - žvanírna !!!Locked!!!
RH_Killer
Nejde přeci o esa, nebo o to jiné. Jen jsem se zeptal proč nefunguje něco, co by mohlo. S ostatním se fakt vyrovnám.

Lanc
AJaromir napsal:

To ještě dnes někdo řeší kradení sestřelů? Já myslel, že je důležité vyhrát misi. Jakým způsobem, to se už minulost neptá.

Tiez budem mudry. Hru si kupim aby som 'sa hral' ze zostrelujem lietadla a pomohol vyhrat misiu. A presne taki kokoti o akych pise Killer mi tuto moju obrovsku radost kazia.
2/JG26_Krak

http://squadron.achileus.cz/
LEON
AJaromir napsal:

To ještě dnes někdo řeší kradení sestřelů? Já myslel, že je důležité vyhrát misi. Jakým způsobem, to se už minulost neptá.

Jestli bude mise vyhraná nebo prohraná to přece nemá na strejk a kádéčko vůbec žádný vliv Mrknutí A pro ty, co to myslí s profi lítáním opravdu vážně, je nejdůležitější mít přes makro namapovanou rychlou funkci ALT+F4, nejlépe na joysticku hned vedle střelby, aby ses mohl před svým dopadem na zem diskonektnout a zbytečně tak nezvyšovat strejk ostatním Šklebící se

https://www.rcfree.eu
Ajvn
SERU na strejk i na vyhrané mise i celé vyhrané kampaně a války!
Potřebuju něco ouplně jiného. Zjevně zatím , jak doufám jenom prozatím, z toho v co doufám nic.Šklebící se

RH_Killer
Když někoho přehlídne, nebo pomáhá v souboji, tak je to v pohodě. Oni ale trefují tebe, lítají mezi tebe a soupeře, i do tebe narazí a nebo čeká a pak na poslední chvilku ho před dopadem opráší. Vrchol je, když soupeři přiletí pomoc a pan prášil se odporoučí pryč. To všechno by ale být nemuselo. Ptal jsem se původně na důvod odstranění toho co jsem popsal. Netuším jestli to dělá nastavení serveru, nebo to byla součást hry.

Mira
LEON napsal:

je nejdůležitější mít přes makro namapovanou rychlou funkci ALT+F4

To neznám tu kombinaci, nějaká novinka Úsměv ?

Baron
Killer napsal:

Když někoho přehlídne, nebo pomáhá v souboji, tak je to v pohodě. Oni ale trefují tebe, lítají mezi tebe a soupeře, i do tebe narazí a nebo čeká a pak na poslední chvilku ho před dopadem opráší. Vrchol je, když soupeři přiletí pomoc a pan prášil se odporoučí pryč. To všechno by ale být nemuselo. Ptal jsem se původně na důvod odstranění toho co jsem popsal. Netuším jestli to dělá nastavení serveru, nebo to byla součást hry.

Nuz Killere neviem neviem... Toto sa dialo uz v prastarych hrach ako EAW, Fighters, Red Baron...
A tiez v starom Sturmovi, RoF, WT, DCS... Nemyslim, ze je to chyba hry ale hracov. Iba nazor.
Hals - und Beinbruch!

RH_Killer
Baron napsal:

Killer napsal:

Nuz Killere neviem neviem... Toto sa dialo uz v prastarych hrach ako EAW, Fighters, Red Baron...
A tiez v starom Sturmovi, RoF, WT, DCS... Nemyslim, ze je to chyba hry ale hracov. Iba nazor.

To určitě ano. Vím to. Zdálo se mi, že to v BoX dřív fungovalo jinak. Popisoval jsem to. Byl jsem dávno zapsanej soupeři, ale doletěl jsem a přistál. Teď je to zapsání až po zničení stroje ne? Nevím, třeba se pletu.

Deschain
Killer napsal:

Baron napsal:

Killer napsal:

To určitě ano. Vím to. Zdálo se mi, že to v BoX dřív fungovalo jinak. Popisoval jsem to. Byl jsem dávno zapsanej soupeři, ale doletěl jsem a přistál. Teď je to zapsání až po zničení stroje ne? Nevím, třeba se pletu.

Když už to řešíte všimli ste si že zrovna na tomhle vývojáři teď pracují ?
Speaking of more imminent changes, we plan to improve the in-game statistics and 'who gets the kill' logic in the next update.

CSW_Cassius Chaerea
Hele když už jsem zase u té kritiky.

Co vám nejvíce vadí na současném BoXu? Docela by mě zajímalo, jestli se s více lidma shodnu.
Upravil/a CSW_Cassius Chaerea dne 19-10-2018 09:18

Baron
to Deschain: Bezohladnost a sebectvo hracov neodstranis sebelepsim patchom.
Hals - und Beinbruch!

Tapi
Cassius Chaerea napsal:

Hele když už jsem zase u té kritiky.

Co vám nejvíce vadí na současném BoXu? Docela by mě zajímalo, jestli se s více lidma shodnu.

Protože lítám hlavně SP, asi budou mé priority jinde než tvoje, ale toto je můj výčet:
- malá dohlednost
- dopad na plynulost v případě mnoha AI v kariéře (density: dense, difficulty: hard) i přes to, že CPU ani GPU nejsou plně vytížené
- špatná kvalita AI (formace, wingman, příkazy velitele, kolize atd...)
- nemožnost nastavovat separátně hlasitost radio komunikace a ostatních zvuků
WARBIRDS-BLOG.CZ
http://www.warbir...

Baron
Mala dohladnost? Cca 150 km mi nepride zrovna malo...
Hals - und Beinbruch!

Tapi
Špatně jsem se vyjádřil: myslím "bublinu" cca 10 km limitující viditelnost letadel (dotů)
WARBIRDS-BLOG.CZ
http://www.warbir...

magot
Stěží uvidíš zeppelin na 10km ...

Hot_Dog
Čísluju od toho co mě nejvíc štve až po drobnosti...

1) Nereálnost zničení motoru po překročení povoleného času pro jednotlivé režimy. Silně zvýhodňuje některé typy letadel nad jinými, příhodně zrovna polovina ruských letadel nemá žádné časové limity pro maximální režima a ta druhá má alespoň 10minut a více. Elegantních a relativně velmi jednoduchých řešení pro implementaci mohu jmenovat několik, to už je ale na jinej dotaz a hlavně když ruský vývojář nechce, tak prostě nechce:-)

2) Umíněnost vývojářů, kteří když něco nějak udělaj (typicky nějakou technickou fičuru toho jistého letadla) a celá vzdělaná komunita ví, že je to blbě, tak budou do poslední chvíle tvrdit, že oni maj tajný zdroje, ze kterejch plyne, že jen oni to maj dobře, že oni to vědí a tak to prostě bylo, atd...

3) Pak už jen drobnosti, jako např. dohled letadel a pozemních cílů na 15 až 20km by byl pořádnej krok kupředu, slibovaný trim na osách, nahození motoru letadla na více než jedno tlačítko, slibované API, slibované pokročílé řízení palivových soustav, slibované zavedení opentracku/TrackIru jako dalšího vstuponího zařízení, motory by se naopak mohly sem tam zničit, když udělám něco, kde reálně hrozí jejich poškození, třeba kombinace nízkých otáček a vysokého plnícího tlaku... Ale jak píšu, všechno v bodě 3 už sou jen drobnosti...
Upravil/a Hot_Dog dne 19-10-2018 11:20

Saburo
Hot_Dog napsal:
Nereálnost zničení motoru po překročení povoleného času pro jednotlivé režimy.

Přesně!

Celkově naprosto zmršená "simulace" motorů pro mě bohužel činí tuto hru "obtížně" hratelnou.
Už se těším jak Ivani "poladí" R-2800...

Baron
Nuz ja vam teda neviem... Co sa tyka znicenia motorov, nepodarilo sa mi urvat motor ani nepamatam. Chapem, ze niektorym vyhovuje lietat stale na maximalny vykon - ako napr. v L9a-5. Ovsem skuste ist s autom na maximalne otacky. Ako dlho vam vydrzi motor? Mam skusenost, ze vacsinou dochadza k zniceniu motora nespravnym pouzivanim. Je dost a dost upozorneni a navodov, ako s tou-ktorou masinou lietat. Napriek tomu casto vidim (online), ako niektori hraci lietsju na plny plyn od stratu az po urvatie motora a potom nadavaju, ze je ti cele na figu, lebo im sa zadrel motor. Netvrdim, ze je v BoX vsetko spravne, co sa tyka motorov. Na mnohych opravach sa pracuje, a tiez na novych veviach, ako uz trebars spominane palivove rozvody. A nielen to. Nie je az take jednoduche, ako si niektori predstavuju, a vela veci sa po testoch vratilo nazad do vyvoja. V hre mate lento, co sa povazuje za viac-menej dokoncene - pozor, netyka sa strojov BP, to je early access a tam su veci vo vyvoji. Viac nemozem zverejnit, snad len to, ze nova verzia manazovania motorov bude odlisna ako je sucasna. No, mozno dojde aj k tomu, ze bude v kokpite pouzitelna mys - pomerne dost sa o tom vo vnutri timu diskutuje. Na druhej strane vela hracom vyhovuje prave to jedno tlacitko na start.

Co sa tyka zmrsenosti motorov - no je to nazor, osobne si myslim cosi ine ale to je uz na inu debatu.
Hals - und Beinbruch!

CSW_Cassius Chaerea
Barone nepochopils, tady nejde o to, že u některých mašin jde zničit motor, ale že u některých nejde...(Jak, LaGG a u dalších sovětů je to takové hodně volné létání na max La, MiG).

CSW_Cassius Chaerea
První věc, co mi nejvíce vadí a otravuje hru. Je nesmyslný systém přihlašování na server. A další potíže provázející online stabilitu serverů a počet lidí na serveru. Ani po více jak třech letech tam nedokážou udělat "frontu" na přihlašování.

Těch promarněných hodin při opakované snaze při přihlašování mi asi nejvíce tu hru znechutilo. Když kamarádi někde létají a já přijdu pozdě a musím čekat až se uvolní místo a pak klikat jak blbeček furt dokola, než se mi to podaří je opruz. Stačila by prostá fronta, kdy by si kliknul jednou a viděl kolik lidí je před tebou na přihlášení na plný server a mohl sis jít v klidu uvařit kafe, než sedět jak týdýt a nedočkavě vyhlížet volný flek a pak se nechat opakovaně házet do lobby.
Upravil/a CSW_Cassius Chaerea dne 19-10-2018 12:17

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,029,088 návštěv