October 20 2025 07:54:37
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 3

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,755
· Nejnovější pilot: Glider
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2: Battle of Stalingrad (letový bojový simulátor z období bitvy o Stalingrad) » IL-2: BoS diskuse
 Vytisknout diskuzi
IL2 BOX online speciálka - Battle of the Scheldt
LesniHU
Ze zatezoveho testu:
pripojovani trvalo asi 5 minut, cili v pohode
nezaznamenal jsem zadne lagy
za me uspech :-)

magot
Ano souhlasím, je to úspěch. Nahrávání trvá dlouho, potvrzuju, s tím musíme žít.
Kolem 22h jsem si všiml že tam bylo 58 lidí.
Kolik bylo maximum, nám řekne falkon.

606_Temp
My zaznamenali warpovani jednoho nepřátelského stroje dopředu/ dozadu o desítky metrů. Jinak všechno ok.
"Ten, kdo se ve jménu bezpečnosti vzdává svobody, nezaslouží si ani svobodu ani bezpečnost.“ Benjamin Franklin

http://no606.ic.cz/
1stCL_Fucida
606_Tempik napsal:

My zaznamenali warpovani jednoho nepřátelského stroje dopředu/ dozadu o desítky metrů. Jinak všechno ok.

Jop, to byl lokální problém u jednoho z našich letců, řešíme to.
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

ringlett
Nevšiml jsem si žádných problémů po stránce serveru

rudidlo
Ja bych se primlouval za distribuci mise v binarnim tvaru misto textove - preci jen stahovat 1MB misto 10 MB je vitane zrychleni. Pro porovnani uvadim velikost souboru stazeneho z TAW v binarnim tvaru.
i.ibb.co/Ky9Tkb1/msnbin.png

http://silicon-remarks.blogspot.com
Tapi
Za 74sq vše šlapalo na výbornou, žádné lagování.
WARBIRDS-BLOG.CZ
http://www.warbir...

falkon
rudidlo napsal:

Ja bych se primlouval za distribuci mise v binarnim tvaru misto textove - preci jen stahovat 1MB misto 10 MB je vitane zrychleni. Pro porovnani uvadim velikost souboru stazeneho z TAW v binarnim tvaru.
i.ibb.co/Ky9Tkb1/msnbin.png

Rudidlo, na serveri je misia do mission-listu pridana v binarm tvare, preco sa HRA rozhodla tebe stiahnut textak, netusim. Napis vyvojarom alebo to skus vypatrat - a kludne mi potom napis, co treba spravit inak... ;-)

Dovtedy nemohu slouzit.

P. S.: Rozdiel medzi stiahnutim 10 MB a 1 MB bude maximalne 10 sekund,to podla mna nie je "vyznamne" . Neoptimalne mozno, ale vyznamne ani nie.

311_Vont
Nevšiml jsem si významných problémů, tak že za nás OK Mrknutí
www.311raf.com/images/signature/sig_Vont.jpg

Je vždy velmi užitečné stát proti nepříteli, který je připraven zemřít pro svou vlast. Znamená to totiž, že máte oba společný cíl. (Generál Tacticus)

http://www.311raf.com/viewpage.php?page_id=97
1stCL_Fucida
Za nás v zásadě taky vše OK Úsměv

Nicméně mám pár dotazů:

1) Osobně mě rušily ty "radary". Máme je pro akci také očekávat? A pokud ano, mohli bychom dostat parametry, na kterých pracují?

2) Bude k dispozici nějaký soupis pravidel, nebo nějaká berlička, jak se chovat a jak se nechovat? A případně kdy? Pořád nevíme ani tak zásadní parametr, jako jestli akce bude na jeden, nebo více životů.

3) Máme očekávat s delším předstihem nějaký briefing, či konkrétní seznam úkolů? Nebo další zpřesnění mise přijde až v den (nebo předvečer) akce?

4) Líbilo by se mi, kdybychom museli zahřívat motory Úsměv. Neuvažujete o tom?

falkon
1) ikony chceme mat vypnute, vcera to bol nezelany zjav
2) pravidla budu, aktualne su WIP. V zasade sa leti na jeden zivot.
3) briefing bude. Kedy? Az sa to stihne... :-) Nedokazem odhadnut.
4) to by celu misiu pozdrzalo, a predsalen je na to len obmedezny cas. Niektory sa vcera odpajali hned ako pristali o cca 21:30, zrejme nemali "cas" alebo mali "vecerku". Mat zahriate motory je teda kompromis s ohladom na cas straveny u PC.
Upravil/a falkon dne 20-04-2020 10:17

1stCL_Fucida
falkon napsal:
2) pravidla budi, aktualne su WIP. V zasade sa leti na jeden zivot.

Chápeme, za modrou stranu nemáme nic proti, aby se Cibule pokoušel o vzlet opakovaně Úsměv. Stejně je to marný Úsměv.

ZVP_Iceman
Prosil bych tu poslední He-111, pokud je ještě možno…

310_cibule
1stCL_Fucida napsal:
Chápeme, za modrou stranu nemáme nic proti, aby se Cibule pokoušel o vzlet opakovaně Úsměv. Stejně je to marný Úsměv.

Nešlo by mít víc pokusů i na přistání? : )
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

ringlett
310_cibule napsal:

1stCL_Fucida napsal:

Nešlo by mít víc pokusů i na přistání? : )

Tak mě třeba stačej dvě dírky v křídle a přistanu jak do peřinky. Nepoškozené letadlo většinou roztřískám.

313_OTTO
Dotazy tak trošku mimo:
1) bude někde sada stáhnutelných skinů, nebo si někde jen hodíme odkazy? Já že bych dodal ty naše?
2) nebude mít vliv použití custom skinů na chod serveru?

magot
313_OTTO napsal:

Dotazy tak trošku mimo:
1) bude někde sada stáhnutelných skinů, nebo si někde jen hodíme odkazy? Já že bych dodal ty naše?
2) nebude mít vliv použití custom skinů na chod serveru?

1) Oficiálně ne. Neofiko, si může kdokoliv vytvořit cokoliv.
Pokud se lidi dohodnou a nahází to někam jednu hromadu - můžu dát link/ linky do prvního příspěvku, aby to bylo na veřejně přístupném místě a každý kdo chce si to mohl stáhnout.
2) Ne, nebude.

606_Temp
Společné skiny jsou dobrý nápad. Zatím hledejte, vytvářejte pro svoje letky a pak to někam hromadně nahážeme a postahujeme.
"Ten, kdo se ve jménu bezpečnosti vzdává svobody, nezaslouží si ani svobodu ani bezpečnost.“ Benjamin Franklin

Bierglass
606_Tempik napsal:

Společné skiny jsou dobrý nápad. Zatím hledejte, vytvářejte pro svoje letky a pak to někam hromadně nahážeme a postahujeme.

No teď již jen kdo ty skiny uděláMrknutí

606_Temp
hledej šmudlo ;-)
https://forum.il2...templates/

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

06-10-2025 19:06
Radiační situace za firmamentem zůstává normální

21-09-2025 14:51
Byl jsem na dnech NATO. Viděl Harrier, Hornet, Rafale, EF Typhoon, Mirage2000 a B-52 a bylo to dobré.

20-08-2025 11:11
Ahoj dneska někdo na il-2 budem na teamspeaku kolem 5-6 hod klidne i ty Vity muzes dorazit taky se vracime po dlouhé době. Mrknutí

19-08-2025 21:45
Ahoj, Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá Úsměv poraďte mi kde bych objevil staré veterány.

09-08-2025 13:55
Tak na zbytek roku hodně štěstí jako z Kokury!

23-07-2025 10:14
A kde máš ty "svoje" obrázky?

22-07-2025 20:07
já "svoje" nezakazuju

18-07-2025 10:09
Jaké nalinkované obrázky? 95% obrázků na netu nelze linkovat, je to zakázáno.

14-07-2025 18:24
a není tu čistě náhodou někdo, kdo ví proč se nezobrazují nalinkované obrázky?

13-07-2025 23:31
Další zpráva o medvědech! Šklebící se

38,314,712 návštěv