October 20 2025 23:53:53
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 3

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,755
· Nejnovější pilot: Glider
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » IL-2: 1946 - diskuse
 Vytisknout diskuzi
HISTORICKÝ DEN - 14. března 2006
Bretis
Dobrou noc a tem v pizzerii nedaleko WC .... dobre rano

Dobre rano z BrnaMrknutí Fuci je borec:sm38:

1stCL_Pospa
Fuči zvládnul si to parádně, Pavlínka byla občas mimo, ale to se jí nemůžem divit. Ten debil co tam volal měl v mládí nějakej problém, Úsměv udělal vola akorát ze sebe.

Přiznejte se kdo zboural to silo ??? Šklebící se

http://www.aeroklub-sumperk.cz/
AH_Poti
Nechci bonzovat ale byl to Cibule když Pavlíně předváděl jak se lítá. Prý půl hodiny přemýšlel kolik si vezme paliva a pak to vzal z pojížděčky přímo do sila

www.malovidy.cz
ECL_Bulldok
A já kde vzala silo:hoper:

1stCL_VLK
Fuči bylo to dobrýCool....já bych se asi neudržel a těm rejpalům bych řekl,jestli se jim zdají v pořádku hry jako Call Of Duty apodobně:sm45:ale tam vlastně jsou za ty hodný:rolleyes:holt vybrali jsme si tu špatnou stranu z jejich zamlženéo pohledu:lucka2:..ale kdo by tu potom létal..takže ať si kdo chce co chce říká,sejdeme se ve vzduchu:sm38:

Ještěže jsem to silo nezboural jáŠklebící se

Liptow
cakal som kvalifikovanejsie otazky, ako "co si myslite o ucinnosti Hispana a Mausera" :sm6:

BP_Tyrl
Přišel jsem, slyšel jsem, posoudil jsem. Mohlo to dopadnout hůř. Na druhou stranu, kdyby si Fučida s Volfou dohodli otázky tak týden do předu, mohli ty odpovědi dopadnout podstatně lépe a zajímavěji. Jo a dále bych navrhoval aby se 1st Czech Lions přejmenovali na Erste Böhmische Alte Löwe. Protože slyšet v českém pořadu vyslovovat název německé letky s příšerným americkým přízvukem je duši drásající zážitek. No ale jak říkám, na poprvé to nebylo špatný jen příště věnovat větší pozornost přípravě moderátora.( moderátorky)

WT_Horrido
AH_Poti napsal:
Nechci bonzovat ale byl to Cibule když Pavlíně předváděl jak se lítá. Prý půl hodiny přemýšlel kolik si vezme paliva a pak to vzal z pojížděčky přímo do sila

To nemohl byt Cibule, Pavlinka rikala ze slo o zkuseneho pilota. MrknutíŠklebící se
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Bambule
pěkné Úsměv

j4ck41
jop Fuci dobry to bylo.

sice je pravda, ze jsem byl trosku zklamanej bo sem ocekaval telefonat typu "neonacista v radiu" ale ten Kubec bo jak se menoval taky docela kvalitne zastoupil tu neprilis chytrou, ale za to zabavnou cast nasi populace
:sm35:

Ucho
Hmm, my co jsme zuřivě bránili zrovna osvobozenou Kubáň před rudou pohromou (nebo modrou? sakra už v tom mám bordel) jsme nic neslyšeli, v tom archivu ČRo ještě nic není...

BTW Tyrle, řekni si nahlas hezky česky: Black Panters.... :-))

Schnitzel
tomiczech napsal:
jop Fuci dobry to bylo.

sice je pravda, ze jsem byl trosku zklamanej bo sem ocekaval telefonat typu "neonacista v radiu" ale ten Kubec bo jak se menoval taky docela kvalitne zastoupil tu neprilis chytrou, ale za to zabavnou cast nasi populace
:sm35:

Jelikož se menuju taky Kubec, tak bych se chtěl věřejně distancovat od toho rádobychytrýho šťoury z rádia. Neděkuji a odejděte :sm16:

1stCL_Fucida
Nebyl to pan "Kobec"? Úsměv. Popravdě řečeno bylo trochu štěstí, že jsem si vzpoměl na jedno z mých oblíbených videí "Red Stars Over Berlin", tak jsem ho "poučil" Šklebící se. Pavlína byla myslím připravená dobře - oba jsme ale věděli, že nemůžeme zabíhat moc do podrobností a detailů, protože pak by to asi nebylo moc srozumitelné.
Ale jinak můžu říct, že jde o moc příjemnou mladou dámu - občas sice trochu moc "co na srdci to na jazyku", ale prostě moc sympatická Úsměv.
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

AH_James_Gastowski
Kdyby měl někdo zájem o fotky a dvě videa ze včerejšího Wings Clubu, tak jsou na FTP v mojí složce [url]http://vwings.czechlions.cz/upload/AH_James_Gastowski/2006-03-14 Wings Club.zip[/url]

310_cibule
Fuči je třída, zvládl to perfektně.

V rozhlase se nyní uvažuje o pravidelném každodenním několikahodinovém okénku virtuálního létání, lidi prej už nechtěj poslouchat nic jiného.

Jediný, kdo zklamal, je ffajtl. To ses nemoh' dovolat nebo co? Všichni jsme na tebe děsně spoléhali Úsměv

Patrikhuhu
AH_James_Gastowski napsal:
Kdyby měl někdo zájem o fotky a dvě videa ze včerejšího Wings Clubu, tak jsou na FTP v mojí složce [url]http://vwings.czechlions.cz/upload/AH_James_Gastowski/2006-03-14 Wings Club.zip[/url]

2 až 3 KB/sec ... Zamračený
To si to ani neprohlidnu... :no:

BP_Tyrl
Ucho napsal:

BTW Tyrle, řekni si nahlas hezky česky: Black Panters.... :-))

Jenže naše letka ideově pochází z No. 152 (Hyderabad) RAF kde třetí letka měla na trupu obrázek černého pantera, takže zde je anglický název zcela na místě.Pff

1stCL_Jamamoto
1stCL_Fucida napsal:
Nebyl to pan "Kobec"? Úsměv. Popravdě řečeno bylo trochu štěstí, že jsem si vzpoměl na jedno z mých oblíbených videí "Red Stars Over Berlin", tak jsem ho "poučil" Šklebící se. Pavlína byla myslím připravená dobře - oba jsme ale věděli, že nemůžeme zabíhat moc do podrobností a detailů, protože pak by to asi nebylo moc srozumitelné.
Ale jinak můžu říct, že jde o moc příjemnou mladou dámu - občas sice trochu moc "co na srdci to na jazyku", ale prostě moc sympatická Úsměv.

Já myslím, že se Pavlína ptala dobře. Nemůžeme to hodnotit z pohledu nás, kteří to známe a pohybujeme se v tom světě denně. Ptala se tak, jako člověk, který je úplně mimo to naše létání a to na tom mohlo být pro lidi "mimo ILa" právě to zajímavé.Alespoň já, když se nezasvědcenému pochlubím, jak trávím volné večery, dostávám velmi podobné otázky...

fatale
Nemohla by Pavlina zjistit cislo na pana Kobce? Chtel bych zalozit jeho fanklub, tak me napadlo, jestli by se nechtel stat jeho cestnym predsedou Šklebící se

http://www.fatale.biz
Kaspery
AH_James_Gastowski napsal:

Hm 1.7kb/s. Zkus to hodit nekam jinam pls.

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

06-10-2025 19:06
Radiační situace za firmamentem zůstává normální

21-09-2025 14:51
Byl jsem na dnech NATO. Viděl Harrier, Hornet, Rafale, EF Typhoon, Mirage2000 a B-52 a bylo to dobré.

20-08-2025 11:11
Ahoj dneska někdo na il-2 budem na teamspeaku kolem 5-6 hod klidne i ty Vity muzes dorazit taky se vracime po dlouhé době. Mrknutí

19-08-2025 21:45
Ahoj, Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá Úsměv poraďte mi kde bych objevil staré veterány.

09-08-2025 13:55
Tak na zbytek roku hodně štěstí jako z Kokury!

23-07-2025 10:14
A kde máš ty "svoje" obrázky?

22-07-2025 20:07
já "svoje" nezakazuju

18-07-2025 10:09
Jaké nalinkované obrázky? 95% obrázků na netu nelze linkovat, je to zakázáno.

14-07-2025 18:24
a není tu čistě náhodou někdo, kdo ví proč se nezobrazují nalinkované obrázky?

13-07-2025 23:31
Další zpráva o medvědech! Šklebící se

38,319,890 návštěv